Super je za iduće izbore što je ovo DF uradio. Jedna manje lažna ljevica da dijeli glasove.
A samoproglašeni centar, koji po slučajnosti dijeli sve stavove sa desnicom, morat će napokon priznati da su SDA glasači, ili glasati za ljevicu ili bar nezavisne. Win win u svakom slučaju.
Upravo to. Ljevičar koji iz godine u godinu gleda kako upropastiti ideju građanskog društva za koju se kao bori i idealizira.
2018. u predizbornoj su hraktali na SDP sa onim famoznim planom B kako će u koaliciju sa SDA i HDZ te SNSD na državnom nivou. Gle sad, lmao.
Pa su NS prozivali kako su ispostava HZHB u Sarajevu, a sad odjednom popuštaju pod radikalima iz Sandžaka
I za kraj pljuvanje po Fahri i SDP od 2016., Nermin Nikšić Fahrina pudlica (što u neku ruku i jeste) a sad se premijer istog tog Fahronija brani životom.
Stvarno ne vidim kako će preživiti ovo dočekivanje sabaha sa šejtanom.
Steta sto je SDP postala stranka drugog reda,a nije da nije zasluzeno
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Svrsavanje na HB forumu, Susjedić rasturio graDžansku koaliciju hem spasio kladionice u Sarajevu. I kažu nije Hrvat, nije legitiman, pa veći hrvat od srbina Dragana
Jeftini pokušaj skupljanja bodova kod graDžana Sarajeva, kao ono ne damo pare Sandžama. Samo nije niko popušio priču. Zaista mu je sinoćnje gostovanje fail jači bilo.
A zašto se ovoliko napada rekreativno korištenje droga? Kao u slučaju Pecikoze?
Msm lik je leš, al sad narkoman svako ko izvuče liniju vikendom
Brinu se ljudi za njega... Ne moze to samo vikendom.. pa da mu srce stane od iznenadjenja i kvaliteta robe..
Treba svaki dan da vjezba pomalo, da zadrzi formu.. a ne ko amater da po*usi foru..
Nije to narkomanski, to je gospodski.. po malo, bez pretjerivanja..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Jeftini pokušaj skupljanja bodova kod graDžana Sarajeva, kao ono ne damo pare Sandžama. Samo nije niko popušio priču. Zaista mu je sinoćnje gostovanje fail jači bilo.
Niđe veze, Zuko je doktor za sve njih.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Fakat. Ja ništa žalosnije nisam gledao dugo vremena. Od kontradikcija samom sebi, do nebuloza. Ličio mi je na Nixona u onom intervjuu kad izgubi kontrolu i ne zna više šta priča.
Jedina konstanta je bila defanziva "Ja i?"