ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: ATP Tour
Stan
Caption on point

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Morace mu objasniti gdje se nalazi 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Koja nesreca njega natjera da dodje na seoski turnir?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ali kad ti ovo napise jedan bosanac

Simpaticno je da niko ne prica o tenisu, o igracima, favoritima, novom kompleksu, svi samo palamudite o politici. Evo i Fatic vodi 3-0, odlicno poceo na centralnom.
Koliko ste samo ozraceni mrznjom. Srpska Open je postavio standarde kakvi se nece nikad ponoviti u ovoj drzavi, a nisu ni u Srbiji do danas. Uzivajte u tenisu i prenosima.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Banja Luka je uvijek bio teniski grad dakle ne cudi nista organizacija koja je na vehunskom nivou i naravno da mi je kao BiH drzavljaninu cast sto je tako, nervira me samo sto vi iz RS-a svojatate to kao da je srbija, uzivajte i vi malo u svojoj drzavi Bosni i Hercegovini i prestanite vi siriti tenzije uvijek
Jel Banja Luka u Bosni ili Srbiji, eto konkretno pitanje?
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Niko nista ne svojata. BL je u drzavi BiH. Geografija 2 razred.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 12:46Banja Luka je uvijek bio teniski grad dakle ne cudi nista organizacija koja je na vehunskom nivou i naravno da mi je kao BiH drzavljaninu cast sto je tako, nervira me samo sto vi iz RS-a svojatate to kao da je srbija, uzivajte i vi malo u svojoj drzavi Bosni i Hercegovini i prestanite vi siriti tenzije uvijek
U BL zive vecinom Srbi, koji imaju neraskidive veze sa svojom maticom Srbijom i svojim sunarodnicima preko Drine. Istorija 2 razred.
Nadam se da smo zakljucili sad ovu temu i da cemo pisati o finalu Monte Carla i Srpska Openu koji su u toku.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Rune vec sad bolji i uspijesniji igrac od Janika, e moj Bodi 

Ajmo Andrey do pobjede
al je posjecenost drama losa i na besplatan ulaz dns, vise se ljudi skupi u prosjecnoj kladari nego na ovim mecevima 

Jel Rublev prvi favorit u Banjoj Luci?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Andrey vala i bolji, morat će uzet ovaj set
Garant sam u sebi misli da nije vidio vece vukojebine u zivotu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rune šampionski, baca mi na mladog Maxa u F1
#Punoljetstvo
Ovaj nastavlja po svom, džaba debila i pratit kad se samouništi redovno 

Bas se malac razlikuje od chokera tipa Sinner i Rublev, ima daMu...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Najbolje da ce ljudi na Vaskrs ici na tenis koji je btw kvalifikantski..

Zamisli kakav je ostatak drzave kad "vukojebina" ima ovakav kompleks i turnir...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Izadji iz svoje kasabe i pogledaj samo, pusti statistiku tipa: "U BiH po popisu ima 3.5 mil stanovnika", a realno u zemlji nema 2 mil. dusa...

Otidji malo u Srbiju i "pogubi se" kao sto mi xy ljudi iz BiH prica kada vidi. Infrastruktura otisla predaleko od BiH!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.