Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A šta se čini u toj grupi?zagorski je napisao/la:
Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
I to i jeste trenutno na sceni u fks.socrates je napisao/la:I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
Sad je evo svakako aktuelno ko je u cijoj....grupi!
Dok se tako radi ti neces osvojiti titulu da zivis 500 godina! Fuy yebem ti nas mentalitet!zagorski je napisao/la:I to i jeste trenutno na sceni u fks.socrates je napisao/la:I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
Ja sam vazda bio kao i na ovom forumu, čudi me da me nisu smakli do sad.zagorski je napisao/la: Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
Dobro brate mi o tome pričamo dvije godine, bez "pretpostavki" nego jasno je da se tako posluje, ti danas saznao i cijeli svijet ti se srušio.socrates je napisao/la:I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
Dobro pitanjeHigh je napisao/la:A šta se čini u toj grupi?zagorski je napisao/la:
Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
Jbg to si ipak vece ime,a i znas oko te informatike,tako da se niko nije usudio udariti na RusijuPitarBordo je napisao/la:Ja sam vazda bio kao i na ovom forumu, čudi me da me nisu smakli do sad.zagorski je napisao/la: Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
Pa zasto bi te makli svega ti ?PitarBordo je napisao/la:Ja sam vazda bio kao i na ovom forumu, čudi me da me nisu smakli do sad.zagorski je napisao/la: Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
Persona non-granata što bi rek'o moj stari.ajdohordas je napisao/la:Pa zasto bi te makli svega ti ?PitarBordo je napisao/la:Ja sam vazda bio kao i na ovom forumu, čudi me da me nisu smakli do sad.zagorski je napisao/la: Mene su izbacili iz grupe odmah nakon sto sam poceo iznositi kritike na racun tadasnje garniture. I to na jedan jako hinjav nacin,ali da ne idemo of topic.
Mi igrali finale kupa, i tri kola prije kraja bili u prilici da uzmemo titulu, a opet neki nisu vjerovali da možemo uzeti nešto.mirzatele je napisao/la:Jel ja to vidim nezadovoljstvo ovdje, a jos smo u igri za oba trojefa ?
Pa vjerovali, zato što i ne možemo i nismo...BelminM23 je napisao/la:Mi igrali finale kupa, i tri kola prije kraja bili u prilici da uzmemo titulu, a opet neki nisu vjerovali da možemo uzeti nešto.mirzatele je napisao/la:Jel ja to vidim nezadovoljstvo ovdje, a jos smo u igri za oba trojefa ?
A oni demantovali nevjernike pa uzeli duplu i rasturili u EvropiBelminM23 je napisao/la:Mi igrali finale kupa, i tri kola prije kraja bili u prilici da uzmemo titulu, a opet neki nisu vjerovali da možemo uzeti nešto.mirzatele je napisao/la:Jel ja to vidim nezadovoljstvo ovdje, a jos smo u igri za oba trojefa ?
Mogao si ti meni ovdje godinama oci otvarati,ti,ili ne znam ko sve jos ne. Za mene je ovo javni prostor za iznosenje licnog misljenja,stavova,pretpostavki. A,znamo obojica da je ovdje upravo to nacin komuniciranja,zar ne??PitarBordo je napisao/la:Dobro brate mi o tome pričamo dvije godine, bez "pretpostavki" nego jasno je da se tako posluje, ti danas saznao i cijeli svijet ti se srušio.socrates je napisao/la:I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
Što misliš što je bio problem smanjenja Saidove plate? Smanjenje iste je smanjenje ili ukidanje udjela onog k'o učestvuje u primanju iste. Još milion primjera.
A da ne pričamo o nepotizmu i šteli koja je išla u svim djelovima kluba od zapošljavanja u klubu do selekcije igrača. Pa Čala je htio Murgu zbog nekih tamo veza, iako je frajko amater za ovu ekipu.
Pa sve što ti sad pričaš se priča ovdje dvije godine. Možda ti sada na to drugačije gledaš, ali si uletio ovdje napade Škoru niđe veze.socrates je napisao/la:Mogao si ti meni ovdje godinama oci otvarati,ti,ili ne znam ko sve jos ne. Za mene je ovo javni prostor za iznosenje licnog misljenja,stavova,pretpostavki. A,znamo obojica da je ovdje upravo to nacin komuniciranja,zar ne??PitarBordo je napisao/la:Dobro brate mi o tome pričamo dvije godine, bez "pretpostavki" nego jasno je da se tako posluje, ti danas saznao i cijeli svijet ti se srušio.socrates je napisao/la:I jos na milion i jedan nacin ja i ti,ovaj i onaj,mozemo biti u talu,mozemo sta hocemo jer smo u poziciji. Mozemo praviti poslove, dilove,a opet sve po PS-u uredno,protokolisano....Pecat,potpis!!!!
Što misliš što je bio problem smanjenja Saidove plate? Smanjenje iste je smanjenje ili ukidanje udjela onog k'o učestvuje u primanju iste. Još milion primjera.
A da ne pričamo o nepotizmu i šteli koja je išla u svim djelovima kluba od zapošljavanja u klubu do selekcije igrača. Pa Čala je htio Murgu zbog nekih tamo veza, iako je frajko amater za ovu ekipu.
Mozda si ti,ovaj,onaj,imali sve to pred ocima,mnogo ranije,dobro informisani,itd..ali,ovdje nikad niko nije iznio svoj komentar (na ovu temu,s namjerom ili bez) sa egzaktnim pokazateljima,i de facto konverzacija se samim tim za moj pojam odvija bez pokrica i na bazi pretpostavki. To je jedino racionalno gledanje na ovo pitanje.
Evo ja cu ti sad navesti primjer gdje si se ti posluzio logikom i iskorostio taj moment. Jesi li ti ikad do sad,ili bilo ko ovdje spomenuo/li zasto je toliko halabuka oko Saidove plate????? Da ste dosli i rekli,Said ima platu toliku,zato i zato?? Nije u pitanju on hoce li prihvatiti smanjenje ili ne,nego nesto sasvim trece?? Ako jesi izvinjavam se. Sad kad je neko spomenuo direktno o cemu se radi,ti uskaces ono u fazonu da meni rutinski prikazes neke stvari,i u tonu kako sam ja prespavao par godina. Ti imas kvalitetnih promisljanja,ali jarane toliko znas izletiti s nekim nebulozama da je to nevjerovatno.
I jos nesto,mene ne zanima nikakav forumski primat,niti sam bilo kome konkurencija. To su toliko trivijalne pojave i ono bas djecije!
Šta si tačno pitao kume?socrates je napisao/la:@PitarBordo Pusti ti sad Škoru,ja sam s njim to rijesio. Mozda si ti njegov pravni zastupnik?? I ta tvoja šatro teatralnost,ne mozes meni to tigre![]()
Nego,pitao sam te nesto?? Budi koncizan i pragmatican. Ako nemas odg.,posteno je reci,a ne na tako providan nacin prebacivati Hlopticu na drugi teren. To je odraz nemoci,tigre!!!![]()
Citaj drug,tu sve pise.PitarBordo je napisao/la:Šta si tačno pitao kume?socrates je napisao/la:@PitarBordo Pusti ti sad Škoru,ja sam s njim to rijesio. Mozda si ti njegov pravni zastupnik?? I ta tvoja šatro teatralnost,ne mozes meni to tigre![]()
Nego,pitao sam te nesto?? Budi koncizan i pragmatican. Ako nemas odg.,posteno je reci,a ne na tako providan nacin prebacivati Hlopticu na drugi teren. To je odraz nemoci,tigre!!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.