Premijer liga BiH - aktuelno
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
ne treba ultrasima tampon zona na grbavici, braca su to. Ovi J*** drzavu ovi im aplauz daju.
0:1 Jurić
0:2 Jurić
0:3 Jurić
Fakat 3 ć

0:2 Jurić
0:3 Jurić
Fakat 3 ć
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Bar nam ne dizu parole da smo srpski svet kao provincijalci iz Opina.Threeplanetrees je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:39Pjevaju nam našoj Grbavici one ustaše iz Mostara.
Neretvom leševi plove, da li se bar jedan zove Željo.
E moj Željo šta si dočeko.
![]()
![]()
Onaj Juric nas sam zakopao i podigo nam nisan 
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Zrinjski odigrao koliko mu je dovoljno bilo, Željo baš loš, niti kakve ideje nit' igre.
Iznenađen stanjem s terenom na Grbavici,izgleda u dosta lošem stanju.
Ekstra utakmica Tomija Jurića, tri gola, bez izgubljenog duela, jednim potezom je večeras izbacivao obrambene igrače Želje. Stilom podsjeća na Brunu Petkovića dok je igrao u Dinamu. Pohvale za pljesak domaćih navijača.
Ekstra utakmica Tomija Jurića, tri gola, bez izgubljenog duela, jednim potezom je večeras izbacivao obrambene igrače Želje. Stilom podsjeća na Brunu Petkovića dok je igrao u Dinamu. Pohvale za pljesak domaćih navijača.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa idu onim mesarima u Bijeljinu. Gdje ćeš najtežu utakmicu izostaviti. Ispadaju ove godine 100% ništa ih ne može spasitiMarokanci58 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:24Nakon Sloge dolazi Borac idu Širokom i dolazi Sarajevo.
Ako ove sezone ne ispadnu neće nikada.
Nadam se da neće samo biti ko prije 2 sezone kada je Vico sa Slogom završio im opstanak.
Kakvo neznanje, na svu ovu muku, oni bi juniore u prvu postavu. Ne mogu ih spasiti Milošević, Pejić, Prokop al zato bi ih djeca spasila ispadanja. A niko od te djece neće imati karijeru ni blizu kao Tarik Ramić a kamo li ko ozbiljniji.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Čestitke Zrinjskom na pobjedi, jako zdravi odnosi i pohvale od Štimca, nadam se da ako ne uzmu ligu, barem kup. A športski iz Širokog zaigraju Europu kao 4. na kraju sezone.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
E jest mu bilo teško, protiv penzionera u odbrani.HercegovinaCali je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:27Zrinjski odigrao koliko mu je dovoljno bilo, Željo baš loš, niti kakve ideje nit' igre.
Neće ispasti.
Realno.
Realno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- feniksptica
- Kontakt:
Nece ispast.
Imaju dosta ljudi koji ce dignut pola saveza na noge zadnjih kola ako treba
Dosta bivisih igraca
Ako treba i para ce iscigancit.
I Savo sumnjam da je doso tek tako
Imaju dosta ljudi koji ce dignut pola saveza na noge zadnjih kola ako treba
Dosta bivisih igraca
Ako treba i para ce iscigancit.
I Savo sumnjam da je doso tek tako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
1. liga FBiH
Hajde, hajde, hajde
Hajde, hajde, hajde
Jesi i pametan, sve ekipe sto si naveo su trenutno bolje od Želje. Rudar pogotovo.worchester je napisao/la: ↑02 mar 2026, 22:22Ovaj zeljo lici na onog zelju od prije par godina kada je bila dubioza sa parama,nit su mogli gore do evrope nit su mogli ispasti.
Nije zeljo ekipa za ispasti iz lige,ima puno gorih od njih,rudar,posusje,radnik ali mislim da ce biti u problemu sljedece sezone ako sa ovm rosterom i trenerom uci u novo takmicenje
- jurisicduska
- Kontakt:
Postoji i druga strana medalje.
Dobiju Slogu dva puta i dobiju Laktaše u polufinalu kupa i sezona vrhunska. Mislim nije da im se ne moze okrenuti. Raja to ovdje zaboravlja. 7-8 na tabeli i finale kupa, za njihove standarde uspješna sezona.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovdje standardno shizo iz sela TK i njihov mucenik iz Opina sa svojim seljaklukom 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ma šta će ispast, mlatite gluposti. Eto nek vam Gošk i Krupa igraju premier ligu,ili Laktaši…
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Misliš da će Vincentin pustiti dva srpska kluba da ispadnu? Nema šanse ide jedan iz federalne. Sada hoće li to biti Željo ili Posušje ostaje da vidimo. Željin raspored narednih pet kola je takav da vrlo lako mogu biti u zoni ispadanja nakon Širokog. Tu se igračima puno veće kvalitete zbog pritiska vežu noge u čvor, a ne ovom otpadu koji trenutno igra za njih
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Ne znam zašto je problem pohvaliti nekog igrača ako je odigrao vrhunsku utakmicu. Penzioneri u odbrani Galchev (24),Bičakčić (36), Nastić (31),Alić (26), bit' će da je Jurić (34) junior.fks74 je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:36E jest mu bilo teško, protiv penzionera u odbrani.HercegovinaCali je napisao/la: ↑02 mar 2026, 23:27Zrinjski odigrao koliko mu je dovoljno bilo, Željo baš loš, niti kakve ideje nit' igre.
Trenutno korisnika/ca: Sogandolma21 i 28 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)