Dobiće jug kompletan a zauzvrat ćemo dobiti i mi onu trazenu cifru.PitarBordo je napisao/la:Mislim da će ostati isto kao i zadnji derbi.Rahma je napisao/la:Jesul' se uprave dogovorile išta oko derbija ili je ista stvar kao prošle godine?
Mada mislim da će sva specijalna policija na derbiju biti oko VIP lože.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Dobro je nek su se dogovorili. Mislio sam da će bit isto jer nisu vraćene one stolice na jug, al' nek su se uspjeli nagodit. Realno, ono s 5% nije derbi, kone su se opekle i vjerujem da su morali pristat na povratak na staro.ReufHerco je napisao/la:Dobiće jug kompletan a zauzvrat ćemo dobiti i mi onu trazenu cifru.PitarBordo je napisao/la:Mislim da će ostati isto kao i zadnji derbi.Rahma je napisao/la:Jesul' se uprave dogovorile išta oko derbija ili je ista stvar kao prošle godine?
Mada mislim da će sva specijalna policija na derbiju biti oko VIP lože.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Evolution87
- Kontakt:
Cekaj, znaci nama 1500?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Hoces da kazes da Tan daje pare za funkcionisanje kluba,licno,iz svog dzepa?Pantelija je napisao/la:Gazda da ne daje pare naši ne bi mogli početi prvenstvozagorski je napisao/la:Gazda ne daje nikakve pare,klub se finansira na nacin kao i svaki drugi klub. Zaboravite to da Tan daje nekakve pare. On sto je dao,dao je,a to je za dugove i kamp. To je u stvari i bila ta cijena za koju su mu prodali klub.
Ovo što je Zagorski rekao je 100% tačno. Kakve ba pare od Tana?
Pare koje zaradimo su pare koje imamo da potrošimo.
Uprava ne zna zaraditi pare, a ove što potroši potroši pogrešno (Said itd.)
Odatle i ovakav očajan roster.
Sa očajnim rosterom očajni rezultati.
Vrlo jednostavno sve.
Vrlo jednostavno sve.
Ja kako sam shvatio sve oko kluba, Tan je riješio dugovanja i dao neke pare za pojačanja itd, te 2014. godine. Nakon toga je trebalo da klub bude samoodrživ, koliko zaradimo da toliko trošimo. Lijepe pare su legle od play-offa, titule, Cimirota itd, Tan je vjerovatno nešta uzeo sebi. Ostalo su naši pronevjerili, Ješić, raskidi ugovora, skupi igrači koji se nisu isplatili. Sad nemamo para, jedna sezona bez Evrope a druga u prvom pretkolu, premalo se zaradilo a na plate Saidu, Baliću i upravi. Još kako Sokrat reče, nešto se i ukrade, i eto nas sad tu gdje jesmo.zagorski je napisao/la:Hoces da kazes da Tan daje pare za funkcionisanje kluba,licno,iz svog dzepa?Pantelija je napisao/la:Gazda da ne daje pare naši ne bi mogli početi prvenstvozagorski je napisao/la:Gazda ne daje nikakve pare,klub se finansira na nacin kao i svaki drugi klub. Zaboravite to da Tan daje nekakve pare. On sto je dao,dao je,a to je za dugove i kamp. To je u stvari i bila ta cijena za koju su mu prodali klub.
- PitarBordo
- Kontakt:
Vrlo lako bi moglo biti njih više i na Koševskom derbiju ako se desi "očekivano" sad u nedjelju ionako...Evolution87 je napisao/la:Cekaj, znaci nama 1500?

Samo Saraj'vo.
Ma sumnjam da će bit više, al' bi nas moglo bit isto, il' razlika u 200 ljudi. Jer i oni će fasovat od Borca k'o da gledam.PitarBordo je napisao/la:Vrlo lako bi moglo biti njih više i na Koševskom derbiju ako se desi "očekivano" sad u nedjelju ionako...Evolution87 je napisao/la:Cekaj, znaci nama 1500?
Brate ti si ovaj IT stručnjak, kako da spriječim da mi mejlovi dolaze za svaki odgovor na forumu? Pogasio sam u postavkama sve to al' i dalje stižu, dnevno 70 mailova dobijem, smori me to

- Evolution87
- Kontakt:
Mi i da kojim slucajem uzmemo u nedjelju, opet ce nas biti bare-bare na derbiju ao je tacno ovo da ce dobiti kompletan jug.PitarBordo je napisao/la:Vrlo lako bi moglo biti njih više i na Koševskom derbiju ako se desi "očekivano" sad u nedjelju ionako...Evolution87 je napisao/la:Cekaj, znaci nama 1500?
Nego mi je malo nejasno da su debili pristali dati njima preko 4000 tj. vise od 2000 u odnosu na prosli derbi, za 500 vise nasih na sergijici.
- Evolution87
- Kontakt:
Gledaj mog inboxaskoroalen je napisao/la:Brate ti si ovaj IT stručnjak, kako da spriječim da mi mejlovi dolaze za svaki odgovor na forumu? Pogasio sam u postavkama sve to al' i dalje stižu, dnevno 70 mailova dobijem, smori me to

Hahahaahaha mislio sam da je kod mene najgore stanje.Evolution87 je napisao/la:Gledaj mog inboxaskoroalen je napisao/la:Brate ti si ovaj IT stručnjak, kako da spriječim da mi mejlovi dolaze za svaki odgovor na forumu? Pogasio sam u postavkama sve to al' i dalje stižu, dnevno 70 mailova dobijem, smori me to

- belosevic23
- Kontakt:
https://prnt.sc/g78i4y
Novinar sport kluba, ko prati zna koji je, iako čisto sumnjam, možda nekad osvane neka priča o smradu. To je moj pokušaj doprinosa ovoj temi zadnjih dana
Novinar sport kluba, ko prati zna koji je, iako čisto sumnjam, možda nekad osvane neka priča o smradu. To je moj pokušaj doprinosa ovoj temi zadnjih dana
belosevic23 je napisao/la:https://prnt.sc/g78i4y

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma naravno da je tacno brateLocust je napisao/la:Ovo što je Zagorski rekao je 100% tačno. Kakve ba pare od Tana?
Vrlo jednostavno sve.

Finansiramo se kao i ostali klubovi u ligi,jedina nam je prednost sto nismo optereceni (velikim) dugovima pa novac iz budzeta ne ide ni u kakve reprograme dugova i sl. i to bi trebalo da je nekakva nasa prednost u odnosu na ostale. Medutim ovi uhljupi ne znaju da to iskoriste sto zbog neznanja sto zbog lopovluka,a i nasa administracija je ogroman zderac sredstava iz budzeta.
Ja cak mislim,nisam siguran,da nasa administracija viseuzme godisnje za plate nego administracije kona,madara i listice skupa.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako si ugasio postavke, onda je do foruma, napadni acu ili admina.skoroalen je napisao/la:Ma sumnjam da će bit više, al' bi nas moglo bit isto, il' razlika u 200 ljudi. Jer i oni će fasovat od Borca k'o da gledam.PitarBordo je napisao/la:Vrlo lako bi moglo biti njih više i na Koševskom derbiju ako se desi "očekivano" sad u nedjelju ionako...Evolution87 je napisao/la:Cekaj, znaci nama 1500?
Brate ti si ovaj IT stručnjak, kako da spriječim da mi mejlovi dolaze za svaki odgovor na forumu? Pogasio sam u postavkama sve to al' i dalje stižu, dnevno 70 mailova dobijem, smori me to

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Crnkic se malo pravi Englez. Znamo svi sta ide poslije patetike, povratak u prvi tim. 
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Vrate li vise ikada Crnkica u ekipu, prestajem totalno pratiti ovu prciju.
Vratit će ga 100%, uz opravdanje "Nermin je vrlo bitan igrač ekipi koji nam je prošle sezone donio nekoliko važnih golova i asistencija. Igrač je novčano kažnjen al' ćemo ga priključit ekipi što prije".Evander je napisao/la:Vrate li vise ikada Crnkica u ekipu, prestajem totalno pratiti ovu prciju.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa vratiše Saida, naravno da će i Crnkića vratiti, samo čekam da prođu registracioni periodi u Evropi i eto njega nazad.
Al' najjače mi je kad je prozvao istok, pa kad je skontao da je pojeo govvno slijedećih nekoliko golova tako slavio kao to mu je način proslave gola.
Al' najjače mi je kad je prozvao istok, pa kad je skontao da je pojeo govvno slijedećih nekoliko golova tako slavio kao to mu je način proslave gola.

Samo Saraj'vo.
Crnkić je rođen za posao žigola.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.