Uhvatio si se za nebitan detalj, al' eto, i na to sam ti odgovorio,..
Bilo bi bolje da si napisao koje su to velike utakmice odigrali na vrhunskom (brilijantnom) nivou u dosadasnjim klubovima i reprezentacijama!? Za gore nabrojane mogu napisati pregrst primjera, a za Nasrija i Aguera ne bas,.. Poenta je da oni jos uvijek nisu dokazani kao igraci ekstra klase i da nisu garancija velikog uspjeha. Imaju ogroman potencijal al' ga trebaju opravdati i potvrditi. Ponavljam se bezveze, al' valjda je jasnije iz drugog pokusaja.
Tekma sa Totenhemom je pravi ispit,.. Nadam se da cu ugrabiti vremena da odgledam, pa cemo komentarisati. O ovome vise ne zelim pisati. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu
Eto slazem se i ja da je ta utakmica pravi test.A ja mislim da su Nasri i Aguero u top 40 igraca na svijetu ako nisu u top 30.Nadam se da ces imati vremena da pogledas mislis mene ne zanima kako ce to izgledat protiv jake ekipe na domacem terenu a iskreno ni Man utd nije imao neku extra tesku utakmicu izvan Old Traforda.Ali pred nama je.Ako izgubimo ja cu reci iskreno ako bude zasluzen poraz i losa igra.