ja neznam koje govr da ce Real pregaziti Barcu..Stole iz Bora je napisao/la:Do juce jedna prica a od juce druga. Do juce se pricalo kako ce Real pregaziti Barsu a danas se prica kako je Barsa dala "samo" jedan go i da Real nije "jos" uigran ..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ja neznam koje govr da ce Real pregaziti Barcu..Stole iz Bora je napisao/la:Do juce jedna prica a od juce druga. Do juce se pricalo kako ce Real pregaziti Barsu a danas se prica kako je Barsa dala "samo" jedan go i da Real nije "jos" uigran ..
jest meni drago kad vidim na šta ste vi spali da budete zadovoljni što ste izgubili samo 1:0don Ciro je napisao/la:mislim da cemo mi ili Farsa osvojiti ligu rijesiti prije el clasica u Madridu tako da se sa tim nemora niko zamarati..ono 90% ce se znati koje prvak do el clasica,al u Madridu ce biti drukcija slika...Mirza_Hordas je napisao/la:nezasluženo ste pobijedili ali doći će el clasico i u madrid pa ćemo mi ako Bog da slavitijuce su mislili da ce natrpati golva u mrezi casillasa al nije isto kao prosle god ide to sve drukcije i juce se igralo malo tvrdji fudbal ganjali su puno al nisu nasli rupa Real preko KAKE I Nedovoljno spremnog Ronalda je dijeovao opasno u prvom polvr i pocetkmo drugog al ebiga steta sto nije ostao duze na terenu naradeba med.osoblja je primorala zamijenu majstora,,Barcina odbrana je bila u strahu zato je Pique nasrnuo na Ronalda cisti penal..svim i svacim su pokusali Ronalda da odstrane sa tekme od provokacija navijaca sa laserom..
Ovde sad imamo dvostruke arsine ..don Ciro je napisao/la:ja neznam koje govr da ce Real pregaziti Barcu..Stole iz Bora je napisao/la:Do juce jedna prica a od juce druga. Do juce se pricalo kako ce Real pregaziti Barsu a danas se prica kako je Barsa dala "samo" jedan go i da Real nije "jos" uigran ..ako je Ramos reko 1-2 to nije bilo da ce pregazt..ako je neki pojedinac sa foruma pricao to je nejgova stvar...ti uzimas u krupnom planu Realovce da su pricali
ja sam bio zadovoljna sa remijom jer je jos tim zelene..jes ta je pobijeda mogla da dodje kroz sanse u 1 polvrm jer da smo poveli tekma bi bila drukcija mislim razult bi bio vijerovatno povoljni za nas..al vi ste pricali kako cete ponoviti 6 komada i po Realovoj temi i Barcinoj
Ne Pepita jedino od Realovih pise da ce Real pregaziti al njemu netreba da se zamijeri....Stole iz Bora je napisao/la:Ovde sad imamo dvostruke arsine ..don Ciro je napisao/la:ja neznam koje govr da ce Real pregaziti Barcu..Stole iz Bora je napisao/la:Do juce jedna prica a od juce druga. Do juce se pricalo kako ce Real pregaziti Barsu a danas se prica kako je Barsa dala "samo" jedan go i da Real nije "jos" uigran ..ako je Ramos reko 1-2 to nije bilo da ce pregazt..ako je neki pojedinac sa foruma pricao to je nejgova stvar...ti uzimas u krupnom planu Realovce da su pricali
ja sam bio zadovoljna sa remijom jer je jos tim zelene..jes ta je pobijeda mogla da dodje kroz sanse u 1 polvrm jer da smo poveli tekma bi bila drukcija mislim razult bi bio vijerovatno povoljni za nas..al vi ste pricali kako cete ponoviti 6 komada i po Realovoj temi i Barcinoj
![]()
Ako su pojedinci pricali da ce Real pregaziti Barsu to su SAMO POJEDINCI a ako su isti pojedinci na drugoj strani pisali da ce se ponoviti sestica to su SVI NAVIJACI Barse .. De malo skontaj sta ces napisati pa onda opali po tastaturi ...
to nisu navijaci Reala..to su simpatizeri Real Madrida...kao npr..neki od Barce koje ja znam kad je REAL trao vrijeme kad ste ganajli KUP UEFA oni se nisu javljali samo ono formalno zato sa njima nikad ni nepricam sada o el clasicu ako si pravi navijac Barce jabio bi se tada ili bi sutio..a ove sto znam da su i tada bili uz Barcu i bili ponosni sto su i kad je Real bio bolji to su navijaci koji mise mogu obratiti jer je sa da Barca bolja,,al ne puno al bolja u ovom momentu na svom terenu za 1 gol..ja da sam kontao tako kao ti sto simpt Real onda nebi ni gledo,jer kao pravi navijac sam gledao da mi zabijemo 1 da povedemo al nije lopta u gol htijela...a to vezi Ronalda ok pada on,,al sto vec Alves pada to nema nigdjeBHGazija je napisao/la:pa nije vam drago što ste izgubili, nego kažem da ste zadovoljni što ste izgubili samo 1:0, a neki realovi navijači su sami rekli da su odmah poslije gola prebacili kanal nisu mogli gledati očekivavši dalju kanonadu na gol casillasa (što bi se vjerovatno i desilo da nismo ostali sa 10 igrača). Pa eto i meni je drago da ste vi zadovoljni minimalnim porazom, kada dođete na nivo Barce i neriješeni rezultati će vam biti katastrofa, al ne sekirajte se neće to biti ubrzo, još ćete vi imati prilika da se radujete osvojenom bodu ili minimalnom porazu.
Što se tiče penala mogu samo reći SMIJEŠNI STE, isto kao i Ronaldo koji najbolje od svega zna da padne i odmah gleda u sudiju
da alves pada vala baš pada, al ne bih se složio da je odvratniji od ronalda nikako, prije svega zbog ufuranosti ronalda i što on očekuje da samim tim što je on zvijezda treba da mu se nonstop svira sve. što se tiče kartona i realovci su trebali dobiti još par žutih u 2-3 navrata kada je sudija puštao prednost trebao je naknadno pokazati karton ali nije. povlačenje za dres, za ruku je po meni klasika žuti karton, ali je on puštao prednost i poslije "zaboravi" dati kartondon Ciro je napisao/la:to nisu navijaci Reala..to su simpatizeri Real Madrida...kao npr..neki od Barce koje ja znam kad je REAL trao vrijeme kad ste ganajli KUP UEFA oni se nisu javljali samo ono formalno zato sa njima nikad ni nepricam sada o el clasicu ako si pravi navijac Barce jabio bi se tada ili bi sutio..a ove sto znam da su i tada bili uz Barcu i bili ponosni sto su i kad je Real bio bolji to su navijaci koji mise mogu obratiti jer je sa da Barca bolja,,al ne puno al bolja u ovom momentu na svom terenu za 1 gol..ja da sam kontao tako kao ti sto simpt Real onda nebi ni gledo,jer kao pravi navijac sam gledao da mi zabijemo 1 da povedemo al nije lopta u gol htijela...a to vezi Ronalda ok pada on,,al sto vec Alves pada to nema nigdjeBHGazija je napisao/la:pa nije vam drago što ste izgubili, nego kažem da ste zadovoljni što ste izgubili samo 1:0, a neki realovi navijači su sami rekli da su odmah poslije gola prebacili kanal nisu mogli gledati očekivavši dalju kanonadu na gol casillasa (što bi se vjerovatno i desilo da nismo ostali sa 10 igrača). Pa eto i meni je drago da ste vi zadovoljni minimalnim porazom, kada dođete na nivo Barce i neriješeni rezultati će vam biti katastrofa, al ne sekirajte se neće to biti ubrzo, još ćete vi imati prilika da se radujete osvojenom bodu ili minimalnom porazu.
Što se tiče penala mogu samo reći SMIJEŠNI STE, isto kao i Ronaldo koji najbolje od svega zna da padne i odmah gleda u sudijuiskreno bas je odvratniji od Ronalda
trebo je zuti najmanje da dobije
da, da, stvarno se messi onaj foliradon Ciro je napisao/la:uhhhh da je Alves kojim slucajem bio najbolji igrac svijeta...o da je najskuplji igrac svijata nebi mu bilo kraja..pa i Messi se i valja i pravi da je faca a nigdje face...
al vratimo se fudbalu..ja Ronalda postujem iz fudbala a ne njegovo izgled i sto on glumi nekad ..al ebiga neka glumi i ima sa cim glumio je Beckham,figo...a vezi tih prekida i zutih Real ih je dobio i na smijsan nacin,,npr Xabi kad je dobio..dok Keita je vise puta nasrnuo na Ronalda i Kaku a nista nije dobio,,cak je i Ramosa pokupio jednoc..
BHGazija je napisao/la:da, da, stvarno se messi onaj foliradon Ciro je napisao/la:uhhhh da je Alves kojim slucajem bio najbolji igrac svijeta...o da je najskuplji igrac svijata nebi mu bilo kraja..pa i Messi se i valja i pravi da je faca a nigdje face...
al vratimo se fudbalu..ja Ronalda postujem iz fudbala a ne njegovo izgled i sto on glumi nekad ..al ebiga neka glumi i ima sa cim glumio je Beckham,figo...a vezi tih prekida i zutih Real ih je dobio i na smijsan nacin,,npr Xabi kad je dobio..dok Keita je vise puta nasrnuo na Ronalda i Kaku a nista nije dobio,,cak je i Ramosa pokupio jednoc..
![]()
![]()
ljudi ga vuku za dres, ruku, nogu, udaraju, obore na zemlju, on ustane i nastavi trčati. Da si za bilo koga drugog rekao da je pdavičar al Messi... Ako i padne to je samo zato što ga drugačije ne znaju zaustaviti,a Ronaldo odmah sjede, popravlja opremu i gleda u sudiju
zar sa njimaStole iz Bora je napisao/la:Srijeda. 02.11. u 22:00
Xerez C.D. - FC Barcelona
prijatelju, nemoj me pogresno razumjet. ali ovaj post je trebao biti napisan na temi realaneno#4 je napisao/la:nisam ni barselonin ni realov navijac....sinoc sasvim prosjecna tekma, ja bih reko ispod prosjecna po vrijednosti na terenu.....realno je trebalo da bude 1 - 1.....barselona uigranija, ali mora svima da bude jasno da ce ovaj real da napreduje...ono sto sam ja vidio sinoc je panika u odbrani barselone kada ronaldo primi loptu a na nekih 60 procenata spremnosti.....kaka totalno van forme, ali i pored toga opet najbolji u realu.....fali njima klasni spic tipa vilje....ako dovedu nekog tipa njega( cisto sumnjam) na polusezoni onda hladno osvajaju titulu...nemojte mi zamjeriti, kao sto rekoh ne volim ni jedne ni druge...svako dobro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ronaldo je isto tako trebao dobit zuti, u drugom dijelu. Barcin igrac stigne loptu prije njega, Ronaldo kad je vidio da ga nece stici, uleti mu sledja.don Ciro je napisao/la:uhhhh da je Alves kojim slucajem bio najbolji igrac svijeta...o da je najskuplji igrac svijata nebi mu bilo kraja..pa i Messi se i valja i pravi da je faca a nigdje face...
ma svejedno je gdje jer se tice i jednih i drugihWolverine je napisao/la:prijatelju, nemoj me pogresno razumjet. ali ovaj post je trebao biti napisan na temi realaneno#4 je napisao/la:nisam ni barselonin ni realov navijac....sinoc sasvim prosjecna tekma, ja bih reko ispod prosjecna po vrijednosti na terenu.....realno je trebalo da bude 1 - 1.....barselona uigranija, ali mora svima da bude jasno da ce ovaj real da napreduje...ono sto sam ja vidio sinoc je panika u odbrani barselone kada ronaldo primi loptu a na nekih 60 procenata spremnosti.....kaka totalno van forme, ali i pored toga opet najbolji u realu.....fali njima klasni spic tipa vilje....ako dovedu nekog tipa njega( cisto sumnjam) na polusezoni onda hladno osvajaju titulu...nemojte mi zamjeriti, kao sto rekoh ne volim ni jedne ni druge...svako dobro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ukratko o Ronaldu...96 miliona eura vrijednost igrača a fuliti onu mrtvu šansu...Za toliko dat novac za njega ono je nosom trebao pogoditi!!!Mislim da će vam Bilal Ribery mnogo jače pojačanje biti neki lažni Ronaldodon Ciro je napisao/la:uhhhh da je Alves kojim slucajem bio najbolji igrac svijeta...o da je najskuplji igrac svijata nebi mu bilo kraja..pa i Messi se i valja i pravi da je faca a nigdje face...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.