Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa da vrijediš da budeš, onda bi i bio na takmičenju ...
Šuter je onaj koji pogađa stalno i sa manjim oscilacijama - a Mirza odigra jednu pa ga nema 5 utakmica.
Srečom pa se sjetio da košarka pored šutanja trica ima i druge košarkaške elemente
Šuter je onaj koji pogađa stalno i sa manjim oscilacijama - a Mirza odigra jednu pa ga nema 5 utakmica.
Srečom pa se sjetio da košarka pored šutanja trica ima i druge košarkaške elemente
Ajde ba ne seri.abraham je napisao/la:Pa da vrijediš da budeš, onda bi i bio na takmičenju ...
🔵⚪
Veceras protiv Charlotea. Stari dobri termin od 01:30 
0oo0 je napisao/la:Ajde ba ne seri.abraham je napisao/la:Pa da vrijediš da budeš, onda bi i bio na takmičenju ...
tekma al bez prenosa.. osim mozda neki stream al to jok
Ajde Mirzetee ajde Mirzete poludi veceras.....
abraham je napisao/la:Pa da vrijediš da budeš, onda bi i bio na takmičenju ...
Sreča pa je JJ konstantan ove sezone
http://espn.go.com/video/clip?id=espn:10439703" onclick="window.open(this.href);return false;
rano si ti otis'o u trenere kidino
rano si ti otis'o u trenere kidino
- el-fighter
- Kontakt:
Veceras samo nek zabije 10 poena uz solidnu igru u odbrani i to je to.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
šta je ovo, par tekmi ga stane šut i odmah apetiti opadnu
ništa 10, idemo 15+ 
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Crno Karlovačko po' litra spremno čekasuhakrpa je napisao/la:Veceras protiv Charlotea. Stari dobri termin od 01:30
gdje ti je patriotizam imamo nmi dobrih pivaBlaBlaTron je napisao/la:Crno Karlovačko po' litra spremno čekasuhakrpa je napisao/la:Veceras protiv Charlotea. Stari dobri termin od 01:30
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- el-fighter
- Kontakt:
Ma nisu opali, nego gledajuci realno kako Mirza igra u zadnje vrijeme 10 poena je sasvim dobro. Bitno je samo da bude konstantan, a ne jednu tekmu 34 pa onda par utakmica slabo skroz, pa onda opet 20 i tako u krug. Nek on zabija svaku po 10 i ja prezadovoljan.Chinaglia je napisao/la:šta je ovo, par tekmi ga stane šut i odmah apetiti opadnuništa 10, idemo 15+
Velež do groba života mi moga
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Ma nešto mi tamno prahnulo, a ova sarajevska mi nešto ne ide pa ne ide...a i skupa brate. Trebaju ove domaće pive na domaćem tržištu pod hitno pojeftiniti, i treba se popularizovati crno pivo, vidiš sutra ću to da zahtjevam na plenumunerminh74 je napisao/la:gdje ti je patriotizam imamo nmi dobrih pivaBlaBlaTron je napisao/la:Crno Karlovačko po' litra spremno čekasuhakrpa je napisao/la:Veceras protiv Charlotea. Stari dobri termin od 01:30
- sagitarius
- Kontakt:

Cic do ramena
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
BlaBlaTron je napisao/la: Crno Karlovačko po' litra spremno čeka

A viđaj brata od Lopeza isti pljunut...sad malo gledo Blazerse kad kamera njega ubliži odmah se sjeti Mirzinog pajde
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
BlaBlaTron
- Kontakt:
Boga mi ja u Konzumu našao, nema potrebe da se ide u Hagzlatniljiljan89 je napisao/la:BlaBlaTron je napisao/la: Crno Karlovačko po' litra spremno čeka
za ovo se ide u hag
što volim kad ga stave kao najavu za meč