Pročitaj Dostojevski - zapisi iz podzemlja glavni lik bukvalno preslikan ti sa ovim stavom.Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:17ma kakvi, pa nisam ja imalo normala tip da si sredim iole život da nađem žensku družicu i da nađem neki poso.alemsa je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:46@felix
Da li bi isao doktoru kad bi ruku slomio, razbolio se itd. Bi jel tako, pa i mentalno zdravlje je bitno koliko i fizicko. Nema stida u tome burazeru, ako mozes priustiti posjete nadleznim bez oklevanja to ucini, sta te kibo sta ce okolina misliti, bitan si ti i najbitniji sebi. Imo sam slucaj sa jaranom dobrim, s kojim sam odrasto iso u srednju its. Prije 3 godine ga skinuli sa vjesala (nesto mu je dunulo upo u krizu, bili smo se tad mako i udaljili, ne namjerno nego jednostavno zivot). Sad je rega lik, ozenio se, djeca, posao bolji nasao, znaci povratio zivot u svoje ruke.
i da, ne idem doktoru.. išao mi stomatolog u penziju i 10-ak godina nisam išao vaditi crne plombe, to mi sigurno narušava zdravlje, uvuklo se i u meso, napuko jedan zub. kad me nešto boli, trpim, niti pijem ikakve tablete, samo kupim u sebi i životarim nigdje ni s kim. kukavica sam i baš demotiviran.
hvala svima, no zaista ne valjam.
inače, o meni su isto pronijeli vijest da sam umro ujesen 2021. na 2 hr foruma vjerojatno ista osoba i također povjerovaše da bi me kontaktirao moderator jednog od foruma(a ja mislio da sam tamo baniran, nisam 3-4 mjeseca ni ulazio)na facebooku i još jedan poznanik, nisam pojma imao. neki su potom tvrdili da sam ja bio iza te dezinformacije pa da čitam reakcije. kad ne prođe u privatnom životu, na internetu svega doživiš
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
samo lijevo čini mi seDonnie Darko je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:36kako se zvao onaj lik što je lagao ovdje godinama da je invalid? za real navijao, muslimančić neki bio, ono stereotipični bošnjački navijač reala
al se ne mogu nika sjetit. svakakvih pacijenata je prošlo kroz ovaj forum.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Marsal
- Kontakt:
Koliko sam ja bio u depri boktemazo. Stvarno mi ni sad nije jasno da sam preguro jedan period, a da ne okončam sve.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kod mene je račun.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- numanumaye22
- Kontakt:
Cekaj, ovaj bolesnik je bio forumas godine? Mogu mislit koliko moras bit nezadovoljan svojim zivotom pa ovako nesto smisljati na forumu.Donnie Darko je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:10Čisto da se razumijemo. Džafer je živ i zdrav. Samo je banovan. Provjereno.
Predlažem da se bolesnik maršal banuje i da mu se oduzmu sve titule forumaša godine.
Forumaši godine su po defaultu najgora sorta.
- Marsal
- Kontakt:
Nah, ozbiljno govorim.Donnie Darko je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:49jesil to počeo pripremat teren da lažiraš svoju smrt
Bio je jedan period kad se sve raspalo. Mislim da to nisam učinio samo zbog toga što su mi roditelji bili na pameti i nisam želio njima nanijet bol ili osjećaj krivice.
Sad je već bolje. I dalje sam mrtav iznutra

Život je prolazan i glup svakako. Uživam u nekim svojim sitnicama i gonim dan za danom.
- numanumaye22
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
možda i imam u kući tu knjigu. nisam čitao neko štivo od lektire, ma u nikojem smislu ne postojim, no neću više privatizirati.StevieG8 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:40Pročitaj Dostojevski - zapisi iz podzemlja glavni lik bukvalno preslikan ti sa ovim stavom.Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:17ma kakvi, pa nisam ja imalo normala tip da si sredim iole život da nađem žensku družicu i da nađem neki poso.alemsa je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:46@felix
Da li bi isao doktoru kad bi ruku slomio, razbolio se itd. Bi jel tako, pa i mentalno zdravlje je bitno koliko i fizicko. Nema stida u tome burazeru, ako mozes priustiti posjete nadleznim bez oklevanja to ucini, sta te kibo sta ce okolina misliti, bitan si ti i najbitniji sebi. Imo sam slucaj sa jaranom dobrim, s kojim sam odrasto iso u srednju its. Prije 3 godine ga skinuli sa vjesala (nesto mu je dunulo upo u krizu, bili smo se tad mako i udaljili, ne namjerno nego jednostavno zivot). Sad je rega lik, ozenio se, djeca, posao bolji nasao, znaci povratio zivot u svoje ruke.
i da, ne idem doktoru.. išao mi stomatolog u penziju i 10-ak godina nisam išao vaditi crne plombe, to mi sigurno narušava zdravlje, uvuklo se i u meso, napuko jedan zub. kad me nešto boli, trpim, niti pijem ikakve tablete, samo kupim u sebi i životarim nigdje ni s kim. kukavica sam i baš demotiviran.
inače, o meni su isto pronijeli vijest da sam umro ujesen 2021. na 2 hr foruma vjerojatno ista osoba i također povjerovaše da bi me kontaktirao moderator jednog od foruma(a ja mislio da sam tamo baniran, nisam 3-4 mjeseca ni ulazio)na facebooku i još jedan poznanik, nisam pojma imao. neki su potom tvrdili da sam ja bio iza te dezinformacije pa da čitam reakcije. kad ne prođe u privatnom životu, na internetu svega doživiš
ono što mi jedino ide donekle je kladionica i odlična žica za pogađanje kako će se koji talent razviti, to imam crno na bijelo što sam po forumima pisao, odlična konverzija.. bilo je i kontakata s nekim agentima, a imao sam i veze u hajduku, no nisam ih ni probao iskoristiti, baš jedan forumaš radi s ovim litavcem sportskim direktorom, a samo na tom hr forumu samo od hadukovaca kao part time job bi više desetak obavljalo to bolje od njeg, neg eto.
- Marsal
- Kontakt:
Druže pregledaj svoje postove i onda se javi nekom.
Pa nije ni on sam, nego se uz pomoc profesionalca uspio izvuci i okrenuti. Mislim lik je bio rega, najednom upo u mentalnu krizu. Potrazi strucnu pomoc bez stida ikakvog, mozda se i tebi desi uspjesna prica, posebno ako imas suicidine misle, jebga da si Usa postoje brojevi telefona 24/7 dostupni, dzaba sve, sa strucnim licima koji su tu da odma pomognu. Preporucio bi da pocnes dan za danom, nadji stvari koje ti daju dopamine, setanje, teretana, igranje saha sta god i onda postepeno dan za danom. Jednog hronicnog alkoholicara su pitali da li mislis da ces ikad vise piti, kaze ne znam ali znam da necu danas, pa sutradan necu danas i 10 godina je sober lik dan za danom.Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:17ma kakvi, pa nisam ja imalo normala tip da si sredim iole život da nađem žensku družicu i da nađem neki poso.alemsa je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:46@felix
Ja sam zagovornik da i mentalno najzdravija osoba treba ici psihologu, jer to nikome ne moze odmoci, dapace.
- Felixians4
- Kontakt:
e pa to je enormna razlika. ja nisam "rega" ni blizu, već u dječje doba nešto sa mnom nije bilo u redu, moguće vrsta autizma, shizofrenije ili šta već, nije isključeno nuspojava cijepljenja ili genetski s majčine strane jer i prvi rođak(kako vi to nazivate ne znam), dakle od maminog brata sin, a oba smo prvi potomci roditelja, isto je mentalno zakinut. Naša generacija 94/95 na otoku je vjerojatno zadnja tako velika, sada je triput manje djece po godini, a nas dvojica smo jedini takvi ispali od nas skoro 40 iz općine.alemsa je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:57Pa nije ni on sam, nego se uz pomoc profesionalca uspio izvuci i okrenuti. Mislim lik je bio rega, najednom upo u mentalnu krizu. Potrazi strucnu pomoc bez stida ikakvog, mozda se i tebi desi uspjesna prica, posebno ako imas suicidine misle, jebga da si Usa postoje brojevi telefona 24/7 dostupni, dzaba sve, sa strucnim licima koji su tu da odma pomognu. Preporucio bi da pocnes dan za danom, nadji stvari koje ti daju dopamine, setanje, teretana, igranje saha sta god i onda postepeno dan za danom. Jednog hronicnog alkoholicara su pitali da li mislis da ces ikad vise piti, kaze ne znam ali znam da necu danas, pa sutradan necu danas i 10 godina je sober lik dan za danom.Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 00:17ma kakvi, pa nisam ja imalo normala tip da si sredim iole život da nađem žensku družicu i da nađem neki poso.alemsa je napisao/la: ↑20 feb 2023, 22:46@felix
Ja sam zagovornik da i mentalno najzdravija osoba treba ici psihologu, jer to nikome ne moze odmoci, dapace.
jedna je stvar kad u te probleme upadnu iličić ili derozan ili ja nitko i ništa pa se iskompleksiram svakodnevno samo više i više.. naravno, svaki slučaj je individualan i zaseban, može se nekome zacrniti iz čista mira najednom.
sve vi lijepo zborite, no ja nikako da se odvažim, a niti nemam pojma imam li pravo na plaćenu pomoć, para nešto i nemam, a ne želim da se troši na me
-
- Kontakt:
Jbo majku presjeklo me. Drago mi je da je sve u redu s njim. I dobro kazete za ovo provociranje po forumu, jbt zao mi je ako je nekom trolanje razlog nerviranja, al bar sam forum poceo shvacat kao zajebanciju, ne treba mi nerviranje i oko toga.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pa čime se baviš uopšte felixians? Ako uopšte imaš posao nemoj nipodaštavat taj uspjeh, to je već 70 posto cijele priče. Malo žene, dotjerati fizički izgled, hobi i tjt - kompletna ličnost
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Oprosti što sam tvrdio da Tottenham može u top4, nije bilo lijepo s moje strane.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:10Jbo majku presjeklo me. Drago mi je da je sve u redu s njim. I dobro kazete za ovo provociranje po forumu, jbt zao mi je ako je nekom trolanje razlog nerviranja, al bar sam forum poceo shvacat kao zajebanciju, ne treba mi nerviranje i oko toga.
Edit
Ili osvojiti trofej sa Conteom, whatever.
-
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Gdje je onaj Coutinho (valjda je takav nick), sjecam se da je pisao kako mu je forum promijenio zivot ili nest' tako

Don't believe the hype.
Nemoj sebe nipodaštavat, s obzirom kako pišeš na forumu, sve si samo ne mentalno zakinut, glup, poremećen i slično. Ti izgleda previše mariš o tome šta drugi ljudi misle o tebi, čim se tog tereta riješiš, procvjetat ćeš.Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:07e pa to je enormna razlika. ja nisam "rega" ni blizu, već u dječje doba nešto sa mnom nije bilo u redu, moguće vrsta autizma, shizofrenije ili šta već, nije isključeno nuspojava cijepljenja ili genetski s majčine strane jer i prvi rođak(kako vi to nazivate ne znam), dakle od maminog brata sin, a oba smo prvi potomci roditelja, isto je mentalno zakinut. Naša generacija 94/95 na otoku je vjerojatno zadnja tako velika, sada je triput manje djece po godini, a nas dvojica smo jedini takvi ispali od nas skoro 40 iz općine.
jedna je stvar kad u te probleme upadnu iličić ili derozan ili ja nitko i ništa pa se iskompleksiram svakodnevno samo više i više.. naravno, svaki slučaj je individualan i zaseban, može se nekome zacrniti iz čista mira najednom.
sve vi lijepo zborite, no ja nikako da se odvažim, a niti nemam pojma imam li pravo na plaćenu pomoć, para nešto i nemam, a ne želim da se troši na me
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
ružan, glup i lud, ukratko to je moja ličnost. zadnjih godina nemam stalan posao, prije tog osjećao sam se i bio koristan u obiteljskom dućanu. ne snalazim se na bilo kakve novonastale okolnosti, a radnja je zatvorila 2020. nešto uleti honorarno(no i tu sam uzimao manje no što su mi davali jer znam da nisam nešto doprinio sem fizički,a slabić sam, no dao sam sve od sebe) i ujesen berba maslina, nekad uletim pomoći oko kuće što održavamo čovjeku koji je veći dio godine u njemačkoj i to je otprilike to.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:10Pa čime se baviš uopšte felixians? Ako uopšte imaš posao nemoj nipodaštavat taj uspjeh, to je već 70 posto cijele priče. Malo žene, dotjerati fizički izgled, hobi i tjt - kompletna ličnost
nema šanse za nikakve žene, uostalom sam sebe mrzim s pravom, a i od 10 poziva na druženje s prijateljima, 8 bih odbio, znam da nisam nimalo dobro društvo niti se sa mnom može pričati osim par tema, ograničen sam u svakom smislu i to dobro znam. da sam manje samovjestan, više bih riskirao pa možda i profitirao u nekom segmentu. makar mi je brat ispao dobar, samo vodi brz život- ultras, dobro i prođe, udesi s autom, motorna pila.. pred put u pariz s dragom, a sada pred london za valentinovo sjebe nogu na treningu. i tako ozlijeđen je uživao, nek.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.