Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Evo ga polako 3 godine dominacije, 4 dolazi... za nekih 10 godina ce te se navici na dominaciju polako samo... nemojte forsirati svoje mozgove i sebe opcenito, navici ce te se..
plavi dio sarajeva podhitno na lijecenje.sto agresivnije to bolje.jaki medikamenti
fredi je napisao/la:plavi dio sarajeva podhitno na lijecenje.sto agresivnije to bolje.jaki medikamenti
Samo nam ti ne govori o ljecenju, jer sredina odakle ti dolazis je mnogo puta pred TV ekranima pokazala sta je patologija i agresivnost.fredi je napisao/la:ovo postaje patoloski
A "Plavi" ce da nastave dominaciju i nabijanje kompleksa protivnicima.
nime_tm87 je napisao/la:Evo ga polako 3 godine dominacije, 4 dolazi... za nekih 10 godina ce te se navici na dominaciju polako samo... nemojte forsirati svoje mozgove i sebe opcenito, navici ce te se..

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Kako je dominatori 

- Jack777Pott
- Kontakt:
Ni Gojko Velicanstvani ne moze da dominira koliko oni mogu

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Hvala Bogu nama je dobro... evo iscekujemo utakmice lige prvake, a sta vi iscekujete? Turnir u Cevljanovicima i Doglodima na male 5 na 5 da se prijavite... hahahahahha 

nemojte se ba hvaliti nije to lijepo,nek ste hvala bogu uspjeli stabilizovati klub i biti u vrhu bilo je i vas godinama brate blize dnu nego vrhu,nemorate se sad kurciti i ponizavati klubove koji su vas u to vrijeme redovno deralinime_tm87 je napisao/la:Hvala Bogu nama je dobro... evo iscekujemo utakmice lige prvake, a sta vi iscekujete? Turnir u Cevljanovicima i Doglodima na male 5 na 5 da se prijavite... hahahahahha
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nek si mu rekao.Nigdje ih nije bilo dugo godina.Sjecam se nekih utakmica na Pecari bio im cilj samo primiti sto manje golova.Dolazi Željo kao da dolazi Glasinac.Ove rezultate im postujem al ponasaju se kao da su osvojili Ligu prvaka,a ne prvenstvo BIH.Iako i za to treba neki određeni kvalitet i dobro para!!!astra1922 je napisao/la:nemojte se ba hvaliti nije to lijepo,nek ste hvala bogu uspjeli stabilizovati klub i biti u vrhu bilo je i vas godinama brate blize dnu nego vrhu,nemorate se sad kurciti i ponizavati klubove koji su vas u to vrijeme redovno deralinime_tm87 je napisao/la:Hvala Bogu nama je dobro... evo iscekujemo utakmice lige prvake, a sta vi iscekujete? Turnir u Cevljanovicima i Doglodima na male 5 na 5 da se prijavite... hahahahahha
eto koliko vam fale lijekovi dokazuje ovaj tvoj post poceli ste i haluciniratinime_tm87 je napisao/la:Evo ga polako 3 godine dominacije, 4 dolazi... za nekih 10 godina ce te se navici na dominaciju polako samo... nemojte forsirati svoje mozgove i sebe opcenito, navici ce te se..

al' smo opet u vrhu
i naravno da je to dominacija

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Jack777Pott
- Kontakt:
Simpatisem Zelju najvise od svih PL ekipa, al stvarno i meni vise dosadili ovi momci s dominacijom
. Ogadit ce mi klub bez razloga
. Aj da su u 3 godine sve osvojili il omakeo jedan trofej pa OK, al u 2 godine im Borac ravnopravan i ne shvatam dominaciju 3 godine. Ako je Zeljo dominirao dvije sezone u kojim je osvojio jedne prvenstvo, a druge Kup, onda je i Borac dominirao u te dvije, jer su i oni osvojili jedne Kup, a druge prvenstvo. Za ovu trecu svaka cast, al smijesno je jbt kad vidim da si netko tek tako nesto umisli
. Drago mi je zbog Zelje, al mi je zao ovih pojedinaca sto se brukaju.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Šta vam je ba kakva crna dominacija ?!? Nismo mi nešto pretjerano dobri nego su ostali loši, preloši ! Daleko smo mi od dominacije u svakom smislu, trenutno imamo jednu prednost a to je Amar Osim.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Vi ste stvarno bolesni, poslije jedne duple krune vi govorite o dominaciji,ovde kod nas trenutno ko dominira jedino Dinamo a ostalo sve još pure mora jesti..
I de bln Bagrcavi skloni taj opis ili molim administraciju da ga upozori,šta nas briga koga ti mrziš i zašto.
I de bln Bagrcavi skloni taj opis ili molim administraciju da ga upozori,šta nas briga koga ti mrziš i zašto.
Mislim da bi admini trebali danas zakljucat ovu temu a i ostale teme na klubove PL Bih u cast zrtvama srebrenice
11.07.1995
11.07.1995
- Jack777Pott
- Kontakt:
Kakve veze forum ima sa zrtvama Srebrenice? Ja to postujem, al mislim da je ovo sportski forum na kojem se raspravlja iskljucivo o sportu. Onaj tko zeli nek ne ulazi i rijesen problem. Meni je pola rodbine izginulo na vise bojista, sto u bitkama, a sto u logorima i ne trazim ovakvo nesto. Cast njima, al ovo ti nema smisla, kao ni ikakvo pominjanje Srebrenice, jer mozes samo izazvat burne reakcije pojedinaca koji bi od teme mogli napravit bojisnicuTkanton je napisao/la:Mislim da bi admini trebali danas zakljucat ovu temu a i ostale teme na klubove PL Bih u cast zrtvama srebrenice
11.07.1995

Ove godine jedini konkurent Siroki, prelzni rok nije gotov.Postoje indicije da cemo uci jaci u narednu sezonu.Vec smo najtrofejni klub iduce godine cemo popraviti i tu statistiku.tm84 je napisao/la:ako bude islo onako kako ja ocekujem, onda cemo uskoro pricati o zelji kao zvezdi u bivsoj jugoslaviji... prvi i najuspjesniji u svemu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hahaha joj pileta tako si i reko one sezone kao jedini konkurebt siroki a borac uzeo.slab si milan tarot 

Pa objektivno borac je slabi nego prosle godine a mi kada nebi nikog doveli opet smo tu negdje.Borac nije bio u stanju pobjediti Zeljeznicar ni kuci, ulijetanja u teren su samo posljedica nemoci.Broj osvojenih bodova i pokazano na terenu u zadnjoj sezoni pokazuju da su u borbi za prvo mjesto glavni konkurenti bili Zeljo i Siroki.Mi nismo prepotentni, mi smo osvojili sve sto se moze osvojiti a ljudi su prepoznali Siroki kao jedinog ko bi nam mogao pomrsiti racune, jer ostali klubovi kaskaju za Sirokim kako organizaciono tako i igracki.fredi je napisao/la:hahaha joj pileta tako si i reko one sezone kao jedini konkurebt siroki a borac uzeo.slab si milan tarot
Muku mucite se crnogorskim drugoligasem, ekipom koja je samostalno trenirala i koja nije prosla pripreme to je u rangu onoga kada se skupi raja iz ulice i odigra lopte.I onda zelite da vas neko uvazava kao konkurenta za nesto.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Kolika vam je gol razlika u posljednih 3-4 godine u evropskim takmičenjima 

- ultra_CImanija
Za sve ove navijace ovih malih klubova, koji su tek prvi put ili neki nisu nikako osjetili slast sampionske titule prije par godina... Kad budete imali titula kao zeljo, nastupa u evropi kao zeljo, navijaca kao zeljo, kad budete imena dovodili (newcastle, malaga i dr.) kad budete polufinale ili 1/4 finale kupa uefa igrali (minute djelile od finala sa realom) ONDA SE JAVITE dotad imate mahanje i dalje ce te gledati u ledja najvecem i najtrofejnijem BH timu... dotad cao... imate zadacu za sva vremena!!!!!!!!!!!! U potpisu su svi trofeji ko moze nek ponovi, ako ne moze onda TISINA!!!!
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, kogmagie46, Rodman i 37 gostiju.