Ima većirfo je napisao/la:napravi i onaj kad lendric slomiVirtu4l je napisao/la:Šta je ovo svi portali uzeli moj gif od jutros![]()

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ima većirfo je napisao/la:napravi i onaj kad lendric slomiVirtu4l je napisao/la:Šta je ovo svi portali uzeli moj gif od jutros![]()

Ugi je igrao skroz defanzivno na Duljevića, zato je dobio prednost....ali da je odigrao nešto posebno nije, slažem se. Čak su mu loše bile i one njegove duge lopte koje su mu vrhunske...nažalost ponekad....DbCooper je napisao/la:Markovic je trebao pocet od prve minute, ipak je bolji igrac od Ugija, stabilniji, u organizaciji i mnogo vise trci u oba pravca, Salko je sinoc totalno fulio bar sto se njega tice, poslao ga na zagrijavanje oko 20-te minute a uveo ga tek oko 70-te kad smo haman ostali bez igraca manje, totalno pogresno!
Na kraju sezone mu ističe ugovor sa Željezničarom, koji pokušava da ga zadrži. No, prvi uvijeti koje su postavili on i njegov menadžer Menaf Kodro, bili bi pretežak finansijski teret za klub.
No, Stevanović se, kako saznaju ****, u posljednje vrijeme premišlja oko ostanka na Grbavici. Veliki planovi najtrofejnijeg bh. kluba, nisu ga ostavili ravnodušnim, pa bi se moglo desiti da spusti svoje zahtjeve, kako bi potpisao novi ugovor.
U Želji su konačno shvatili da je Stevanović kapitalac i da bi u njega vrijedilo uložiti, jer bi nakon samo jedne sezone mogao višestruko vratiti novac.
Do kraja sezone ostalo je još malo vremena, a dogovor bi se trebao postići što brže. Kako bi se na miru mogla slagati ekipa oko Stevanovića za narednu sezonu.
SlevinKelevra je napisao/la:.
MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumu
Neandertalac je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumu
Ne vidim vas uopšteMocMahale444 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumueto ankete.
@"MocMahale444 Sto jes, jesNeandertalac je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:DB kuper poslije mene ima najjaci nick na forumu
Slažem se i za Adu, naravno i Čiča je tu, ali stručni štab fakat treba proširiti u svim segmentima. Ja bi i kvalitetnijeg trenera golmana. Ovo sa samim Slavkom, odnosno Čičom odnedavno mi je bezze.bhsport je napisao/la:Pomoćni trener Adžem,kakav Juka.
Juka puno priča,a nije čemu, pravio bi samo nemir.
Fali nama naše djece, ljudi vojnika.
Stana je pravi primjer u odnosu na književnika, dati mu sve što trazi i riješio si desnog beka, jer Siniša jeste igrač samo za Novog Pazara. Memija je za njega tv u boji.
To bez daljnjeg pitara Karića maknuti čim prije. Tako se i Sablja furao da moze sam pa znamo kako je završio.Monci je napisao/la:Slažem se i za Adu, naravno i Čiča je tu, ali stručni štab fakat treba proširiti u svim segmentima. Ja bi i kvalitetnijeg trenera golmana. Ovo sa samim Slavkom, odnosno Čičom odnedavno mi je bezze.bhsport je napisao/la:Pomoćni trener Adžem,kakav Juka.
Juka puno priča,a nije čemu, pravio bi samo nemir.
Fali nama naše djece, ljudi vojnika.
Stana je pravi primjer u odnosu na književnika, dati mu sve što trazi i riješio si desnog beka, jer Siniša jeste igrač samo za Novog Pazara. Memija je za njega tv u boji.
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, Emindoks20, Pact1921 i 43 gosta.