hlive je napisao/la:Pogledam ih i ja vrlo često, znam momke koji rade i dobri smo s njima. Dobro je ono al eto mi imamo neki svoj fazon. Šta ja znam. Sad za sad je tako pa ćemo vidjeti kako će biti ubuduće nekad.sretan123 je napisao/la:Nezz ja pogledam cijeli onaj Zeljin izvjestaj. Ali slažem se da danas je sve sto brze to bolje.
Svaka vam čast na trudu, godinama na forumu pljujemo na marketing (odnosno NE postojanje istoga) kluba.
Financije su problem, šteta, nadam se da ćete još neke svoje ideje uspjeti realizirati...slobodno ovdje potražite feedback za ideje...samo naprijed
A znamo da pljujete i da svašta pišete zato smo se i registrirali![]()
Ako ima potrebe da neke stvari objasnimo. Niste ni svjesni koliko truda, novaca, vremena itd treba u sve ove stvari uložiti. Sve one koreografije za finale Kupa, protiv Zrinjskog itd Svaki "šal" onaj samo posložiti po stolicama, svaku zastavicu izraditi i posložiti, osmisliti sve, naručiti i naravno platiti to sve da bi ljudi tokom utakmice mahali njima i na kraju bace samo![]()
Al o tom po tom.. Važno je da se radi nešto, a za sad su rezultati tog jasno vidljivi
edit: moram pohvaliti ekipu od 7-8 momaka sa sjeverne tribine koji su nam svaku koreografiju bez razmišljanja pomogli postaviti
I na forumu nas ima