Bice u nedjelju na SK.Denno je napisao/la:Megdan opet bez prenosa? Poserem ga, hvale ga toliko a to cudo u live nikad pogledati.
Ma da je bezveze event gledao sam malo na instagramu, zanima me samo mec Cede Pantica.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Bice u nedjelju na SK.Denno je napisao/la:Megdan opet bez prenosa? Poserem ga, hvale ga toliko a to cudo u live nikad pogledati.
Kako nije kad im je prva zvijezda bruka za sport. Toliko nadmen i umišljen lik, a skoro svaki protivnik mu je nešto poput onog Boyke. Doduše ima i on ozbiljnog protivnika jednom od petnaest, ali ta borba uglavnom ne traje duže od minute. Klaun, ali bukvalno.MMA075 je napisao/la: Ma da je bezveze event gledao sam malo na instagramu, zanima me samo mec Cede Pantica.
I ZulizinhoDenno je napisao/la:Kako nije kad im je prva zvijezda bruka za sport. Toliko nadmen i umišljen lik, a skoro svaki protivnik mu je nešto poput onog Boyke. Doduše ima i on ozbiljnog protivnika jednom od petnaest, ali ta borba uglavnom ne traje duže od minute. Klaun, ali bukvalno.MMA075 je napisao/la: Ma da je bezveze event gledao sam malo na instagramu, zanima me samo mec Cede Pantica.
Čedu ne gotivim, ali respekt. Bori se momak sa najboljim što ima u ponudi, bio je neporažen sve do sinoć.
Ovo ostalo je cirkus, SBC mi se cini puno ozbiljniji.Denno je napisao/la:Čedo je sportista, ratnik. Uglavnom se bori kvalitetnim borcima, ima više od 20 pobjeda ako se ne varam i taj poraz od sinoć. Full respekt zaista za ono što radi. Osvetit će on poraz 100%, mainstream mu je takav.
Ma znam da su sanse nikakve ali potajno se nadam.Rooney88 je napisao/la:Ma kakvi, nije Santos uopste njegov nivo. Ovo je borba cisto jer Jonu treba jedna a nista iole bolje mu se nema suprotstaviti. Fora bi doduse bila da ga nokautira, samo da vidimo sjebanog Whitea na trenutak.
A jedan je od najjačih udarača sa kojim se sreo, možda i najjači, i najnepredvidljiviji sigurno, tako da postoje uvijek šanse da ga pogodi nekim divljim udarcem i ugasi rano. Ali male su to šanse, neutralizirat će ga Jones, umorit će ga na podu držat na distanci, onda lagani TKO u četvrtoj ili trećoj rundi laktovi na podu ili submissionRooney88 je napisao/la:Ma kakvi, nije Santos uopste njegov nivo. Ovo je borba cisto jer Jonu treba jedna a nista iole bolje mu se nema suprotstaviti. Fora bi doduse bila da ga nokautira, samo da vidimo sjebanog Whitea na trenutak.
Brate, čovjek ga je ugasio bukvalno u trenutku, nije mogao hodati poslije... Vidjet ćemo.Rooney88 je napisao/la:Sto se Askren ne bi borio jos? Mislim da hoce, ipak je dosao sa dobrom reputacijom koju jedan poraz ne smije poljuljati previse.
Ostalo ocekivano manje vise, Luke standardno zajebao.
Slazem se ja s tobom glede same borbe. Dugo nisam nesto brutalnije od onog koljena vidio. Mozda onaj KO Nganoua kada je Overeem vibrirao na patosu. Ali ovo je Benu prvi poraz u karijeri + borba je zavrsila kada je i pocela, znaci od njega nismo stigli vidjeti nista. Zato vjerujem da cemo ga opet gledati nakon sto sve medicinske suspenzije isteknu. Ne vjerujem da mu je ovo kraj.Aemon je napisao/la:Brate, čovjek ga je ugasio bukvalno u trenutku, nije mogao hodati poslije... Vidjet ćemo.Rooney88 je napisao/la:Sto se Askren ne bi borio jos? Mislim da hoce, ipak je dosao sa dobrom reputacijom koju jedan poraz ne smije poljuljati previse.
Ostalo ocekivano manje vise, Luke standardno zajebao.
Santos iznenadio, ono je bila egal borba. Amanda trenutno nema konkurencije, eventualno Shevchenko, ili revanš sa Cyborg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.