FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 avg 2017, 16:13

Vracanje Crnkica bi bilo najvece moguce pisanje po klubu u istoriji.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 avg 2017, 16:14

Haj navedi mi kako to mi "zaradimo" pare za akademiju (500 ooo), administraciju 30 uposlenih minimalno ako ne i 40... Prvi tim i treneri

Sponzori? :D hahaha
Ovi doveli sponzore? Hahaha

Vincent Tan održava klub. Da ne.ide u dugove
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 avg 2017, 16:21

Al' **** ga, sta ces
svakom svoje d.upe milo

Koliko Kadusic ima ugovora, moze to Hotic vrlo lako srediti vratite Crnkica ili ovaj ide daba. :think:

A sto se mene tice, granate me ne mogu sa stadiona otjerati, ali sve ima granicu. Povratak Saida i Nermina ja pauziram tu istu sezonu od prve stotinke njihovog ulaska u igru. Kad ga vec ljudi koji predstavljaju ne postuju, ja cu ispostovati svoj klub time sto necu biti saucesnik tog pisanja po klubu!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 16:24

Nije isključeno da Said bude u konkurenciji i zaigra koliko u gradskom derbiju. Crnkić ima još mislim da do kraja augusta traje transfer period, nakon toga se vraća, šatro kaznica i onda nazad u tim, očekujem da bude u konkurenciji početkom septbembra najdalje ako ga Zijo ne uvali u kakvog drugoligaša iz Turske.
Samo Saraj'vo.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 avg 2017, 16:26

Pregledao sam na preskaku ponovo utakmicu protiv GOŠKa. Ja koliko je Amar imao dubinskih lopti, naročito u prvom poluvremenu, to je za ne povjerovati. Najbolji je bio onaj pas za Hadžića, kada se golman pretvorio u Kahna, gdje vjerujem da bi većina naših igrača ubacila bez gledanja u peterac.. samo da je se riješi. Tek vidjeh onu situaciju gdje je Hebibović izblokirao loptu, a išla lopta u gol +naš igrač bio na drugoj stativi :crazy:
Amer Dupovac!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 avg 2017, 16:27

Pantelija je napisao/la:Haj navedi mi kako to mi "zaradimo" pare za akademiju (500 ooo), administraciju 30 uposlenih minimalno ako ne i 40... Prvi tim i treneri

Ne znam vala... ako klub ništa ne može zaradit kako kažeš, koja bi onda bila ekonomska opravdanost Tanu da ulaže svoje pare i dalje? To bi bilo bacanje u bunar, doslovno.
Mi smo zaradili neke pare od nastupa u prvom pretkolu EL, ne puno al smo zaradili. Zaradili smo od prodaje Čatakovića, možda i od još nekih akademaca. Na godišnjem nivou imamo koliku - toliku zaradu od prodanih ulaznica, sezonskih ulaznica, proizvoda od fan-shopa itd. A svakako da i postojeći sponzori nešta plaćaju. Uostalom, troškovi plata većine prvotimaca sigurno jesu srezani dok nismo nikom uspjeli produžit ugovor a ja iskreno ne vjerujem u priče da su lupali neke aman cifre. Ostanak Repuha kao trenera takođe navodi na to da je srezan budžet za trenera. Na kraju krajeva možda Tan na kraju godine i pokrije neki minus al mislim da je taj minus minimalan, barem ako uzmemo prošlu sezonu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 16:28

skoroalen je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Haj navedi mi kako to mi "zaradimo" pare za akademiju (500 ooo), administraciju 30 uposlenih minimalno ako ne i 40... Prvi tim i treneri

Ne znam vala... ako klub ništa ne može zaradit kako kažeš, koja bi onda bila ekonomska opravdanost Tanu da ulaže svoje pare i dalje? To bi bilo bacanje u bunar, doslovno.
Mi smo zaradili neke pare od nastupa u prvom pretkolu EL, ne puno al smo zaradili. Zaradili smo od prodaje Čatakovića, možda i od još nekih akademaca. Na godišnjem nivou imamo koliku - toliku zaradu od prodanih ulaznica, sezonskih ulaznica, proizvoda od fan-shopa itd. A svakako da i postojeći sponzori nešta plaćaju. Uostalom, troškovi plata većine prvotimaca sigurno jesu srezani dok nismo nikom uspjeli produžit ugovor a ja iskreno ne vjerujem u priče da su lupali neke aman cifre. Ostanak Repuha kao trenera takođe navodi na to da je srezan budžet za trenera. Na kraju krajeva možda Tan na kraju godine i pokrije neki minus al mislim da je taj minus minimalan, barem ako uzmemo prošlu sezonu.
Više ja zarađujem od tog Fan Shopa nego klub, a veze nemam sa istim.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 avg 2017, 16:28

Rahma je napisao/la:Pregledao sam na preskaku ponovo utakmicu protiv GOŠKa. Ja koliko je Amar imao dubinskih lopti, naročito u prvom poluvremenu, to je za ne povjerovati. Najbolji je bio onaj pas za Hadžića, kada se golman pretvorio u Kahna, gdje vjerujem da bi većina naših igrača ubacila bez gledanja u peterac.. samo da je se riješi. Tek vidjeh onu situaciju gdje je Hebibović izblokirao loptu, a išla lopta u gol +naš igrač bio na drugoj stativi :crazy:
Hajde prestani vise pisati i hvaliti samo jednog igraca. Ogadit ces raji momka.
Ako se preziva kao ti, nije Ronaldo.

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 16:31

Nego, gdje nam je sad goldžija Plakalo? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 16:32

High je napisao/la:Nego, gdje nam je sad goldžija Plakalo? :mrgreen:
Haman od marta - nigdje. :D

Nešto kao i većina trenera FKS, uče se na FKS i onda posle ih nema nigdje.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 11 avg 2017, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 11 avg 2017, 16:32

Sto su balkanci, otjerase rusa iz Vardara a covjek im sve dao.

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 16:33

PitarBordo je napisao/la:

Najmutaviji golman ikad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 16:35

High je napisao/la:

Najmutaviji golman ikad.
Mrtva trka Plakalo - Tupi. Još su u jednom trenutku oni bili golmanska postava FKS. :mrgreen:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 16:36

Mrtva trka Plakalo - Tupi. Još su u jednom trenutku oni bili golmanska postava FKS. :mrgreen:
Kandžijao ih je ko je htio. Kakav cirkus. :lol:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 11 avg 2017, 16:40

Evander je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Pregledao sam na preskaku ponovo utakmicu protiv GOŠKa. Ja koliko je Amar imao dubinskih lopti, naročito u prvom poluvremenu, to je za ne povjerovati. Najbolji je bio onaj pas za Hadžića, kada se golman pretvorio u Kahna, gdje vjerujem da bi većina naših igrača ubacila bez gledanja u peterac.. samo da je se riješi. Tek vidjeh onu situaciju gdje je Hebibović izblokirao loptu, a išla lopta u gol +naš igrač bio na drugoj stativi :crazy:
Ne želim prestati, dok god bilo materijala da ga pohvalim ( a trenutno ga ima na pretek, pogotovo što nam je najbolj igrač ) hvalit ću ga ovdje, jer je jedina svijetla tačka u igračkom kadru ( uz Hadžića ). Čuj ogaditi :roll: Svojevremeno sam i za Duljevića imao samo riječi hvale, dok je nosio ekipu cijelu polusezonu... tako da i nije samo zbog prezimena. ;)
Amer Dupovac!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 16:40

Znači ti si raji Duljevića ogadio. :hmmmmm:
Samo Saraj'vo.

High

Post Postao/la High » 11 avg 2017, 16:43

Razbio si čašu - razbila se sva...

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 avg 2017, 16:44

Ja svoju raju perem s Liivakom, njega ću ja ogadit :mrgreen: Obeć'o sam im gajbu pive kupit kad Liivak dobije šansu u prvoj postavi, sad ga prizivaju više od mene. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 avg 2017, 16:44

skoroalen je napisao/la:Ja svoju raju perem s Liivakom, njega ću ja ogadit :mrgreen: Obeć'o sam im gajbu pive kupit kad Liivak dobije šansu u prvoj postavi, sad ga prizivaju više od mene. :kafa:
Pošalji ih u Vistafon u nedjelju, kvota 1.00 da će ga dole vidjeti na djelu. :D
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 avg 2017, 16:46

Rahma je napisao/la:
Evander je napisao/la:
Ne želim prestati, dok god bilo materijala da ga pohvalim ( a trenutno ga ima na pretek, pogotovo što nam je najbolj igrač ) hvalit ću ga ovdje, jer je jedina svijetla tačka u igračkom kadru ( uz Hadžića ). Čuj ogaditi :roll: Svojevremeno sam i za Duljevića imao samo riječi hvale, dok je nosio ekipu cijelu polusezonu... tako da i nije samo zbog prezimena. ;)
Nakon ovakvog starta, mi nemamo najboljeg igraca i niko ne zasluzuje biti hvaljen.
Jesi navijac Sarajeva ili Rahmanovica?

Nemoj da se prvom tebi taj isti Rahmanovic poopisa u usta losim partijama. Oprezno i sa hvaljenjem i sa kudjenjem ;)
On da je Ronaldo kakvim ga ti ovdje zelis predstaviti, ne bi se vratio u ovu žnj ligu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Bejker, Burberry46, casual033, fera, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, Paromlinac, senad82, Varijantas8 i 128 gostiju.