Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JuveSissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la JuveSissoko » 19 mar 2010, 17:45

naravno da je bolji,nisam rekao suprotno,mislim da si me pogresno shvatio,mislio sam da je vijest o kupovini Gourcuffa jos jedno medijsko sranje , :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 17:50

JuveSissoko je napisao/la:naravno da je bolji,nisam rekao suprotno,mislim da si me pogresno shvatio,mislio sam da je vijest o kupovini Gourcuffa jos jedno medijsko sranje , :D
Eh to je nesto drugo... ja sam mislio da se odnosi na samog carobnjaka za kojeg je Milan procijenio da eto nije bas za njihovog kluba... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 19 mar 2010, 18:07

Nađite mi klub koji ne zeli Gourcuffa.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 18:10

Trasimaco je napisao/la:Nađite mi klub koji ne zeli Gourcuffa.
Ja znam za Milan, a sad ostali... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 20:05

Isnar je napisao/la:

Isnare, Isnare...a ja bas konto, fin momak koji kaze sam da ne voli provocirat, i ne voli da ga se napada, a ja u ove dvije.tri stranice se nacitah bas puno povokativnih postova s tvoje strane.. :roll: :roll:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 20:10

Adinjo je napisao/la:
Isnar je napisao/la:

Isnare, Isnare...a ja bas konto, fin momak koji kaze sam da ne voli provocirat, i ne voli da ga se napada, a ja u ove dvije.tri stranice se nacitah bas puno povokativnih postova s tvoje strane.. :roll: :roll:
To je zato sto prvo nisam skonto sta prica ovaj Sissoko, pa smo to rijesili... a ovo drugo... pa eto, mi to k'o navijaci Uniteda nesto izmedju sebe... :mrgreen: Ja nikad ne provociram, samo sam brutalno realan, pa to nekima ne svira u usima... ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 20:16

[youtube][/youtube]

YOU CAN HATE US
BUT CAN'T STOP US!!

od 3min pocinje prava stvar.. sav dole text sto se napise je realnost!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 20:22

Isnar je napisao/la:
daffy je napisao/la:Boze dragi kakvih levata ima ovdje.. :roll:

pogotovo onaj sto kopirao vijest sa nekog portala ( sa ovih prostora ) i pravi se pametan.. taj sto je pisao, nije ni gledao tekmu, a kamoli bio na njoj.. ali bitno je da on zna da Juve vrijedja rasisticki.. to ja najbitnije.. jbga, pokupili pamet preko interneta.. i jos on na kraju doda 'CIGANI'.. :lol:

@manchesterovci, vi u odbrani imate Vidica i Ferdinanda, i sto je najbitnije na bekovima imate Evru i Rafaela.. mi imamo jednog stopera Chiellini ( koji je bio povrijedjen ) i pola stopera Legro ( koji nekad igra dobro, ali budi siguran da ce kiksati ko djete u 90 minuta ).. na bekovima stoje balvani.. znaci nema bekova.. ne postoji.. bolje bekove imaju Sarajevo i Seljo.. u tome je razlika izmedju nas i vas.. vi imate Fergusona.. isto kao sto smo mi nekad imali Lippija.. sad nam na klupi Zacceroni.. svi znaju da ja jesam protiv Diega, ali niko mu ne moze osporavati ono sto je radio u Werderu i na pocetku ove sezone kada je klima bila normalna u Juventusu.. niko.. navedi mi molim te boljeg treqatristu od njega... nesto se smijete, provocirate.. kao da Melo nije najbolji defanzivni na svijetu?? dobro, ako on nije ko je onda? Candrevu ne poznajete i nema smisla pricati o njemu.. a oni koji su barem gledali tekmu Juvea 2 puta ove godine znaju o cemu pricam.. Marchisio :lol: pa nema boljeg mladog veznjaka od njega to neka vam je jasno.. ali opet ponavljam.. na vasu zalost nema obn-a pa vise ne gledate Juve i sve sto kazete su obicne gluposti.. Sissoko je duze vremena bio povrijedjen, ali kada igra zna se kakva je zivotinja.. sigurno je neki Fletcher bolji od Mela :roll: ..

ali neka.. provocirajte vi samo.. ovo u Juventusu nece proci tek tako.. ova sezona.. na ljeto ce doci Prandelli koji ce imati 100m na raspolaganju.. jos je u zimu dosao Bettega koji je doktor za fudbal.. kad bi Elkan otisao iz Juventusa i na celo dosao Agnelli tad bi se vratio i Moggi.. :lol: gledali bi vi pravi Juve.. Juve je poznat uvijek bio po najboljoj odbrani, a gledaj nam sada odbrane.. samo Chiellini.. samo on.. ovo nije Juve..
Evo zrijeb pocinje... da vidimo koga ce Juventus dobiti... :mrgreen:

Hmmmmm brutalna realnost ili provokacija...Mislim da je ocigledno. ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 20:24

[youtube][/youtube]

forza la Juve, la Juve, la Juve ale.. e'bianconera la bella signora.. ale la Juve la Juve la Juve 'ale.. solo la Juve ale, grande la Juve 'ale..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 20:30

Adinjo je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
daffy je napisao/la:Boze dragi kakvih levata ima ovdje.. :roll:

pogotovo onaj sto kopirao vijest sa nekog portala ( sa ovih prostora ) i pravi se pametan.. taj sto je pisao, nije ni gledao tekmu, a kamoli bio na njoj.. ali bitno je da on zna da Juve vrijedja rasisticki.. to ja najbitnije.. jbga, pokupili pamet preko interneta.. i jos on na kraju doda 'CIGANI'.. :lol:

@manchesterovci, vi u odbrani imate Vidica i Ferdinanda, i sto je najbitnije na bekovima imate Evru i Rafaela.. mi imamo jednog stopera Chiellini ( koji je bio povrijedjen ) i pola stopera Legro ( koji nekad igra dobro, ali budi siguran da ce kiksati ko djete u 90 minuta ).. na bekovima stoje balvani.. znaci nema bekova.. ne postoji.. bolje bekove imaju Sarajevo i Seljo.. u tome je razlika izmedju nas i vas.. vi imate Fergusona.. isto kao sto smo mi nekad imali Lippija.. sad nam na klupi Zacceroni.. svi znaju da ja jesam protiv Diega, ali niko mu ne moze osporavati ono sto je radio u Werderu i na pocetku ove sezone kada je klima bila normalna u Juventusu.. niko.. navedi mi molim te boljeg treqatristu od njega... nesto se smijete, provocirate.. kao da Melo nije najbolji defanzivni na svijetu?? dobro, ako on nije ko je onda? Candrevu ne poznajete i nema smisla pricati o njemu.. a oni koji su barem gledali tekmu Juvea 2 puta ove godine znaju o cemu pricam.. Marchisio :lol: pa nema boljeg mladog veznjaka od njega to neka vam je jasno.. ali opet ponavljam.. na vasu zalost nema obn-a pa vise ne gledate Juve i sve sto kazete su obicne gluposti.. Sissoko je duze vremena bio povrijedjen, ali kada igra zna se kakva je zivotinja.. sigurno je neki Fletcher bolji od Mela :roll: ..

ali neka.. provocirajte vi samo.. ovo u Juventusu nece proci tek tako.. ova sezona.. na ljeto ce doci Prandelli koji ce imati 100m na raspolaganju.. jos je u zimu dosao Bettega koji je doktor za fudbal.. kad bi Elkan otisao iz Juventusa i na celo dosao Agnelli tad bi se vratio i Moggi.. :lol: gledali bi vi pravi Juve.. Juve je poznat uvijek bio po najboljoj odbrani, a gledaj nam sada odbrane.. samo Chiellini.. samo on.. ovo nije Juve..
Evo zrijeb pocinje... da vidimo koga ce Juventus dobiti... :mrgreen:

Hmmmmm brutalna realnost ili provokacija...Mislim da je ocigledno. ;)
Ups, mislim da to nije na ovoj zadnjoj stranici bilo, pa nisam mislio na to... no, to nije provokacija za navijace nego za navijaca Juventusa koji se ne moze obuzdati, tako da moram reagovati na bilo koji nacin... zna se o kojem je navijacu rijec...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 20:31

idi drkaj na Fletcehera

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 20:35

Nemoj tako sad. Ako cemo relano to je provokacija, pa bilo za jednog ili sve navijace, tebi je bila namjera da s tim provociras i nista drugo 8-) Nisam ni rekao da je to na ovoj stranici bilo, vec u posljednih nekoliko stranica, no to nije ni vazno. ;)

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 20:38

Adinjo je napisao/la:Nemoj tako sad. Ako cemo relano to je provokacija, pa bilo za jednog ili sve navijace, tebi je bila namjera da s tim provociras i nista drugo 8-) Nisam ni rekao da je to na ovoj stranici bilo, vec u posljednih nekoliko stranica, no to nije ni vazno. ;)
Procitaj post iznad svog, pa onda mi reci jel opravdano ili ne...

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 19 mar 2010, 20:39

procitaj ga ti naglas sezonski navijacu..

nisam ja kriv zato sto vi za svoj klub navijate zato sto je jak i popularan danas.. sto ne navijate svoj klub zato sto vam je to fkt. u srcu.. botovi jedni..

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 20:48

daffy je napisao/la:procitaj ga ti naglas sezonski navijacu..

nisam ja kriv zato sto vi za svoj klub navijate zato sto je jak i popularan danas.. sto ne navijate svoj klub zato sto vam je to fkt. u srcu.. botovi jedni..
Evo sad letim da tebi objasnjavam kako i zasto navijam za United... a za te dvije zadnje rijeci ces dobiti prijavu posta...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 20:51

Isnar je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Nemoj tako sad. Ako cemo relano to je provokacija, pa bilo za jednog ili sve navijace, tebi je bila namjera da s tim provociras i nista drugo 8-) Nisam ni rekao da je to na ovoj stranici bilo, vec u posljednih nekoliko stranica, no to nije ni vazno. ;)

Opravdano ili ne, ti kazes da ne volis provocirati, ali opet to radis. Licemjerstvo ili sta vec drugo, ja ne bih znao reci.

Lahko je sutati, onoga koji lezi ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 mar 2010, 20:51

Salu na stranu,ova sezona Juventusa se moze spasiti samo ako odete u LS.
Do tada zamijeniti par trnokopa i krampova kao i glavnu lopatu na klupi pa sta vam bog da. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 20:54

Adinjo je napisao/la:
Isnar je napisao/la:

Opravdano ili ne, ti kazes da ne volis provocirati, ali opet to radis. Licemjerstvo ili sta vec drugo, ja ne bih znao reci.

Lahko je sutati, onoga koji lezi ;)
Ne znam... po meni je licemjerstvo kad umjesto u dvojicu prstom upires samo u jednog...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 mar 2010, 21:04

Ne znam ni ja onda. Cinjenica je da si prvi poceo sa provokacijama, sto je prouzrokovalo onaj post od daffija, sto ne znaci da je to u redu s njegove strane.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 19 mar 2010, 21:08

Adinjo je napisao/la:Ne znam ni ja onda. Cinjenica je da si prvi poceo sa provokacijama, sto je prouzrokovalo onaj post od daffija, sto ne znaci da je to u redu s njegove strane.
Melo - trenutno najbolji defanzivni igrac na svijetu.. cinjenica da je glavni igrac brazila
Sissoko - da li treba da spominjem sta je i ko je?
Marchisio - novi Gerrard.. ako je neko gledao tekme Juventusa zna o kakvom momku govorimo
Candreva - isto kao i Marchisio
Diego - najbolji playmaker svijeta

Prema ovdje napisanom, ja mislim da nekim ljudima treba zabraniti da neograniceno misle, cime direktno provociraju neke druge ljude... dakle, ja sam se nasao isprovociranim ovim postom, i ne smatram da sam prvi poceo...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.