Pa, šta s tim? I Bajraktarević je gradačački zet, ali, kakve to veze ima i sa čim?cokara je napisao/la:U Lukavcu vam pomoćni sudija Nikola Bošnjak iz Tramošnice
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
Pa, šta s tim? I Bajraktarević je gradačački zet, ali, kakve to veze ima i sa čim?cokara je napisao/la:U Lukavcu vam pomoćni sudija Nikola Bošnjak iz Tramošnice
Uvijek je islo i ići će,bez ozira gdje se igra,ps.ako je utakmica u komsiluku.Ljumani_Banovici je napisao/la:Jel neko ide na utakmicu u Lukavac ?
Neplaca se...jos dobijes na ulazu bamucu ili 3 deca rakije...biras sta zelis....crvenobijeli je napisao/la:Jel se ulaz placa na josik.
Znaci samo meze u dzepjosik je napisao/la:Neplaca se...jos dobijes na ulazu bamucu ili 3 deca rakije...biras sta zelis....crvenobijeli je napisao/la:Jel se ulaz placa na josik.![]()
![]()
To nebi znao...mozda je dogovor izmedju uprava da bude reciprocno.... besplatno za navijace.crvenobijeli je napisao/la:Znaci samo meze u dzepjosik je napisao/la:Neplaca se...jos dobijes na ulazu bamucu ili 3 deca rakije...biras sta zelis....crvenobijeli je napisao/la:Jel se ulaz placa na josik.![]()
![]()
![]()
Mislio sam za gostujuce navijace da nije ulaz besplatan....
Posteno onda ako je tako bilo u GradaccuZoom088 je napisao/la:Sjever 5 KM.josik je napisao/la:To nebi znao...mozda je dogovor izmedju uprava da bude reciprocno.... besplatno za navijace.crvenobijeli je napisao/la: Znaci samo meze u dzep![]()
Mislio sam za gostujuce navijace da nije ulaz besplatan....
Nama je ulaz na prijateljsku utakmicu u Gradacccu takodjer naplacen po istoj cijeni.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
To je jedina prilika da malo budzet poprave.Rijetko vise da će imati gostujućih navijača koliko i domaćih.Treba malo i sevapa zaraditi....carli22 je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, cuj ba nemamo pravo na kikis. Imamo jer se ima igrat jos 24. kola, a Orasje kad se posklizne jednom gotovo je, mozetel shvatit da smo od prve cetiri utakmice tri igrali u gostima. Ako je istina da ce sutra nasi navijaci placat ulaz, ja bi vama na proljece cenera, pa ko koga. Pozdrav za komsinice
Pa vi ste nama na i na prijateljsku utakmicu ulaz naplatili 5 KM. Sto se cudis sad?carli22 je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, cuj ba nemamo pravo na kikis. Imamo jer se ima igrat jos 24. kola, a Orasje kad se posklizne jednom gotovo je, mozetel shvatit da smo od prve cetiri utakmice tri igrali u gostima. Ako je istina da ce sutra nasi navijaci placat ulaz, ja bi vama na proljece cenera, pa ko koga. Pozdrav za komsinice
Jbg.to je ipak prijateljska bila sa premijerligasom.....koliko znam u prvenstvu,u boksu za gostujuće je uvijek bilo besplatno osim tekme sa Sarajevom jer su trazili čitavu tribinu.Zoom088 je napisao/la:Pa vi ste nama na i na prijateljsku utakmicu ulaz naplatili 5 KM. Sto se cudis sad?carli22 je napisao/la:Daj ba ljudi sta vam je, cuj ba nemamo pravo na kikis. Imamo jer se ima igrat jos 24. kola, a Orasje kad se posklizne jednom gotovo je, mozetel shvatit da smo od prve cetiri utakmice tri igrali u gostima. Ako je istina da ce sutra nasi navijaci placat ulaz, ja bi vama na proljece cenera, pa ko koga. Pozdrav za komsinice
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.