Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Čisto da se razumijemo. Džafer je živ i zdrav. Samo je banovan. Provjereno.
Predlažem da se bolesnik maršal banuje i da mu se oduzmu sve titule forumaša godine.
Predlažem da se bolesnik maršal banuje i da mu se oduzmu sve titule forumaša godine.
Da je barem to najveci problem.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:06Pa nemoj čitati medije , jednostavno je . Je li moraš ?Carti je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:04Svaka cast Felixiansu sto je napisao ovo sve, treba muda za ovo bez obzira sto je anonimno na forumu. I mene psiha **** 3 godine ali sam sam sebi kriv jer nalazim sebi izgovore da ne trazim profesionalnu pomoc. Previse je negativnosti oko nas, mediji su kancer.

Ne citam skoro nikako, pojma nemam sta se desava van sporta i odma se bude vise rahat. Ma nova sredina i terapija ce me preporodit.
Zadnja izmjena: Carti, dana/u 20 feb 2023, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Pensioner26
- Kontakt:
Možete misliti tih bolesnika. Šta sve pi.čka izbaci.
A sta bi s onim da se na forumu ne treba vrijeđati ni ponižavati jer nikad ne znas kroz sta ko prolazi

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
nek neko ovog Marsala banuje što je živog zakopao čovjeka, kako mu samo nije stid?
Ja likova retardiranih jebote zivot. Hajd za ovog Justina znam da je sumnjivog zdravlja, ali kontam da je Marsal normalan.
Koja je svrha?
Koja je svrha?
-
- Kontakt:
Slažem se . Nemam nijedne društvene mreže , You Tube jedino znam gledati . Ovdje sa foruma kupim informacije o sportu i donekle "ostalilm" stvarima . SPORTSPORT.ba sam prestao čitati zbog @admina , SPORTKLUB jedini sportski portal što čitam .Pensioner26 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:08Svi ono kukaju kako su ovisni o društvenim mrežama, medijima, internetu generalno, ali niko ne ostavlja.bombaysaphire je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:06Pa nemoj čitati medije , jednostavno je . Je li moraš ?Carti je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:04Svaka cast Felixiansu sto je napisao ovo sve, treba muda za ovo bez obzira sto je anonimno na forumu. I mene psiha **** 3 godine ali sam sam sebi kriv jer nalazim sebi izgovore da ne trazim profesionalnu pomoc. Previse je negativnosti oko nas, mediji su kancer.
Ima još 2 portala što čitam , u pitanju je avijacija i to je to .
Kada krenu vijesti na radiu , samo ih utišam ili prebacim na drugu stanicu gdje je muzika .
Definitivno potez života što sam prestao čitati smeće od kliksa , kako ti oni mozak truju

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je za trajnog bana svih koji su učestvovali. Bukvalno sve i jedne osobe.
Zajebancija je jedno, ovo je nešto skroz drugo.
Tacno se vidi da je @Marsal iz Orahovice.
Kakvi ste vi pacenici i bolesnici **** vam forum mater, sa kakvim se stvarima zajebavate
1946-1987
Ma sigurno je imao pogresnu informaciju. Justina i slicne svakako banovati, strasno s cim se ovdje sprda.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:14Ovo je za trajnog bana svih koji su učestvovali. Bukvalno sve i jedne osobe.
- Pensioner26
- Kontakt:
To im je highlight sedmice. Jedino se odlazak u Bingo po pastetu i hljeb moze mjeriti s kolicinom adrenalina koju su uzivali dok ste se vi oprastali. Znaci, Justin po mjesec dana ceka na ovakva uzbudjenja
-
- Kontakt:
nisam ja u tome učestvovao, samo sam bio u čudu i zapitao se je li je onaj trajno banovan ili je fkt rahmetli? ja nisam učestvovao, kunem se, majke mi
Ma svi su pali na ovu bolest, ne brini nista.matanisunje je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:18nisam ja u tome učestvovao, samo sam bio u čudu i zapitao se je li je onaj trajno banovan ili je fkt rahmetli? ja nisam učestvovao, kunem se, majke mi
- Pensioner26
- Kontakt:
Ako neko ima “adrenalin” na ovakve stvari, on je 100% psihijatrijski slučaj. Treba ga identificirati, opasan je po okolinu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Nije imao pogresnu informaciju, ali je i Kapetan znao. Nemojte napadat covjeka, kao da je na svoju ruku random napisao.
Medjutim, debilna sala svakako. Mene je bilo bas pogodilo jer sam momka licno upoznao i ostavio je bas bolesno dobar utisak na mene.
Medjutim, debilna sala svakako. Mene je bilo bas pogodilo jer sam momka licno upoznao i ostavio je bas bolesno dobar utisak na mene.
de ti meni reci buraz jesi ti iz vitezamatanisunje je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:18nisam ja u tome učestvovao, samo sam bio u čudu i zapitao se je li je onaj trajno banovan ili je fkt rahmetli? ja nisam učestvovao, kunem se, majke mi
Hahhahah a budala majko draga volim vas sve 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.