FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 avg 2017, 00:56

Znaci Said je kriminalac, pod plastom posudio Sesaru pare. :kafa: Imamo vojnika trenera isao glavom na kopacku, pomocnik sreduje igracima transfere uz slobodne papire. Ludnica svega mi! Idemo dalje

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 00:59

zagorski je napisao/la:
Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
A šta se čini u toj grupi? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2017, 01:00

socrates je napisao/la:I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
Sad je evo svakako aktuelno ko je u cijoj....grupi! :salut:
I to i jeste trenutno na sceni u fks.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 avg 2017, 01:01

zagorski je napisao/la:
socrates je napisao/la:I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
I to i jeste trenutno na sceni u fks.
Dok se tako radi ti neces osvojiti titulu da zivis 500 godina! Fuy yebem ti nas mentalitet!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 01:02

zagorski je napisao/la: Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
Ja sam vazda bio kao i na ovom forumu, čudi me da me nisu smakli do sad. :D
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 01:04

Dobro brate mi o tome pričamo dvije godine, bez "pretpostavki" nego jasno je da se tako posluje, ti danas saznao i cijeli svijet ti se srušio.

Što misliš što je bio problem smanjenja Saidove plate? Smanjenje iste je smanjenje ili ukidanje udjela onog k'o učestvuje u primanju iste. Još milion primjera.

A da ne pričamo o nepotizmu i šteli koja je išla u svim djelovima kluba od zapošljavanja u klubu do selekcije igrača. Pa Čala je htio Murgu zbog nekih tamo veza, iako je frajko amater za ovu ekipu.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2017, 01:08

High je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
A šta se čini u toj grupi? :mrgreen:
Dobro pitanje :D
U pocetku fb grupa je sluzila laksem pracenju utakmica preko strimova,zatim je evoluirala pa je bila kao neko 'elitno' mjesto za razmjenu insajderskih informacija i opcenito da se diskutuje,primarno o fks. A onda su admini (duskajurisic,hilmo i ne sjecam se ko je jos) odlucili da iz nje odstrane veci broj clanova sa objasnjenjem da iz grupe cure identiteti.
A sada cemu ta grupa sluzi pojma nemam :)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2017, 01:11

PitarBordo je napisao/la:
zagorski je napisao/la: Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
Jbg to si ipak vece ime,a i znas oko te informatike,tako da se niko nije usudio udariti na Rusiju :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 11 avg 2017, 01:13

@High :salut: :salut: :salut:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 avg 2017, 01:13

Pa zasto bi te makli svega ti ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 01:18

ajdohordas je napisao/la:
Pa zasto bi te makli svega ti ?
Persona non-granata što bi rek'o moj stari. :D
Samo Saraj'vo.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 11 avg 2017, 01:22

mirzatele je napisao/la:Jel ja to vidim nezadovoljstvo ovdje, a jos smo u igri za oba trojefa ?
Mi igrali finale kupa, i tri kola prije kraja bili u prilici da uzmemo titulu, a opet neki nisu vjerovali da možemo uzeti nešto. :lol:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 01:23

BelminM23 je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Jel ja to vidim nezadovoljstvo ovdje, a jos smo u igri za oba trojefa ?
Mi igrali finale kupa, i tri kola prije kraja bili u prilici da uzmemo titulu, a opet neki nisu vjerovali da možemo uzeti nešto. :lol:
Pa vjerovali, zato što i ne možemo i nismo...
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 avg 2017, 01:28

BelminM23 je napisao/la:
A oni demantovali nevjernike pa uzeli duplu i rasturili u Evropi :|

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 avg 2017, 01:37

Dobro brate mi o tome pričamo dvije godine, bez "pretpostavki" nego jasno je da se tako posluje, ti danas saznao i cijeli svijet ti se srušio.

Što misliš što je bio problem smanjenja Saidove plate? Smanjenje iste je smanjenje ili ukidanje udjela onog k'o učestvuje u primanju iste. Još milion primjera.

A da ne pričamo o nepotizmu i šteli koja je išla u svim djelovima kluba od zapošljavanja u klubu do selekcije igrača. Pa Čala je htio Murgu zbog nekih tamo veza, iako je frajko amater za ovu ekipu.
Mogao si ti meni ovdje godinama oci otvarati,ti,ili ne znam ko sve jos ne. Za mene je ovo javni prostor za iznosenje licnog misljenja,stavova,pretpostavki. A,znamo obojica da je ovdje upravo to nacin komuniciranja,zar ne??
Mozda si ti,ovaj,onaj,imali sve to pred ocima,mnogo ranije,dobro informisani,itd..ali,ovdje nikad niko nije iznio svoj komentar (na ovu temu,s namjerom ili bez) sa egzaktnim pokazateljima,i de facto konverzacija se samim tim za moj pojam odvija bez pokrica i na bazi pretpostavki. To je jedino racionalno gledanje na ovo pitanje.
Evo ja cu ti sad navesti primjer gdje si se ti posluzio logikom i iskorostio taj moment. Jesi li ti ikad do sad,ili bilo ko ovdje spomenuo/li zasto je toliko halabuka oko Saidove plate????? Da ste dosli i rekli,Said ima platu toliku,zato i zato?? Nije u pitanju on hoce li prihvatiti smanjenje ili ne,nego nesto sasvim trece?? Ako jesi izvinjavam se. Sad kad je neko spomenuo direktno o cemu se radi,ti uskaces ono u fazonu da meni rutinski prikazes neke stvari,i u tonu kako sam ja prespavao par godina. Ti imas kvalitetnih promisljanja,ali jarane toliko znas izletiti s nekim nebulozama da je to nevjerovatno.
I jos nesto,mene ne zanima nikakav forumski primat,niti sam bilo kome konkurencija. To su toliko trivijalne pojave i ono bas djecije!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 11 avg 2017, 01:40

http://showbiz.****/jet-set/290028/m ... a-bez-daha
Bolje da njemu šaljemo mejlove i poruke da nas otkupi od Kineza :think:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 01:51

socrates je napisao/la:

Mogao si ti meni ovdje godinama oci otvarati,ti,ili ne znam ko sve jos ne. Za mene je ovo javni prostor za iznosenje licnog misljenja,stavova,pretpostavki. A,znamo obojica da je ovdje upravo to nacin komuniciranja,zar ne??
Mozda si ti,ovaj,onaj,imali sve to pred ocima,mnogo ranije,dobro informisani,itd..ali,ovdje nikad niko nije iznio svoj komentar (na ovu temu,s namjerom ili bez) sa egzaktnim pokazateljima,i de facto konverzacija se samim tim za moj pojam odvija bez pokrica i na bazi pretpostavki. To je jedino racionalno gledanje na ovo pitanje.
Evo ja cu ti sad navesti primjer gdje si se ti posluzio logikom i iskorostio taj moment. Jesi li ti ikad do sad,ili bilo ko ovdje spomenuo/li zasto je toliko halabuka oko Saidove plate????? Da ste dosli i rekli,Said ima platu toliku,zato i zato?? Nije u pitanju on hoce li prihvatiti smanjenje ili ne,nego nesto sasvim trece?? Ako jesi izvinjavam se. Sad kad je neko spomenuo direktno o cemu se radi,ti uskaces ono u fazonu da meni rutinski prikazes neke stvari,i u tonu kako sam ja prespavao par godina. Ti imas kvalitetnih promisljanja,ali jarane toliko znas izletiti s nekim nebulozama da je to nevjerovatno.
I jos nesto,mene ne zanima nikakav forumski primat,niti sam bilo kome konkurencija. To su toliko trivijalne pojave i ono bas djecije!
Pa sve što ti sad pričaš se priča ovdje dvije godine. Možda ti sada na to drugačije gledaš, ali si uletio ovdje napade Škoru niđe veze. :lol:
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 avg 2017, 02:00

@PitarBordo Pusti ti sad Škoru,ja sam s njim to rijesio. Mozda si ti njegov pravni zastupnik?? I ta tvoja šatro teatralnost,ne mozes meni to tigre ;)
Nego,pitao sam te nesto?? Budi koncizan i pragmatican. Ako nemas odg.,posteno je reci,a ne na tako providan nacin prebacivati Hlopticu na drugi teren. To je odraz nemoci,tigre!!! :pinokio: ;)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 02:01

socrates je napisao/la:@PitarBordo Pusti ti sad Škoru,ja sam s njim to rijesio. Mozda si ti njegov pravni zastupnik?? I ta tvoja šatro teatralnost,ne mozes meni to tigre ;)
Nego,pitao sam te nesto?? Budi koncizan i pragmatican. Ako nemas odg.,posteno je reci,a ne na tako providan nacin prebacivati Hlopticu na drugi teren. To je odraz nemoci,tigre!!! :pinokio: ;)
Šta si tačno pitao kume?
Samo Saraj'vo.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 11 avg 2017, 02:03

socrates je napisao/la:@PitarBordo Pusti ti sad Škoru,ja sam s njim to rijesio. Mozda si ti njegov pravni zastupnik?? I ta tvoja šatro teatralnost,ne mozes meni to tigre ;)
Šta si tačno pitao kume?
Citaj drug,tu sve pise.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.