Potvrdu informacije da će selektora naše reprezentacije Dušana Bajevića naslijediti Mladen Krstajić, koju su prvi objavili srbijanski mediji, pokušao je dobiti **** u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine.
-Zar Sergej Barbarez i Emir Spahić nisu puno bolji izbor od Krstajića – rekao je **** visokopozicionirani član Izvršnog odbora NSBiH, koji ih je zamolio da ne objavljuju njegovo ime jer on iznosi lični stav, te dodao:
Ja sam za Barbareza i Spahića, prije nego za Krstajića, koji se nije proslavio na klupi reprezentacije Srbije, a znam da još dosta kolega iz Izvršnog odbora dijeli moje mišljenje.
Njima dvojici dodati Nalica i dati im vremena neka prave svoj sistem neki. Finansijski tamam, jos znas da ljudi vole BiH i da ce dati sve od sebe.
Reprezentacijama ne trebaju Gvardiole, samo neki motivatori, ljudi kojima je ponos da su tu i da znaju sta je najbolje za nas jer su iskusili to na svojoj kozi. Plus Nalic koji eto moze s te takticke mozdas strane nsto doprinjet a jeftin, i moze prenjet mentalitet na svedjane neki.
Zadnja izmjena:
mrAdislic, dana/u 16 okt 2020, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
BašČelik!