NG1 je napisao/la:Zanimljivo da je Kamke usao u MD kao LuckyLooser i pobjedio je Kudlu 2-0, te u drugom kolu ide na Federera.
Nikad necu prezalit sto je dobio Kamkea!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
NG1 je napisao/la:Zanimljivo da je Kamke usao u MD kao LuckyLooser i pobjedio je Kudlu 2-0, te u drugom kolu ide na Federera.

Ok, ja kazem uzima preko 3, ti kazes 3 ili manje.retro je napisao/la:Kakav Golubev, ako uzme tri gema dobar je.
Virtu4l je napisao/la:Kao što smo i pretpostavili, neki od favorita napuštaju idu doma na samom početku. Najveća senzacija je svakako ispadanja Murraya, koji je uradio isto što i prošle sezone - izgubio odmah na početku turnira. Gasquet je poražen od Ramos Vinolasa.

retro je napisao/la:
![]()

Ma svakom se može desiti loš dan,loša sedmica... Ja isto očekujem da i Novak "usere" ubrzo neki od sledećih mastersa(ispadanje prije polufinala).Ova godina je mnogo **** u pogledu kalendara,nije niko lud da zapinje baš svaki masters ko konj.Virtu4l je napisao/la:Kao što smo i pretpostavili, neki od favorita napuštaju idu doma na samom početku. Najveća senzacija je svakako ispadanja Murraya, koji je uradio isto što i prošle sezone - izgubio odmah na početku turnira. Gasquet je poražen od Ramos Vinolasa.
Lagan mec za Federera...retro je napisao/la:Ocekivano dobili smo derbi treceg kola, Federer-Raonic.
Ma jasno je ko dan da fali nešto u glavi,da preklopi kakav "zupčanik".Kad to bude "preklopilo" biće opasan,sve do tad toplo-hladno pa kad koga šta "zadesi".Ne bi me iznenadilo da recimo uzme Vimbldon pa da za mjesec dana kasnije ispadne u 1 kolu US openaVirtu4l je napisao/la:Da, samo što evo već drugu godinu Murray ispada u drugom kolu na I.W. Prošle sezone je izgubio i prvi meč u Majamiju. Vidjet ćemo ga ove godine...
Dosta čudno od njega. 2009. godine je igrao finale na I.W., pa je onda osvojio Miami, da bi naredne tri godine gubio odmah na početku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.