Premijer liga BiH - aktuelno
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
u slučaju da melji u zadnjem kolu na Koševu budu trebali bodovi za opstanak, javno se zalažem da im iste damo. Bezveze bi bilo da jedan od većih klubova u zemlji ispadne.
- Threeplanetrees
Ma dat će im i Velež ako se odljepimo ŠirokomPeppermintSA je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:47u slučaju da melji u zadnjem kolu na Koševu budu trebali bodovi za opstanak, javno se zalažem da im iste damo. Bezveze bi bilo da jedan od većih klubova u zemlji ispadne.
Znam zalio sam se, jer Lagumdzija razbio Zrinjski u pobjedi 2:0 na pocetku prvenstva, a bio je tu i pobjedama portiv Borca i Sarajevasuccessminator je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:02
Prelako ste pustili Lagumdžiju koji vam je razbio vezni red večeras.
Lagumdzija igra, a Nalic klupa, to znaci da je cv nebitan u sklapanju ekipe
Bolje staviti Mujkica od 16 godina na krilo nego nekog iskusnog veznjaka koji ima utakmice i iskustvo
Danas dino stavio tri veznjaka, dva napadaca i jedno krilo
Sjecate se repkinih igara izbij na Dzeku i Demirovica ili stavi 3,4 veznjaka s jednim krilom, e Zeljo vam je preslikana repka
Nasi treneri ne rizikuju, kratko vide i ne znaju na vrijeme izmisliti igraca za odradjenu poziciju.
Ja da sam trener i da me ne ide, ja bih odmah ubacio 6 juniora u prvih 11
Nije Korora kvalitet da se hrva, bije i ciganci, ali je kvalitet da odmah osuta i zabije, sto je i najvaznije od svega
Dzaba tebi svaki duel da uzmes ako ne mozes zabiti gola
Bicakcic je iskusan i ne mozemo od njega ocekivati da trci kao dijete. Sa takvim se igracem kali agresivan junior poput kapitena Kelmedija (17)
Od ovih veceras Krpic, Nastic, Jaganjac, Muftic, Hodzic ili Pejic ne mogu prvih 11
Cesitke Juricu igrac utakmice hettrik, Zrinjski zasluzeno pobjedio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 mar 2026, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- PeppermintSA
- Kontakt:
lijepoThreeplanetrees je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:48Ma dat će im i Velež ako se odljepimo ŠirokomPeppermintSA je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:47u slučaju da melji u zadnjem kolu na Koševu budu trebali bodovi za opstanak, javno se zalažem da im iste damo. Bezveze bi bilo da jedan od većih klubova u zemlji ispadne.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
To je mozda jedini dan koji bi se uveo kao praznik na nivou citave drzave ali nema nista od toga.Sredit ce Nijaz to samo da vidi gdje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Željezničar je i definitvno najneuspješniji privatni klub na svijetu.
Propsat živa.
Propsat živa.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- jurisicduska
- Kontakt:
100% s nasih 3 (minimum) i vasih 3 ne mogu ispast. Mislim glupo je reci ali Borac ako se odlijepi dace Slogi npr. Liga je lakrdija svakako a oni bar dobiju nekad Borca kući i Zrinjskog. Laktaši ako uđu i Čelik umjesto Sloge i Rudara ok je to. I navijat da Laktaši ne dobiju licencu sa ostane i Rudar a da Sloga ko zadnja ispadne.Threeplanetrees je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:48Ma dat će im i Velež ako se odljepimo ŠirokomPeppermintSA je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:47u slučaju da melji u zadnjem kolu na Koševu budu trebali bodovi za opstanak, javno se zalažem da im iste damo. Bezveze bi bilo da jedan od većih klubova u zemlji ispadne.
Potpisujem...PeppermintSA je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:47u slučaju da melji u zadnjem kolu na Koševu budu trebali bodovi za opstanak, javno se zalažem da im iste damo. Bezveze bi bilo da jedan od većih klubova u zemlji ispadne.
Prosle godine Zeljo nije izborio Evropu, ove godine, Zeljo nije izborio opstanak...I opet se FKS ukaza...
- KONTRASVIH
- Kontakt:
I dalje jedina pozitivna stvar je ta podrska. Niti jedan klub ne bi imao ni priblizno da je u ovoj situaciji, poredjenja radi, na Kosevo ne bi dosla ni rodbina igraca 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da se još koji put javim na ovoj temi, dok još mogu.
U pola godine ljudi pokazu da su najneuspjesniji i drzavni i privatni klub stvarno svaka castDoktorXabaras je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:53Željezničar je i definitvno najneuspješniji privatni klub na svijetu.
Propsat živa.
avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:56Da se još koji put javim na ovoj temi, dok još mogu.
Nema straha drug, necemo mi pustiti da vi ispadnete...
Vratice se Ljoze vec za dve sezone 
Gdje ih ne bi spasili, oni izgube samo 2:1 i izbore penal, doduse protiv mladjih ali nema veze to
Samo treba reci jedno Manijaci

Ja jesu nafakali vazda bili, zadnja tekma protiv nas...
Ako su stariji pioniri juce dobili U19 Zelje, o4.04 izvodimo kadete, nisam bas siguran u U19 nasu, da ne krene sta po zlu...

Ako su stariji pioniri juce dobili U19 Zelje, o4.04 izvodimo kadete, nisam bas siguran u U19 nasu, da ne krene sta po zlu...
Opet retardirani Hasanagić iznosi svoje mišljenje i postavlja sugestivno pitanje.
01:00
01:00
Da se ne lažemo, bilo bi lijepo ispratiti milionere u drugu ligu zadnje kolo. 
Trenutno korisnika/ca: ludilompredozirani, Vanja8 i 16 gostiju.

.png)