Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
osmi 
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Ja cekam da se svi izbrojite,pa da vas poklopim 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja sam oduvjek bio u Susicevom timu 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma hare, ti ces na klupu... ne mozes brate tako s pivom i burekom na teren... tebe cuvamo za zadnjih 25 minuta, da napravis haos kad udjes 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Meni je dovoljno ko' Mudonji i 7 minuta_dreamer_ je napisao/la:Ma hare, ti ces na klupu... ne mozes brate tako s pivom i burekom na teren... tebe cuvamo za zadnjih 25 minuta, da napravis haos kad udjes
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
analiticar_
- Kontakt:
Ma moze vas biti milijardu kao Kineza ali ja sam protiv..Susic pojma nema..Da ima pojma ne bi dobio nogu iz svih klubova koje je unistio. pogotovo onih turskih koji su sada u nizim ligama..Ljudi ga jos uvijek traze da mu ledja izravnaju sto im je potrosio pare i unistio klubove....Mislim da se on ne smije ni pojaviti u vecem dijelu Turske zbog starih poslovanja....
On je kloc i pojma nema u ovom poslu..Drzak je i otresit, interesdzija..Nije ga bilo u BIH sve do 2009. godine i kad je svojim debelim dupetom zatvorio sva moguca vrata i kad mu je u CV-u jedina pozitivna stvar ostalo njegovo igracko znanje, onda ovaj iskusni selektor dolazi u BIH da pomogne BIH fudbalu...Molim te lijepo.....
On je kloc i pojma nema u ovom poslu..Drzak je i otresit, interesdzija..Nije ga bilo u BIH sve do 2009. godine i kad je svojim debelim dupetom zatvorio sva moguca vrata i kad mu je u CV-u jedina pozitivna stvar ostalo njegovo igracko znanje, onda ovaj iskusni selektor dolazi u BIH da pomogne BIH fudbalu...Molim te lijepo.....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
I Susic je uvijek plakao ovako kada je intonirana himna BIH

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
kao i 11 nasih igraca koji nece da pjevaju sa navijacima JEDNA SI JEDINA...ne seri majke tiZa_raju je napisao/la:I Susic je uvijek plakao ovako kada je intonirana himna BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kad si tako pametan sto se ne boris da IMAMO HIMNU A NE MUZIKU KO NA SVADBI????
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ja se vise nebi pojavio na forumuZa_raju je napisao/la:I Susic je uvijek plakao ovako kada je intonirana himna BIH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Vidi sto se SDA-ovci javljaju.
Uh "aman jarabi" ja skutura ovog sto nam blati idola
Pa da nije bilo ovakvih kao Susic i imali bi himnu kao i svaka drzava.
Nemamo himnu ali zato imamo Dzamiju na svakog stanovnika po jednu...
Uh "aman jarabi" ja skutura ovog sto nam blati idola
Pa da nije bilo ovakvih kao Susic i imali bi himnu kao i svaka drzava.
Nemamo himnu ali zato imamo Dzamiju na svakog stanovnika po jednu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
seljak ostavi vjeru na miru ....kako si samo zaostao.... fuj stidi se....... stidi se
dzemija ti je kriva sto si ti ISFRUSTIRAN I ISKOMPLEKSIRAN...cccc
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
koliko je iskompleksiran Papetom dokaz je to da najvise postova ima na temi " Safet Susic-Pape"johnnyHZ je napisao/la:seljak ostavi vjeru na miru ....kako si samo zaostao.... fuj stidi se....... stidi se![]()
![]()
Zadnja izmjena: Hairlija, dana/u 16 jun 2010, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.
Jos ce mo mi vaditi vize za Abaniju zbog takvih kao vi...johnnyHZ je napisao/la:seljak ostavi vjeru na miru ....kako si samo zaostao.... fuj stidi se....... stidi se![]()
![]()
Uzivajte u vjerovanju preko televizije i ulice a ni iz duse...
Sretan put "Balegari" kao sto rece Jony Stulic
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nebi bilo lose da se ova tema preimenuje u "Pitari protiv svih"Hairlija je napisao/la:koliko je iskompleksiran Papetom dokaz je to da najvise postova ima na temi " Safet Susic-Pape"johnnyHZ je napisao/la:seljak ostavi vjeru na miru ....kako si samo zaostao.... fuj stidi se....... stidi se![]()
![]()
"No God is Good God "
"No God is Good God "
nijje tebi vjera kriva sto nemozes do vize nego ti sam...isto kao i ja i ostali,jer nam mile iz sr kroji..... kako ko vjeruje NJEGOV problem a ne tvoj ....... a za tebe vrijedi onaj BELEGARI NEVJERUJU SRECI,NJIHOVA JE TUGA GOLEMA...... nadji seZa_raju je napisao/la:Jos ce mo mi vaditi vize za Abaniju zbog takvih kao vi...johnnyHZ je napisao/la:seljak ostavi vjeru na miru ....kako si samo zaostao.... fuj stidi se....... stidi se![]()
![]()
Uzivajte u vjerovanju preko televizije i ulice a ni iz duse...
Sretan put "Balegari" kao sto rece Jony Stulic
prelistaj malo temu pa ces vidjeti da Papeta podrzavaju i navijcai ostalih klubova iskomplksirani "balegaru"
-
analiticar_
- Kontakt:
Mislim da je sljedeci potez Susica dovodjenje jednog igraca u reprezentaciju iz FK Sarajevo, vjerovtno na nekoj kljucnoj utakmici u kvalifikacijama....
Sve je to ok da taj igrac to i zasluzi, no FK Sa je hala od ekipe, no ipak ce do kraja kvalifikacija ponuditi nam 2-3 "provjerena talenta"....
Sve je to ok da taj igrac to i zasluzi, no FK Sa je hala od ekipe, no ipak ce do kraja kvalifikacija ponuditi nam 2-3 "provjerena talenta"....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Mora da vam ocevi u ratu djelili merhamet dok ste tako nabrijani

"No God is Good God "
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.