Sa ovakvim kriterijem moglo bi se uzeti u razmatranje.Edin.- je napisao/la:Ramsey je legenda kluba.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
heheeh treba malo izvuci postove jos od decembra kad su se spudsi lafo borili za naslovnedim1993 je napisao/la:http://www.arsenalvision.co.uk/articles ... ecial.html
JE-BE-NO SA-VR-ŠE-NO
MIND THE GAP SPUDS!!!
@Nedim_1993
Zabaleta, dafuq?!
Zabaleta, dafuq?!
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
RVP je u životnoj formi,ovu sezonu je bio vjerovatno i naš največi adut,ali ono što je sigurno,on nije Mesi i njegovi golovi su večinom plod timske igre a ne samo njegove individualnosti,naravno bilo je i golova u kojima je sve sam uradio ali isto tako bilo je mali milion zicera koje je profulao..
Da li je legenda kluba ? U ovom trenutku jeste,on je "spasioc" sezone,ali gdje je isti bio prije 3,4 godine ? Koliko bi još klubova trpilo njegove silne povrede i čekalo sezonu u kojoj če odigrati na WC nivou,koliko je nas ovdje na forumu realno vjerovalo da RVP može odigrati jednu ovakvu sezonu ?
Da je legenda Arsenala nebi ni razmišljao o eventualnom odlasku i davno bi stavio svoj potpis na novi ugovor,.Legende su Delpiero,Bufon,koji su ostali vjerni Juvetu u najtežim trenucima u povijesti kluba,ima njih još bruku ali ova dvojica su možda i najbolji primjer..
Što se mene tiće,nek ide više u qrc,cjelu sezonu slušam priče o njegovom mogučem odlasku i iskreno,j.ebe mi se više,ako ode,ima mahanje kao i Fabregas,ako ipak ostane samo mu mogu poželjeti još jednu ovakvu sezonu..
Da li je legenda kluba ? U ovom trenutku jeste,on je "spasioc" sezone,ali gdje je isti bio prije 3,4 godine ? Koliko bi još klubova trpilo njegove silne povrede i čekalo sezonu u kojoj če odigrati na WC nivou,koliko je nas ovdje na forumu realno vjerovalo da RVP može odigrati jednu ovakvu sezonu ?
Da je legenda Arsenala nebi ni razmišljao o eventualnom odlasku i davno bi stavio svoj potpis na novi ugovor,.Legende su Delpiero,Bufon,koji su ostali vjerni Juvetu u najtežim trenucima u povijesti kluba,ima njih još bruku ali ova dvojica su možda i najbolji primjer..
Što se mene tiće,nek ide više u qrc,cjelu sezonu slušam priče o njegovom mogučem odlasku i iskreno,j.ebe mi se više,ako ode,ima mahanje kao i Fabregas,ako ipak ostane samo mu mogu poželjeti još jednu ovakvu sezonu..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne smijete i ne mozete porediti Henrya i Robina, vidim ovdje se neistine pisu. Nije Henry otisao zbog trofeja, iako mu je falila LP, vec je prodan zato sto su Arsenalu trebale pare(29 miliona za povrijedjenog vec starijeg igraca nije mala stvar, MADA ja ga ne bih prodao ni da je u kolicima). Ukoliko se sjecate, nakon izgubljenog finala LP, Henry je jednostavno usao u avion i javio momcima da produzuje ugovor. Tad se pricalo o njegovom odlasku, i produzio je ugovor, da bi godinu kasnije otisao. Osim toga on je Arsenalu dao 8 godina u kojim je u svakoj bio kao Robin u ovoj. To je legenda, prava legenda. Ili Adams, 19 godina u Arsenalu, od kojih je u minimalno 15 dobro igrao.
Celik!3,2,2.
Hvala na čestitkama, a šta je sa Wilshereom to niko ne zna pouzdano. Počevši od onih kvazidoktora što su diplome kupili u Stoke-on-Trentu pa preko Wengera i jadnog Jackieja pa sve do forumaša. ali eto mi se nadamo da će biti spreman prije Nove Godine.amerosm je napisao/la:Iskrene cestitike navijacima Arsenala na uspjesnoj sezoni koja je okoncana na najbolji moguci nacin. Na samom pocetku prvenstva malo je ko vjerovao da ova ekipa moze izboriti LP, a pogotovo nakon onogo bolnog poraza protiv Uniteda na OT.
Takodjer se nadaam da ce ova sezona biti opomena Wengeru i da ce kvalitetno pojacati ekipu i da nece biti rasprodaje igraca kao prethodnih sezona.
Koja je vrsta povrede u pitanju kod Wilshare-a i do kad ce biti odustan sa terena ?
A ti porediš tu dvojicu ?!nedim1993 je napisao/la:Pa @Gunners, onda je i Henry plako isto tako pa je otišo' u Barsu.
Eh, sad čekajmo da vidimo šta će bit u idućim danima. Meni je veči problem hočel' se Wenger riješit ovih kloceva na klupi
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ne znam što vas nervira Van Persie
Lik je 100 puta rekao da ce poslije zavrsene sezone pricati sa upravom tj. sa Gazidisom i Wengerom i da ce vidjeti sta ce dalje
Upravo se na twitteru pojavila vijest da ce prekosutra biti obavljen taj razgovor, očigledno je da i on hoće da riješi sve pitanje oko ostanka ili odlaska, tako da ostajemo nam da čekamo 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
A koga nerviraq ?! O čemu ti ?!vedofeelgood je napisao/la:Ne znam što vas nervira Van Persie
- vedofeelgood
- Kontakt:
Chilyija nerviraGunnerS je napisao/la:A koga nerviraq ?! O čemu ti ?!vedofeelgood je napisao/la:Ne znam što vas nervira Van Persie
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ja samo govorim, on jest igrač i ako ostane u Arsenalu idućih par godina i ponovi ovakve uspjehe kao ove godine onda ga možemo prozvat legendom al da je SAD legenda to nije sigurno. Njemu hvala za sve al treba još da stigne Berkampa, Adamsa, Henry-a i ostatak tih legendi 
Nikog on ne nervira, samo se ovde pretjeriva. 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... ester-move" onclick="window.open(this.href);return false;
Ode u Shitty izgleda
Ode u Shitty izgleda
Jašta je nego legenda. Nije toliko ni bitno šta mi ovdje mislimo, slobodni malo otidjite na neki strani forum vezan za Arsenal pa pogledajte jel ga smatraju legendom ili ne 
Po meni ako Robin ne produzi do Eura on vise nije nas igrac u to sam siguran 100% 
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Produzit će, neće on bit pussy ko neki i otići jer mu u karijeri fali samo jedan trofej.Orion87 je napisao/la:Po meni ako Robin ne produzi do Eura on vise nije nas igrac u to sam siguran 100%
Joj kad se sjetim da je NoName tamo negdje u 10-11 mjesecu prosle godine pitao Paju da se po 1000 km okladi sa njime oko Arsenalovog plasmana, a ovaj odbio
Al' ne, fakat je Wenger napravio fenomenalan posao. Koliko god su ga kritizirali, na kraju je sa solidnom momcadi i polubogom Robinom zavrsio na odlicnom trecem mjestu. Prosle godine sa Nasrijem i Fabregadom 68 bodova, sada 70, nema sta. I naravno, nadam se Van Persiejevom ostanku u klubu, naredne sezone bi se moglo ciljati na nesto vise (mozda).
Al' ne, fakat je Wenger napravio fenomenalan posao. Koliko god su ga kritizirali, na kraju je sa solidnom momcadi i polubogom Robinom zavrsio na odlicnom trecem mjestu. Prosle godine sa Nasrijem i Fabregadom 68 bodova, sada 70, nema sta. I naravno, nadam se Van Persiejevom ostanku u klubu, naredne sezone bi se moglo ciljati na nesto vise (mozda).
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ciljat će se ako se dovedu pojačanja i prodaju ovi polu-amateri u klubu 
- vedofeelgood
- Kontakt:
Čitajte moje yebene postove
U srijedu ce Persie da se sastane sa upravom i da razogovaraju o ugovoru four-year deal, £135,000 per week
U srijedu ce Persie da se sastane sa upravom i da razogovaraju o ugovoru four-year deal, £135,000 per week
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.