Kad se sjetim pocetka i one sjednice oko paušala, koliko je puta istakao da njemu nisu bitne pare ali da se to ne ukida u svakom slucaju jer je populizam
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Marsal
- Kontakt:
Pecikoza mi je mnogo draži insan otkad sam vidio da rekreativno šmrče. Nema ništa gore nego kad zalomiš i poslije 14-e pive nemaš ni za crtu spidare
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zafalilo za ćize.
Raja se šprdala tad kad je sebe uporedio sa Džekom, jeb ti to napravi on bolji transfer nego što Edin može sanjati.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad bi mi Bake sredio da me zaključaju u istu prostoriju sa Jessom Rhodes glasao bi za njega
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pecu za bijelo, mene za kurvaluuk, kakva bi to koalicija bila.
Spid
6 piva
Spid
6 piva
Spid
4 piva
Spid
.....
U međuvremenu završiš na elektro partiju i kontaš kako si na pogrešnoj drozi.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sunčici dali emisiju da vodi a nije tema čaj i ljekovito bilje ili pak javljanje sa platoa Skenderije 
Daj ba uozbiljite se.
Nema picki niko nije smio doć.
Daj ba uozbiljite se.
Nema picki niko nije smio doć.
Ima u SBB-u dosta dobrih ljudi, pogotovu je bilo s početka. Ali džaba sve kad je one man party.
Let's talk about SIX baby!
Kljakir gubi dodir sa realnošću. Tipujem na demenciju InshAllah.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Kakir i Komsic imaju 70% budzeta RS-a od kantona godisnje. Fino ce da se napune do 2022. i kupe izbore. A par mjeseci prije izbora 2020. ce Scepo da zakuha sa Kakirom, a Komsic pozove SDP da se ugasi i da zajedno izadju na izbore.
Šta misliš hoćel Šćeposaurus opet yebat mrtvu majku Kakirutuzlak1987 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:15Ma Kakir i Komsic imaju 70% budzeta RS-a od kantona godisnje. Fino ce da se napune do 2022. i kupe izbore. A par mjeseci prije izbora 2020. ce Scepo da zakuha sa Kakirom, a Komsic pozove SDP da se ugasi i da zajedno izadju na izbore.
Mogu se složiti s Bakirom da se tačno vidi rezultat vlasti SDA
Joj kad se sjedim kad je Ljosu Tihić mandrkno nama ko laknulo, auuu jesmo se zajebali
Joj kad se sjedim kad je Ljosu Tihić mandrkno nama ko laknulo, auuu jesmo se zajebali
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pardon napisao sam Komsic, a ne Smucko.Osim13 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:16Šta misliš hoćel Šćeposaurus opet yebat mrtvu majku Kakirutuzlak1987 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:15Ma Kakir i Komsic imaju 70% budzeta RS-a od kantona godisnje. Fino ce da se napune do 2022. i kupe izbore. A par mjeseci prije izbora 2020. ce Scepo da zakuha sa Kakirom, a Komsic pozove SDP da se ugasi i da zajedno izadju na izbore.
Scepu ce stranka jednoglasno kandidovati za predsjednika, on ce da se nalozi da pobjedi i imati ce 5% glasova.
Svake 4. godine ista pričatuzlak1987 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:22Pardon napisao sam Komsic, a ne Smucko.Osim13 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:16Šta misliš hoćel Šćeposaurus opet yebat mrtvu majku Kakirutuzlak1987 je napisao/la: ↑16 dec 2019, 20:15Ma Kakir i Komsic imaju 70% budzeta RS-a od kantona godisnje. Fino ce da se napune do 2022. i kupe izbore. A par mjeseci prije izbora 2020. ce Scepo da zakuha sa Kakirom, a Komsic pozove SDP da se ugasi i da zajedno izadju na izbore.
Scepu ce stranka jednoglasno kandidovati za predsjednika, on ce da se nalozi da pobjedi i imati ce 5% glasova.![]()
Ofirna Sunčica ko usne Sanele Prašović, preofirna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.