FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Harrison
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Harrison » 14 jul 2009, 13:35

ribery je napisao/la:Pa normalno da ce dovesti igrace svjetske klase, to se prodaje. Nece valjda dovesti Boatenga, i ocekivati sponozore i lovu od dresova.
O ovome ti pricam (slike nasao na drugom forumu)
Kontam ja tebe, ali njegov cilj nije samo finansijska zarada, on dovodi najkvalitetnije igrace sa kojima ce Real poboljsati igru i sa kojim ce osvojiti trofeje i to je primarni cilj, a uz to sve bice i para :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 14 jul 2009, 13:43

Harrison je napisao/la:
ribery je napisao/la:Pa normalno da ce dovesti igrace svjetske klase, to se prodaje. Nece valjda dovesti Boatenga, i ocekivati sponozore i lovu od dresova.
O ovome ti pricam (slike nasao na drugom forumu)
Kontam ja tebe, ali njegov cilj nije samo finansijska zarada, on dovodi najkvalitetnije igrace sa kojima ce Real poboljsati igru i sa kojim ce osvojiti trofeje i to je primarni cilj, a uz to sve bice i para :mrgreen:
neka zatvore malo i druga mjesta... prehladit ce se Casillas, mnogo propuha u odbrani... :P
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 jul 2009, 13:51

taj neko sto govori da Bayern nije evropski klub nemas ti sine pojma...kakvu bayern ima historiju,utakmica nevjerovatnih,preokreta,titule u zadnoj minutu,najvise titula u njemackoj,4 titule lige prvaka...zato ne mozes nas poredit sa chelsaiem ili arsenalom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jul 2009, 13:55

Ma udarile im pare u glavu pa neznaju šta pričaju. Molio bih moderatore da pobrišu one postove u kojima se govori da je Bayern za 2. Evropsku ligu. Tim koji je osvojio toliko trofeja u svojoj historiji, 4 titule Lige Prvaka, najviše titula Bundeslige. Bayern je jedan od 5 najvećih klubova Evrope.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 14 jul 2009, 14:25

el-fighter je napisao/la:Ma udarile im pare u glavu pa neznaju šta pričaju. Molio bih moderatore da pobrišu one postove u kojima se govori da je Bayern za 2. Evropsku ligu. Tim koji je osvojio toliko trofeja u svojoj historiji, 4 titule Lige Prvaka, najviše titula Bundeslige. Bayern je jedan od 5 najvećih klubova Evrope.
Zasto bi ih brisali? To vise govori o onima koji takve postove pisu, nego o Bayernu. ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jul 2009, 08:41

pasha_the_one je napisao/la:neka zatvore malo i druga mjesta... prehladit ce se Casillas, mnogo propuha u odbrani... :P
Ma sada je sve super kako nema Cannavara vise, on je grijesio nenormalno, a i star je bio. Dosao je Albiol koji je mladji i bolji od njega i nema vise propuha. "Mescini" da ce kod vas u bayernu puhati svakakvi vjetrovi u odbrani ove godine :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2009, 09:22

Jbg Harrison, de mozes li da ne pises na ovoj temi o Real Mad. Za taj klub postoji tema, i tamo cemo da pisemo, a ova tema je samo za Bayern, tako da je bolje da ne ides u offtopic :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 15 jul 2009, 10:12

omerbavarac je napisao/la:Postao/la omerbavarac dana 15 jul 2009, 09:22
Jbg Harrison, de mozes li da ne pises na ovoj temi o Real Mad. Za taj klub postoji tema, i tamo cemo da pisemo, a ova tema je samo za Bayern, tako da je bolje da ne ides u offtopic :mrgreen:
slazem se tako nece biti svadje idi na realovoj temi pisi o real madridu a ovdje se pise o bayernu 8-)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jul 2009, 10:37

Ja sam ovdje poceo pisati o Riberyu, jer igra trenutno za bayern, a Ribery je meta Reala, a i Real njegova, tako da je tesko to razgraniciti, i onda se i jos neke drugi stvari nadovezu na to i ispada tako. Pustite Riberya u Real i necu vise nikad otvoriti temu bayerna :mrgreen:

bavarac
Kontakt:

Post Postao/la bavarac » 15 jul 2009, 11:30

Harrison je napisao/la:Ja sam ovdje poceo pisati o Riberyu, jer igra trenutno za bayern, a Ribery je meta Reala, a i Real njegova, tako da je tesko to razgraniciti, i onda se i jos neke drugi stvari nadovezu na to i ispada tako. Pustite Riberya u Real i necu vise nikad otvoriti temu bayerna :mrgreen:
Harrison hajd sine ,bjaaz sa teme o Bayernu,upropastavas je ,pisi na realovoj temi
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jul 2009, 11:34

mozes ti pricat kolko hoces ovdje ali ribery nece prec u Real shvati vec jednom

SMRT FASIZMU!!!

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 15 jul 2009, 11:59

bavarac je napisao/la:Postao/la bavarac dana 15 jul 2009, 11:30

Harrison je napisao/la:Ja sam ovdje poceo pisati o Riberyu, jer igra trenutno za bayern, a Ribery je meta Reala, a i Real njegova, tako da je tesko to razgraniciti, i onda se i jos neke drugi stvari nadovezu na to i ispada tako. Pustite Riberya u Real i necu vise nikad otvoriti temu bayerna :mrgreen:

Harrison hajd sine ,bjaaz sa teme o Bayernu,upropastavas je ,pisi na realovoj temi
potpuno se slazem idi na realovu temu ;)
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jul 2009, 15:04

Sta vam ja mogu sto Ribery igra za bayern, da igra za Schalke javljao bi se na temu Schalke (ukoliko bi postojala :mrgreen: ), sve dok bude postojala i zadnja nada da ce preci u Real, javljat cu se :mrgreen: , i aBd cim bude oficijelno potvrdjeno da je Franc Bilal Ribery novi igrac Kraljevskog kluba samo cu se pozdraviti sa vama i necu vas nikad vise otvoriti do nekog novog Riberya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 15 jul 2009, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 15 jul 2009, 15:15

Harrison je napisao/la:Sta vam ja mogu sto Ribery igra za bayern, da igra za Schalke javljao bi se na temu Schalke (ukoliko bi postojala :mrgreen: ), sve dok bude postojala i zadnja nada da ce preci u Real, javljat cu se :mrgreen: , i aBd cim bude oficijlno potvrdjeno da je Franc Bilal Ribery novi igrac Kraljevskog kluba samo cu se pozdraviti sa vama i necu vas nikad vise otvoriti do nekog novog Riberya :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahah izgleda da ces ti na ovoj temi biti jos jednu godinu kako sada stavri stoje :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jul 2009, 16:08

JameS je napisao/la:hahah izgleda da ces ti na ovoj temi biti jos jednu godinu kako sada stavri stoje :mrgreen:
Suti jezik pregriz'o da Bog da, molim Boga da ih se kutarisem sto prije :mrgreen: . Eno mescini Zidan otisao u Svabiju da on licno dovede Riberya :mrgreen:

http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/r ... 79099.aspx

Jos malo pa nas si! :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jul 2009, 17:19

Cijena je 80 mil, pa Bujrum
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jul 2009, 18:50

omerbavarac je napisao/la:Cijena je 80 mil, pa Bujrum
Bolje vam je da ga sada pustite za 50 mil, nego da vam naredne godine ode za 17 mil.
Za 50 mil. mozete naci dostojnu zamjenu, a koga mozete dovesti za 17 mil.? Mozda Gagu? :mrgreen:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 15 jul 2009, 19:27

Harrison je napisao/la:
Bolje vam je da ga sada pustite za 50 mil, nego da vam naredne godine ode za 17 mil.
Za 50 mil. mozete naci dostojnu zamjenu, a koga mozete dovesti za 17 mil.? Mozda Gagu? :mrgreen:
necemo vam ga nikad pustit jedino ako iskesate kolko vam trazimo :D

SMRT FASIZMU!!!

nedzad
Kontakt:

Post Postao/la nedzad » 15 jul 2009, 19:37

rob do bagro je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
necemo vam ga nikad pustit jedino ako iskesate kolko vam trazimo :D
djabe vam kad sljedece sezone on ode za 17 mil...bas su ovi vodeci u Bayernu ludi :D ...mozda misle da ce se Ribery predomislit pa ostati...

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 15 jul 2009, 21:28

Ribery se nikada nece predomisliti,ali sve mi se cini da ga mi necemo dobiti za takom male pare kao sto vi govorite ;)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.