A sto da ne ? Zasto jedan Šivšić Safet, Plakalo Alem, Radosavljević Duško i Germain Kouadio ne bi bili pojacanje ?elbflorenz je napisao/la:Jel vi stvarno ocekujete da vam ovi pomenuti budu pojacanja ?
Ja ne vidim neko "aman" ime pa da odmah bude pojacanje.
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: NK Travnik
- elbflorenz
- Kontakt:
Kada pogledam ucinak u prosloj sezoni i rangove gdje su igrali mogu samo zakljuciti da je veliki rizik krenuti u ovakvu sezonu sa tako neprovjerenim igracima. Ustvari ocekivati od njih da budu pojacanja. Moze biti prinova, ali odmah pojacanja ne mogu biti nikako, barem meni.
Da ne idem sada pojedinacno nabrajati igrace, pojedine sam gledao citavu sezonu.
Da ne idem sada pojedinacno nabrajati igrace, pojedine sam gledao citavu sezonu.
- SamoTravnik
- Kontakt:
A gledaj jednu stvar, Sarajevo kupuje "provjerene" igrace pa neki od njih nisu ni za klupe, tako je i sa dosta drugih klubova.. niko ti ne garantuje ako je negdje igrao dobro da ce i u timu u koji dodje.. Ja vjerujem u ove igrace sto su dosli i sigurno ce se pokazati..elbflorenz je napisao/la:Kada pogledam ucinak u prosloj sezoni i rangove gdje su igrali mogu samo zakljuciti da je veliki rizik krenuti u ovakvu sezonu sa tako neprovjerenim igracima. Ustvari ocekivati od njih da budu pojacanja. Moze biti prinova, ali odmah pojacanja ne mogu biti nikako, barem meni.
Posto mi nemamo pare koje imaju ostali timovi za nas su ovo pojacanje, igraci koji se zele dokazati.
Sve u svemu vidjet cemo danas kako ce to izgledati.
LP
Sve u svemu vidjet cemo danas kako ce to izgledati.
LP
FK Sarajevo. NK Travnik.
-
- Kontakt:
Što ne pjevate *ebem te Zenico , za pokojnog Anera Kasapovića ????SamoTravnik je napisao/la:U nasem gradu da se za vrijeme nereda ubije neki navijac vjerujem da bi i nama 99% grupa pjevalo pjesme u kontekstu u kojem se vama pjeva ali to ne mora znaciti da bi tad (kao ni sad) sve te grupe bile u dobrim odnosima, nego dijele bijes prema nemilom dogadjaju. Bas u nasem gradu je bilo dosta problema sa svim grupama koje su na nasoj "sceni" ali nikad se nije potezalo za pistoljima a kod vas jest i to ce vas pratiti dok god igrate PL.felix123 je napisao/la: Pa dobro nije samo to ,također Gerila je podgrupa Hordi Zla
Opet ovo nije mjesto za takvu raspravu jer je ovo sportski forum, prema tome molio bih te da ovakve gluposti vise ne iznosis jer ja ako nekog nesto optuzujem ja za to imam argumente. Sutra je bitno da se odigra fer i sportska utakmica, bar sto se mene tice, a ostalo je manje bitno, tebi ako se ne sluzaju navijaci vate u usi i uzivaj u utakmici.
Stoga mali ne jedi osobna ,ne znam zašto kriješ bordo šal

Ti imaš argumente hahahahahaah ,policija radi 6 godina na tom slučaju još nemaju čista argumenta ,ali ti ih imaš

Ne možeš nazvati navijačima rulju koja jedno poluvrijeme pjeva "Vedran Puljic" i *ebem te Lištico" ,a jedno poluvrijeme svom Travniku
Ja ne znam kako tvoj argumentirani moždani sklop može spojit to, ali objektivno gledajući to je smiješno
Nadam se 3 boda danas iz Travnika ,pozdrav.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Policija da radi nebi doslo do toga da puste covjeka koji je optuzen da pobjegne, nemoj mi te propagande..felix123 je napisao/la:Što ne pjevate *ebem te Zenico , za pokojnog Anera Kasapovića ????SamoTravnik je napisao/la:U nasem gradu da se za vrijeme nereda ubije neki navijac vjerujem da bi i nama 99% grupa pjevalo pjesme u kontekstu u kojem se vama pjeva ali to ne mora znaciti da bi tad (kao ni sad) sve te grupe bile u dobrim odnosima, nego dijele bijes prema nemilom dogadjaju. Bas u nasem gradu je bilo dosta problema sa svim grupama koje su na nasoj "sceni" ali nikad se nije potezalo za pistoljima a kod vas jest i to ce vas pratiti dok god igrate PL.felix123 je napisao/la: Pa dobro nije samo to ,također Gerila je podgrupa Hordi Zla
Opet ovo nije mjesto za takvu raspravu jer je ovo sportski forum, prema tome molio bih te da ovakve gluposti vise ne iznosis jer ja ako nekog nesto optuzujem ja za to imam argumente. Sutra je bitno da se odigra fer i sportska utakmica, bar sto se mene tice, a ostalo je manje bitno, tebi ako se ne sluzaju navijaci vate u usi i uzivaj u utakmici.
Stoga mali ne jedi osobna ,ne znam zašto kriješ bordo šal![]()
Ti imaš argumente hahahahahaah ,policija radi 6 godina na tom slučaju još nemaju čista argumenta ,ali ti ih imaš![]()
![]()
![]()
Ne možeš nazvati navijačima rulju koja jedno poluvrijeme pjeva "Vedran Puljic" i *ebem te Lištico" ,a jedno poluvrijeme svom Travniku
Ja ne znam kako tvoj argumentirani moždani sklop može spojit to, ali objektivno gledajući to je smiješno
Nadam se 3 boda danas iz Travnika ,pozdrav.
Nasi navijaci na nasem stadionu mogu raditi sta hoce, pjevati sta hoce, to im niko ne moze zabraniti.. Prema tvom sklopu nasi su rulja a pravi navijaci su oni koji pjevaju Vedrane javi se, koji upucuju zvizduke na spomen imena poginulog momka, oni koji skandiraju Noz zica..., Ratko Mladic itd itd..

Nije vrijedno raspravljanja i vise na ovu temu necu komentarisati.. Pozdrav

- SamoTravnik
- Kontakt:
Mislim da imamo dobre sanse a i igraci dobar razlog za pobjedu.tarrepl je napisao/la:SamoTravnik? Sta mislis o danasnjoj tekmi??

SamoTravnik je napisao/la:Mislim da imamo dobre sanse a i igraci dobar razlog za pobjedu.tarrepl je napisao/la:SamoTravnik? Sta mislis o danasnjoj tekmi??

FK Sarajevo. NK Travnik.
-
- Kontakt:
ma znas sta ste vi bez igraca iz prethodnih sezona kakva vasa pojacanja dobro sam ja rekao tudji otpatci dobro vam taj vas cuva wagnera boze sacuvaj a prosle godine varupa mali u dzep ga strpao poklopite se da vise nikad nista niste napisali kad vas neko kritikuje sram vas bilo to vi predstavili pojacanjima kluba sramota stvarno nemate para da platite igrace sto su bili kod vas pa te jadnike doveli i to vam sarajevo poklonilo samo da tamo ne smetaju ruzno ih vidjeti i na treningu a kamoli na utakmici bas jedva cekam i utakmicu protiv sarajeva da vam se i oni smiju hahahahahaha propasttttt
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PES2012 je napisao/la:ne radi link
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ništa strašno se nije desilo. Ako ćemo gledat sa optimistične strane bolji start nego prošle godine. Da napomenem prvo kolo prošle godine Travnik 0:3 Sloboda
Samo malo više koncentracije i mogaao se bar bod izvuć al eto nije bilo suđeno
Ako osvojimo 4 boda u prva 4 kola biće dobro
NAPRED TRAVNIK
Samo malo više koncentracije i mogaao se bar bod izvuć al eto nije bilo suđeno
Ako osvojimo 4 boda u prva 4 kola biće dobro
NAPRED TRAVNIK
- SamoTravnik
- Kontakt:
Kojih igraca ? da ti nisi jedan od njih ? Nemoj bezveze pisat gluposti, igrac koji dobije namjerni crveni da moze kolegi na svadbu i nije igrac i ne treba ni da igra.. za ostale necu ni da komentarisem, vise su doprinijeli svojim odlaskom nego dok su bili tu...najvecinavijac je napisao/la:ma znas sta ste vi bez igraca iz prethodnih sezona kakva vasa pojacanja dobro sam ja rekao tudji otpatci dobro vam taj vas cuva wagnera boze sacuvaj a prosle godine varupa mali u dzep ga strpao poklopite se da vise nikad nista niste napisali kad vas neko kritikuje sram vas bilo to vi predstavili pojacanjima kluba sramota stvarno nemate para da platite igrace sto su bili kod vas pa te jadnike doveli i to vam sarajevo poklonilo samo da tamo ne smetaju ruzno ih vidjeti i na treningu a kamoli na utakmici bas jedva cekam i utakmicu protiv sarajeva da vam se i oni smiju hahahahahaha propasttttt
A oko igraca koji su "novi"
Anđušić Nemanja - Momak me je iskreno iznenadio, za svoje godine igra perfektno, u rijetkim situacijama je grijesio, davao je fine lopte, pozrtvovan i mislim da ako nastavi igrati utakmice u prvoj postavi da ce iz njega stasati strasan igrac. Sivsic isto kao i Nemanja 8/10
Germain - Brz prije svega, imao je finih pasova i par fazona ali je dosta i lopti izgubio... 6/10
Emraha nisam nesto pratio, samo onaj start kad je zuti dobio je strasno grub bio, da je igraca pogodio direkt gdje mu je noga isla mislim da bi mu je slomio..
Radosavljevic isto je odigrao fino a od njega drugacije nisam ni ocekivao..
Sto se tice ostatka, Kovac odlican, Pecu je ocigledno trema pucala sto je bio prvi golman pa smo brzo primili 2 gola.. itd, itd...
Generalno gledajuci pocetak utakmice katastrofa, Siroki koristi daje 2 gola i onda Travnik krece sa igrom... Sudija nije cist penal svirao u 1pol, nesto se pokusavalo ali nista konkretno u prvom dijelu, u drugom solidna igra, gol za 1:2 mozda malo kasno ali nema veze.. Zadovoljan sam igrom i nije mi zao sto smo izgubili, samo hrabro i nema posustajanja..
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma onako... ne znam sta bi rek'o, pogubljeno je izgledao iako je se trudio..
Kakav bolan crni Varupa pa ja pratim Travnika od prije rata i u Travniku nije bilo losijeg igraca od njega. I to nisam samo ja takvog misljenja nego 90 % navijaca.najvecinavijac je napisao/la:ma znas sta ste vi bez igraca iz prethodnih sezona kakva vasa pojacanja dobro sam ja rekao tudji otpatci dobro vam taj vas cuva wagnera boze sacuvaj a prosle godine varupa mali u dzep ga strpao poklopite se da vise nikad nista niste napisali kad vas neko kritikuje sram vas bilo to vi predstavili pojacanjima kluba sramota stvarno nemate para da platite igrace sto su bili kod vas pa te jadnike doveli i to vam sarajevo poklonilo samo da tamo ne smetaju ruzno ih vidjeti i na treningu a kamoli na utakmici bas jedva cekam i utakmicu protiv sarajeva da vam se i oni smiju hahahahahaha propasttttt
Kakve su šanse da Peco brani u subotu?