FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

don Ciro
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 11:44

Stole iz Bora je napisao/la:Do juce jedna prica a od juce druga. Do juce se pricalo kako ce Real pregaziti Barsu a danas se prica kako je Barsa dala "samo" jedan go i da Real nije "jos" uigran .. :mrgreen:
ja neznam koje govr da ce Real pregaziti Barcu.. :lol: ako je Ramos reko 1-2 to nije bilo da ce pregazt..ako je neki pojedinac sa foruma pricao to je nejgova stvar...ti uzimas u krupnom planu Realovce da su pricali :mrgreen: ja sam bio zadovoljna sa remijom jer je jos tim zelene..jes ta je pobijeda mogla da dodje kroz sanse u 1 polvrm jer da smo poveli tekma bi bila drukcija mislim razult bi bio vijerovatno povoljni za nas..al vi ste pricali kako cete ponoviti 6 komada i po Realovoj temi i Barcinoj

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 30 nov 2009, 11:46

don Ciro je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:nezasluženo ste pobijedili ali doći će el clasico i u madrid pa ćemo mi ako Bog da slaviti
mislim da cemo mi ili Farsa osvojiti ligu rijesiti prije el clasica u Madridu tako da se sa tim nemora niko zamarati..ono 90% ce se znati koje prvak do el clasica,al u Madridu ce biti drukcija slika... :mrgreen: juce su mislili da ce natrpati golva u mrezi casillasa al nije isto kao prosle god ide to sve drukcije i juce se igralo malo tvrdji fudbal ganjali su puno al nisu nasli rupa Real preko KAKE I Nedovoljno spremnog Ronalda je dijeovao opasno u prvom polvr i pocetkmo drugog al ebiga steta sto nije ostao duze na terenu naradeba med.osoblja je primorala zamijenu majstora,,Barcina odbrana je bila u strahu zato je Pique nasrnuo na Ronalda cisti penal..svim i svacim su pokusali Ronalda da odstrane sa tekme od provokacija navijaca sa laserom.. :oops:
jest meni drago kad vidim na šta ste vi spali da budete zadovoljni što ste izgubili samo 1:0 :D :D :D

izgube ljudi 1:0 i poslije sedmicu dana slave što nije bilo opet 6 u mreži Casillasa, a još ste smješniji kada od muke krenete kao ismijavati Ibrahimovića i to vam predstavlja satisfakciju za poraz. Sedmicu dana prije ove utakmice ste prijetili i najavljivalu pobjedu na camp nou, a sada ste vec krenuli da nas "zabrinjavate" :) rezultatom u Madridu. Pa je li to samo djeca navijaju za real? Jer sve ovo što pišete su dječije priče. Istina je da je Barca bila bolja za taj jedan gol, i zasluženo slavila. sa igračem više niste napravili skoro pa ništa. Nemojte se bezveze sramotiti glupim komentarima, nego se povedite primjerom par objektivnih navijača reala koji su čestitali na pobjedi i rekli vidimo se opet pa kako bude. Jest da je nama ovako zanimljivije i da radi vas i dolazimo da čitamo forum i sladimo se svakojakim nebulozama nazovi "stručnjaka" :lol: :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 11:53

don Ciro je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Do juce jedna prica a od juce druga. Do juce se pricalo kako ce Real pregaziti Barsu a danas se prica kako je Barsa dala "samo" jedan go i da Real nije "jos" uigran .. :mrgreen:
ja neznam koje govr da ce Real pregaziti Barcu.. :lol: ako je Ramos reko 1-2 to nije bilo da ce pregazt..ako je neki pojedinac sa foruma pricao to je nejgova stvar...ti uzimas u krupnom planu Realovce da su pricali :mrgreen: ja sam bio zadovoljna sa remijom jer je jos tim zelene..jes ta je pobijeda mogla da dodje kroz sanse u 1 polvrm jer da smo poveli tekma bi bila drukcija mislim razult bi bio vijerovatno povoljni za nas..al vi ste pricali kako cete ponoviti 6 komada i po Realovoj temi i Barcinoj
Ovde sad imamo dvostruke arsine .. :mrgreen:

Ako su pojedinci pricali da ce Real pregaziti Barsu to su SAMO POJEDINCI a ako su isti pojedinci na drugoj strani pisali da ce se ponoviti sestica to su SVI NAVIJACI Barse .. De malo skontaj sta ces napisati pa onda opali po tastaturi ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 11:55

slika
AMAR OSIM

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 11:56

bogami ti nisi razumio...gdje ce ti biti drago sto izgubis 1-0 kad smo se postavili tako da smo imali bolje sanse...znaju oni koji su navijaci BARCE da su strepili kad je Real bi pritisno...mi neigramo kao Clezi,Man.INTER,lIVERP,pada su zadovlji ako izgube na Nou Camp 1-0....samo neko kao ti more da to zakljuci.jer izgleda da nep.Real..odnosno Barcu..jer znam da u vrijeme Reala ..Barca isto ganjala uvijek mada je Real bio jaci..u eri Zidane,Figa...uvijek je bio el clasico el clasico...to sto ti to neznas to tvoja stvar...a vezi Ibre to su samo sale.. :lol: al penal je bio na Ronaldi to more samo veliki antimadrista da ...negira :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:03

Stole iz Bora je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
Ovde sad imamo dvostruke arsine .. :mrgreen:

Ako su pojedinci pricali da ce Real pregaziti Barsu to su SAMO POJEDINCI a ako su isti pojedinci na drugoj strani pisali da ce se ponoviti sestica to su SVI NAVIJACI Barse .. De malo skontaj sta ces napisati pa onda opali po tastaturi ... 8-)
Ne Pepita jedino od Realovih pise da ce Real pregaziti al njemu netreba da se zamijeri.... :lol: pred el clasico on je pisao dok ostali su sutili uglavnom i govrl izijave igraca i trenera i formacije al PEPITA je dizao tenzije....al od strane Barcini ih imas podosta koji su pisali kako ce biti 6 komada najmanje..Sarma je najjaci pojedinac od Barince strane

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 30 nov 2009, 12:06

pa nije vam drago što ste izgubili, nego kažem da ste zadovoljni što ste izgubili samo 1:0, a neki realovi navijači su sami rekli da su odmah poslije gola prebacili kanal nisu mogli gledati očekivavši dalju kanonadu na gol casillasa (što bi se vjerovatno i desilo da nismo ostali sa 10 igrača). Pa eto i meni je drago da ste vi zadovoljni minimalnim porazom, kada dođete na nivo Barce i neriješeni rezultati će vam biti katastrofa, al ne sekirajte se neće to biti ubrzo, još ćete vi imati prilika da se radujete osvojenom bodu ili minimalnom porazu.
Što se tiče penala mogu samo reći SMIJEŠNI STE, isto kao i Ronaldo koji najbolje od svega zna da padne i odmah gleda u sudiju :lol:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:14

BHGazija je napisao/la:pa nije vam drago što ste izgubili, nego kažem da ste zadovoljni što ste izgubili samo 1:0, a neki realovi navijači su sami rekli da su odmah poslije gola prebacili kanal nisu mogli gledati očekivavši dalju kanonadu na gol casillasa (što bi se vjerovatno i desilo da nismo ostali sa 10 igrača). Pa eto i meni je drago da ste vi zadovoljni minimalnim porazom, kada dođete na nivo Barce i neriješeni rezultati će vam biti katastrofa, al ne sekirajte se neće to biti ubrzo, još ćete vi imati prilika da se radujete osvojenom bodu ili minimalnom porazu.
Što se tiče penala mogu samo reći SMIJEŠNI STE, isto kao i Ronaldo koji najbolje od svega zna da padne i odmah gleda u sudiju :lol:
to nisu navijaci Reala..to su simpatizeri Real Madrida...kao npr..neki od Barce koje ja znam kad je REAL trao vrijeme kad ste ganajli KUP UEFA oni se nisu javljali samo ono formalno zato sa njima nikad ni nepricam sada o el clasicu ako si pravi navijac Barce jabio bi se tada ili bi sutio..a ove sto znam da su i tada bili uz Barcu i bili ponosni sto su i kad je Real bio bolji to su navijaci koji mise mogu obratiti jer je sa da Barca bolja,,al ne puno al bolja u ovom momentu na svom terenu za 1 gol..ja da sam kontao tako kao ti sto simpt Real onda nebi ni gledo,jer kao pravi navijac sam gledao da mi zabijemo 1 da povedemo al nije lopta u gol htijela...a to vezi Ronalda ok pada on,,al sto vec Alves pada to nema nigdje :lol: iskreno bas je odvratniji od Ronalda :mrgreen: trebo je zuti najmanje da dobije

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 30 nov 2009, 12:21

don Ciro je napisao/la:
BHGazija je napisao/la:pa nije vam drago što ste izgubili, nego kažem da ste zadovoljni što ste izgubili samo 1:0, a neki realovi navijači su sami rekli da su odmah poslije gola prebacili kanal nisu mogli gledati očekivavši dalju kanonadu na gol casillasa (što bi se vjerovatno i desilo da nismo ostali sa 10 igrača). Pa eto i meni je drago da ste vi zadovoljni minimalnim porazom, kada dođete na nivo Barce i neriješeni rezultati će vam biti katastrofa, al ne sekirajte se neće to biti ubrzo, još ćete vi imati prilika da se radujete osvojenom bodu ili minimalnom porazu.
to nisu navijaci Reala..to su simpatizeri Real Madrida...kao npr..neki od Barce koje ja znam kad je REAL trao vrijeme kad ste ganajli KUP UEFA oni se nisu javljali samo ono formalno zato sa njima nikad ni nepricam sada o el clasicu ako si pravi navijac Barce jabio bi se tada ili bi sutio..a ove sto znam da su i tada bili uz Barcu i bili ponosni sto su i kad je Real bio bolji to su navijaci koji mise mogu obratiti jer je sa da Barca bolja,,al ne puno al bolja u ovom momentu na svom terenu za 1 gol..ja da sam kontao tako kao ti sto simpt Real onda nebi ni gledo,jer kao pravi navijac sam gledao da mi zabijemo 1 da povedemo al nije lopta u gol htijela...a to vezi Ronalda ok pada on,,al sto vec Alves pada to nema nigdje :lol: iskreno bas je odvratniji od Ronalda :mrgreen: trebo je zuti najmanje da dobije
da alves pada vala baš pada, al ne bih se složio da je odvratniji od ronalda nikako, prije svega zbog ufuranosti ronalda i što on očekuje da samim tim što je on zvijezda treba da mu se nonstop svira sve. što se tiče kartona i realovci su trebali dobiti još par žutih u 2-3 navrata kada je sudija puštao prednost trebao je naknadno pokazati karton ali nije. povlačenje za dres, za ruku je po meni klasika žuti karton, ali je on puštao prednost i poslije "zaboravi" dati karton

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 12:27

uhhhh da je Alves kojim slucajem bio najbolji igrac svijeta...o da je najskuplji igrac svijata nebi mu bilo kraja.. :mrgreen: pa i Messi se i valja i pravi da je faca a nigdje face... :mrgreen: al vratimo se fudbalu..ja Ronalda postujem iz fudbala a ne njegovo izgled i sto on glumi nekad ..al ebiga neka glumi i ima sa cim glumio je Beckham,figo...a vezi tih prekida i zutih Real ih je dobio i na smijsan nacin,,npr Xabi kad je dobio..dok Keita je vise puta nasrnuo na Ronalda i Kaku a nista nije dobio,,cak je i Ramosa pokupio jednoc.. :D

BHGazija
Kontakt:

Post Postao/la BHGazija » 30 nov 2009, 12:45

don Ciro je napisao/la:uhhhh da je Alves kojim slucajem bio najbolji igrac svijeta...o da je najskuplji igrac svijata nebi mu bilo kraja.. :mrgreen: pa i Messi se i valja i pravi da je faca a nigdje face... :mrgreen: al vratimo se fudbalu..ja Ronalda postujem iz fudbala a ne njegovo izgled i sto on glumi nekad ..al ebiga neka glumi i ima sa cim glumio je Beckham,figo...a vezi tih prekida i zutih Real ih je dobio i na smijsan nacin,,npr Xabi kad je dobio..dok Keita je vise puta nasrnuo na Ronalda i Kaku a nista nije dobio,,cak je i Ramosa pokupio jednoc.. :D
da, da, stvarno se messi onaj folira :lol: :lol: :lol: ljudi ga vuku za dres, ruku, nogu, udaraju, obore na zemlju, on ustane i nastavi trčati. Da si za bilo koga drugog rekao da je pdavičar al Messi... Ako i padne to je samo zato što ga drugačije ne znaju zaustaviti,a Ronaldo odmah sjede, popravlja opremu i gleda u sudiju :)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 13:05

BHGazija je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:uhhhh da je Alves kojim slucajem bio najbolji igrac svijeta...o da je najskuplji igrac svijata nebi mu bilo kraja.. :mrgreen: pa i Messi se i valja i pravi da je faca a nigdje face... :mrgreen: al vratimo se fudbalu..ja Ronalda postujem iz fudbala a ne njegovo izgled i sto on glumi nekad ..al ebiga neka glumi i ima sa cim glumio je Beckham,figo...a vezi tih prekida i zutih Real ih je dobio i na smijsan nacin,,npr Xabi kad je dobio..dok Keita je vise puta nasrnuo na Ronalda i Kaku a nista nije dobio,,cak je i Ramosa pokupio jednoc.. :D
da, da, stvarno se messi onaj folira :lol: :lol: :lol: ljudi ga vuku za dres, ruku, nogu, udaraju, obore na zemlju, on ustane i nastavi trčati. Da si za bilo koga drugog rekao da je pdavičar al Messi... Ako i padne to je samo zato što ga drugačije ne znaju zaustaviti,a Ronaldo odmah sjede, popravlja opremu i gleda u sudiju :)
:lol: :lol: :lol: no coment i jedan i drugi su Latino glumci

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 nov 2009, 13:25

Srijeda. 02.11. u 22:00
Xerez C.D. - FC Barcelona
AMAR OSIM

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 30 nov 2009, 13:28

Stole iz Bora je napisao/la:Srijeda. 02.11. u 22:00
Xerez C.D. - FC Barcelona
zar sa njima :cry: , 0:4,5 k.rz

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 nov 2009, 13:32

nisam ni barselonin ni realov navijac....sinoc sasvim prosjecna tekma, ja bih reko ispod prosjecna po vrijednosti na terenu.....realno je trebalo da bude 1 - 1.....barselona uigranija, ali mora svima da bude jasno da ce ovaj real da napreduje...ono sto sam ja vidio sinoc je panika u odbrani barselone kada ronaldo primi loptu a na nekih 60 procenata spremnosti.....kaka totalno van forme, ali i pored toga opet najbolji u realu.....fali njima klasni spic tipa vilje....ako dovedu nekog tipa njega( cisto sumnjam) na polusezoni onda hladno osvajaju titulu...nemojte mi zamjeriti, kao sto rekoh ne volim ni jedne ni druge...svako dobro :D :D :D :D :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 nov 2009, 14:55

neno#4 je napisao/la:nisam ni barselonin ni realov navijac....sinoc sasvim prosjecna tekma, ja bih reko ispod prosjecna po vrijednosti na terenu.....realno je trebalo da bude 1 - 1.....barselona uigranija, ali mora svima da bude jasno da ce ovaj real da napreduje...ono sto sam ja vidio sinoc je panika u odbrani barselone kada ronaldo primi loptu a na nekih 60 procenata spremnosti.....kaka totalno van forme, ali i pored toga opet najbolji u realu.....fali njima klasni spic tipa vilje....ako dovedu nekog tipa njega( cisto sumnjam) na polusezoni onda hladno osvajaju titulu...nemojte mi zamjeriti, kao sto rekoh ne volim ni jedne ni druge...svako dobro :D :D :D :D :D :D
prijatelju, nemoj me pogresno razumjet. ali ovaj post je trebao biti napisan na temi reala ;)

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 nov 2009, 15:00

Ronaldo je isto tako trebao dobit zuti, u drugom dijelu. Barcin igrac stigne loptu prije njega, Ronaldo kad je vidio da ga nece stici, uleti mu sledja.

Za Messija ne mozes reci da se pravi faca. on je 1000 puta manja zvijezda od Ronalda, ali je opet bolji igrac od njega. Barem je bio zadnjih godinu dana. I uopste nije veci glumac od vecine igraca u SpansKoj ligi.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 nov 2009, 15:04

Wolverine je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:nisam ni barselonin ni realov navijac....sinoc sasvim prosjecna tekma, ja bih reko ispod prosjecna po vrijednosti na terenu.....realno je trebalo da bude 1 - 1.....barselona uigranija, ali mora svima da bude jasno da ce ovaj real da napreduje...ono sto sam ja vidio sinoc je panika u odbrani barselone kada ronaldo primi loptu a na nekih 60 procenata spremnosti.....kaka totalno van forme, ali i pored toga opet najbolji u realu.....fali njima klasni spic tipa vilje....ako dovedu nekog tipa njega( cisto sumnjam) na polusezoni onda hladno osvajaju titulu...nemojte mi zamjeriti, kao sto rekoh ne volim ni jedne ni druge...svako dobro :D :D :D :D :D :D
prijatelju, nemoj me pogresno razumjet. ali ovaj post je trebao biti napisan na temi reala ;)
ma svejedno je gdje jer se tice i jednih i drugih ;) ;) ;) ;) ;)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 30 nov 2009, 17:22

Ukratko o Ronaldu...96 miliona eura vrijednost igrača a fuliti onu mrtvu šansu...Za toliko dat novac za njega ono je nosom trebao pogoditi!!!Mislim da će vam Bilal Ribery mnogo jače pojačanje biti neki lažni Ronaldo ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 30 nov 2009, 21:22

Marquez produzio ugovor s Barcom 8-)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.