Nista, treba sacekati jos jedan dan, i vidjeti dali smo zaista bili u stanju da u 4 dana uprskamo sto smo gradili vise od godinu dana. Samo ta cinjenica govori da ima itekako razloga da se ljudi na forumu i opcenito bune protiv nekih stvari jer je zelja za uspjehom i odlaskom na SP ogromna, o razocarenju da uopste ne pricam. Treba malo pokazati razumjevanja prema odredenim navijacima repke koji mozda nisu tvog misljenja kao i prema selektoru.Denizmare je napisao/la:Nisam nista komentarisao nakon tekme, vidio sam par komentara,teorija zavjere a za ostalo nisam imao snage. Koji smo mi hurcevi od naroda!!!
Nakon prvog poraza opsti ocaj,pesimizam,niko nam ne valja. Pa koji je moj ovim ljudima. Mi mislimo samo ce neko obuci dres,istrcati i onda skinuti gace da ga filujemo. Sto rece vrli strucnjak Mancini ,,to je fudbal,, ali fakat je tako. Nema glat kroz kvalifikacije,pa ni Francuska s nama u grupi nije glat prosla. Jedna tekma ti zakomplikuje sve isto kao sto nam je jedna tekma znala donijeti sansu kad je sve bilo izgubljeno.
Ja i dalje VJERUJEM u ovaj tim. Za poraz su jednako krivi i Pape zbog taktike (bez zadnjeg veznog) i nevjerovatno losa igra 9 od 11 igraca i euforicne izjave navijaca (takvi smo,sad je opsti ocaj i sumnja).
Sutra po pobjedu,bolji smo i sve je u nasim rukama. Ovo je sansa generacije i igraci su toga svjesni,jedan los dan ne smije pokvariti san....
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
pa sta je u tome lose? u pravu je covjek. ipak je pogrijesio, jer je to bila prijateljska utakmica, i tu nemozes toliko puno stvari vidjet, kao u ozbiljnim tekmama......tako da je covjek potpuno u pravu, priznao gresku i po mom misljenju je pogrijesio i u drugim stvarima.....neno1 je napisao/la:E i vaj Safet je koma,kaze -mozda sam pogrijesio sto sam nasim igracima pustio snimak sa prijateljske utakmice![]()
,ma jok trebao si im pustiti sa treninga Slovacke-e svasta majko moja
![]()
Što šta je u tome loše ? Pa čovječe on prije prve tekme izjavljiva da je gledao utakmicu Slovaka protiv Rumuna, i da je bila prava prijateljska, malo se u njoj moglo vidjeti, da je gledao njihovih 10 zadnjih utakmica, i onda igračima ponudi da gledaju ovu zadnju prijateljsku.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Baltazar druze ne izlazi iz kade sutrabaltazar1 je napisao/la:otkrit ću vam tajnu...uoči svake utakmice reprezentacije imao sam ritual, kupanje...u petak nisam stigao da se obanjam i jebote šta se desi, kasnije kontam koji mi je qrc, pa zar je moguće da o tome uopće i razmišljam![]()
zato danas ide i brijanje i kupanje![]()
što se tiče navijača, sinoć sam bacio vodu za jednom ekipom poznanika koja je otišla prema Žilini, jedni će danas krenuti i očekujem veliki broj naših na stadionu minimalno jedno 3000 hiljke
ljudi ba, i dalje smo prvi u grupi i dalje je sve u našim rukama, neki to čini mi se ne kontaju...a vjerujem da će Grci zijanit jednu do kraja, iako ne treba na to gledati![]()
KRV I ZNOJ STE SVOJU LILI TO VAM NISMO ZABORAVILI - NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ja bih ipak radije da počnemo opreznije, tj. sa jednim napadačem i pojačanim veznim redom, tj. sa Hajrovićem u igri
pa ako ne budemo imali vodstvo, onda oko 65-70 min ubaciti Vedu i sve u napad
mislim da nema potrebe da odmah jurnemo u napad kao u Zenici ..

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze ma odma ih napast i pokusat zavalit go. To je nasa igra. Ako se to bude oteglo tesko da mozemo nestoJTS je napisao/la:ja bih ipak radije da počnemo opreznije, tj. sa jednim napadačem i pojačanim veznim redom, tj. sa Hajrovićem u igripa ako ne budemo imali vodstvo, onda oko 65-70 min ubaciti Vedu i sve u napad
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
u toj soluciji bih izbacio Seju ili Hareta iz postave, a ubacio Generala ili Zahirovića .. ne bih opet da igramo bez destruktivcaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze ma odma ih napast i pokusat zavalit go. To je nasa igra. Ako se to bude oteglo tesko da mozemo nestoJTS je napisao/la:ja bih ipak radije da počnemo opreznije, tj. sa jednim napadačem i pojačanim veznim redom, tj. sa Hajrovićem u igripa ako ne budemo imali vodstvo, onda oko 65-70 min ubaciti Vedu i sve u napad

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma sve je to super, normalno je da raja sere, trazi krivca, mora se na nekome iskaliti..
Svako bi da uleti u svlacioniocu i kaze igrajte p**ka vam materina, hocu da pobijedite, zato sto vas volim, i vas i tu vrecu od dresa, i ovaj mali stadion, i ovu himnu sto nema teksta, i Zvjezdana, i Emira, i Borisa...
samo sto mene prode, i opet sam sutra svim srcem uz repku, sve njih, i Safeta naravno, covjeka pod cijim smo vodstvom postali 13. na svijetu.. Jest da ima talenta na raspolaganju, to stoji, ali ne i da seta kroz ovakvu grupu.. Ako neko misli da ovo nije tacno, NEKA BOLDIRA SASTAV REPREZENTACIJE, sa klubovima doticnih igraca u zagradi, i onda nek prica o amaterstvu selektora reprezentacije BiH...
Ima ovdje likova koji selektora karakterisu kao losu osobu, neki mu je djecak jucer dao i ocjenu
bila je to 2. na skali do 10
treba malo spustiti loptu, pogledati uspjehe doticnog i zacepiti jbna usta
Mozemo li dobiti slovacku? Naravno. Moramo li? Ne. I remi je ok, idemo onda sigurno u baraz... Mozemo mi i da izgubimo, i opet da se direktno plasiramo u Brazil, obzirom na to da Grcka ima tesku utakmicu protiv Slovacke.. Ja vjerujem da imamo kvaliteta, zelje, i znanja da odemo na Svjetsko prvenstvo, na bilo koji nacin, dobro bi bilo kroz baraz, bude nabrijana atmosfera
Svako bi da uleti u svlacioniocu i kaze igrajte p**ka vam materina, hocu da pobijedite, zato sto vas volim, i vas i tu vrecu od dresa, i ovaj mali stadion, i ovu himnu sto nema teksta, i Zvjezdana, i Emira, i Borisa...
samo sto mene prode, i opet sam sutra svim srcem uz repku, sve njih, i Safeta naravno, covjeka pod cijim smo vodstvom postali 13. na svijetu.. Jest da ima talenta na raspolaganju, to stoji, ali ne i da seta kroz ovakvu grupu.. Ako neko misli da ovo nije tacno, NEKA BOLDIRA SASTAV REPREZENTACIJE, sa klubovima doticnih igraca u zagradi, i onda nek prica o amaterstvu selektora reprezentacije BiH...
Ima ovdje likova koji selektora karakterisu kao losu osobu, neki mu je djecak jucer dao i ocjenu

Mozemo li dobiti slovacku? Naravno. Moramo li? Ne. I remi je ok, idemo onda sigurno u baraz... Mozemo mi i da izgubimo, i opet da se direktno plasiramo u Brazil, obzirom na to da Grcka ima tesku utakmicu protiv Slovacke.. Ja vjerujem da imamo kvaliteta, zelje, i znanja da odemo na Svjetsko prvenstvo, na bilo koji nacin, dobro bi bilo kroz baraz, bude nabrijana atmosfera

- DonCorleone
- Kontakt:
Ocajne pripreme, nikakav scouting, trening uz jogging i opustanje. Takticka priprema nula. Sta ocekivati? Ja se iskljucivo, znaci iskljucivo nadam u igracki kvalitet i pobjedu koja nije vise najrealnija opcija.zizu1991 je napisao/la:Što šta je u tome loše ? Pa čovječe on prije prve tekme izjavljiva da je gledao utakmicu Slovaka protiv Rumuna, i da je bila prava prijateljska, malo se u njoj moglo vidjeti, da je gledao njihovih 10 zadnjih utakmica, i onda igračima ponudi da gledaju ovu zadnju prijateljsku.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Prvi sam poceo srat u petak,jbga takvi smo mi ali hajmo bar do sutra navece ostavit to po strani. Momcima je potrebna podrska a sa igrom iz predhodnih 6 kola nebi trebalo bit problema. Idemo zmajevi sutra,samo jako,hrabro i smireno i obradujte ovaj napaceni narod kojem jedino zadovoljstvo vi mozete pruzit. FORZA BIH I IDEMO PO 3 BODA
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Zena mi naredila da ce biti pobjeda, 0:2 pa sad ono mora biti. Znaci ako ima ko mobitel Dzeke i ekipe nek im javi, jel ja nebi zelio belaja kod kuce.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Consigliere
- Kontakt:
Dzaba se nadas. Ostaje 4-4-2, popularna taktika jos iz Papetove mladosti.JTS je napisao/la:ja bih ipak radije da počnemo opreznije, tj. sa jednim napadačem i pojačanim veznim redom, tj. sa Hajrovićem u igripa ako ne budemo imali vodstvo, onda oko 65-70 min ubaciti Vedu i sve u napad
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A ti navalio da se igra sa jednim napadacem, pa eto neka nam zatvore Dzeku kao u prvoj utakmici problem ce biti.
Pa ces reci sto nije stavio dva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pogledah sad ovaj klip iznad..
Prvo sto je uocljivo jeste da je Pape shvatio da se itekako opekao sa onakvim izjavama pred utakmicu u petak i sad spusta loptu maximalno..Iskreno,meni je to draze to nego ono "pumpanje atmosfere" koje je lijepo cuti ali zna itekako opeci..
Druga stvar koju sam cuo kod Papeta je,otprilike cu ga citirati " pa cak da nekog zamjenim i u prvom poluvremenu".. Siguran sam da je tu mislio na Misimovica..On je u petak bio zreo upravo za takvu izmjenu svojim kretanjem i viskom kilograma..
I treca stvar,ocito da je Pape shvatio ili ga je neko nasavjetovao,da ne bi bilo lose poceti sa def. veznim od prve minute..Doduse,kaze da mu je to jos dilema,ali eto za promjenu je to naveo kao opciju..
Eh sad sto se tice ove price o jednom napadacu..To bi bila velika greska..Nama treba pobjeda i nista drugo i dva napadaca su neophodna u igri,posebno sto su Slovaci odigrali maestrano u odbrani u petak,sa jednim nasim u napadu bi izasli lakho na kraj..I naravno,odmah dalo prostora Slovacima da recimo jedan od bekova vise vremena provodi na nasoj polovini..
Po meni,najbolja solucija,kako smo uostalom igrali cijele kvale,def. vezni i 2 napadaca..Imas osigurac,a opet si opasan i napadacki orjentisan..
Prvo sto je uocljivo jeste da je Pape shvatio da se itekako opekao sa onakvim izjavama pred utakmicu u petak i sad spusta loptu maximalno..Iskreno,meni je to draze to nego ono "pumpanje atmosfere" koje je lijepo cuti ali zna itekako opeci..
Druga stvar koju sam cuo kod Papeta je,otprilike cu ga citirati " pa cak da nekog zamjenim i u prvom poluvremenu".. Siguran sam da je tu mislio na Misimovica..On je u petak bio zreo upravo za takvu izmjenu svojim kretanjem i viskom kilograma..
I treca stvar,ocito da je Pape shvatio ili ga je neko nasavjetovao,da ne bi bilo lose poceti sa def. veznim od prve minute..Doduse,kaze da mu je to jos dilema,ali eto za promjenu je to naveo kao opciju..
Eh sad sto se tice ove price o jednom napadacu..To bi bila velika greska..Nama treba pobjeda i nista drugo i dva napadaca su neophodna u igri,posebno sto su Slovaci odigrali maestrano u odbrani u petak,sa jednim nasim u napadu bi izasli lakho na kraj..I naravno,odmah dalo prostora Slovacima da recimo jedan od bekova vise vremena provodi na nasoj polovini..
Po meni,najbolja solucija,kako smo uostalom igrali cijele kvale,def. vezni i 2 napadaca..Imas osigurac,a opet si opasan i napadacki orjentisan..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ja sam opet siguran da je mislio na Pjanica jer je Pjanic kriminalno odigrao. Misimovic je makar imao kontakte sa loptom.Rios je napisao/la:Pogledah sad ovaj klip iznad..
Salihovic napolje, Medo ili Hajrovic in.
Nista ti njegovi kontakti nisu donijeli nama,a njegovo slabo kretanje nam je zadalo dosta glavobolja u petak..Pjanic je vise trcao,napravio koji faul,Miske nista..dinoze je napisao/la:Ja sam opet siguran da je mislio na Pjanica jer je Pjanic kriminalno odigrao. Misimovic je makar imao kontakte sa loptom.Rios je napisao/la:Pogledah sad ovaj klip iznad..
A ovo boldirno-Medo je vec u startnoj postavi,tako da Medo samo moze out,nikako in

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Consigliere
- Kontakt:
Kojoj prvoj utakmici? Mi smo igrali 4-2-3-1 samo jednom od kad je Pape trener, i to protiv Francuske vani. Nadam se da se sjecas koja je to bila rapsodija u prvom poluvremenu. Svaki igrac ima svoj zadatak i svoj prostor, a ne da se sudaraju po terenu kao sad u Zenici. Miske gusi Pjanica, Pjanic Misketa, Salihovic Medu, Medo Salihovica... Ne zna se ko pije ko placa.Elegant je napisao/la:A ti navalio da se igra sa jednim napadacem, pa eto neka nam zatvore Dzeku kao u prvoj utakmici problem ce biti.

Fit Tony: I keep my friends close...
Ma Pjanke mrljavi sa lotom, izgubi loptu i nista u defenzivi ne radi a mladzi je od Misketa 10 godina.Rios je napisao/la:Nista ti njegovi kontakti nisu donijeli nama,a njegovo slabo kretanje nam je zadalo dosta glavobolja u petak..Pjanic je vise trcao,napravio koji faul,Miske nista..dinoze je napisao/la:Ja sam opet siguran da je mislio na Pjanica jer je Pjanic kriminalno odigrao. Misimovic je makar imao kontakte sa loptom.Rios je napisao/la:Pogledah sad ovaj klip iznad..
A ovo boldirno-Medo je vec u startnoj postavi,tako da Medo samo moze out,nikako in
Kontao sam ako igra sa osiguracem mora izbaciti Medu ili Salihovica, onda bolje Salihovica.
-
- Kontakt:
Svi za jednog - Jedan za sve
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
walk on with HOPE in your heart
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.