Pobeda 2:0 iako nije bila neka blistava igra,videlo se od samog starta da su igraci stali na loptu,da ipak zele da sto pre napune ponovo baterije nakon utakmice sa Rennesom.Sreca dosla je lepa ekipa po to,klasicna bunkerica,posed lopte 80% na nasoj strani,i videlo se da nasi zele da samo pobede,sa sto manje gasa.To su i uradili,sa nekih 50% snage golovima Tosica i Evandra dolazimo do prve prvenstvene pobede ove sezone.
Veoma bitno je i da smo veoma brzo vratili prvenstvo na pocetak,to mozemo da zahvalimo i Slobodi,ne bi valjalo da vec sada imamo deficit,ovako imamo jedno tesko gostovanje iza sebe i mozemo sada lakse da igramo.
Od samog starta videli su svi da zelimo lagana tri boda,pa Nikolic mora da intervenise ispred Mezenge,gol pao u 22.minuti nakon duplog kornera Lazovic nalazi Evandra na ivici 16 koji prebacuje do Tosica a ovaj lepo iz voleja na prvu pogadja gol Nikolica.Posle toga nekoliko odlicno izgradjenih akcija ali golova nije bilo Lazovic prebacuje glavom preko gola,Mezenga sjajno petom daje loptu Evandru ali brzi Nikolic,te Lazovic vraca loptu na 11 metara Evandru koji lomi jednog ali drugog ne moze.Drugo poluvreme mirno,kontrolisemo igru a gol vidjen u 63.minutu.Tosic je prosao centrirao a Evandro glavom pogadja 2:0.
Pobeda je bitna,igra se moze i mora popraviti,ali protiv bunkerica ekipa ja bi bio uvek zadovoljan ovakvim pobedama.
Ono sto mi se posebno dopalo veceras je Ady,kakva rutina,pokazao je da kada igra bez kurcobolje istice kandidaturu za najboljeg stopera lige.
Mezenga,pa sta reci,gledam njega gledam pored njega Kaludjerovica i sramota me.Pa Mezenga iako nema jos uvek dovoljno kondicije izgubi loptu i odmah bez prestanka ganja golmana,ganja stopere dok ovi ne pogrese,a Kaludjerovic izgubi loptu i sledeci napad on i dalje u ofsajdu.
Sudija veoma los veceras,Javoru nije sviran cist penal,a Mezengi ponisten cist pogodak,tako da u sustini ostaje jednako,ali da je gresio jeste.
Na tribinama sta znam nemam predstavu na TV-u,mislim nekih 11-12000.Opet se ponavlja ono sto govorim celu proslu polusezonu.Termin nedeljom od 19:00 je
OCAJAN,dobar je za nas Beogradjane,ali uprava zaboravlja da je 50% navijaca sa strane,ovo su veceras bili mahom Beogradjani kao i svaki put u ovome terminu,dakle MORA se pomeriti ovo za subotu vece pod hitno ako zelimo da ganjamo prosek od 20000 po utakmici.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))