FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bas mi drago povratku Damira a Obuca definitivno najbolji strijelac kluba poslije rata,on, Skoro i Turkovic najbolji poslijeratni igraci definitivno svaka cast na petici
a sad ganjamo drugo mjesto 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nego sta 80% vise pasovaBordostrik je napisao/la:Bez Kalosevica sve svjetlijea za
Handzica sve pohvale, nema sta decko odusevljava iz igre u igru... Jos da nam Skoro ostane, pa gdje bi nam kraj bio
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
pa sta je ovo ,nmg da vjerujem da imamo realne sanse da budemo drugi ....
pa necu ustvari ne smijem niti da pomislim sta bi bilo da nam igraci jedu kavijar umjesto hrenovki i da je tu uprava i trener kojeg postujemo podrzavamo. i jos da nismo imali one suspendovane igrace...auu pa mi kada imamo najvise problema drugi zavrsismo i tu se fakat vidi veliicina kluba!!!
pa necu ustvari ne smijem niti da pomislim sta bi bilo da nam igraci jedu kavijar umjesto hrenovki i da je tu uprava i trener kojeg postujemo podrzavamo. i jos da nismo imali one suspendovane igrace...auu pa mi kada imamo najvise problema drugi zavrsismo i tu se fakat vidi veliicina kluba!!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
padobranac1978
- Kontakt:
ne znam drug,ali ovo sto Mirza sad radi moglo bi ga ostaviti na klupi....mma_hz je napisao/la:pa sta je ovo ,nmg da vjerujem da imamo realne sanse da budemo drugi ....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Bordostrik
FakatNapoli je napisao/la:Nego sta 80% vise pasovaBordostrik je napisao/la:Bez Kalosevica sve svjetlijea za
Handzica sve pohvale, nema sta decko odusevljava iz igre u igru... Jos da nam Skoro ostane, pa gdje bi nam kraj bio
a da ne govorim o brzini igre
Neka frka, a?!
ma ostace brate Mirza to svi znamo jbg...al hajde nema nacina da se pobjedi pridruzi mu se mada se nesto spominje i Faruk Hadzibegic ehehhe..padobranac1978 je napisao/la:ne znam drug,ali ovo sto Mirza sad radi moglo bi ga ostaviti na klupi....mma_hz je napisao/la:pa sta je ovo ,nmg da vjerujem da imamo realne sanse da budemo drugi ....
FK SARAJEVO.
- Megamon
- Kontakt:
Neka Kojasevica,to je tehnicki najbolji igrac Saraj'va.Nije on kriv sto ne zna Avdic.Samo da nam bi dovesti Skoru i Jovica na klupu i siguran sam da je titula na Kosevu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
S kim igrate u zadnjem kolu,da li vam odgovara ako Zeljeznicar remizira,ili samo poraz treba?
Remi ,poraz svejedno,mi sad cekamo Veleza,znaci ako Zeljo ne dobije,a mi pobjedimo mi smo drugijubitubi je napisao/la:S kim igrate u zadnjem kolu,da li vam odgovara ako Zeljeznicar remizira,ili samo poraz treba?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Onda racunajte da ste drugi.
Plavo oko plakalo je,mnogo snova nestalo je,samo suze kapi kise,i nista viseee....
Plavo oko plakalo je,mnogo snova nestalo je,samo suze kapi kise,i nista viseee....
- Bordostrik
Ispade sad samo Avdic kriv sto je on sebican, vidjelo se milion puta da nikome od igraca ne voli dati loptu... Ja stojim iza ovoga da on ne treba igrati za SarajevoMegamon je napisao/la:Neka Kojasevica,to je tehnicki najbolji igrac Saraj'va.Nije on kriv sto ne zna Avdic.Samo da nam bi dovesti Skoru i Jovica na klupu i siguran sam da je titula na Kosevu.
Neka frka, a?!
- kupus army
- Kontakt:
Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati
.Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati.Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
- Megamon
- Kontakt:
Mr.Casual je napisao/la:kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati.Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
![]()
ae ugasi acc molim te
![]()
nemoj tersati,ako ne znas momak uopste ne zivi u Sarajevu.
-
padobranac1978
- Kontakt:
haj ti ugasi svoj boga ti,momak nije iz Sarajeva...Mr.Casual je napisao/la:kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati.Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
![]()
ae ugasi acc molim te
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
evo gasimpadobranac1978 je napisao/la:haj ti ugasi svoj boga ti,momak nije iz Sarajeva...Mr.Casual je napisao/la:kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati.Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
![]()
ae ugasi acc molim te
![]()
Sta ja znam odakle uglavnom cudno mi da dodje za 1h iz Zvornika do Sarajeva,izvinjavam ti se momak
- Bordostrik
Hhihihihih oca'mMr.Casual je napisao/la:kupus army je napisao/la:Huhh evo sad iz Zvornika,o utakmici nista necu pisati jer rezultat sve govori,nas hordasa bio pun kavez,ovih vukova mozda 100+.O tome ko je pobijedio na tribinama zar to treba pisati.Sta je bitno uvjezbana je i nova pjesma,a najjace na kraju..piccke cao piccke caooo i hebemo vam vodju debelog hahaaha
Neka frka, a?!
- kupus army
- Kontakt:
Vidi ovog indijanca,majstore ja sam iz Janje 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.