Ovo sa Vahom se oteglo, a nepismene bosnje, posebno dijasporci, ce ga sad sve vise i vise psovati. Za to je kriv iskljucivo nesposobni Begic i njegovi poltroni koji veze sa zivotom nemaju. Neka zakljuce vise pricu Vaha, hoces-neces i kraj price (

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne bi to bilo lose za nas.fininavijac je napisao/la:Prosinečki je trener upamtite šta Vam rekoh to je završeno.
A u Dinamu ima punu slobodu. Ajde molim te zadnji put ga izvrsni predsjednik zamalo nije istuko. Lezao je u bolnici poslije njihovog razgovora i glumio zrtvu. Rekao je da mu je i psovao mater. Ponovan odlazak u Dinamo bi bio degutantan cin.DragonGirl je napisao/la:Niti jedna država nema tako zamršene strukture u svim sferama života kao mi. Politika i nacionalni ključ su upetljani u skoro sve, počevši od vlasti preko kulture do sporta itd. i to je velika boljka ove države, što je dobrim dijelom i koči u razvitku i napredovanju. Ono što Vaha želi jeste potpuna sloboda, bez miješanja bilo kojeg vida politike u njegov posao, a Savez mu to vjerovatno ne može ili neće da ponudi, imaju takav princip koji očigledno ne žele mijenjati, što je Baković jasno i rekao u emisiji, pa čak ni zbog Vahe i na tome će se sva ova priča vjerovatno i završiti.
Ne da bi bilo lose nego bi bilo uzasno. To je ono sto sam ja govorio, otjeracete Susica a savez ce vam dovesti nekog trenerskog pocetnika sa biroa iz susjedstva. A omalovazava se domaci trener koji je u 8 sezona uzeo 11 trofeja... Svaka vam cast.dubrovnik je napisao/la:Ne bi to bilo lose za nas.fininavijac je napisao/la:Prosinečki je trener upamtite šta Vam rekoh to je završeno.
Moji su Hercegovci pa su skoro svi u Sarajevu. Nemoj tako nije fer. Lulic, Dzeko, Spahic, Begovic, Kolasinac svi imaju korijene u Hercegovini.adisice je napisao/la:Idi u Zagreb opet kao i svaki hercegovac
Od Susica ne moze gore. Ne uvaljuj ga u pricu opet. Ono sto je uradio u ovim kvalifikacijama nije niko nikad. Svaki od nabrojanih trenera je puno bolji od nesrece koja se odaziva na ime Safet.calcio je napisao/la:Ne da bi bilo lose nego bi bilo uzasno. To je ono sto sam ja govorio, otjeracete Susica a savez ce vam dovesti nekog trenerskog pocetnika sa biroa iz susjedstva. A omalovazava se domaci trener koji je u 8 sezona uzeo 11 trofeja... Svaka vam cast.dubrovnik je napisao/la:Ne bi to bilo lose za nas.fininavijac je napisao/la:Prosinečki je trener upamtite šta Vam rekoh to je završeno.
Celikovac je napisao/la:Kazem vam ja, Smecar ko i sugradjanin mu Hasan...
Malo se raspitaj o "smećaru",vidi koliko djece ide u školu zahvaljujući njegovoj i Jeremisovoj fondaciji pa ćeš vidjeti ko je smećar ti ili on?Celikovac je napisao/la:Kazem vam ja, Smecar ko i sugradjanin mu Hasan...
Ne seri "pismeni".ferreira je napisao/la: Ovo sa Vahom se oteglo, a nepismene bosnje, posebno dijasporci, ce ga sad sve vise i vise psovati. Za to je kriv iskljucivo nesposobni Begic i njegovi poltroni koji veze sa zivotom nemaju. Neka zakljuce vise pricu Vaha, hoces-neces i kraj price ()
Ja mislim da i Osim moze biti bolji od Susica ali Prosinecki je po meni bolji izbor od Osima. Osim u slucaju izbora ima moju podrsku.calcio je napisao/la:Znam jednu stvar, da u Hrvatskoj ima neki trener koji je u 8 sezona uzeo 11 trofeja, ne bi sigurno isli u Bosnu po selektora.
Ja sam već pisao koga kod izaberu moramo ga podržati SVI dok radi kako treba i u interesu reprezentacije,a poslije ćemo vidjeti.Šanse su minimalne za EP zašto da ih mi još više umanjujemo?dubrovnik je napisao/la:Ja mislim da i Osim moze biti bolji od Susica ali Prosinecki je po meni bolji izbor od Osima. Osim u slucaju izbora ima moju podrsku.calcio je napisao/la:Znam jednu stvar, da u Hrvatskoj ima neki trener koji je u 8 sezona uzeo 11 trofeja, ne bi sigurno isli u Bosnu po selektora.
Ne vidim da ikoga mole. To što je čovjek pošten i želi da fino oči u oči razgovara sa ljudima, pa na kraju krajeva ako i odbije da to bude na jedan kulturan i transparentan način, a ne iz Francuske, ne znači da ga mole. Siguran sam da će popričati sa Begićem samo zato jer je u pitanju njegova domovina, inače pretpostavljam da je u pitanju neka druga ponuda da bi mogao i telefonski odbiti ako mu se ne sviđa. Zato mislim da ga zaboli neka stvar što će mu se pitari 'posrati u stau'.Head je napisao/la:Eto vam Vaha, po ko zna koji put nas **** ko kera lutalicu a mi mu i dalje ljubimo stope i stvaramo bozanstvo u njemu. Evo, ja mu se prvi ponjamke u stau i naguram nogom da jos vise stane, ko si ti da te mole, hoces neces ne moras.
Popularni Vaha je u razgovoru za Klix.ba, međutim, kazao da on nije kandidat.Ponos Torina je napisao/la:Vaha za Klix.ba: Nisam kandidat za selektora BiH
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cwirek, Google Adsense [Bot], lol89 i 21 gost.