Pola stadiona izaslo poslije 3 gola, oni postavise bas tu sliku
Izjede ljubomora udbasku fuxicu, tacno mi vas zao
iiii naravno, bilo nas je 7000, zvuci nevjerovatno?
Ma jok, nikoga to vise ne tangira, osim sto svaku tekmu umanjujete posjetu Grbavice
Znači ipak ste navijači rezultata?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:30Cuj uhljupa malih hahahahahahahahahaha
iiii naravno, bilo nas je 7000, zvuci nevjerovatno?![]()
Ubjedljivo najrealniji forumas fkz teme zadnjih 5 godina. Sve im covjek pogodio, oni ga i dalje tjeraju
Huks pisi i ovdje brate
99% ovih sa njihove teme srbijanci i crnogorci.jurisicduska je napisao/la: ↑03 mar 2026, 21:21Od kad nisu dobili nikog razumljivo je sasvim sto ih razne paranoje peru.
A 100% su gori ovi sto govore da je sve bajno da je ovaj došao da trenira na ugovor o djelu i tako te nebuloze, to normalne ljude mora frustrirat.
Niko od njihovih normalnih forumaša vise ni ne pise.
Ima li Odinaka pravo nastupa protiv Stupcanice?5arajevo je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:41Pocela je plavusa aplaudirati i dijeliti nagrade beusovima. Izgleda da ce opet promijeniti zagondziju.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 mar 2026, 13:36i ja bih da repliciram. Rudar barem nije vicin klub.
Beus im u prvoj federalnoj moze puno pomoci
Posatavljati sliku kod 0:3 nije ok naravno, ali slike kod 0:0 govore da je manje od 7000. Nije ni istok bio pun, znači na istoku manje od 4000, ako je kapacitet 4200 (tu negdje). Kakve su šanse da je na sjeveru, plus zapad, preko 3000? Tanke vala, baš tanke.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:30Cuj uhljupa malih hahahahahahahahahaha
Proslu na poluvremnu, ovu do tri gola. Da nije krov natkriven ne bi ni dolaziliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:30Cuj uhljupa malih hahahahahahahahahaha
Ljubomorni smo, jer osjecaj kad se zabije gol nakon vise mjeseci pauze, je kao osvajanje Lige prvakaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑03 mar 2026, 20:30Cuj uhljupa malih hahahahahahahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Anex, Anpa, MostarskiBijeli1 i 12 gostiju.