SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Eto vazno je biti na Migovoj strani(on eto sredi sa klubovima rezultate
nije ni cudno da navija za Juve
) , a njegova ekipa ispala u drugu ligu 
Cudno neko stimanje.
Cudno neko stimanje.
⚽FK Garaže⚽
a vidi zato i postoji drugi sistem takmicenja u kupu, ne vidim da tamo neko dominira, jedino sto bi za mene bilo prihvatljivo da imaju pravo predloziti parove, na vrijeme ali koji opet idu u bubanj pa sta kome dodje.
eh ja ako je neko zainteresovan za dres neka se javi.
eh ja ako je neko zainteresovan za dres neka se javi.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Isključenja:
U 2 Kolu SS Kupa zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
Varg (Formula)
Napomena:
U 2 Kolu SS Kupa zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
/
3 Liga
Varg (Formula)
Napomena:
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Najbolja solucija je da se stavi nekih 12 parova i od toga bira svako sebi.
6 domacin plus bonus
5 gost plua bonus.
Dal ce iste odigrar il razlicite koga boli qrac i stim ce se ugasit domacinska i gostujuca kola.
Vjerovatno je ovo puno posla i tesko savezu za ispratit
Meni je dobro i ovako, ne zalim se al vjerujem da bi ovo unaprijedilo ligu
6 domacin plus bonus
5 gost plua bonus.
Dal ce iste odigrar il razlicite koga boli qrac i stim ce se ugasit domacinska i gostujuca kola.
Vjerovatno je ovo puno posla i tesko savezu za ispratit
Meni je dobro i ovako, ne zalim se al vjerujem da bi ovo unaprijedilo ligu
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne ide da sad mijenjamo u sred sezone, ali bi se poslije ove sezone moglo odigrati par prijateljskih utakmica sa ovim pravilom gdje bi sami sebi birali parove, pa vidjeti kako bi to sve funkcionisalo.__Liedson__ je napisao/la: ↑20 feb 2023, 16:46To je naravno mnogo vise posla, ali evo ja kao clan saveza koji je zaduzen za parove, uredjivanje rezultata, strijelaca i sl., sam spreman i da odvojim jos vise vremena na takvo nesto ukoliko bi doprinijelo poboljsanu kvalitete i zanimljivosti lige.
Eto par vas koji imate neke ideje, odvojite malo vremena i konkretno predlozite kako bi to izgledalo i unijelo u pravilnik. Nek se onda nakon toga i ostali igraci po tom pitanju izjasne pa da se uzme na razmatranje i neka odluka donese.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mjenajt cemo brzokraljttbvb je napisao/la: ↑20 feb 2023, 19:51Ne ide da sad mijenjamo u sred sezone, ali bi se poslije ove sezone moglo odigrati par prijateljskih utakmica sa ovim pravilom gdje bi sami sebi birali parove, pa vidjeti kako bi to sve funkcionisalo.__Liedson__ je napisao/la: ↑20 feb 2023, 16:46To je naravno mnogo vise posla, ali evo ja kao clan saveza koji je zaduzen za parove, uredjivanje rezultata, strijelaca i sl., sam spreman i da odvojim jos vise vremena na takvo nesto ukoliko bi doprinijelo poboljsanu kvalitete i zanimljivosti lige.
Eto par vas koji imate neke ideje, odvojite malo vremena i konkretno predlozite kako bi to izgledalo i unijelo u pravilnik. Nek se onda nakon toga i ostali igraci po tom pitanju izjasne pa da se uzme na razmatranje i neka odluka donese.
Max Allegri
Na sta to lici da igraci sami sebi biraju parove.....Nema smisla. Koja je onda svrha samog saveza, izvlacenja parova, daj da biram s kim cu igrati, kada, i kojim parovima...Glupost najveca.
Jedino bi glasao ako ce svaki par biti tipa Milan-Inter, Arsenal-Liverpol i td. Ovako ce 90 posto njih birati Real-Getafe.
Niko se ne buni kada pobjedjuje, ali cim izgube domacinsko koloo, pa onda sledeci poraz gostujuce kolo,vjecita kuknjava. Igras sta ti se ponudi i to je to.
Jedino bi licno volio da ne smije biti vise od jednog para iz jedne lige...ovako znamo tipovati po nekoliko Engleza.
Jedino bi glasao ako ce svaki par biti tipa Milan-Inter, Arsenal-Liverpol i td. Ovako ce 90 posto njih birati Real-Getafe.
Niko se ne buni kada pobjedjuje, ali cim izgube domacinsko koloo, pa onda sledeci poraz gostujuce kolo,vjecita kuknjava. Igras sta ti se ponudi i to je to.
Jedino bi licno volio da ne smije biti vise od jednog para iz jedne lige...ovako znamo tipovati po nekoliko Engleza.
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Da igraci sami biraju parove - ni pod kojim uslovima nisam za to.
Da sa ponudjene liste saveza za to kolo biraju - imate ponudu kladionica pa tamo tako birajte.
Ovo sto @FKBilder pomenu za Engleze - to je vjerovatno jer je nasa liga bila na pauzi, a Englezi su najpopularniji pa daj njih da popune. Evo vracaju se nasi za vikend pa se moze sada staviti 5 stranih + nasa liga.
Da sa ponudjene liste saveza za to kolo biraju - imate ponudu kladionica pa tamo tako birajte.
Ovo sto @FKBilder pomenu za Engleze - to je vjerovatno jer je nasa liga bila na pauzi, a Englezi su najpopularniji pa daj njih da popune. Evo vracaju se nasi za vikend pa se moze sada staviti 5 stranih + nasa liga.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Dajte ljudi manite se te price. Dok je ova ekipa u savezu, naravno da se nece nista mjenjati. Kako je legenda miran, sigurno mu dobro ide. 
Max Allegri
29 SEZONA

Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Ja da sam igrac BHFanaticosa ili Delfina dao bi sam sebi otkaz. Kako ne pobjedis u ovom kolu?
Delfini su igrali 3 na 1.
Bez poraza i dalje, prvo mjesto #samoprimitivno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ponosan na bivsu ekipu, cim sam ja kao kapiten otisao u penziju proigrali ste
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Isključenja:
U 8 Kolu SS Lige zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
meepo (FK Bilder)
3 Liga
/
Napomena:
U 8 Kolu SS Lige zbog crvenog kartona sljedeći igrači ne mogu igrati:
1 Liga
/
2 Liga
meepo (FK Bilder)
3 Liga
/
Napomena:
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- __Liedson__
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prije nekih 20-ak godina u jednoj emisiji na TV-u gostovao Muhamed Tunjo Filipovic. Raja se javlja uzivo, komentarisu i postavljaju pitanja i javlja se neki lik i kaze profesore promijenili ste misljenje, niste tako nekada govorili.
Kaze rahmetli Tunjo, inace filozof i intelektualac: "Samo glupan ne mijenja misljenje. Samo glupom covjeku kad pokazes da je mlijeko bijelo, on ce i dalje tvrditi da je crno".
Nista licno druze, ali ako je vama u redu da na 15 utakmica bude samo jedna pobjeda gostujuce ekipe, onda je sve ok. Neka ostane sve kako jeste, neka sreca odredjuje ko ce pobijediti, a ko izgubiti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bez obzira na vasu raspravu, naravno da sreca odlucuje...ili ima neko da je pogodio da ce Liverpool primit peticukraljttbvb je napisao/la: ↑21 feb 2023, 23:58Prije nekih 20-ak godina u jednoj emisiji na TV-u gostovao Muhamed Tunjo Filipovic. Raja se javlja uzivo, komentarisu i postavljaju pitanja i javlja se neki lik i kaze profesore promijenili ste misljenje, niste tako nekada govorili.
Kaze rahmetli Tunjo, inace filozof i intelektualac: "Samo glupan ne mijenja misljenje. Samo glupom covjeku kad pokazes da je mlijeko bijelo, on ce i dalje tvrditi da je crno".
Nista licno druze, ali ako je vama u redu da na 15 utakmica bude samo jedna pobjeda gostujuce ekipe, onda je sve ok. Neka ostane sve kako jeste, neka sreca odredjuje ko ce pobijediti, a ko izgubiti...
Kuci....
Poboljsanje svakako, neki noviteti bi dobro dosli..Sve osim pustiti igracima da oni o necemu odlucuju.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zato ne biras utakmicu Liv- Real, nego Frankfurt - Napoli i pogodis rezultat.
I moja i protivnicka ekipa su dali po gol u Kupu jer su pogodili pobjedu Napolija od 2-0