Evolution87 je napisao/la:

PS
Više Gerile na onoj fotografiji sa transom Fukara nego Hordi na sjeveru.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evolution87 je napisao/la:

Bog je dao PLAVO NEBO da bi s njega Želju gledo, kad bi PLAVU krv imali ........ Dalje znas sam Zeljovac tajni #2High je napisao/la:JUG JE NAŠA SVETA STRANA PO ISLAMU ODABRANA
Manijaci dominiraju ove polusezone, ako to ne priznas nisi ni objektivan, poredjenja su trenutna, ne poredim nista od ove i od prosle godine..DenchiNL je napisao/la:jel isto na kraju sezone bilocikazubo je napisao/la:Nemoj da uporedjujemo nasu posjetu protiv mladosti s ovom vasom..DenchiNL je napisao/la:al vazda oni poređenja imaju ono da zaplačeš od idiotizma, ne smije poredit naše gostovanje u Zenici jer nema svrhe, nego poredi posjetu protiv mladosti
nedelja - srijeda ?? ne igra ulogu isto?
rodio vas....stojim iza svojih riječi
Newborn brate evo avatara samo ga sebi eto sredi sto se tice dimenzijanewborn je napisao/la:Nema njih već par godinaAllGunsBlazing je napisao/la:Kakvim Robijasima? Zvanicni stav ove navijacke grupe jeste da bojkotuju DOMACE utakmice, s toga je smijesno spominjati Robijase u bilo kakvom kontekstu danas jer danas Robijasa nije bilo.

Jesi se ti dojebo Hakale,volis tamnopute,aa?koji si ti hakalojebPipiDugaCarapa je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:

PS
Više Gerile na onoj fotografiji sa transom Fukara nego Hordi na sjeveru.

Valja buraz, ja konto ti zaboravioKenoRob je napisao/la:Newborn brate evo avatara samo ga sebi eto sredi sto se tice dimenzijanewborn je napisao/la:Nema njih već par godinaAllGunsBlazing je napisao/la:Kakvim Robijasima? Zvanicni stav ove navijacke grupe jeste da bojkotuju DOMACE utakmice, s toga je smijesno spominjati Robijase u bilo kakvom kontekstu danas jer danas Robijasa nije bilo.
Reko si 7 dana jelde? hajde zivio dobro si proso kako je moglo

Kakve batine kad smo odma ispraceni iz cernobilja maricama, koga ti lazes druze, kao drugo desetak maloumnika je na sav glas izgovaralo "javi se" na nase skandiranje rahmetli bratu, hordama ste isto uradili prosle godine kad ste imedjuostalog i onom ikandeu nesto dobacivali rasisticki..bambus je napisao/la:Kako ti znas za Vedrana a navijac Zelje ? To da im se uvuces u supak pa da stanu na tvoju stranu ? Mani se idiotizma bolan.Svaki put kad dobijete maru i kad kiksate onda ide standardna prica Markale,Srebrenica,Aner itd itd itd ..Robijasa nije bilo na utakmici i od tog se grupa ogradjuje.Na istoku placenici u lozi a na zapadu vecinom staronje i par omladinaca koji su dosli radi Manijaka koji su bili na toj tribini.A kasnije i fasovali na ulici.Pa zavrsili u hitnoj.Ne znam kako su kuci otisli.Palo par salova,na par lokacija tuce,na terenu Celik gazda..Sta je problem strumfovi ? Nema Evrope ? Gdje je zapelo ?cikazubo je napisao/la:Zenicani opet posle VEDRANA PULJICA popljuvase i MIRZU RASCICA, **** vam mater bolesnu zatucanu glupu, **** ti glupi narod pa lesinari i ultrasi ispostuju nase mrtve a vi seljadija kretenska zatucana ne mozete usutit tih 30 sekundi..........

Sadakaši sa SADAKA ARENE mirniPipiDugaCarapa je napisao/la:Neka su, nisu budale da puste Hakalama iz Černobila da ih pljuju, omalovazavaju, tuku, gađaju svim i svačim, etc.miden je napisao/la:Nije me iznenadila stoka koja je vrijeđala i raznim predmetima gađala Mulalica, ali me iznenadila stoka na terenu, koja je je sve to uzvratila.
 Šta ste očekivali u Zenici? Pobjedu??? Na osnovu čega
 Šta ste očekivali u Zenici? Pobjedu??? Na osnovu čega  Na osnovu Zahirovica,Lendrica,Bekrica,Stevanovica,Stanica i ostalih ubleha...Daj budite normalni malo makar...Priznaj poraz,pruzi sportski ruku i kazi sebi popušili smo ga danas,kako u utakmici tako i za Evropu...I mi smo vam olaksali sad posao,ne morate zuriti  da dovrsite "Sadaka arenu" ove sezone
 Na osnovu Zahirovica,Lendrica,Bekrica,Stevanovica,Stanica i ostalih ubleha...Daj budite normalni malo makar...Priznaj poraz,pruzi sportski ruku i kazi sebi popušili smo ga danas,kako u utakmici tako i za Evropu...I mi smo vam olaksali sad posao,ne morate zuriti  da dovrsite "Sadaka arenu" ove sezone  eto imate vremena citavu godinu od danas da trazite sadake
 eto imate vremena citavu godinu od danas da trazite sadake   Oplako sam od smijeha danas,kako za pobjedu Čelika,kako za ponašanje igraca sa sadaka arene,tako i za plac Manijaka pokislih i zguzenih danas
 Oplako sam od smijeha danas,kako za pobjedu Čelika,kako za ponašanje igraca sa sadaka arene,tako i za plac Manijaka pokislih i zguzenih danas 
Tu sam jasamirr je napisao/la:Miran budi, jucer si bio aktivan danas nesto nisi.Muerte je napisao/la:Kucu ti srusilipinoglavi je napisao/la:Nadam se da Koldzo nece stati na ovom NE za prosirenje Grbavice, nego se nadam da ce i krenuti rusiti ovo sto je vec izgradjeno. Koja ciganija, livada i kantonalna je za vas.
Već sam čestitao na pobjedi i rekao da je trebala završiti sa više golova razlike.zamorano je napisao/la:Sadakaši sa SADAKA ARENE mirniPipiDugaCarapa je napisao/la:Neka su, nisu budale da puste Hakalama iz Černobila da ih pljuju, omalovazavaju, tuku, gađaju svim i svačim, etc.miden je napisao/la:Nije me iznenadila stoka koja je vrijeđala i raznim predmetima gađala Mulalica, ali me iznenadila stoka na terenu, koja je je sve to uzvratila.Šta ste očekivali u Zenici? Pobjedu??? Na osnovu čega
Na osnovu Zahirovica,Lendrica,Bekrica,Stevanovica,Stanica i ostalih ubleha...Daj budite normalni malo makar...Priznaj poraz,pruzi sportski ruku i kazi sebi popušili smo ga danas,kako u utakmici tako i za Evropu...I mi smo vam olaksali sad posao,ne morate zuriti da dovrsite "Sadaka arenu" ove sezone
eto imate vremena citavu godinu od danas da trazite sadake
Oplako sam od smijeha danas,kako za pobjedu Čelika,kako za ponašanje igraca sa sadaka arene,tako i za plac Manijaka pokislih i zguzenih danas
Ma brate ako smo se kladili, kladili smo se. Obećanje je obećanje, nisam pič.ka da izradim.KenoRob je napisao/la:Mislio sam ti oprostit reko da ne pristajem na muku covjeku poraz ovo ono
ali opet fino je ne vadit ga haha
Evo moze i ovaj Fenanov
kako god ti pase ljudi smo
ako si vec "objektivan", igra li ulogu to sto je vama Zenica uvijek prvo kolo, ili u prva 2-3, raja se nafura maksimalno nakon 3 mjeseca pauzeDenchiNL je napisao/la:
jel isto na kraju sezone bilo
nedelja - srijeda ?? ne igra ulogu isto?
rodio vas....stojim iza svojih riječi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.