Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

soba 39
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la soba 39 » 05 jun 2011, 19:49

Monolog je napisao/la:
Imam osjećaj da ove drop shotove Federera ne bi stig'o ni Usain Bolt.
Ovo je rek'o komentator na HRT 2. :mrgreen:

Ako ne uzme sad break, ovo je gotovo. :(
A življi je onaj što prenosi posjet pape na HRT 1 nego onaj što prenosi tenis na HRT 2 :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 jun 2011, 19:52

LBJ MVP je napisao/la:Poješću se joj Roger :twisted:
Da li može na Wimbledon išta da uradi s ovakvom igrom sigurno,ali uvijek ima ali :?
Vimbldon mu je poslednja šansa,tu je svoj na svom i ako tu nešto ne uradi neka se sam povuče.Rafa je danas spremio papirologiju "glede" peMzionisanja :mrgreen:
Kad već ne može ništa uzeti neka bar druge ne zajebava.Nek ide onom bumbaru u zagrljaj
"Indija,Pakistan..."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2011, 19:56

Fakat miniraš temu glupostima. Sad ću se poslužiti vašom (osobama sličnim tebi i tebi samom) rečenicom:"Kompleksi su čudo." Jelde jes' bolno kada ranjivi Federer pomete nepobjedivog Đokovića, a? Zbog takvih poput tebe ljudi i požele da Đoković već u narednom meču bude poražen i ponižen, no ja nisam takav. Meni nekoliko smiješnih i žalosnih komentara ne mogu promijeniti gledište na tenis (znaš, govore da je to gospodski sport, no sumnjam da ti to znaš). Jbg, Fedex će se vratiti svom bumbaru i svojim 16 GS-ova, dječici i visokom bankovnom računu, a ti? :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 jun 2011, 19:57

Roger je rek'o, u sezoni u kojoj ne osvojim GS povlacim se! Sve je dosad osvajao minimum 1! Sad su ostala njegova najdraza 2...

GO ROGER!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jun 2011, 19:59

samosarajvo je napisao/la:Nekako ocekivano rekao bih...Vidjecemo kako ce Nadal na Wimbeldonu odigrati,manje su mu sanse nego na Roland Garrosu ...
Posto je Nadal 5 godina mladji od Federera ocekujem da bar toliko poslje njega i ostane igrati(ako ga zdravlje posluzi) a kad Federer okaci reket o klin nece Nadalu postojati ravan i ocekujem da ce ga stici u Grand Slamovima :)

VAMOS RAFA
Nema pojma da Nadal igra jos 5 godina na top nivou. Mnogo je mlad krenuo u jak tenis, tako da ce da izgori ranije. Pogledaj pod "Borg".

Nadalu vec postoji ravan i on ce mu biti najveci rival u sledecim sezonama.

Huleee
Kontakt:

Post Postao/la Huleee » 05 jun 2011, 20:01

MaGiCa je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Nekako ocekivano rekao bih...Vidjecemo kako ce Nadal na Wimbeldonu odigrati,manje su mu sanse nego na Roland Garrosu ...
Posto je Nadal 5 godina mladji od Federera ocekujem da bar toliko poslje njega i ostane igrati(ako ga zdravlje posluzi) a kad Federer okaci reket o klin nece Nadalu postojati ravan i ocekujem da ce ga stici u Grand Slamovima :)

VAMOS RAFA
Nema pojma da Nadal igra jos 5 godina na top nivou. Mnogo je mlad krenuo u jak tenis, tako da ce da izgori ranije. Pogledaj pod "Borg".

Nadalu vec postoji ravan i on ce mu biti najveci rival u sledecim sezonama.
a ko to ? jel đokovic ?
hahaha
đokovic je sad bljesnuo, i ovo se vise ne ponavlja. bice opet onaj stari. dobar al nedovoljno

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jun 2011, 20:02

Virtu4l je napisao/la:Dok je rivalitet Federer-Nadal bio popularan, to je bilo nevjerovatno, veliki respekt, nigdje nisam vidio sa su navijači jednog vijeđali ovog' drugog i obrnuto. Sad dolaskom Đokovića u prvi plan, to je dobilo sasvim drugu dimenziju, toliko podcjenjivanja, primitivizma i ružnih riječi da je nevjerovatno... pametan će skontati... new new primitives...
Onda nisi citao MTF ili TW forume. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jun 2011, 20:05

Huleee je napisao/la: a ko to ? jel đokovic ?
hahaha
đokovic je sad bljesnuo, i ovo se vise ne ponavlja. bice opet onaj stari. dobar al nedovoljno
Bjesnuo je tako i Lendl, pa se u sledecim sezonama naosvajao i napobedjivao, iako su mu u prvih pet godina profi karijere prognozirali isto sto i Djokovicu - veciti #2 ili #3, a nikada na vrhu.

Ja ipak verujem u rasudjivanje 1og Agassija i 1og Samprasa, koji tvrde da je Djokovic podigao lestvicu igre na visi nivo. Tvoj je problem u tome sto to ne vidis, ocigledno.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 jun 2011, 20:06

Kad Federer zavrsi Del Potro ce demolirat ovu dvojicu 8-)

Dos'o ja
Kontakt:

Post Postao/la Dos'o ja » 05 jun 2011, 20:07

Bas sad citam komentare na B92 i naletim na ovo ..

" " " " " " овај спорт не " $ ¥, - $ ? $, ' $ је & " " у "! & је " ", ? ", па је " " у $ у $ на све ". Његова $ " у ? $ $ " $ " ? & су ? $ " $ " $ " простог ? % је & % &, па ' је теже $ успе у ? свету.
Ово ? је $ %, јасно се ' $ & $ % $ $ $, ' $ " $ " & ? $ се & попне на трон " " " $ у " " ? / "! " се " ? ? - ? & " $ $ ' (" се $ су ' " ? $), увођење ? ? са " & су " $ $ " " & $. & " " - $ се & ¥ " " " " $ се " & врста ? " " $ " " ? $ $ ". " / је " у $ " је " на свету, а на & & $ & " на & не ' $ се појаве " $ " $ јер знају $ у ? " ' " %.
? је & ". " ' ? $ & је ? " " & % ? у ", $ " " ' ' " о " ? " о %.
" " " " & " $ $ он " " " " ', јасно & $ " " јер се $ / ' " $ ' / ' % &, % ", хероју, ' ? " цару ?! ' ', " " ' $ ? & " него $ јер је то $ пут " & "! $ " $ ? ? & ' ' " $ " " " ' " % ' " '. ? ' ? " % ? " - $ " у " ? 4 ? 5 ? "! Ту $ " " ? $ ' "!" $ не " $ ? ? $ ", & ? тату " " је $ ?, $ ' ' & ? ? ?, $ 20 ЕУР " " $ $ је ? &!

:lol: :lol:

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 jun 2011, 20:07

Monolog je napisao/la:Fakat miniraš temu glupostima. Sad ću se poslužiti vašom (osobama sličnim tebi i tebi samom) rečenicom:"Kompleksi su čudo." Jelde jes' bolno kada ranjivi Federer pomete nepobjedivog Đokovića, a? Zbog takvih poput tebe ljudi i požele da Đoković već u narednom meču bude poražen i ponižen, no ja nisam takav. Meni nekoliko smiješnih i žalosnih komentara ne mogu promijeniti gledište na tenis (znaš, govore da je to gospodski sport, no sumnjam da ti to znaš). Jbg, Fedex će se vratiti svom bumbaru i svojim 16 GS-ova, dječici i visokom bankovnom računu, a ti? :mrgreen:
Što su gluposti ? Uzeo je sve što se moglo uzeti(osimDC :mrgreen: ) i umjesto da se povuče kao najveći svih vremena i da ga kao takvog svi pamte on se prosipa,cmizdri,nemože turnira uzeti...
I neka ga je Rafa silovao po ko zna koji put,al plachipicka nikako da skonta da ostavi tenis.Nije loše ni ovako,neka ga Nole i Rafa guze na preskake
A ono ko guzi(bunbar) njemu ni pakao neće teško pasti. :mrgreen:
"Indija,Pakistan..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2011, 20:09

Upravo o ovome iznad pričam svo vrijeme...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 jun 2011, 20:09

Edin TM87 je napisao/la:Kad Federer zavrsi Del Potro ce demolirat ovu dvojicu 8-)
To je već neka druga priča.Lični bih volio da Delpo uđe u top 5 što prije.
"Indija,Pakistan..."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jun 2011, 20:15

Edin TM87 je napisao/la:Kad Federer zavrsi Del Potro ce demolirat ovu dvojicu 8-)
Tesko da je neko ko gubi godinu dana na rehabilitaciju i ko nema konstituciju za trkacki tenis, neko ko moze da dobija ovu dvojicu u kontinuitetu.
Ja bih se pre kladio na Murraya. Taj ako sredi glavu i krene da igra ofanzivnije, bice najbolji na svetu.
Od ovih mladjih (Raonic, Harrison, Dimitrov...) ne vidim igraca za velike domete.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2011, 20:16

Možda Dolgopolov?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 jun 2011, 20:19

MaGiCa je napisao/la:
Tesko da je neko ko gubi godinu dana na rehabilitaciju i ko nema konstituciju za trkacki tenis, neko ko moze da dobija ovu dvojicu u kontinuitetu.
Ja bih se pre kladio na Murraya. Taj ako sredi glavu i krene da igra ofanzivnije, bice najbolji na svetu.
Od ovih mladjih (Raonic, Harrison, Dimitrov...) ne vidim igraca za velike domete.
Pa vidi, Grand Slam je itekako tesko osvojit i njega osvajaju samo najbolji, Federer, Nadal, Dokovic (dobro on ima tek 2), tako zadnjih nekoliko godina, e onda kad se tu ubaci momak koji nikad nije ni blizu bio GS-a i osvoji US Open mora nesto bit od njega ;) Da nije bilo povrede, sigurno bi sad bio u vrhu i u borbi za jos koji GS ;)

Vidis, imamo Murraya (puno finala), Soderlinga (2 finala), Berdycha (finale), ali oni nikad nisu uzeli GS (to je od ovih mladjih, sto moze bit nesto od njih). A Del po dodje i iz prve ga uzme ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jun 2011, 20:21

Monolog je napisao/la:Možda Dolgopolov?
slika
=
slika

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 05 jun 2011, 20:24

MaGiCa je napisao/la:
Harison i Raonić su ti novi Izneri i Fiš.Prosjek
Mali Bugar će ti završiti ko Tipsarević,jbe ga ovaj prelazak iz juniorske konkurencije(jedan od najvećih talenata u istoriji tenisa) .Predugo ga "čekaju",izgleda da je problem u "glavi"
Evo jedan primjer.Jednom prilikom sam negdje ćitao novakovu izjavu gdje kaže:"na treningu Gulbisu ne mogu ništa..." :cry:
"Indija,Pakistan..."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2011, 20:25

Hm, ja ga vidim kao nekog ko može biti gore (btw, nadam se da si ga poredio sa Santorom po godinama koliko će igrati na Touru). Dakako, ne mislim na broju 1, al' sigurno da će ovaj momak biti težak zalogaj za gore nabrojane igrače u sljedećim godinama. Samo, mislio sam da je on godinu mlađi, sad sam se uvjerio da je '88. :(

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 05 jun 2011, 20:26

Nadal = THE GREATEST SPORTSMAN IN THE WORLD.

Zaboravi James, Bolt, Bryant, Messi i ostali clowns

Nadal:

2 Wimbledon
6 Roland Garros
1 US Open
1 Australian Open
1 Olympic Gold Medal
19 ATP Masters titles
3 Davis Cup
17-8 omjer protiv najbolji igrac ikada
16-11 omjer protiv Djokovic
11-4 omjer protiv Murray

NADAL = EL REY
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.