BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
7 najuspješnijih igrača na challengerima u toku godine + 1 domaći igrač koji dobije WC igraju turnir po uzoru na WTF, isti sistem takmičenja
nagradni fond 220k dolara, igra se u Sao Paolu na šljaci, u dvorani
Da li ima neka live race lista za to ili nesto slicno ?shminka je napisao/la:7 najuspješnijih igrača na challengerima u toku godine + 1 domaći igrač koji dobije WC igraju turnir po uzoru na WTF, isti sistem takmičenja
grgr je napisao/la:Da li ima neka live race lista za to ili nesto slicno ?shminka je napisao/la:7 najuspješnijih igrača na challengerima u toku godine + 1 domaći igrač koji dobije WC igraju turnir po uzoru na WTF, isti sistem takmičenja
Ima race lista ali nju posjeduje samo jedan čovjek iz ATP-a. Nedavno sam ga pronašao na Twitteru kada je izbacio listu na kojoj je Bašić bio među 20. (čini mi se).
@Uno zna više

Bit će lista vjerovatno ovih dana, tu su negdje i Mirza i Damir oko 400 bodova, Mirza vjerovatno još uvijek ispred
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zadnju listu je ozbacio za 28.9 i tu među 15 igrača nije bilo Mirze. Ne znam kad će novu izbacit. 
ovaj čovjek to radi: https://twitter.com/jmeistennis

ovaj čovjek to radi: https://twitter.com/jmeistennis

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir 369
Mirza 346
Mirza 346
I sta mu treba da tu upadne?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Da bude minimalno 7AsharaK je napisao/la:I sta mu treba da tu upadne?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
S otkazima,nedostatak motivacije nekim igracima, dalek put i slicno te povredama, kojih ce sigurno biti, imaju obojica nasih igraca sanse i ako budu i 10, 11 na ovoj listi.AnelMid je napisao/la:Da bude minimalno 7AsharaK je napisao/la:I sta mu treba da tu upadne?
Pitam za bodove jos koliko mu treba, da uleti tu? Fond je prilicno fin, pare neka mu budu motivacija. 

A zavisi kako ovi ispred igraju ali jedna titula i možda jedno finale bio bi poprilično siguranAsharaK je napisao/la:Pitam za bodove jos koliko mu treba, da uleti tu? Fond je prilicno fin, pare neka mu budu motivacija.
Treba mu vjerovatno 90-100 bodova. Naravno, zavisi i od ovih koji su sada tu negdje oko 6 - 7 mjesta...
Pa ako odradi ovo što je zamislio, a izjavio danas...vjerovatno će upasti...mada je pitanje do kad se uopšte skupljaju bodovi za ovaj cirkus od turnira 

Cirkus ili ne, pare su dobre :p
I ATP bodovi nisu loši koji bi se mogli dobiti ja mislim za svaku pobjedu 20 ali nisam siguran jer su tu igra prvo neka grupna faza pa polo finale i finaleAsharaK je napisao/la:Cirkus ili ne, pare su dobre :p
Sljaka je, mozda dosta uraditi. Samo eto dvoranski su uslovi, to mu ne ide na ruku ali nadam se da ce uspjeti upasti tu. A mislim da je dovoljno nafuran za to, bar se vidi u intervju. Kakvu su sanse za OI?
Prošle godine su pobjede u grupama bile po 15 poena, pobjeda u polufinalu 30 i pobjeda u finalu 50 bodova
Pobjednik turnira sa svim pobjedama mogao osvojiti ukupno 125 poena
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
U pizdu materinu, kako bi mu to dobro doslo. Nadam se da ce zapet ko nikad!shminka je napisao/la:Prošle godine su pobjede u grupama bile po 15 poena, pobjeda u polufinalu 30 i pobjeda u finalu 50 bodova

Shminka, imas li nesto novo u vezi onog trenera, o cemu se radi?
-
- Kontakt:
Stvarno mislite da Damir zeli igrati do kraja novembera? Ako zelite vidjeti uspjesnu Australiju, onda treba ici kuce dvije sedmice ranije.
Upravu je thelightblue, zato i kažem cirkus od turnira, Damir treba spremiti što bolje narednu godinu...lova mu sad ne smije biti prioritet, toga će biti u narednih 10 godina, ako konstantno bude u prvih 100
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.