Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Mujo, bices nas !! 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
[youtube][/youtube]Papastathopoulos je napisao/la:Mujo, bices nas !!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tankovicsson nas je odbio i to prilicno jasno, da sam na vasem mjestu ne bih se previse nadao u neki preokret.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.kaagent.be/buffalo/nieuws/17 ... -contract/" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Da je tvoj legendarni Pape bar pricao sa njim kao sto bi to uradilo 95% selektora i da ga je momak cak i odbio ( a mogao bi ga cak i Pape nagovoriti ako bi to znao ) jos uvijek bi imali sanse da zaigra za nas. A ovako posto je Pape gurnuo Dzeku da pregovara u njegovo imecalcio je napisao/la:Tankovicsson nas je odbio i to prilicno jasno, da sam na vasem mjestu ne bih se previse nadao u neki preokret.
Tankovic voli Bosnu samo ipak za njega je Ibrahimovic broj jedan i kada te on nazove to se ne odbija. Da ga nije nazvao bas Zlatan ( sto Svedski selektor nije uradio slucajno ) pitanje je dali bi igrao za njih. Tankovic cak prije pola godine nije htio da izjavi za AZ za koga ce igrati u buducnosti. A sada je jos zahladnio odnose sa njima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo za momka.Head je napisao/la:http://www.kaagent.be/buffalo/nieuws/17 ... -contract/
- calcio
- Kontakt:
Znaci kada svedski selektor zamoli Ibrahimovica da prica sa njim to je odlican potez, a kada nas selektor zamoli Dzeku to je amaterski potez. 
Svedski selektor je dolazio i gledao utakmice i treninge Tankovica. Dao mu je nekakve garancije ( ocigledno lazne ) da na njega racuna. Razgovarao je sa njim licno sto je jedino normalno. Sa time je pokazao jedan nivo ozbiljnosti i igrac ga je mogao pitati sta zeli. Tvom legendarnem Papetu je bilo mrsko otici popricati sa momkom i njegovim trenerom. Odgledat utakmicu ili trening. Kao sto mu je bilo mrsko i za desetine slicnih igraca. Pape je bio lijen selektor umjesto da je sedmicno gledao utakmice tadasnjih i potencijalnih igraca. Radio je posao na pola pa sta bude. Zaboli me **** sto je on bio igracka legenda. Bio je i Maradona pa sta pa su ga Argentinci najurili poslje godine dana i niko ne place za njim. Napravio je vise losih stvari nego dobrih. A sta ako nebude novih Seferovica, Tankovica sta onda. Jeli na to mislio strucnjak uopste.calcio je napisao/la:Znaci kada svedski selektor zamoli Ibrahimovica da prica sa njim to je odlican potez, a kada nas selektor zamoli Dzeku to je amaterski potez.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 dec 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kako znaš da je njihov selektor zamolio Zlatana da priča sa Tankovićem?calcio je napisao/la:Znaci kada svedski selektor zamoli Ibrahimovica da prica sa njim to je odlican potez, a kada nas selektor zamoli Dzeku to je amaterski potez.
Trudiš se da objasniš postupak čovjeka, koji ni na TV-u ne gleda ono što treba. Kamoli da on sjedne u avion i da ide gledati nekog igrača. Frajer je zakasnio na izvlačenje u Brazilu.Ajax je napisao/la:Svedski selektor je dolazio i gledao utakmice i treninge Tankovica. Dao mu je nekakve garancije ( ocigledno lazne ) da na njega racuna. Razgovarao je sa njim licno sto je jedino normalno. Sa time je pokazao jedan nivo ozbiljnosti i igrac ga je mogao pitati sta zeli. Tvom legendarnem Papetu je bilo mrsko otici popricati sa momkom i njegovim trenerom. Odgledat utakmicu ili trening. Kao sto mu je bilo mrsko i za desetine slicnih igraca. Pape je bio lijen selektor umjesto da je sedmicno gledao utakmice tadasnjih i potencijalnih igraca. Radio je posao na pola pa sta bude. Zaboli me **** sto je on bio igracka legenda. Bio je i Maradona pa sta pa su ga Argentinci najurili poslje godine dana i niko ne place za njim. Napravio je vise losih stvari nego dobrih. A sta ako nebude novih Seferovica, Tankovica sta onda. Jeli na to mislio strucnjak uopste.calcio je napisao/la:Znaci kada svedski selektor zamoli Ibrahimovica da prica sa njim to je odlican potez, a kada nas selektor zamoli Dzeku to je amaterski potez.
- calcio
- Kontakt:
Pa nagadjam i za prvog i za drugog, ali smijesno mi kako ovaj Ajax u jednom postu uspije popljuvati to sto je Dzeko pricao sa Tankovicem da bi u narednoj recenici pohvalio to sto je Ibrahimovic pricao sa njim.HariTz je napisao/la:Kako znaš da je njihov selektor zamolio Zlatana da priča sa Tankovićem?calcio je napisao/la:Znaci kada svedski selektor zamoli Ibrahimovica da prica sa njim to je odlican potez, a kada nas selektor zamoli Dzeku to je amaterski potez.
Cinjenica je da nas je momak odbio, izgleda da je glavni razlog bio to sto Susic nije posmatrao njegov trening. (ako je vjerovati Ajaxu)
Cinjenica je LEGENDO nasa da Pape NIJE RADIO SVOJ POSAO SELEKTORA. Nego je poslao igraca ( Dzeku ) da radi njegov posao isto je bilo i kod desetine drugih igraca. Covjek je mislio da je centar svemira i da njemu igraci trebaju dolaziti na noge i moliti ga. E pa ocigledno je pogresno procjenio. Posao selektora je i skauting/nagovaranje novih igraca. I normalno da su iz Svedskog saveza zamoli da Ibrahimovic pozove Tankovica kada su vidjeli za sastanak sa Dzekom. Eto Zlatan se je sam sjetio iz cista mira da nazove Tankovica ciji broj je imao
I nisu bitni ovdje Dzeko i Ibrahimovic nego jedan i drugi selektor. Zasto Safet nije otisao i licno popricao sa Tankovicem i prije sa Seferovicem.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 17 dec 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
Da je htio igrat da sam ga i ja nazvo prihvatio bi i da je s druge strane tro Ibrahimovic.Nije htio i gotovo,sad se moooozda situacija promjenila,al iskreno mislim da se previse nadate.
Da je prihvatio Svedsku samo jer su mu dali laznu garanciju da ce igrat,onda ce i nas prihvatit ako mu sad kazemo da racunamo na njega.Onda ako nas OPET odbije to definitivno znaci da ce igrat za Svedsku jer se tako osjeca,nije Susic kriv jer on voli Svedsku.
Da je prihvatio Svedsku samo jer su mu dali laznu garanciju da ce igrat,onda ce i nas prihvatit ako mu sad kazemo da racunamo na njega.Onda ako nas OPET odbije to definitivno znaci da ce igrat za Svedsku jer se tako osjeca,nije Susic kriv jer on voli Svedsku.
Nad tobom sunce najljepše sja
Hvale vrijedan potez ako su to oba selektora uradili. Čisto sumnjam da je ijedan zamolio svog igrača da porazgovara sa Tankovićem.calcio je napisao/la:Pa nagadjam i za prvog i za drugog, ali smijesno mi kako ovaj Ajax u jednom postu uspije popljuvati to sto je Dzeko pricao sa Tankovicem da bi u narednoj recenici pohvalio to sto je Ibrahimovic pricao sa njim.HariTz je napisao/la:Kako znaš da je njihov selektor zamolio Zlatana da priča sa Tankovićem?calcio je napisao/la:Znaci kada svedski selektor zamoli Ibrahimovica da prica sa njim to je odlican potez, a kada nas selektor zamoli Dzeku to je amaterski potez.
Cinjenica je da nas je momak odbio, izgleda da je glavni razlog bio to sto Susic nije posmatrao njegov trening. (ako je vjerovati Ajaxu)
Vidi, mi igrače gubimo i bez borbe. Neka ode selektor i neka mu da jasno do znanja da interes postoji. Ne na način tipa, on je rođen tu, nema logike da igra za nas.
U ostalome, ako se budemo držali toga, samo ko voli BiH i ko je ogromni patriota može igrati, kvalitet u reprezentaciji će drastično opasti. Mnogi igrači koje mi danas slavimo i koje hvalimo i koji su nas toliko usrećili, hajd da kažem u blažoj verziji, BiH im je sporedna stvar
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Kod nas vlada jedno lose misljenje, a to je da se neko treba moliti i prekljinjati da igra za nas.
Ako neko hoce da igra za nas on ce se i sam potruditi da do toga dodje.
A ne kod nas vlada misljenje da su igraci neki bogovi kojim se treba moliti i kojim treba ici na noge i ispunjavati svaki njihov hir, hir njihovih roditelja, hir njihovih menadzera i koga vec sve ne.
Da Tankovic zaista hoce da igra za nas on bi i igrao, ta odluka je cisto na njemu.
A ne kod nas vlada misljenje da su igraci neki bogovi kojim se treba moliti i kojim treba ici na noge i ispunjavati svaki njihov hir, hir njihovih roditelja, hir njihovih menadzera i koga vec sve ne.
Da Tankovic zaista hoce da igra za nas on bi i igrao, ta odluka je cisto na njemu.
Jah eto, treba mu ikonu napraviti. Aman treba mu samo dati do znanja, treba razgovarati sa njim.grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Kod nas vlada jedno lose misljenje, a to je da se neko treba moliti i prekljinjati da igra za nas.
Ne shvatam ovo igrači razgovaraju bla bla. Selektor to radi. Primaju platu za to.
De malo razmisli kakva bi nam reprezentacija bila da smo svaki put imali taj princip " Ako hoćeš igraj, ako nećeš, ko te yebe".
Niko nije rekao moli, preklinji i ponizavaj se, ipak je državni grb u pitanju. Ali truda u potencijalne fudbalere treba uložiti i treba im dati do znanja da ih želimo.
Haris Hajradinović novi igrač belgijskog Genta
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
- calcio
- Kontakt:
Nije samo Dzeko pricao sa njim nego su ljudi iz saveza isli u Svedsku i sjedili u kuci njegovih roditelja.Ajax je napisao/la:Cinjenica je LEGENDO nasa da Pape NIJE RADIO SVOJ POSAO SELEKTORA. Nego je poslao igraca ( Dzeku ) da radi njegov posao isto je bilo i kod desetine drugih igraca. Covjek je mislio da je centar svemira i da njemu igraci trebaju dolaziti na noge i moliti ga. E pa ocigledno je pogresno procjenio. Posao selektora je i skauting/nagovaranje novih igraca. I normalno da su iz Svedskog saveza zamoli da Ibrahimovic pozove Tankovica kada su vidjeli za sastanak sa Dzekom. Eto Zlatan se je sam sjetio iz cista mira da nazove Tankovica ciji broj je imaoI nisu bitni ovdje Dzeko i Ibrahimovic nego jedan i drugi selektor. Zasto Safet nije otisao i licno popricao sa Tankovicem i prije sa Seferovicem.
Nase je da pitamo i to smo uradili, a ne mozemo nikoga natjerati da uradi nesto sto ne zeli. Shvatas?
Ako Mesa misli da jos uvijek nije kasno neka i on poduzme neke korake da ga privoli mada ja ne bih polagao previse nade u to.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da, ali Pape nije radio nista. Mougce da se Pape tu pitao, da su se konsultovali sa njim, ali kad je on to uzeo stvar u svoje ruke, i otisao gledati igraca, razgovarati sa njim? Skoro pa nikad. Trener Svedske je dosao gledati ga cak i u Englesku, a imaju veci kontingent napadaca od nas.calcio je napisao/la: Nije samo Dzeko pricao sa njim nego su ljudi iz saveza isli u Svedsku i sjedili u kuci njegovih roditelja.
Nase je da pitamo i to smo uradili, a ne mozemo nikoga natjerati da uradi nesto sto ne zeli. Shvatas?
Ako Mesa misli da jos uvijek nije kasno neka i on poduzme neke korake da ga privoli mada ja ne bih polagao previse nade u to.
Kod Tankssona mu i ne dajem toliku krivicu, jer je ovaj izdajnik nije znao sta ce od srece kad mu se javio Ibra i rekao da igra za Svedsku, sve i da je Pape nekim cudom mrdnuo da ga privoli da igra za nas, ovaj bi promjenio odluku cim se javio Ibra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.