Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

tevezito
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la tevezito » 27 avg 2011, 02:30

Mesi, Iniesta, Cavi, Dzerard, Eto, Snajder, Runi, Ronaldo, Roben,..

Uhvatio si se za nebitan detalj, al' eto, i na to sam ti odgovorio,..

Bilo bi bolje da si napisao koje su to velike utakmice odigrali na vrhunskom (brilijantnom) nivou u dosadasnjim klubovima i reprezentacijama!? Za gore nabrojane mogu napisati pregrst primjera, a za Nasrija i Aguera ne bas,.. Poenta je da oni jos uvijek nisu dokazani kao igraci ekstra klase i da nisu garancija velikog uspjeha. Imaju ogroman potencijal al' ga trebaju opravdati i potvrditi. Ponavljam se bezveze, al' valjda je jasnije iz drugog pokusaja.

Tekma sa Totenhemom je pravi ispit,.. Nadam se da cu ugrabiti vremena da odgledam, pa cemo komentarisati. O ovome vise ne zelim pisati. Vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu 8-) .[/quote]
Eto slazem se i ja da je ta utakmica pravi test.A ja mislim da su Nasri i Aguero u top 40 igraca na svijetu ako nisu u top 30.Nadam se da ces imati vremena da pogledas mislis mene ne zanima kako ce to izgledat protiv jake ekipe na domacem terenu a iskreno ni Man utd nije imao neku extra tesku utakmicu izvan Old Traforda.Ali pred nama je.Ako izgubimo ja cu reci iskreno ako bude zasluzen poraz i losa igra.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 avg 2011, 02:41

City je vec prosle godine bio drugi u EPL, tj imao isto bodova kao drugi tako da... Uzimajuci u obzir da su se najvise pojacali od prve 4 ekipe, za ocekivati je da su u najmanju ruku najozbiljniji protivnik Man Unitedu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 27 avg 2011, 09:09

_dreamer_ je napisao/la:City je vec prosle godine bio drugi u EPL, tj imao isto bodova kao drugi tako da... Uzimajuci u obzir da su se najvise pojacali od prve 4 ekipe, za ocekivati je da su u najmanju ruku najozbiljniji protivnik Man Unitedu.
Jeste, al' pojacanje ne znaci nuzno veci kvalitet. Moze se desiti da pojacanje bude korak ili par koraka unatrag.

Sevcenko i Balak su puno veca imena i bolji igraci od Sitijevog dvojca, pa u Celsiju nisu pokazali ni priblizno od onoga sta su svi ocekivali. Sta tek reci za Kaku!?? Rivalda i Ronaldinja u Milanu!? Sve igraci ekstra klase, al' se opet nisu proslavili. Svi oni su dosli u vec formirane timove (za razliku od Sitija, gdje se mnogo teze uklopiti) u kojima se znalo ko sta radi, al' opet nisu uspjeli,. Iz ovih i mnogih drugih transfera treba izvuci pouku.

Ja sam bio jedan od rijetkih koji je istakao da postoji velika mogucnost da se Tores nece uklopiti u Celsijev stil igre. Posebno sam istakao nekompaktibilnost sa Drogbom koji ima takav stil igre da se tesko moze slagati sa Toresom. Tores moze proraditi, al' sa Drobgom kao partnerom u napadu jako tesko. Mnogi su se cudili mome pisanju,.. I sta bi!? Kada nije garancija da ce se igrac ekstra klase uklopiti u tim, sta tek reci za ostale,.. Polako, ne letite pred rudu, vidjet cemo na sta ce Siti liciti,.. Cista logika (iskustva iz proslosti) ide vise u prilog mome skepticizmu nego vasim velikim ocekivanja. Zbog toga ima puno vise sanse da se moje prognoze ispostave kao tacne. Ja igram na kvotu 1.50, a vi na 3.00 :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 27 avg 2011, 13:55

tevez ostaje u klubu definitivno

"Njegova obitelj je sada ovdje i vjerujem da će ostati Građanin", rekao je Roberto Mancini.

"Ovo je odlična vijest za naš klub, jer je Carlos jedan od naših najboljih igrača", dodaje talijanski stručnjak.

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 27 avg 2011, 15:06

Valencia je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:City je vec prosle godine bio drugi u EPL, tj imao isto bodova kao drugi tako da... Uzimajuci u obzir da su se najvise pojacali od prve 4 ekipe, za ocekivati je da su u najmanju ruku najozbiljniji protivnik Man Unitedu.
Jeste, al' pojacanje ne znaci nuzno veci kvalitet. Moze se desiti da pojacanje bude korak ili par koraka unatrag.

Sevcenko i Balak su puno veca imena i bolji igraci od Sitijevog dvojca, pa u Celsiju nisu pokazali ni priblizno od onoga sta su svi ocekivali. Sta tek reci za Kaku!?? Rivalda i Ronaldinja u Milanu!? Sve igraci ekstra klase, al' se opet nisu proslavili. Svi oni su dosli u vec formirane timove (za razliku od Sitija, gdje se mnogo teze uklopiti) u kojima se znalo ko sta radi, al' opet nisu uspjeli,. Iz ovih i mnogih drugih transfera treba izvuci pouku.

Ja sam bio jedan od rijetkih koji je istakao da postoji velika mogucnost da se Tores nece uklopiti u Celsijev stil igre. Posebno sam istakao nekompaktibilnost sa Drogbom koji ima takav stil igre da se tesko moze slagati sa Toresom. Tores moze proraditi, al' sa Drobgom kao partnerom u napadu jako tesko. Mnogi su se cudili mome pisanju,.. I sta bi!? Kada nije garancija da ce se igrac ekstra klase uklopiti u tim, sta tek reci za ostale,.. Polako, ne letite pred rudu, vidjet cemo na sta ce Siti liciti,.. Cista logika (iskustva iz proslosti) ide vise u prilog mome skepticizmu nego vasim velikim ocekivanja. Zbog toga ima puno vise sanse da se moje prognoze ispostave kao tacne. Ja igram na kvotu 1.50, a vi na 3.00 :mrgreen: .
Ti igraci sto si nabrojao su sve klase al zasiceni igraci jedino torres al njega su povrede pokosile njemu treba vremena da se vrati u liverpoolu bi do sad bio onaj stari u chelziju ce mu mozda trebat i duze ocekujem da bude onaj pravi du knock out faze lp KAd govoris mogli bi biti ko balak i shevcenko a sto nebi mogli biti npr kao ronaldinjo i eto. Nemozes nikako poredit polovnjake i igrace zeljne igre i trofeja a dokazano dobre npr aguero protiv barce i reala uvjek dobro igrao u argentini kad god bi igrao odigrao bi na visokom nivou najbolje je igrao kad je argentina bila pod najvecim pritiskom tako da nije od onih sto ce pasti i takodje mancini prilagodjava stil igracima i kupuje igrace za taj stil a ne da ima vec izgradjen tim pa sheik pozeli nekog igraca da uvalja u 1 postavu.
City se popravio najvise zato sto se uigrao kad su prosle sezone neuigrani bili 3 isto bodova kao 2 zasto ove sezone nebi bili medju 2 favorita za titulu jos se najvise pojacali u engleskoj

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 avg 2011, 15:22

@realan_covjek

Nema fajde, zasto objasnjavas... Da, u pravu si Valencia, Man City ce ove godine vjerovatno biti losiji jer su doveli mladjahne Nasrija i Aguera, a pogotovo sto postepeno potiskuju proslogodisnju "Tevez - one man show" igru...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 27 avg 2011, 15:23

Evoh PRVIH 11 za sutrasnju UTAKMICU :P

---------------------------HART------------------------------

--RICHARDS------KOMPANY----LESCOTT----CLISHY--

-----------------YAYA---------BARRY----------------------

--SILVA----------------AGUERO------------------NASRI--

------------------------DZEKSON-----------------------------

Sutra ce biti deranje guzova SPURSIMA :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 avg 2011, 15:31

Mislim da ce i Nasri i Tevez sa klupe, a da ce postava biti slicna onoj protiv boltona. Mozda jedino bude rotacija na lijevom beku.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 15:40

Tevez sigurno neće biti na klupi
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 avg 2011, 15:43

Carlo je napisao/la:Tevez sigurno neće biti na klupi
Tevez nije 100% spreman i to je Mancini izjavio na pressici. Zasto mislis da bi onda trebao poceti tekmu kad je gotovo sigurno da je poceti nece?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 avg 2011, 16:13

_dreamer_ je napisao/la:
Tevez nije 100% spreman i to je Mancini izjavio na pressici. Zasto mislis da bi onda trebao poceti tekmu kad je gotovo sigurno da je poceti nece?
Ne govorim samo za sljedeću utakmicu, nego za cijelu sezonu. On mora dobiti mjesto u prvih 11 u ovakvoj ekipi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 avg 2011, 16:25

Carlo je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Ne govorim samo za sljedeću utakmicu, nego za cijelu sezonu. On mora dobiti mjesto u prvih 11 u ovakvoj ekipi.
Ako je mogao sjediti u jednom Manchesteru, moze i u drugom. Uostalom, ovdje mu je veca konkurencija nego ikad. Ukoliko se Tevez ne podredi timu, nece biti glavni napadac tima, to je sigurno. No da ce imati svoje minute, to stoji...

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 27 avg 2011, 17:24

slika

Carlos Tevez, Samir Nasri, Emannuel Adebayor, Robinho and Patrick Vieira all kissed the badges of their previous clubs before City offered them a better contract.

It wasn’t for the money though. They all just desperately wanted to be a part of The Project (TM).

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 27 avg 2011, 17:33

slika
:mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 avg 2011, 18:14

VanTheMan je napisao/la:slika

Carlos Tevez, Samir Nasri, Emannuel Adebayor, Robinho and Patrick Vieira all kissed the badges of their previous clubs before City offered them a better contract.

It wasn’t for the money though. They all just desperately wanted to be a part of The Project (TM).

A to Ronaldo nije ljubio dres Sportinga ili Rooney Evertona ili sad da ne navodim dalje.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 avg 2011, 18:22

SWP na pragu potpisa sa QPR.Neka ti je sretno zaduzio si Manchester City.

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 27 avg 2011, 18:24

Pa Ronaldo i Rooney i danas isticu ljubav prema svom prvom klubu, normalno je da se najvise voli klub u kojem poniknes, Ronaldo se cak nije radovao kad je davao u LP golove Sportingu. Logicno je da najveci svetski talenti odu u veliki klub iz nekog u kojem se ne mogu proslavit. A ovi badge kisseri sa slike su svi vec bili u velikom klubu i zbog para su okrenuli plocu.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 27 avg 2011, 19:28

VanTheMan je napisao/la:Pa Ronaldo i Rooney i danas isticu ljubav prema svom prvom klubu, normalno je da se najvise voli klub u kojem poniknes, Ronaldo se cak nije radovao kad je davao u LP golove Sportingu. Logicno je da najveci svetski talenti odu u veliki klub iz nekog u kojem se ne mogu proslavit. A ovi badge kisseri sa slike su svi vec bili u velikom klubu i zbog para su okrenuli plocu.
A sta je Ronaldo uradio prešavši iz United u Madrid ? Jel i UNited manji tim iz kojeg samo "niču" talenti ,,mani se te price ,svi smo svjesni da se fudball igra samo za lovu ,a ne radi uzitka kao prije ..rijetki su igraci poput ,Raula ,Zanettia,Tottia ;Giggs itd ..koji ne bi ovo uradili ,međutim vidimo da su ovo sve stari igraci ,nazalost takvih medu novim generacijama nema .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 avg 2011, 19:30

VanTheMan je napisao/la:Pa Ronaldo i Rooney i danas isticu ljubav prema svom prvom klubu, normalno je da se najvise voli klub u kojem poniknes, Ronaldo se cak nije radovao kad je davao u LP golove Sportingu. Logicno je da najveci svetski talenti odu u veliki klub iz nekog u kojem se ne mogu proslavit. A ovi badge kisseri sa slike su svi vec bili u velikom klubu i zbog para su okrenuli plocu.
nmg vjerovati sta pises....a zbog cega ronaldo predje u real, a ljubio je grb velikog man utd-a, iz ljubavi ili para??

VanTheMan
Kontakt:

Post Postao/la VanTheMan » 27 avg 2011, 20:23

Nikad Cristiano Ronaldo nije ljubio grb Uniteda.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.