Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Aplauz stovateljima UZPa, politike UZPa i cionistickog smeca iz aluminija. Samo balije mogu na bilo koji nacin odati “priznanje” ustasama.
Ko drugi nego ovi iz glavnog grada. Ne mijesaj sport i politiku a psuju ti drzavu u pjesmi, praljku odaju pocast, ustaske simbole nose.
Taj glupi neuki balija.
Ko drugi nego ovi iz glavnog grada. Ne mijesaj sport i politiku a psuju ti drzavu u pjesmi, praljku odaju pocast, ustaske simbole nose.
Taj glupi neuki balija.
I ne cudi kad neko kaze Bosnjo glup, e to su primjer ovi zeljovci.
Godinama ti jeb.u majku, psuju drzavu, narod, velicaju fasiste, ustase i ono dodje satro gospodin prema takvim bude, aplaudira, čestita kao da se to ne dešava. Trener Ustasa sa dna kace, vise politickih intervjua imao nego sportskih ti se slizes sa takvim go.vnetom
Hvala Bogu pa Horde i ostali navijači Sarajeva nikad neće biti takvi, nikad "gospodski" prema onima koji ti mrze drzavu i narod.
Gospodin možeš biti i kad šutiš, a ne da se uluzijes njima, ali zato kad dodju RA i Horde tu Vam kravate i gospoda ispadnu negdje, papci.
Godinama ti jeb.u majku, psuju drzavu, narod, velicaju fasiste, ustase i ono dodje satro gospodin prema takvim bude, aplaudira, čestita kao da se to ne dešava. Trener Ustasa sa dna kace, vise politickih intervjua imao nego sportskih ti se slizes sa takvim go.vnetom
Hvala Bogu pa Horde i ostali navijači Sarajeva nikad neće biti takvi, nikad "gospodski" prema onima koji ti mrze drzavu i narod.
Gospodin možeš biti i kad šutiš, a ne da se uluzijes njima, ali zato kad dodju RA i Horde tu Vam kravate i gospoda ispadnu negdje, papci.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 03 mar 2026, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
De me samo uputi, pogubljen sam skroz.Neutral je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:15Aplauz stovateljima UZPa, politike UZPa i cionistickog smeca iz aluminija. Samo balije mogu na bilo koji nacin odati “priznanje” ustasama.
Taj glupi neuki balija.
Tvojom računicom, kada su tačno Gojković (Zrinjski) ili Bralić, Menalo i Kuprešak (Široki Brijeg) prestali biti štovatelji UZPa i postali štovatelji časne armije?
Pošteno, pa kako bude.
-
sakahuligana
- Kontakt:
" Hvala Bogu pa Horde i ostali navijači Sarajeva nikad neće biti takvi, nikad "gospodski" prema onima koji ti mrze drzavu i narod. "
IDUUUUUUU PATRIOTSKE HORDE IDUUUUUUUUUU HAHAHAHAHAHHAHA I JAKI UGASENI RED ARMYYY IDUUUUUUUUUUU
" Ovo je da poludis Ramiza mi "
IDUUUUUUU PATRIOTSKE HORDE IDUUUUUUUUUU HAHAHAHAHAHHAHA I JAKI UGASENI RED ARMYYY IDUUUUUUUUUUU
" Ovo je da poludis Ramiza mi "
- jurisicduska
- Kontakt:
Rudar ih je vise izudarao. Ne znam čemu glorificiranje Zrinjskog kad ih je posljednja ekipa lige trebala 0:6 pobijediti. Izbjegli 6 golova nekom pukom srećom.
Ustvari svi sto su s njima igrali u zadnjih 4 mjeseca su imali priliku da ih 5 razlike dobiju.
To je objektivno. Drugo je to ime, historija, tradicija, posjeta to niko ne umanjuje. Ali pričati da je Zrinjski nešto specijalno jer su pobijedili sigurno najgoru ekipu lige koja u zadnjih 5 utakmica imaju 1 bod i -7 gol razliku, u zadnjih 10 imaju 3 boda i - 13 gol razliku i po trenutnim parametrima su duplo lošija ekipa od prve slijedece.
To sto su uputili aplauz drugoj ekipi koja ih je satrala je sasvim pristojno ponašanje. Ne vidim ništa podaničko u tom. Nisu aplaudirali ideji i pokretu Zrinjskog niti njihovim navijačima nego sportu. Kako i treba biti.
Ustvari svi sto su s njima igrali u zadnjih 4 mjeseca su imali priliku da ih 5 razlike dobiju.
To je objektivno. Drugo je to ime, historija, tradicija, posjeta to niko ne umanjuje. Ali pričati da je Zrinjski nešto specijalno jer su pobijedili sigurno najgoru ekipu lige koja u zadnjih 5 utakmica imaju 1 bod i -7 gol razliku, u zadnjih 10 imaju 3 boda i - 13 gol razliku i po trenutnim parametrima su duplo lošija ekipa od prve slijedece.
To sto su uputili aplauz drugoj ekipi koja ih je satrala je sasvim pristojno ponašanje. Ne vidim ništa podaničko u tom. Nisu aplaudirali ideji i pokretu Zrinjskog niti njihovim navijačima nego sportu. Kako i treba biti.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Do jučer u prvim redovima nosili časne HAMZA majice..guadalupe je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:19I ne cudi kad neko kaze Bosnjo glup, e to su primjer ovi zeljovci.
Godinama ti jeb.u majku, psuju drzavu, narod, velicaju fasiste, ustase i ono dodje satro gospodin prema takvim bude, aplaudira, čestita kao da se to ne dešava. Trener Ustasa sa dna kace, vise politickih intervjua imao nego sportskih ti se slizes sa takvim go.vnetom![]()
Patriote.
Smiri malo, moždani će te opalit.Neutral je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:15Aplauz stovateljima UZPa, politike UZPa i cionistickog smeca iz aluminija. Samo balije mogu na bilo koji nacin odati “priznanje” ustasama.
Taj glupi neuki balija.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Željo dao gol, možemo li malo o tome da pričamo. Šta, kako? Izgledalo mi je kao smislena akcija, dobar ubacak, propuštanje lopte, onaj mali hvata neki futrovani volej, neloše uglavnom.
Ok, Zrinjski je bio na 3-0 pa su se malo opustili. No, Željo je dao gol ove godine to je sigurno dobra stvar
Ok, Zrinjski je bio na 3-0 pa su se malo opustili. No, Željo je dao gol ove godine to je sigurno dobra stvar
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Jeste.jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:24Rudar ih je vise izudarao. Ne znam čemu glorificiranje Zrinjskog kad ih je posljednja ekipa lige trebala 0:6 pobijediti. Izbjegli 6 golova nekom pukom srećom.
S tim da bih dodao, Rudar nas je "samo" odučio od fudbala, a Zrinjski odmorio pola ekipe i opet nas sataro.
Sad bih mogao pisati elaborate što je to možda baš tako lako bilo u oba meča, a i u ostalim unazad otkad, al svi imamo oči (osim ljudi koji biraju Želji i prvih 11, a i transfere).
Što se tiče ponašanja na tribinama, dominira sindrom krda.
Nekad će se aplaudirati ili zviždati samo jer čuješ grupu da je počela.
Nevezano za sinoć, vrlo malo se koristi mozak.
Ja se ne slažem s grupom po mnogo pitanja i veoma rijetko prisustvujem utakmicama jer neću da mi djeca slušaju konstantno ritmično psovanje, čuj mene navijanje.
Pošteno, pa kako bude.
Jest, sigurno se aplaudiralo ustasama, Praljku, UZPu, cionizmu i tome slicnoNeutral je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:15Aplauz stovateljima UZPa, politike UZPa i cionistickog smeca iz aluminija. Samo balije mogu na bilo koji nacin odati “priznanje” ustasama.
Taj glupi neuki balija.
Jbg, moras poceti koristiti malo mozak.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Fascinantno koliku potrebu imaju da lazu sami sebe i dokazuju nesto. Mislim glupo je uopste spominjati kad se cestita nekome jer pricamo o fudbalu zbog kojeg smo svi ovdje, to je svima jasno osim njima. S druge strane ti isti navijaci FKS mogu bukvalno na predavanje kod Manijaka da im se odrzi lekcije o patriotizmu i odnosu prema fudbalu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Upisi korisnika sakahuligana su dobar primjer zašto se ljudi ne trebaju uzimati izmeđuse.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
sakahuligana
- Kontakt:
ne pricajte nebuloze horde zla i prestati necemo nikada su jedine ispravne price i prave patriote koji vole ovu drzavu , to su pokazali tim da su se zajedno skupili njih 80 i napali tkz.ustase iz Sirokog skripare njih 20 , koliko se oni samo bore za svoju domovinu
Pa jucer cijelu utakmicu si pravio upise na forumu. Ides li ti na utakmice uopste, Bog ti dao zdravlja.sakahuligana je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:53ne pricajte nebuloze horde zla i prestati necemo nikada su jedine ispravne price i prave patriote koji vole ovu drzavu , to su pokazali tim da su se zajedno skupili njih 80 i napali tkz.ustase iz Sirokog skripare njih 20 , koliko se oni samo bore za svoju domovinu
- FKS -
-
sakahuligana
- Kontakt:
Jucer zadnja poruka u 17h poslije te prva jutros u 10h?Hajdeee je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:58Pa jucer cijelu utakmicu si pravio upise na forumu. Ides li ti na utakmice uopste, Bog ti dao zdravlja.sakahuligana je napisao/la: ↑03 mar 2026, 11:53ne pricajte nebuloze horde zla i prestati necemo nikada su jedine ispravne price i prave patriote koji vole ovu drzavu , to su pokazali tim da su se zajedno skupili njih 80 i napali tkz.ustase iz Sirokog skripare njih 20 , koliko se oni samo bore za svoju domovinu
- svrakino1921
- Kontakt:
WWIN liga BiH 25/26
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK ZRINJSKI (0 : 1) 1 : 3
Status: Odigrana
Datum: 02.03.2026 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 7467
Sudija: SIVAC Ermin
A1: ĆOSIĆ Marijan | A2: MASKALJEVIĆ Perica
Delegat:
Posmatrač suđenja: TERZIĆ Husein
GOLEM SI ŽELJO
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK ZRINJSKI (0 : 1) 1 : 3
Status: Odigrana
Datum: 02.03.2026 21:00
Stadion: Stadion Grbavica - Sarajevo
Gledalaca: 7467
Sudija: SIVAC Ermin
A1: ĆOSIĆ Marijan | A2: MASKALJEVIĆ Perica
Delegat:
Posmatrač suđenja: TERZIĆ Husein
GOLEM SI ŽELJO
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ti si majstore debil, jasno mi je da vjerovatno i nisi nas navijac jer se iz aviona vidi da smrdis na njihove, hram gigant i slicni. 99% tvojih postova je cist debilizam.sakahuligana je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:00
Jucer zadnja poruka u 17h poslije te prva jutros u 10h?
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 03 mar 2026, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
-
sakahuligana
- Kontakt:
Boga mi ja dok sam na ovom forumu sve vise i vise citam da ste ti,grbavicahram,nodi (od njega vise zajebanciju prave nego sto ga prozivaju) i neki samba najveci imbecili ovog foruma , jeste da su i mene poceli svrstavat sa vama al **** nema vezeKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:02Ti si majstore debil, jasno mi je da vjerovatno i nisi nas navijac jer se iz aviona vidi da bazdis na njihove, hram gigant i slicni. 99% tvojih postova je cist debilizam.sakahuligana je napisao/la: ↑03 mar 2026, 12:00
Jucer zadnja poruka u 17h poslije te prva jutros u 10h?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve isti likovi koji se vrte u krug. Evo ovog ako je nas zovem ga neka bira tribinu ja mu kupujem ulaznicu
Evo vidis kako se sam izofira
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 03 mar 2026, 12:06, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], GrbavicaHrammm i 25 gostiju.