FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2011, 15:39

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ides u papucama na zapad ko ja protiv Ventspilsa. ;) :D
Brate razmisljao sam o tome :) i to je trenutno najrealnija opcija :)

@ Sarajlic@ ,nista nije bilo,igrali ja i @ Kolega fudbal ispred zgrade pa sam ruzno zgazio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nisi ti zgazio nego evo sta je bilo http://www3.vuka" onclick="window.open(this.href);return false; jlija.com/var/products/posters/201108/224488/dvadeset-me-gazi.jpg?1313688210 (samo spoji link) :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2011, 15:42

:mrgreen:
Da je to bilo da li bi me bolela noga ;) ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2011, 15:44

Tribalian je napisao/la::mrgreen:
Dobro mozda si i ti nekog uspio da udaris nogom pa te zabolila :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 avg 2011, 15:45

Sarajlijc@ je napisao/la:
Tribalian je napisao/la::mrgreen:
Dobro mozda si i ti nekog uspio da udaris nogom pa te zabolila :mrgreen:
Mozda je i to :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 20 avg 2011, 15:48

Nego sta vam je sa Mezengom dobio je par puta nogu u usta neku vecer :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 16:48

Mladje selekcije krenule u novu sezonu kako je stala prosla.Pioniri iskucali OFK sa 5:1.
Kadeti grupa decaka predvodjenih strasnim talentima Simicem i Karaklajicem za koju svi treneri iz mladjih kategorija kazu da je najtalentovanija u poslednjih 10-15 godina na otvaranju dobili Slogu iz Leskovca 5:0.Malo smo popustili verovatno zato sto kadeti jos tuguju sto je Jankovic presao u prvi tim. :lol:

Za kadete su igrali:Suljagic-(od 45. Djordjev) Jaksic 7(od 63. Stojkovic) Milanovic 7,(od 60 Ungar)Brkic 7,5 Milutinovic 7,5 Jovanovic 7 Simic7,5 Tisma 7(od 46 Milovanovic)Maksimovic 7,5(od 46 Piscevic) Karakljajic 7,5(od 37 Stamatovic 7) Igrac utakmice Karakljajic.

Pioniri:Nikolic 7 Mijailovic 7,5 (od 75 Novakovic) Tosic 7 Jovanovic 7 Stojanovic 8 Aljetic 7(od 41 Djurovic 8)Tufegdzic 7(od 60 Marinkovic 7) Blejcic 7 Jovic 7,5 Stupic 7 Duronjic 7,5(od 65 Puric) Igrac utakmice Djurovic.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 avg 2011, 16:53

Je li Simic bek ili krilo? Koju poziciju igra Karakljajic?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 avg 2011, 17:25

Kako li je Tribalian otisao sa onakvom nogom na tekmu :lol: I treba mu tako kad hoce u 20 tuca da ucestvuje :D

PS ima li link gdje za tekmu ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 18:03

braoolyo je napisao/la:Je li Simic bek ili krilo? Koju poziciju igra Karakljajic?
Simic je krilo,ali na zvanicnom sajtu Mare je odgovorio da njega vidi kao beka sad da li je lapsus ili stvarno planiraju da igra beka ne znam,mislim da bi to bila greska.
Karaklajic je vaznjak,ali sa odlicnim napadackim potencijalom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 avg 2011, 23:02

Pobeda 2:0 iako nije bila neka blistava igra,videlo se od samog starta da su igraci stali na loptu,da ipak zele da sto pre napune ponovo baterije nakon utakmice sa Rennesom.Sreca dosla je lepa ekipa po to,klasicna bunkerica,posed lopte 80% na nasoj strani,i videlo se da nasi zele da samo pobede,sa sto manje gasa.To su i uradili,sa nekih 50% snage golovima Tosica i Evandra dolazimo do prve prvenstvene pobede ove sezone.
Veoma bitno je i da smo veoma brzo vratili prvenstvo na pocetak,to mozemo da zahvalimo i Slobodi,ne bi valjalo da vec sada imamo deficit,ovako imamo jedno tesko gostovanje iza sebe i mozemo sada lakse da igramo.

Od samog starta videli su svi da zelimo lagana tri boda,pa Nikolic mora da intervenise ispred Mezenge,gol pao u 22.minuti nakon duplog kornera Lazovic nalazi Evandra na ivici 16 koji prebacuje do Tosica a ovaj lepo iz voleja na prvu pogadja gol Nikolica.Posle toga nekoliko odlicno izgradjenih akcija ali golova nije bilo Lazovic prebacuje glavom preko gola,Mezenga sjajno petom daje loptu Evandru ali brzi Nikolic,te Lazovic vraca loptu na 11 metara Evandru koji lomi jednog ali drugog ne moze.Drugo poluvreme mirno,kontrolisemo igru a gol vidjen u 63.minutu.Tosic je prosao centrirao a Evandro glavom pogadja 2:0.
Pobeda je bitna,igra se moze i mora popraviti,ali protiv bunkerica ekipa ja bi bio uvek zadovoljan ovakvim pobedama.

Ono sto mi se posebno dopalo veceras je Ady,kakva rutina,pokazao je da kada igra bez kurcobolje istice kandidaturu za najboljeg stopera lige.
Mezenga,pa sta reci,gledam njega gledam pored njega Kaludjerovica i sramota me.Pa Mezenga iako nema jos uvek dovoljno kondicije izgubi loptu i odmah bez prestanka ganja golmana,ganja stopere dok ovi ne pogrese,a Kaludjerovic izgubi loptu i sledeci napad on i dalje u ofsajdu. :oops:

Sudija veoma los veceras,Javoru nije sviran cist penal,a Mezengi ponisten cist pogodak,tako da u sustini ostaje jednako,ali da je gresio jeste.

Na tribinama sta znam nemam predstavu na TV-u,mislim nekih 11-12000.Opet se ponavlja ono sto govorim celu proslu polusezonu.Termin nedeljom od 19:00 je OCAJAN,dobar je za nas Beogradjane,ali uprava zaboravlja da je 50% navijaca sa strane,ovo su veceras bili mahom Beogradjani kao i svaki put u ovome terminu,dakle MORA se pomeriti ovo za subotu vece pod hitno ako zelimo da ganjamo prosek od 20000 po utakmici.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 21 avg 2011, 23:31

Devil je napisao/la: Na tribinama sta znam nemam predstavu na TV-u,mislim nekih 11-12000.Opet se ponavlja ono sto govorim celu proslu polusezonu.Termin nedeljom od 19:00 je OCAJAN,dobar je za nas Beogradjane,ali uprava zaboravlja da je 50% navijaca sa strane,ovo su veceras bili mahom Beogradjani kao i svaki put u ovome terminu,dakle MORA se pomeriti ovo za subotu vece pod hitno ako zelimo da ganjamo prosek od 20000 po utakmici.
Zaboravljas da smo u cetvrtak igrali protiv Rena. Bilo bi suludo dati igracima samo jedan dan odmora poslije onakve utakmice. I ovako su i psihicki i fizicki bili dosta prazni, kakvi bi tek bili da se sinoc igralo...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 00:42

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la: Na tribinama sta znam nemam predstavu na TV-u,mislim nekih 11-12000.Opet se ponavlja ono sto govorim celu proslu polusezonu.Termin nedeljom od 19:00 je OCAJAN,dobar je za nas Beogradjane,ali uprava zaboravlja da je 50% navijaca sa strane,ovo su veceras bili mahom Beogradjani kao i svaki put u ovome terminu,dakle MORA se pomeriti ovo za subotu vece pod hitno ako zelimo da ganjamo prosek od 20000 po utakmici.
Zaboravljas da smo u cetvrtak igrali protiv Rena. Bilo bi suludo dati igracima samo jedan dan odmora poslije onakve utakmice. I ovako su i psihicki i fizicki bili dosta prazni, kakvi bi tek bili da se sinoc igralo...
Nema to veze,citavu proslu polusezonu se forsirao ovaj termin,a i najave su da ce i ovu,ali mora se doci do odstupanja,mozemo igrati posle Evrope ovako ali se termin mora menjati kada ne budemo igrali ovako.Pa prosle sezone smo igrali u nedelju protiv ne znam koga na Marakani u 18:00,a onda u sredu protiv Slobode PS sto je verovatno i nasa najbolja partija pod Robijem.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 avg 2011, 01:05

Gledao sam preko neta, jeste da je malo stekalo, ali ono sto sam uspio vidjeti, jeste (kao sto devil rece) cisto "odradjivanje posla". Vidi se da su igraci umorni i da tu nema neke leprsavosti i hitrine u igri, ali ono najbitnije je ostvareno!

Sta reci za Tosica, prije ga iskreno i nisam bas gotivio, ali u ovih par utakmica je pokazao da je ljudina i pravi profesionalac! Svaka mu cast!

Istakao bi jos da je veoma vazno sto se Addy vratio u pogon i sto je Evandro postigao gol, da polako udje u formu...jer mi smo sa pravim Evandrom bar za 20 % jaci... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 01:17

Nova pesma. :o
Auuu,ne moraju biti tako brutalni tekstovi. :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 avg 2011, 01:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Kako li je Tribalian otisao sa onakvom nogom na tekmu :lol: I treba mu tako kad hoce u 20 tuca da ucestvuje :D

PS ima li link gdje za tekmu ?
Dobro sam prosao,a bio u kopu ;) Brate veceras na tekmi samo mi standardni,onaj pravi sever,mnogo ljudi,a atmosfera odlicna imamo novu pesmu na melodiju " Zastavnik Dzemo" od Rambo Amadeusa ,bice hit sezone 8-) pevali smo je celo drugo poluvreme. 8-)

Ide ovako
"Crveno bele boje je krv u mojim venama,
samo na tebe mislim i zato nocu ne spavam,
i mozda treba da zapitam se dal' sam normalan,
a mozga nema u glavi samo Zvezda Crvena" 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 avg 2011, 12:22

Jesam se navukao na pjesmu k'o na ckapi! :D

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 avg 2011, 13:46

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2011, 13:51

Hebem vas usta sve melodije od ovih bendova pokupiste ostavite i za druge nesto :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 avg 2011, 13:36

Ja se izvinjavam nasim damama sto su zabacene u drugi plan sada,nadam se da ce to u buducnosti da se ispravi. :D Da krenem.

Odlicno smo usli u sezonu,nekoliko pobeda u prijateljskim,te remi u Beogradu sa sampionom BIH SFK-a koji je igrao u najjacem sastavu je pokazalo da je ova ekipa kadra da uradi nesta vise.
U ligi prvo gostovanje u prvom kolu bilo je kod Nivesa u Knjazevcu gde je pokazana sila i pobeda od 9:0 za sjajan ulaz u sezonu.Naravno ni to nije proslo bez Delija.U drugom kolu na red je dosao sampion Srbije ZFK Spartak ZV i na pomocnom terenu Marakane odigrano je 1:1 pred oko 400 ljudi.Inace posle utakmice Spartak je u medije izasao sa izjavom da je ogorcen na uslove pomocnih terena iza juga. :lol: :oops: Eee oni nasli govoriti kakvi su tereni,pa prvo trebaju otici na terene ZFK Spartak pa da se vidi gde oni igraju,a ovi pomocni iako minimalnih dimenzija za regularnost su bolji nego pola livada u Srbiji kako nazvase taj teren ovi indijanci. :roll:

p.s.
'ajmo predloge za anketu,u obzir dolaze samo ozbiljni. :)

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 23 avg 2011, 15:04

Inace nemam obicaj pisati po zvjezdinim vjestima i forumima, ali morao sam prokomentarisati ovo tvoje za dame :D svaka cast za damski fudbalski klub crvena zvezda, i puno srece u prvenstvu, pa da pored zenske odbojke, donesete vasem sportskom drustvu jos jednu titulu :P
www.fkkozara.net

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.