Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
koga će prenositi u 9. kolu? zna li ko?
zrinjski velez ili zvijezda boracAlemC85 je napisao/la:koga će prenositi u 9. kolu? zna li ko?
da svi budu zastupljeni,mmmirza je napisao/la:zrinjski velez ili zvijezda boracAlemC85 je napisao/la:koga će prenositi u 9. kolu? zna li ko?
Olimpic-GOŠK

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kevin, ja mislim da si ti ipak ozbiljna osoba..Kevin je napisao/la:da svi budu zastupljeni,mmmirza je napisao/la:zrinjski velez ili zvijezda boracAlemC85 je napisao/la:koga će prenositi u 9. kolu? zna li ko?
Olimpic-GOŠK![]()

zezam se...nema mi nista draze ko st osmo danas, raspravljamo a podjebajemo ujedno...prava stvar..nasmijes se a bude i konstruktivnih postova 

- SarajlijaTM
hahahahaSarajlijaTM je napisao/la:Borac je aktuelni šampion,a Željezničar je osvajač kupa preko kojeg je Široki vidio evropu.Grdan je napisao/la:Sarajevo-Široki je derbi kola jer Željezničar ima tek 8 bodova.york je napisao/la:zna li se mozda koga prenose 8. kolo?
jer su 2 derbija :
sarajevo-široki
borac-željezničar
nekakvi su cudni odabiri utakmica za tv ove godine, moglo bi biti kozara-leotar
Pročitaj pažljivo i sve će ti se samo kazati![]()
rekoh ja tebi grdni,da prenose sampione i ko su 2 najbolje ekipe u pl zadnjih godina

al pogodio si za kozaru,svaka ti cast

@SarajlijaTM Prenose Borac-Željezničar jer su Sarajevo prenosili 2 puta.Derbi je na Koševu
,vidi se po ljestvici.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Dobro bi bilo da bude kombinovani prenos Sarajevo-Siroki,Borac-ZeljoGrdan je napisao/la:@SarajlijaTM Prenose Borac-Željezničar jer su Sarajevo prenosili 2 puta.Derbi je na Koševu,vidi se po ljestvici.

Pa to i jeste najrealnije.Tyson je napisao/la:Dobro bi bilo da bude kombinovani prenos Sarajevo-Siroki,Borac-ZeljoGrdan je napisao/la:@SarajlijaTM Prenose Borac-Željezničar jer su Sarajevo prenosili 2 puta.Derbi je na Koševu,vidi se po ljestvici.
Ali jok,nece BHT da se ne ljute drugi klubovi

Možel neko da mi napiše sve utakmice koje će BHT prenositi ako ima negdje?!
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/zat ... rijeg.htmlZašto je BHT 1 u strahu od prijenosa nogometnog derbija FK Sarajevo - NK Široki Brijeg?
Tekst je dobar ne treba ništa ni dodati ni oduzeti. Nisam znao da se Hordaši spremaju opet da lupaju stadion.
Rudar - Borac
Kozara - Borac
Travnik - Željezničar
Olimpic - Sarajevo
Leotar - Široki
GOŠK - Zrinjski i tako dalje,to je nešto što bi se ipak gledalo iako nije derbi kola
Rudar - Borac
Kozara - Borac
Travnik - Željezničar
Olimpic - Sarajevo
Leotar - Široki
GOŠK - Zrinjski i tako dalje,to je nešto što bi se ipak gledalo iako nije derbi kola
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 23 sep 2011, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
Danijel stvarno ima odličnih tekstova.Sve sto je napisao je istina.Cuj boje se neredaKevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/zat ... rijeg.htmlZašto je BHT 1 u strahu od prijenosa nogometnog derbija FK Sarajevo - NK Široki Brijeg?

Ne znam samo u cemu pronalazi argumente o bojazni da ce vas neko napasti a da vas policija nece braniti, pa ovo je Sarajevo ako dje koga policija cuva to je u Sarajevu i ZeniciŠB.TRN je napisao/la:Danijel stvarno ima odličnih tekstova.Sve sto je napisao je istina.Cuj boje se neredaKevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/zat ... rijeg.htmlZašto je BHT 1 u strahu od prijenosa nogometnog derbija FK Sarajevo - NK Široki Brijeg?![]()
![]()
pa zamisli da Škripari dođu,sta bi tek onda bilo!!!???Horde zla nisu navijačka skupina,to je vise od toga,al u negativnom smislu.Stranacka skupina kojoj je sve dozvoljeno,pa i rusiti institucije ove drzave u koju se toliko kunu!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Valjda se sankcionise ovo vrijedjanjeŠB.TRN je napisao/la:Danijel stvarno ima odličnih tekstova.Sve sto je napisao je istina.Cuj boje se neredaKevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/zat ... rijeg.htmlZašto je BHT 1 u strahu od prijenosa nogometnog derbija FK Sarajevo - NK Široki Brijeg?![]()
![]()
pa zamisli da Škripari dođu,sta bi tek onda bilo!!!???Horde zla nisu navijačka skupina,to je vise od toga,al u negativnom smislu.Stranacka skupina kojoj je sve dozvoljeno,pa i rusiti institucije ove drzave u koju se toliko kunu!!!

Inace odlican tekst ovog novinara

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeste li zajedno s vasim braniteljima rusili zgradu vlade.??Jeste,i gdje je tu vrijeđanje,samo činjenice iznosim.Nemam namjeru vrijeđati,tekst je odličan,al vjerujem da su i ljudi iz Sarajeva imali svoje prste u odluci da se utakmica ne prenosi.Mislim da su oni to i dogovorili sa svojim sugrađanima iz BHT-a!!!
Da prenose sarajevo-široki rekli bi: šta stalno prenose sarajevo, to im je najbliže, guraju sarajevo, majorizacija, protekcija, unitarizacija.........................
9. kolo premijer ligeFCS je napisao/la:Da prenose sarajevo-široki rekli bi: šta stalno prenose sarajevo, to im je najbliže, guraju sarajevo, majorizacija, protekcija, unitarizacija.........................
prenos utakmice zrinjski - velez 02.10.2011. u 17.00 h
To je bila skupina nadobudne omladine koji su se zbili u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, mladci koji još nisu ''odrasli'' i koji se ne mogu nazvati organizovanom navijačkom skupinom koja je organizovano došla da suddjeluje u devastiranju zgrade vlade...ŠB.TRN je napisao/la:Jeste li zajedno s vasim braniteljima rusili zgradu vlade.??Jeste,i gdje je tu vrijeđanje,samo činjenice iznosim.Nemam namjeru vrijeđati,tekst je odličan,al vjerujem da su i ljudi iz Sarajeva imali svoje prste u odluci da se utakmica ne prenosi.Mislim da su oni to i dogovorili sa svojim sugrađanima iz BHT-a!!!
ne brkaj lončiće...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mislim da je krajnje vrijeme da se prestanu pisati postovi "zasto ne prenose ovo ili ono, a zasto ovo" (vec je 9. kolo), osobno bio sam na utakmici travnik-gosk i ne mislim da je itko pozalio sto je to pogledao na tv-u, napadacka igra obje ekipe. (samo prelistajte par str unazad- pa najavljivan je debakl kao da te dvije ekipe nisu nikad vidjele a a kamoli posjedovale nogometnu loptu)
Istini za volju vjerojatno i jeste veliki propust sto nece prenositi SA-SB, ali to je manje bitno (dogodilo se u ovom kolu, ajmo dalje), pa nek svatko dobije svojih 5 min slave, zasto ne, pa da malo vidimo na djelu i te "male klubove", bar u ovim god. dok je jos ipak tv prijenos u razvoju, a za god-dvije naravno samo najzanimljivije dvoboje i nitko nece moci kukati da je ovaj ili onaj prenosen zbog nacionalnog predznaka.
Istini za volju vjerojatno i jeste veliki propust sto nece prenositi SA-SB, ali to je manje bitno (dogodilo se u ovom kolu, ajmo dalje), pa nek svatko dobije svojih 5 min slave, zasto ne, pa da malo vidimo na djelu i te "male klubove", bar u ovim god. dok je jos ipak tv prijenos u razvoju, a za god-dvije naravno samo najzanimljivije dvoboje i nitko nece moci kukati da je ovaj ili onaj prenosen zbog nacionalnog predznaka.
Trenutno korisnika/ca: mnon46, Proximic, supervizor i 9 gostiju.