Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Hajde momcino danas dva komada u sred face celavca trenera, da malo razmisli papak . 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Samo da se prisjetimo dobio je poziv dok je igrao u MLS u repku dobio koju minutu i pokazao malo magije ali dovoljno za transfer u PSV. Tu nije islo sjajno bio je u rezervama i mladom timu, ali onda se izborio za klupu a tu pokazuje da je bolji od svih igraca PSV, polako jer za ovog momka put je trnovit ali ce doći to na svoje. Od veceras aBd pa za sva vremena u startnoj postavi, idemo 3 komada veceras momcino.
- Beduin
- Kontakt:
Sa 2 asistencije ja bih bio presretan, ne mora ni postici gol. Bitno je da ima sto veci uticaj na igru i rezultat, ds kreira neke prilike, golovi ce doci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima li ko od naših da prenosi? Ja na slovačkom nekom gledam.
Ima na sport klub 6
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Naravno neka igra i neka pokaze sta zna najbolje bi bilo i da provuče neki potez koji ce otic viral da ga malo navijaci PSVa privole, nego ovo ja njega volim hajpat vako.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Sad upalih utakmicu, šta je ovo, igra lijevo krilo ako dobro vidim? 
Prešaltao ga tu kako se povrijedio kozojebCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:25Sad upalih utakmicu, šta je ovo, igra lijevo krilo ako dobro vidim?![]()
Igrao je desno krilo ali upravo se povrijedio Driouech koji je igrao lijevo. Ubacio ovog malca sa pletenicama Abeda a Esmir prebacio.Coolpanda24 je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:25Sad upalih utakmicu, šta je ovo, igra lijevo krilo ako dobro vidim?![]()
Ne zna covjek zasad ni sta da misli. Dva rana gola, ovo sada dodje samo odradjivanje posla.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Isto sakat na lijevom krilu, uzas
Ma nema ga na mapi na lijevom krilu.Zavalio ga ko bekana.Bjezi necekaj sekunde vise.
Ma nisu ni ovi drugi nista bolji. Jedno 3-4 sanse su imali na citavom mecu dosad. Dodaju se citavo vrijeme, ni ne pokusavaju nesto kreirati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Upravo, cijela ekipa maltene drugi sastav i nikakvog žara da se dokažu i nametnu.
Ovaj naš nažalost zavaljen totalno, yebo te s Boszom više, je l’ imao koga drugog žrtvovat
Ovaj naš nažalost zavaljen totalno, yebo te s Boszom više, je l’ imao koga drugog žrtvovat
I neki puno bolji igraci kada im promjenis stranu postanu 50% losiji,a on nikako,ali nikako nije za lijevog krila.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Beduin
- Kontakt:
Nije on ciljano zavaljen, nego zbog povrede saigraca Esmira je u toku utakmice poslao lijevo. To je fudbal, moras se adaptirati i isprsiti, dati sve od sebe.
I dok je bio na desnoj strani vecinom su to vraceni pasovi nazad prvom do sebe, nista posebno. Nadamo se boljem 2. pv.
I dok je bio na desnoj strani vecinom su to vraceni pasovi nazad prvom do sebe, nista posebno. Nadamo se boljem 2. pv.
075 ❤
075 ❤
Jel prenosi još neko osim SK6?
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa Yamal se ne bi snašao na drugoj strani. Nije ciljano ali je zavaljen i ne može igrati lijevo krilo. Jako je malo igrača koji su podjednako dobri i na lijevoj i na desnoj strani.Beduin je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:51Nije on ciljano zavaljen, nego zbog povrede saigraca Esmira je u toku utakmice poslao lijevo. To je fudbal, moras se adaptirati i isprsiti, dati sve od sebe.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Beduin
- Kontakt:
Sve to stoji, ali kazem da igrac silom prilika mora i mijenjati strane, pokrivati pozicije koje mu ne leze zarad taktike, tako je i veceras bilo.Unofficialpage je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:53Pa Yamal se ne bi snašao na drugoj strani. Nije ciljano ali je zavaljen i ne može igrati lijevo krilo. Jako je malo igrača koji su podjednako dobri i na lijevoj i na desnoj strani.Beduin je napisao/la: ↑16 dec 2025, 21:51Nije on ciljano zavaljen, nego zbog povrede saigraca Esmira je u toku utakmice poslao lijevo. To je fudbal, moras se adaptirati i isprsiti, dati sve od sebe.
Steta zbog njega i minutaze jer bi imao vise prilike desno, ali i ovo desno sto je odigrao bilo je pretanko.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.