FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vracanje Crnkica bi bilo najvece moguce pisanje po klubu u istoriji.
Haj navedi mi kako to mi "zaradimo" pare za akademiju (500 ooo), administraciju 30 uposlenih minimalno ako ne i 40... Prvi tim i treneri
Sponzori?
hahaha
Ovi doveli sponzore? Hahaha
Vincent Tan održava klub. Da ne.ide u dugove
Sponzori?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al' **** ga, sta ces
svakom svoje d.upe milo
Koliko Kadusic ima ugovora, moze to Hotic vrlo lako srediti vratite Crnkica ili ovaj ide daba.
A sto se mene tice, granate me ne mogu sa stadiona otjerati, ali sve ima granicu. Povratak Saida i Nermina ja pauziram tu istu sezonu od prve stotinke njihovog ulaska u igru. Kad ga vec ljudi koji predstavljaju ne postuju, ja cu ispostovati svoj klub time sto necu biti saucesnik tog pisanja po klubu!
svakom svoje d.upe milo
Koliko Kadusic ima ugovora, moze to Hotic vrlo lako srediti vratite Crnkica ili ovaj ide daba.
A sto se mene tice, granate me ne mogu sa stadiona otjerati, ali sve ima granicu. Povratak Saida i Nermina ja pauziram tu istu sezonu od prve stotinke njihovog ulaska u igru. Kad ga vec ljudi koji predstavljaju ne postuju, ja cu ispostovati svoj klub time sto necu biti saucesnik tog pisanja po klubu!
- PitarBordo
- Kontakt:
Nije isključeno da Said bude u konkurenciji i zaigra koliko u gradskom derbiju. Crnkić ima još mislim da do kraja augusta traje transfer period, nakon toga se vraća, šatro kaznica i onda nazad u tim, očekujem da bude u konkurenciji početkom septbembra najdalje ako ga Zijo ne uvali u kakvog drugoligaša iz Turske.
Samo Saraj'vo.
Pregledao sam na preskaku ponovo utakmicu protiv GOŠKa. Ja koliko je Amar imao dubinskih lopti, naročito u prvom poluvremenu, to je za ne povjerovati. Najbolji je bio onaj pas za Hadžića, kada se golman pretvorio u Kahna, gdje vjerujem da bi većina naših igrača ubacila bez gledanja u peterac.. samo da je se riješi. Tek vidjeh onu situaciju gdje je Hebibović izblokirao loptu, a išla lopta u gol +naš igrač bio na drugoj stativi 
Amer Dupovac!
Ne znam vala... ako klub ništa ne može zaradit kako kažeš, koja bi onda bila ekonomska opravdanost Tanu da ulaže svoje pare i dalje? To bi bilo bacanje u bunar, doslovno.Pantelija je napisao/la:Haj navedi mi kako to mi "zaradimo" pare za akademiju (500 ooo), administraciju 30 uposlenih minimalno ako ne i 40... Prvi tim i treneri
Sponzori?hahaha
Mi smo zaradili neke pare od nastupa u prvom pretkolu EL, ne puno al smo zaradili. Zaradili smo od prodaje Čatakovića, možda i od još nekih akademaca. Na godišnjem nivou imamo koliku - toliku zaradu od prodanih ulaznica, sezonskih ulaznica, proizvoda od fan-shopa itd. A svakako da i postojeći sponzori nešta plaćaju. Uostalom, troškovi plata većine prvotimaca sigurno jesu srezani dok nismo nikom uspjeli produžit ugovor a ja iskreno ne vjerujem u priče da su lupali neke aman cifre. Ostanak Repuha kao trenera takođe navodi na to da je srezan budžet za trenera. Na kraju krajeva možda Tan na kraju godine i pokrije neki minus al mislim da je taj minus minimalan, barem ako uzmemo prošlu sezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Više ja zarađujem od tog Fan Shopa nego klub, a veze nemam sa istim.skoroalen je napisao/la:Ne znam vala... ako klub ništa ne može zaradit kako kažeš, koja bi onda bila ekonomska opravdanost Tanu da ulaže svoje pare i dalje? To bi bilo bacanje u bunar, doslovno.Pantelija je napisao/la:Haj navedi mi kako to mi "zaradimo" pare za akademiju (500 ooo), administraciju 30 uposlenih minimalno ako ne i 40... Prvi tim i treneri
Sponzori?hahaha
Mi smo zaradili neke pare od nastupa u prvom pretkolu EL, ne puno al smo zaradili. Zaradili smo od prodaje Čatakovića, možda i od još nekih akademaca. Na godišnjem nivou imamo koliku - toliku zaradu od prodanih ulaznica, sezonskih ulaznica, proizvoda od fan-shopa itd. A svakako da i postojeći sponzori nešta plaćaju. Uostalom, troškovi plata većine prvotimaca sigurno jesu srezani dok nismo nikom uspjeli produžit ugovor a ja iskreno ne vjerujem u priče da su lupali neke aman cifre. Ostanak Repuha kao trenera takođe navodi na to da je srezan budžet za trenera. Na kraju krajeva možda Tan na kraju godine i pokrije neki minus al mislim da je taj minus minimalan, barem ako uzmemo prošlu sezonu.
Samo Saraj'vo.
Hajde prestani vise pisati i hvaliti samo jednog igraca. Ogadit ces raji momka.Rahma je napisao/la:Pregledao sam na preskaku ponovo utakmicu protiv GOŠKa. Ja koliko je Amar imao dubinskih lopti, naročito u prvom poluvremenu, to je za ne povjerovati. Najbolji je bio onaj pas za Hadžića, kada se golman pretvorio u Kahna, gdje vjerujem da bi većina naših igrača ubacila bez gledanja u peterac.. samo da je se riješi. Tek vidjeh onu situaciju gdje je Hebibović izblokirao loptu, a išla lopta u gol +naš igrač bio na drugoj stativi
Ako se preziva kao ti, nije Ronaldo.
Nego, gdje nam je sad goldžija Plakalo? 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Haman od marta - nigdje.High je napisao/la:Nego, gdje nam je sad goldžija Plakalo?
Nešto kao i većina trenera FKS, uče se na FKS i onda posle ih nema nigdje.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 11 avg 2017, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Sto su balkanci, otjerase rusa iz Vardara a covjek im sve dao.
Najmutaviji golman ikad.PitarBordo je napisao/la:Haman od marta - nigdje.High je napisao/la:Nego, gdje nam je sad goldžija Plakalo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mrtva trka Plakalo - Tupi. Još su u jednom trenutku oni bili golmanska postava FKS.High je napisao/la:Najmutaviji golman ikad.PitarBordo je napisao/la:Haman od marta - nigdje.High je napisao/la:Nego, gdje nam je sad goldžija Plakalo?
Samo Saraj'vo.
Kandžijao ih je ko je htio. Kakav cirkus.PitarBordo je napisao/la:
Mrtva trka Plakalo - Tupi. Još su u jednom trenutku oni bili golmanska postava FKS.
Ne želim prestati, dok god bilo materijala da ga pohvalim ( a trenutno ga ima na pretek, pogotovo što nam je najbolj igrač ) hvalit ću ga ovdje, jer je jedina svijetla tačka u igračkom kadru ( uz Hadžića ). Čuj ogaditiEvander je napisao/la:Hajde prestani vise pisati i hvaliti samo jednog igraca. Ogadit ces raji momka.Rahma je napisao/la:Pregledao sam na preskaku ponovo utakmicu protiv GOŠKa. Ja koliko je Amar imao dubinskih lopti, naročito u prvom poluvremenu, to je za ne povjerovati. Najbolji je bio onaj pas za Hadžića, kada se golman pretvorio u Kahna, gdje vjerujem da bi većina naših igrača ubacila bez gledanja u peterac.. samo da je se riješi. Tek vidjeh onu situaciju gdje je Hebibović izblokirao loptu, a išla lopta u gol +naš igrač bio na drugoj stativi
Ako se preziva kao ti, nije Ronaldo.
Amer Dupovac!
- PitarBordo
- Kontakt:
Razbio si čašu - razbila se sva...
Ja svoju raju perem s Liivakom, njega ću ja ogadit
Obeć'o sam im gajbu pive kupit kad Liivak dobije šansu u prvoj postavi, sad ga prizivaju više od mene. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Pošalji ih u Vistafon u nedjelju, kvota 1.00 da će ga dole vidjeti na djelu.skoroalen je napisao/la:Ja svoju raju perem s Liivakom, njega ću ja ogaditObeć'o sam im gajbu pive kupit kad Liivak dobije šansu u prvoj postavi, sad ga prizivaju više od mene.
Samo Saraj'vo.
Nakon ovakvog starta, mi nemamo najboljeg igraca i niko ne zasluzuje biti hvaljen.Rahma je napisao/la:Ne želim prestati, dok god bilo materijala da ga pohvalim ( a trenutno ga ima na pretek, pogotovo što nam je najbolj igrač ) hvalit ću ga ovdje, jer je jedina svijetla tačka u igračkom kadru ( uz Hadžića ). Čuj ogaditiEvander je napisao/la:Hajde prestani vise pisati i hvaliti samo jednog igraca. Ogadit ces raji momka.Rahma je napisao/la:Pregledao sam na preskaku ponovo utakmicu protiv GOŠKa. Ja koliko je Amar imao dubinskih lopti, naročito u prvom poluvremenu, to je za ne povjerovati. Najbolji je bio onaj pas za Hadžića, kada se golman pretvorio u Kahna, gdje vjerujem da bi većina naših igrača ubacila bez gledanja u peterac.. samo da je se riješi. Tek vidjeh onu situaciju gdje je Hebibović izblokirao loptu, a išla lopta u gol +naš igrač bio na drugoj stativi
Ako se preziva kao ti, nije Ronaldo.Svojevremeno sam i za Duljevića imao samo riječi hvale, dok je nosio ekipu cijelu polusezonu... tako da i nije samo zbog prezimena.
Jesi navijac Sarajeva ili Rahmanovica?
Nemoj da se prvom tebi taj isti Rahmanovic poopisa u usta losim partijama. Oprezno i sa hvaljenjem i sa kudjenjem
On da je Ronaldo kakvim ga ti ovdje zelis predstaviti, ne bi se vratio u ovu žnj ligu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Bejker, Burberry46, casual033, fera, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, Paromlinac, senad82, Varijantas8 i 128 gostiju.