Pa moze farbat nas ovdje a ne vjerujem da ce farbat u Briselu. Svaka pozitivna stvar je pogurana od strane EU, MZ ili USA. Njih ne zanimaju ni H ni B ni S vec BiH u globalu. Naravno da ce predvodnici torova i njihovi sljedbenici uvijek s.rati kako su zakinuti kad se nesto dogovori a nama koji smo za ovu drzavu(drzavu gradjana a drzavu B S i H) i ciji napredak zele gore nabrojani je svejedno za to sto je kao jedna strana zakinuta.Muameer je napisao/la: ↑03 dec 2019, 03:34Evo otvori se Dodik kod Marica u cirilici..gdje on rece da su potpisali gdje se pise da ne NE PREJUDICIRAJU CLANSTVO nego SARADNJA koja ne moa ZNACI ULAZITI U NATO.Zajebao ih je Dodik vrhunski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak se nadam odgovoru iz Brisela da vidimo sta ce oni odgovoriti
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Jutro...ovdje jedna RIJEC ili Recenica kao "ne prejudicira" ili "ne obavezuje ulazak u Nato nego saradnju" moze poremetit puno toga za 180 szepeni u narednih minimalno 10 godina
komercijalni kineski sateliti nude razne mogućnosti od brzog interneta u zrakoplovima do praćenja raketa i naoružanih snaga na terenu
Jedna od tema na predstojecem NATO samitu u Londonu te uopce pozicioniranje NATO saveza prema Kini i Rusiji. Medjutim, goruca tema je preuredjenje modela finansiranja u samom savezu, tacnije Amerika zeli jace ucesce Svabije. Tu su i nesuglasice izmedju SAD-a i Francuske, te generalno carinske politike prema Evropi.Odlukom koja bi se trebala donijeti na summitu svjetskih čelnika od 3. do 4. prosinca u Londonu na kojemu će sudjelovati i Trump, trebalo bi se službeno priznati da se bitke ne moraju voditi samo na kopnu, vodi, u zraku i računalnom prostoru već i u svemiru
Zadatak svemirskih snaga je zaštititi američke satelite u svemiru od svakog fizičkog napada, sudara s drugim predmetom ili projektilom ili od bilo kakvog pokušaja piratiranja ili smetnji, kao i razvoj ofanzivnih kapaciteta. NATO-a posjeduju 65 posto svih satelita u svemiru.
Ovaj savez treba nove igrace prije svega one, koji se zbog samog polozaja mogu definisati kao brana prema istoku, mjesto pogodno za vojne infrastrukture itd. BiH ce svakako postati clanicom NATO-a i to nikakve mucke ne mogu sprijeciti. Vojnim analiticarima, istoricarima pa cak i pukim laicima su poznate pretenzije Rusije na Balkan.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- Fantasista
- Kontakt:
Je li i dalje Cautinho aktivan na forumu? Da se ne krije iza nekog nicka a da ja ne znam? Sa njim su scene bile.
Ne javlja se al bio je aktivan u Novembru.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- alan_kardec
- Kontakt:
zna li neko možda, jel neko vidio po ovim marketima po Sarajevu ima li se negdje kupiti Mostarsko pivo?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Vidi u Šamonu, akoji ćetito kujac? Imaš Meteor markaipo, u svakoj radnji.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:44zna li neko možda, jel neko vidio po ovim marketima po Sarajevu ima li se negdje kupiti Mostarsko pivo?
Nullius in verba
- Fantasista
- Kontakt:
E nek sam i ovo doživio, čuj migranti štrajkuju glađu 
- alan_kardec
- Kontakt:
Kakav Šamon, đe ti je to? Prvi put čujem.Heller je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:19Vidi u Šamonu, akoji ćetito kujac? Imaš Meteor markaipo, u svakoj radnji.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:44zna li neko možda, jel neko vidio po ovim marketima po Sarajevu ima li se negdje kupiti Mostarsko pivo?
Ne treba meni, nego drugu iz Bg. Čoek kolekcionar piva, tj skuplja pivske čepove i one etikete sa pivskih flaša
Ljetos sam ovdje pitao i za onaj nakav Unski biser, jedva mu našao, aj reko da probam kakvo je, bolje da nisam ni probavao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Oj sinealan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:33Kakav Šamon, đe ti je to? Prvi put čujem.Heller je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:19Vidi u Šamonu, akoji ćetito kujac? Imaš Meteor markaipo, u svakoj radnji.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:44zna li neko možda, jel neko vidio po ovim marketima po Sarajevu ima li se negdje kupiti Mostarsko pivo?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Alipašina ulica. Biće sad NG Edicija Tuzlanskog s specijalnom etiketom. Uzmi mu i to.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:33Kakav Šamon, đe ti je to? Prvi put čujem.Heller je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:19Vidi u Šamonu, akoji ćetito kujac? Imaš Meteor markaipo, u svakoj radnji.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:44zna li neko možda, jel neko vidio po ovim marketima po Sarajevu ima li se negdje kupiti Mostarsko pivo?
Ne treba meni, nego drugu iz Bg. Čoek kolekcionar piva, tj skuplja pivske čepove i one etikete sa pivskih flaša![]()
Čuo da ta neka Hercegovačka pivara pravi tri vrste Mostarskog piva pa zadužio mene da mu nađem ovdje.
Ljetos sam ovdje pitao i za onaj nakav Unski biser, jedva mu našao, aj reko da probam kakvo je, bolje da nisam ni probavao.
Nullius in verba
Pa meni koji sam iz Zenice, Šamon dođe kao katolicima crkva u Rimu 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Kod Dorian Graya, ista zgrada samo tamo s druge strane ulaz.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:33Kakav Šamon, đe ti je to? Prvi put čujem.Heller je napisao/la: ↑03 dec 2019, 17:19Vidi u Šamonu, akoji ćetito kujac? Imaš Meteor markaipo, u svakoj radnji.alan_kardec je napisao/la: ↑03 dec 2019, 16:44zna li neko možda, jel neko vidio po ovim marketima po Sarajevu ima li se negdje kupiti Mostarsko pivo?
Ne treba meni, nego drugu iz Bg. Čoek kolekcionar piva, tj skuplja pivske čepove i one etikete sa pivskih flaša![]()
Čuo da ta neka Hercegovačka pivara pravi tri vrste Mostarskog piva pa zadužio mene da mu nađem ovdje.
Trebalo bi da ima kod njih, oni imaju sve zivo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mrzim ovaj prvi krug glasanja za forumaša godine, hladno imam 50 ljudi na listi
Daću sinu ime po ŠkorićuRukometašici Angole slučajno ispala dojka tokom direktnog prenosa današnjeg meča
Nije stigla da je "sakrije"
Kažu sve bilo bolje prije, a Monolog osvajao dva puta nagradu za forumaša godine.
Let's talk about SIX baby!
- alan_kardec
- Kontakt:
Važi, to mi je bitna info, tj njemu
Nema jbga, sad ih ja pitao na fb.
Ipak, ponuda piva im je vrhunska, ovaj moj drug se oduševio kad je vidio slike na fb. Imaju i neke kubanske pive koje se ne mogu naći ni u Bg tako da ću mu to morati otići kupiti.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 03 dec 2019, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.