ne znas ti pravu istinu.anonymous001 je napisao/la:haj ne izmišljaj gluposti !DrzavaTuzla je napisao/la:Podgrmec odbio pare od Slobode zato sto je vec dogovorio sa Jedinstvom.
informacija iz prve ruke.
vrlo dobro znaš da imamo bolju ekipu od njih a kod njih je donekle i rasulo ... zna se vrlo dobro ko kupuje utakmice a to nije Jedinstvo i zna se koje kukao da im se pusti utakmica u Bihaću
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- anonymous001
- Kontakt:
da Stojanov će najviše faliti ... samo nekako nam odbrana sad škripi bez Kahrija i Kove ... haj valjda će to sve biti ok i da ćemo pobjeditinerkolfc je napisao/la:Kova je zasluzio hlađenje na bar 3 sljedece tekme . Stojanov je super bitan igrac i on nam nekako najvise fali . Nista manje ni Benjo koji igra dobro cijelu sezonu . Dok najbolji igrac ove lige igra mi se nemamo sta brinuti . Bojan ce to sam rijesiti

Covjece jel ti znas koliko je 3 tekmenerkolfc je napisao/la:Kova je zasluzio hlađenje na bar 3 sljedece tekme . Stojanov je super bitan igrac i on nam nekako najvise fali . Nista manje ni Benjo koji igra dobro cijelu sezonu . Dok najbolji igrac ove lige igra mi se nemamo sta brinuti . Bojan ce to sam rijesiti

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma nisam mislio sad bukvalno , al' fkt glup faul . Dobijen crveni na sredini terena zbog gluposti , vise bi ga poslao na hlađenje zbog gluposti neg' zbog jacine udarca. Ako me kontas .LloriS je napisao/la:Covjece jel ti znas koliko je 3 tekmenerkolfc je napisao/la:Kova je zasluzio hlađenje na bar 3 sljedece tekme . Stojanov je super bitan igrac i on nam nekako najvise fali . Nista manje ni Benjo koji igra dobro cijelu sezonu . Dok najbolji igrac ove lige igra mi se nemamo sta brinuti . Bojan ce to sam rijesitiVjeruj da neke sudije ne bi dale ni crveni karton za ono, pogotovo jer je bilo na sredini terena, nema tu kazne nikakve, pauzirace ovo kolo i to je to
Kontam naravno to si upravu, sreca pa nam se nije osvetila ta glupost na kraju.
Cist karton i dobit ce 2 utakmice kazne najmanje. Isao je sa namjerom da udari igraca i to se i vidjelo, sto bi Čala rekao : Faul za Haaga 

-
- Kontakt:
Vi biscani ste najveci manipulatori u ovoj ligi.Banovicima te platili smjestaj u Bihacu i obecali pomoc kod sudija da Buducnost pobjedi Bratstvo.Obecali ste i premije igracima Rudara da pobjede Slobodu.Toliko o vasem postenju,i okanite se Slobode vodite racuna o sebi.
mikimaus55 je napisao/la:Vi biscani ste najveci manipulatori u ovoj ligi.Banovicima te platili smjestaj u Bihacu i obecali pomoc kod sudija da Buducnost pobjedi Bratstvo.Obecali ste i premije igracima Rudara da pobjede Slobodu.Toliko o vasem postenju,i okanite se Slobode vodite racuna o sebi.

- anonymous001
- Kontakt:
mikimaus55 je napisao/la:Vi biscani ste najveci manipulatori u ovoj ligi.Banovicima te platili smjestaj u Bihacu i obecali pomoc kod sudija da Buducnost pobjedi Bratstvo.Obecali ste i premije igracima Rudara da pobjede Slobodu.Toliko o vasem postenju,i okanite se Slobode vodite racuna o sebi.

I da je tačno, šta je tu nepošteno ?mikimaus55 je napisao/la:Vi biscani ste najveci manipulatori u ovoj ligi.Banovicima te platili smjestaj u Bihacu i obecali pomoc kod sudija da Buducnost pobjedi Bratstvo.Obecali ste i premije igracima Rudara da pobjede Slobodu.Toliko o vasem postenju,i okanite se Slobode vodite racuna o sebi.
To se u fudbalu radi od davnih dana, poznati su slučajevi na najvećim takmičenjima gdje jedna ekipa 'stimulira' drugu da odigra za njih. Ovako na prvu se sjetim utakmice Engleska vs Hrvatska, kad su Rusi nudili bogatstvo Hrvatima da pobijede.
Ima opet malo nepostenja u njegovom postuWisey je napisao/la:I da je tačno, šta je tu nepošteno ?mikimaus55 je napisao/la:Vi biscani ste najveci manipulatori u ovoj ligi.Banovicima te platili smjestaj u Bihacu i obecali pomoc kod sudija da Buducnost pobjedi Bratstvo.Obecali ste i premije igracima Rudara da pobjede Slobodu.Toliko o vasem postenju,i okanite se Slobode vodite racuna o sebi.
To se u fudbalu radi od davnih dana, poznati su slučajevi na najvećim takmičenjima gdje jedna ekipa 'stimulira' drugu da odigra za njih. Ovako na prvu se sjetim utakmice Engleska vs Hrvatska, kad su Rusi nudili bogatstvo Hrvatima da pobijede.

Dobro da mi sve to možemo plaćati, jel ti krivo možda. Jbq, imamo milione, plaćamo na sve strane. 

- anonymous001
- Kontakt:
sutra ce biti pakleno 
goni za Cazin haha!!!!!

goni za Cazin haha!!!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
2 busa znaci idu, ipak mislim da ce bit i 3 
poz za Bihac i sretno.

poz za Bihac i sretno.
Ne znamo još koliko će nas biti, pošto je bus išao za daleku Gabelu, onda za Cazin moraju najmanje 2, a možda i više. Ma zapalićemo čitav Cazin 
I pozdrav za vas dečki

I pozdrav za vas dečki
Vec se 3 bus puni brate, dosta auta ide a ima jos vremena do polazaka za CazinGracanicaAA je napisao/la:2 busa znaci idu, ipak mislim da ce bit i 3
poz za Bihac i sretno.

znam brate evo 3 bus se puni a ja tek veceras moram uplatiti za nas 5 a sta ce ih sutra doci kad se krene i placati da idu
- anonymous001
- Kontakt:
ja ću biciklom ...
Pa i nas 4-5 tek mora veceras ili sutra ujutroNKJ je napisao/la:znam brate evo 3 bus se puni a ja tek veceras moram uplatiti za nas 5 a sta ce ih sutra doci kad se krene i placati da idu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.