Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

JohnCleese
Kontakt:

Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH

Post Postao/la JohnCleese » 11 mar 2019, 12:53

Majstore, hocu li ja docekati da ti upisem makar jedan minus ???
Nemam rijeci osim svaka cast :clap:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 mar 2019, 13:31

Najjace od svega mi je da on za vise od godinu dana na celu nase A reprezentacije nije naucio kako se Seo preziva, a konstantno prica da redovno prati igre svih igraca. :rol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 mar 2019, 15:40

Od menađerskih para platio si sebi operaciju lopowe

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 mar 2019, 15:53

kobe24 je napisao/la:Najjace od svega mi je da on za vise od godinu dana na celu nase A reprezentacije nije naucio kako se Seo preziva, a konstantno prica da redovno prati igre svih igraca. :rol:
Nikog on ne prati ! Pola igraca i ne poznaje ! Spisak mu sastavlja savez + menadzeri , on je tu obicna marioneta koja uzima lovu i radi ono sto mu se naredjuje. Samo mu pogledaj facu kad pocne lagat sve ce ti se samo reci. Nezna vise sta bi slago u vezi asmira izeta i ostalih, pa se pocne znojit i crvenit ko paprika. Nista novo u BH, jaki treneri kao halilhodzic, bajevic, i ostali vrlo dobro znaju zasto ne uzimaju ovaj poso.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 mar 2019, 15:54

Vratite nam Baždarevića uhljupi!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 mar 2019, 15:58

bhfanatic14 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Najjace od svega mi je da on za vise od godinu dana na celu nase A reprezentacije nije naucio kako se Seo preziva, a konstantno prica da redovno prati igre svih igraca. :rol:
Nikog on ne prati ! Pola igraca i ne poznaje ! Spisak mu sastavlja savez + menadzeri , on je tu obicna marioneta koja uzima lovu i radi ono sto mu se naredjuje. Samo mu pogledaj facu kad pocne lagat sve ce ti se samo reci. Nezna vise sta bi slago u vezi asmira izeta i ostalih, pa se pocne znojit i crvenit ko paprika. Nista novo u BH, jaki treneri kao halilhodzic, bajevic, i ostali vrlo dobro znaju zasto ne uzimaju ovaj poso.
stvarno si dosadan lik. Jasno nije pozvao tvoje ljubimce i kritikujes. Ali reci za covjeka koji je igrao za real i barcelonu uz to jos i u englenskoj pl da uzima pare radi neki anonimusa. Pa jer ti ozbiljno mislis da neko ko je za te klubove igrao ovisi o neki 5000 maraka radi poziva nekom igracu?
De uozbilji se malo. U normalnim drzavama je to kazneno dijelo sto ti cinis sa svojim optuzbama za koje nemas dokaza.

Jos uz to napustio posao u azerbajdzanu gdje je lova deset puta vece za selektora da bi ovdje uzimao 5000 maraka za pozive. Ne osjecas se kao budala kad tako nesto izjavis?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 mar 2019, 16:15

Maestro je napisao/la:
stvarno si dosadan lik. Jasno nije pozvao tvoje ljubimce i kritikujes. Ali reci za covjeka koji je igrao za real i barcelonu uz to jos i u englenskoj pl da uzima pare radi neki anonimusa. Pa jer ti ozbiljno mislis da neko ko je za te klubove igrao ovisi o neki 5000 maraka radi poziva nekom igracu?
De uozbilji se malo. U normalnim drzavama je to kazneno dijelo sto ti cinis sa svojim optuzbama za koje nemas dokaza.

Jos uz to napustio posao u azerbajdzanu gdje je lova deset puta vece za selektora da bi ovdje uzimao 5000 maraka za pozive. Ne osjecas se kao budala kad tako nesto izjavis?
Ko je tebi kriv sto nisi procitao menedzerskog..da jesi i ti bi vidio da alkoholicar nema pojma.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 mar 2019, 16:28

Maestro je napisao/la:

Tebi nemogu pomoc nazalost jer ti mislis da je on napustio azerbejdzan gdje je imo recimo milju da radi u Bh za 200.000 , i kao to sto voli bosnu sto ce mu to dignut trenersku karijeru??? Hahah...njegova karijera kao trener nije nikad ni pocela kako treba...normalno da ce ovdje preko drugih stvari , doci do svog milionceta, nek je i 800.000 al on je blizu kuce svoje, ne umara se, ne radi nista, kud ce bolje...ti i mislis da on Jos uvjek zivi od para od reala barce itd...halo nema od toga nista ta vremena su prosla, nije se prije zaradjivalo ko sada...ne budi smijesan, a vrijeme ce sve pokazat kao sto je i u safeta pokazalo ko sta radi i kako ! Ja nemam nikakve ljubimce nego samo trazim 25 najboljih na terenu i da budemo sve bolji i idemo konstantno na velika prvenstva.. ovako to nece ici. Uvjek mora biti mjesta i za Kritike i prozivanje i druge stvari, valjda je Ovo sportski forum gdje svako ima svoje misljenje. Pa Halo njemci, austrijanci direkt na facebook recimo prozivaju trenere menadzere da su u talu sa igracima da uzimaju pare sponzorske a ne rade nista. Primjer sada za löwa i Bierhoffa nema sta nepisu, a ti pricas ovdje neke gluposti o krivicnim djelama nisi ti normalan. Valjda Ako se voli ova ekipa i prati Po utakmicama sirom svijeta smije se i pricat o njoj i diskutovat i Ako nesta valja a i Ako ne valja. Nisam ja jedini koji kaze da je Ovo menadzerska repka.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 mar 2019, 16:33

Pa nažalost i nisi jedini, no neka šućur Allahu probudiće i tebe Džibril jednu noć pa će biti ikre fanatiče.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 mar 2019, 16:34

ja se iskreno nadam da se vise nikad nigdje necemo plasirat samo zbog ljudi kao sto je ovaj fanatik, najveci kancer ovog pdfa od kako sam na forumu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 11 mar 2019, 16:37

Za razliku od urnebesno zabavne druzine sa teme "Ognjen Vranjes" :puke:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 mar 2019, 16:38

DrFilgud je napisao/la:Za razliku od urnebesno zabavne druzine sa teme "Ognjen Vranjes" :puke:
Nazalost i to se 'plasiralo' na druge teme :facepalm:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 11 mar 2019, 16:39

Procitan si MENEDZERSKI

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 11 mar 2019, 16:39

@fanatic
Istina tada kad je on igrao za real i barcu primanja su bila kao u bh premijer ligi. E moj druze i tada su real i barca placali ogromne sume. Naravno nije kao kod messia i ronalda. Ali dovoljno da do kraja karijere nisi ovisan o prodavanju igraca preko repke. Ne budi smijesan.
On je u azerbajdzanu imao velika primanje. Mogao je komotno tamo ostati jer je plata veca nego za ta dijela za koja ga ti optuzujes.
A sto se tice svaba. Kritika da ali ko to kaze da prodavaju igrace? Jedno je kritikovati na to svako ima pravo. Ali to sto ti radis je optuzba za krivicno dijelo. Za to sljede kazne u normalnim drzavama.
Sto je tebi prcic il vrancic zasluzio poziv to je drugo. Imas pravo na kritiku. realno oba igraca nisu potrebna repki po mom misljenju. Ali ti pretjerujes i optuzujes a ne kritikujes.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 mar 2019, 16:40

Dobar spisak. Tri ponajbolja igraca bivse U21 Reprezentacije + njezin kapetan su promovirana u A momcad. Jedini igrac koji u ovom momentu nedostaje ovoj ekipi a koji bi trenutno mogao pomoci je ozlijedjeni Izet Hajrovic. Robi je izjavio i da je zdrav da nije siguran da bi ga pozvao sto mi ne zvuci kao izvlacenje. Mogao bih se sloziti da po pitanju Izeta Hajrovica grijesi i tu prica prestaje. Loncar I Gojak su igracine za nekolicinu igraca koji se ovdje spominju. Loncar je po meni veznjak koji bi trebao pucati na poziciju Sarica. Cak i Gojak. U njima dvojici imamo vezne igrace za narednih 10 godina.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 11 mar 2019, 16:40

DrFilgud je napisao/la:Za razliku od urnebesno zabavne druzine sa teme "Ognjen Vranjes" :puke:
Ček ti još vjeruješ u ono

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 11 mar 2019, 16:44

Dovoljno je pogledat ovog moderatora sarmu i sve je receno o ovom forumu...zna se ko i sta je kancer jedni te isti ljudi kvare teme i sve...trolaju, niko da napise nista pametno o fudbalu i sportu...a ovaj "moderator" pljuje asmira , kolasinca, uzdize vranjesa...trebal tu jos sta reci ? otice fanatic nebrini jer mi ovo nije potrebno. Pa mozete orgijat nece vas niko dirat i smetat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 11 mar 2019, 16:50

bhfanatic14 je napisao/la:Dovoljno je pogledat ovog moderatora sarmu i sve je receno o ovom forumu...zna se ko i sta je kancer jedni te isti ljudi kvare teme i sve...trolaju, niko da napise nista pametno o fudbalu i sportu...a ovaj "moderator" pljuje asmira , kolasinca, uzdize vranjesa...trebal tu jos sta reci ? otice fanatic nebrini jer mi ovo nije potrebno. Pa mozete orgijat nece vas niko dirat i smetat.
De otiđi molim te.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 mar 2019, 17:03

Ovo nepozivanje Hajrovica nema sportske razloge, sasvim druge stvari su u pitanju.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 11 mar 2019, 17:04

Eticki se protivi Louis-Vuittonu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.