FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka Ceric dovede jednog pristojnog, jaceg sponzora, njegova je mission accomplished u ovoj godini, po meni! Tako bi povukao i ohrabrio mozda jos nekog da dodju u ovu tugu od lige pa da profitiraju i drugi. Grbavica u srcu, Zeljo do groba!
Zna li neko Ljozeta privatno?
Sta me to prozivate, dozivate? Ima li kakvih problema ovdje? 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobro je, mislio sam da su ga kakve zene otele, al nije on takve srece
Odgovorio bih ti na to, ali bojim se za svoje zube.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To mu i jeste prva zadaca, dovesti jednog jaceg sponzora (citaj novac) u klub da se ne brukamo, da klub prezivi jer vec do ljeta ce biti problema sa finansijama, sad je vec problem zapravo.NerminFatic je napisao/la: ↑17 feb 2021, 13:18Neka Ceric dovede jednog pristojnog, jaceg sponzora, njegova je mission accomplished u ovoj godini, po meni! Tako bi povukao i ohrabrio mozda jos nekog da dodju u ovu tugu od lige pa da profitiraju i drugi. Grbavica u srcu, Zeljo do groba!
A treba da dobijemo dvije licence, moze se desiti da bude problema obzirom kakva su dugovanja prema uposlenicima, igracima, potrazivanjima ostalim.
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 17 feb 2021, 15:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Mjau !
Balansira on zene ali jest bio u emotivnoj fazi zadnjih dana.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Dobili smo zahtjev N/FS BIH i FS RS i mi ćemo to razmatrati u petak. Nemamo još službeni stav dok ne uzmemo u obzir cjelokupnu epidemiološku situaciju, tehnički dio kako je to zamišljeno da se izvede u praksi vezano za publiku, održavanje samih natjecanja i svega što to obuhvata. Mi ćemo krajem sedmice imati mišljenje i dostaviti ga ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite, koji će to dalje razmatrati i dalje uputiti prema štabu za vanredne situacije Republike Srpske, rekao je Zeljković za Mondo.
Borcu je svejedno oni su svakako imali publiku na stadionu...Pravila ne važe za svakoga nažalost
- MocMahale444
Nemaju oni publike niti kada je otvoreno. 2-3 milje,eventualno nešto više kada mi ili torpedo igramo. Ne prodaju milju karata. U principu bez navijača gubimo jedino mi, jer smo najposjećeniji, i svaku tekmu prodamo najmanje +3.000 karata. Nama je to bio ozbiljan izvor prihoda.
- MocMahale444
- lijevapolutka
- Kontakt:
E koliko se s.ralo za onog Hajrica, evo u dvije utakmice nema ga u rosteru nikako
moSa ljoŽe
nase ono standardno zna se vec kako to ide kod nas.SSR je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:43Cerić kontaktirao Dinu Galića koji živi u Londonu a član je uprave Kutjeva drugi ili treci čovjek odmah poslije Moralića a žena mu isto umjetnica i ima
svoju galeriju u Zagrebu dakle u istim vodama ko i Cerić, i Kutjevo je jos na početku prije nego je i preuzeo funkciju spominjao ko eventualnog
sponzora , prvenstveno zbog Moralica, a ako vec hračete čovjeka sa namjerom onda barem hračite sa argumentima ispade bivsa uprava sve uradila ali
kao nije uspjela zavrsiti ni Kutjevo, ni Mozzart ni sve ostalo, nista se nije znalo za Kutjevo dok sportske nisu objavile osim par ljudi i sad kao svi znaju i
ko ih je doveo a ko nije, klasika zvana sindrom mahale
Naša posla, naš mentalitet
Čerkezu vjerovatno odgovara da ovakvo stanje traje još mjesecima, tako da se ne trebaš puno nadati. Veliki su to ublehaši i uhljebi.Admir74 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:58- Dobili smo zahtjev N/FS BIH i FS RS i mi ćemo to razmatrati u petak. Nemamo još službeni stav dok ne uzmemo u obzir cjelokupnu epidemiološku situaciju, tehnički dio kako je to zamišljeno da se izvede u praksi vezano za publiku, održavanje samih natjecanja i svega što to obuhvata. Mi ćemo krajem sedmice imati mišljenje i dostaviti ga ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite, koji će to dalje razmatrati i dalje uputiti prema štabu za vanredne situacije Republike Srpske, rekao je Zeljković za Mondo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Eto nek se vidi na Veselinovicu i istalim ublehasima.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!