NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sve u svemu evidentan napredak u igri.Polahko uigranost dolazi do izrazaja.Golman iz kola pokazuje zavidnu klasu,mada danas i nije imao nekog posla,al sto je imao bravurozno je reagovao.Odbrana čvrsto stoji,prilično sigurno.Vezni red dobar.Malo mi Brka skripi na boku i napadači ne iskoristavaju zicere.Devetka,mislim da je to taj Djordjević, prilično dobro stoji na terenu.Otprilike,igra se lagano poklapa sa ambicijama i pravi test svega ovoga slijedi na vrućem terenu u Lukavcu.Ako sve bude regularno od strane domaćina i sudija mislim da prva gostujuća trica ne bi trebala doći u pitanje,mada ni bod ne bi bio neuspjeh.
I nas Rile je 190 i kusur,al jbg.haman bi bolji kosarkas bio.

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma mi smo ovoga objesili na precku i da visi citav dan zato i ima dva metravatreni je napisao/la:I nas Rile je 190 i kusur,al jbg.haman bi bolji kosarkas bio.![]()

- theboss_RD07
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi i nastavit u ovom ritmu,skupljati bodove do direktnog okrsaja sa Orasjem koje se zahuktalo svojom presing i agresivnom igrom,ali ipak mislim da bi trebali pokleknut pred nama.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mi se svi zabavili oko GOSK-a i Metallegha, a vidi nam komsija 5 od 5v

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Vidjeli ste kakvi su bili u prijateljskoj,kao da je prvenstvena.Pravi su mesari postali,imaju podrsku saveza,a realno nisu ni za petu poziciju.Ne znam koje su im ambicije,realno nemaju ekipu ni finansije za PL.Vjerovatno se radi o čistom biznisu,tj.prodajom tekmi u drugom dijelu,a taj cilj će ostvariti zahvaljujući bodovnom saldu iz prvog dijela.Veliki su duznici jajčanima jer su im dali bodove za opstanak prosle sezone,a nas zele naguz.ti.DevilsAdvocate je napisao/la:Mi se svi zabavili oko GOSK-a i Metallegha, a vidi nam komsija 5 od 5v![]()
![]()
- theboss_RD07
- Kontakt:
I ja sam mislio da je do saveza.. Odnosno i dalje mislim da ih oni guraju. Ali eto banovicani kazu da su ih potpuno regularno danas dobili, da su bili bolji na terenu i et. A ni Buducnost nije losa ekipa..vatreni je napisao/la:Vidjeli ste kakvi su bili u prijateljskoj,kao da je prvenstvena.Pravi su mesari postali,imaju podrsku saveza,a realno nisu ni za petu poziciju.Ne znam koje su im ambicije,realno nemaju ekipu ni finansije za PL.Vjerovatno se radi o čistom biznisu,tj.prodajom tekmi u drugom dijelu,a taj cilj će ostvariti zahvaljujući bodovnom saldu iz prvog dijela.Veliki su duznici jajčanima jer su im dali bodove za opstanak prosle sezone,a nas zele naguz.ti.DevilsAdvocate je napisao/la:Mi se svi zabavili oko GOSK-a i Metallegha, a vidi nam komsija 5 od 5v![]()
![]()
⭐
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ne znam, ja kada sam govorio da je Orasje uz nas i Metalleghe glavni konkurent, da su se pojacali, svi su mi se smijali, otac mi rodjeni govorio da ne serem a evo vidi sad
I nemojte se zavaravati nije ovo slucajno, puno puno faktora je uz Orasje i nama ce trebat ili jaci lobi ili napadac u napadu umjesto invailda Ristica pa da se makar mozemo nadat nekom golu u gostima, kad nam je vec odbrana sa Hinovicem na celu vise nego respektabilna... 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Penzioner Spalević do prosle sezone igrao zapazenu ulogo u Jelen ligi.U Slaviji je posto,zasto.....da smo mu ponudili umjesto ove trojke pristojan iznos,koji je veći puno već u Slaviji,sigurno bi dosao.Ristiću treba haman prazan gol da bi zabio.Ekipa za visoke ambicije treba imati zvijer u napadu.Penzioner Mujić vodeći strijelac,al je to stari lisac.Dzaba od njegove trke i borbenosti,napadač treba da zabija.....DevilsAdvocate je napisao/la:Ne znam, ja kada sam govorio da je Orasje uz nas i Metalleghe glavni konkurent, da su se pojacali, svi su mi se smijali, otac mi rodjeni govorio da ne serem a evo vidi sad![]()
I nemojte se zavaravati nije ovo slucajno, puno puno faktora je uz Orasje i nama ce trebat ili jaci lobi ili napadac u napadu umjesto invailda Ristica pa da se makar mozemo nadat nekom golu u gostima, kad nam je vec odbrana sa Hinovicem na celu vise nego respektabilna...
zasto Faćić nije igrao........
- theboss_RD07
- Kontakt:
Spalevic je odbio masu klubova iz PL da bi se vratio u "svoju" Slavijuvatreni je napisao/la:Penzioner Spalević do prosle sezone igrao zapazenu ulogo u Jelen ligi.U Slaviji je posto,zasto.....da smo mu ponudili umjesto ove trojke pristojan iznos,koji je veći puno već u Slaviji,sigurno bi dosao.Ristiću treba haman prazan gol da bi zabio.Ekipa za visoke ambicije treba imati zvijer u napadu.Penzioner Mujić vodeći strijelac,al je to stari lisac.Dzaba od njegove trke i borbenosti,napadač treba da zabija.....DevilsAdvocate je napisao/la:Ne znam, ja kada sam govorio da je Orasje uz nas i Metalleghe glavni konkurent, da su se pojacali, svi su mi se smijali, otac mi rodjeni govorio da ne serem a evo vidi sad![]()
⭐
majko draga pa ono se moralo prekinuti jos u 50 minuti , pa kad lopta ne moze stopnuti to je prekid , naravno igralo se dok ga na zabije Zvjezda . Cak i Zvjezdin kapien je rekao sudcu sto nije na vrjeme prekino utakmicu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Koliko sam cuo ima povredu jos od prvog kola al mislim da bi u narednom mogao igrati.vatreni je napisao/la:zasto Faćić nije igrao........
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Eto, stimalo se da Zvijezda da go i da pobijedi pa da odsvira krajpaulus je napisao/la:majko draga pa ono se moralo prekinuti jos u 50 minuti , pa kad lopta ne moze stopnuti to je prekid , naravno igralo se dok ga na zabije Zvjezda . Cak i Zvjezdin kapien je rekao sudcu sto nije na vrjeme prekino utakmicu

- theboss_RD07
- Kontakt:
Sudija nije htio svirnut kraj dok Zvijezda ne zabije, i onda ga kapiten Zvijezde (koji je inace strijelac gola) pita zasto nije ranije prekinuo...paulus je napisao/la:majko draga pa ono se moralo prekinuti jos u 50 minuti , pa kad lopta ne moze stopnuti to je prekid , naravno igralo se dok ga na zabije Zvjezda . Cak i Zvjezdin kapien je rekao sudcu sto nije na vrjeme prekino utakmicu

⭐
Zavuce ga Sava k`o Mile Smodlaka

-
- Kontakt:
combe,prozivaju te ljudicrvenobijeli je napisao/la:Combe jesil ziv

-
- Kontakt:
Cekamo njegov komentar,fali nam to,uslo nam u krv 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.