FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 19:01

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 maj 2011, 19:02

Bas mi drago povratku Damira a Obuca definitivno najbolji strijelac kluba poslije rata,on, Skoro i Turkovic najbolji poslijeratni igraci definitivno svaka cast na petici 8-) :D a sad ganjamo drugo mjesto :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 22 maj 2011, 19:31

Bordostrik je napisao/la:Bez Kalosevica sve svjetlije :idea: a za :arrow: Handzica sve pohvale, nema sta decko odusevljava iz igre u igru... Jos da nam Skoro ostane, pa gdje bi nam kraj bio :mrgreen:
Nego sta 80% vise pasova :) a da ne govorim o brzini igre
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 maj 2011, 19:38

pa sta je ovo ,nmg da vjerujem da imamo realne sanse da budemo drugi ....
pa necu ustvari ne smijem niti da pomislim sta bi bilo da nam igraci jedu kavijar umjesto hrenovki i da je tu uprava i trener kojeg postujemo podrzavamo. i jos da nismo imali one suspendovane igrace...auu pa mi kada imamo najvise problema drugi zavrsismo i tu se fakat vidi veliicina kluba!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 maj 2011, 19:40

mma_hz je napisao/la:pa sta je ovo ,nmg da vjerujem da imamo realne sanse da budemo drugi ....
pa necu ustvari ne smijem niti da pomislim sta bi bilo da nam igraci jedu kavijar umjesto hrenovki i da je tu uprava i trener kojeg postujemo podrzavamo. i jos da nismo imali one suspendovane igrace...auu pa mi kada imamo najvise problema drugi zavrsismo i tu se fakat vidi veliicina kluba!!!
ne znam drug,ali ovo sto Mirza sad radi moglo bi ga ostaviti na klupi....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 22 maj 2011, 19:40

Napoli je napisao/la:
Bordostrik je napisao/la:Bez Kalosevica sve svjetlije :idea: a za :arrow: Handzica sve pohvale, nema sta decko odusevljava iz igre u igru... Jos da nam Skoro ostane, pa gdje bi nam kraj bio :mrgreen:
Nego sta 80% vise pasova :) a da ne govorim o brzini igre
Fakat :D :mrgreen: Neka ga kuci nek se igra sam :lol:
Neka frka, a?!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 maj 2011, 19:43

padobranac1978 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:pa sta je ovo ,nmg da vjerujem da imamo realne sanse da budemo drugi ....
ne znam drug,ali ovo sto Mirza sad radi moglo bi ga ostaviti na klupi....
ma ostace brate Mirza to svi znamo jbg...al hajde nema nacina da se pobjedi pridruzi mu se mada se nesto spominje i Faruk Hadzibegic ehehhe..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 19:44

Neka Kojasevica,to je tehnicki najbolji igrac Saraj'va.Nije on kriv sto ne zna Avdic.Samo da nam bi dovesti Skoru i Jovica na klupu i siguran sam da je titula na Kosevu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 19:45

S kim igrate u zadnjem kolu,da li vam odgovara ako Zeljeznicar remizira,ili samo poraz treba?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 maj 2011, 19:47

jubitubi je napisao/la:S kim igrate u zadnjem kolu,da li vam odgovara ako Zeljeznicar remizira,ili samo poraz treba?
Remi ,poraz svejedno,mi sad cekamo Veleza,znaci ako Zeljo ne dobije,a mi pobjedimo mi smo drugi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 19:50

Onda racunajte da ste drugi. ;)

Plavo oko plakalo je,mnogo snova nestalo je,samo suze kapi kise,i nista viseee.... :mrgreen:

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 22 maj 2011, 19:50

Megamon je napisao/la:Neka Kojasevica,to je tehnicki najbolji igrac Saraj'va.Nije on kriv sto ne zna Avdic.Samo da nam bi dovesti Skoru i Jovica na klupu i siguran sam da je titula na Kosevu.
Ispade sad samo Avdic kriv sto je on sebican, vidjelo se milion puta da nikome od igraca ne voli dati loptu... Ja stojim iza ovoga da on ne treba igrati za Sarajevo 8-)
Neka frka, a?!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 maj 2011, 20:01

Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati :D .Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 22 maj 2011, 20:03

kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati :D .Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
:lol: :lol: ae ugasi acc molim te :lol: :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 maj 2011, 20:06

Mr.Casual je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati :D .Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha

nemoj tersati,ako ne znas momak uopste ne zivi u Sarajevu. ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 maj 2011, 20:06

Mr.Casual je napisao/la:
haj ti ugasi svoj boga ti,momak nije iz Sarajeva...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Mr.Casual
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Casual » 22 maj 2011, 20:08

padobranac1978 je napisao/la:
Mr.Casual je napisao/la:
haj ti ugasi svoj boga ti,momak nije iz Sarajeva...
evo gasim :mrgreen:

Sta ja znam odakle uglavnom cudno mi da dodje za 1h iz Zvornika do Sarajeva,izvinjavam ti se momak :mrgreen:

Bordostrik

Post Postao/la Bordostrik » 22 maj 2011, 20:09

Mr.Casual je napisao/la:
Hhihihihih oca'm :mrgreen: :mrgreen:
Neka frka, a?!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 maj 2011, 20:09

Vidi ovog indijanca,majstore ja sam iz Janje :o
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 22 maj 2011, 21:03

Sve čestitke na 5 komada, Mirza sad možeš mirne duše razguliti :lol: !
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.