SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
-
scudetto89
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Sta je ovo clanovi ekipe premier odigrali parove moje ekipe, koliko vidim neka isprave na vrijeme
04.10.2009 !
Takođe napominjemo da je ponovljena utakmica postavljena u temi kupa vec za vikend, nemamo vise vremena razvlaciti, tako da kockari i joint tipujte
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- feniksptica
- Kontakt:
3x igramo jednu te istu utakmicu, sta ako opet bude nerijeseno ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Navijes alarm da ne bi zakasnioEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:12Znaci trebam pratiti jos i hoce li neko kopirati moje parove i ako kopira trebam rezultate za koje smatram da ce biti zamijeniti rezultatima za koje ne mislim da ce biti. Jos i dezurnu sluzbu da zaposlim i refresh stranice radi svakih 5 minuta. Valjda je lakse nego ograniciti pravilom da mozes odredjeni broj parova imati isti.
Igrat cete i 4. put i sve tako dok ne dobijemo pobjednikafeniksptica je napisao/la: ↑24 feb 2023, 20:333x igramo jednu te istu utakmicu, sta ako opet bude nerijeseno ?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sa takvim luzerskim mentalitetom je bolje i ne igrati. Normalno da treba uraditi sve da dodjes do pobjede. O bilo cemu da se radi.CentarsutNaClanak921 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 18:07Zaista preozbiljno ovu igru shvatate. OK, osvojis timski ili individualni trofej ali ovo treba da bude cista razonoda. Nikakav materijalni dobitak ne postoji za pobjednike tako da mi je ovo prethodno napisano pomalo nevjerovatno
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Ti stavi prvo rezultate koji neve biti pa kad kopiraju stavi za koje mislis da ce bit. Mind gamesEthel je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:12Znaci trebam pratiti jos i hoce li neko kopirati moje parove i ako kopira trebam rezultate za koje smatram da ce biti zamijeniti rezultatima za koje ne mislim da ce biti. Jos i dezurnu sluzbu da zaposlim i refresh stranice radi svakih 5 minuta. Valjda je lakse nego ograniciti pravilom da mozes odredjeni broj parova imati isti.Mig_Mig je napisao/la: ↑24 feb 2023, 16:42Ne znam o cemu ljudi pisu, onaj ko je posvećen nece dozvoliti da se kopiraju parovi. Mene je lani neko kopirao, ja usao pet minuta do meca i promjenio, ili ne tipujes nikako do samog početka. Najlakše tipovat kad izdaju parove i napisati ej gdje su vam rezultati.legenda reala je napisao/la: ↑24 feb 2023, 12:00
Jednom pokrili parove Delfina kad se odlucivalo o tituli zadnje kolo, al sve u skladu s pravilima nisam se sluzio necasnim radnjama ko neki![]()
Nema veze, ovo je dobra lekcija, ovo je zadnji put da sam napisao svoje parove u kupu, svaki sljedeci meč ide 11 od 11 tudjih parova ukljucujuci i penale. U ligi lagano najbolji strijelac tipuje i za mene, moje je samo da osiguran da mi rade opcija copy i paste.
Ali hajde bilo pa proslo, sad znaju buduci protivnici onih koji se sluze ovakvim stvarima sta ih ceka i sljedece sezone ce neciji parovi biti i moji pa nek ne shvati to licno ili nek dezura do roka.
Inace reci mi soluciju kako napravit da se ne kopiraju parovi? Svi slat u pp pa da ovi rade ma dnevnicu u savezu
- kraljttbvb
- Kontakt:
Stavis 15 parova, igrac bira koje ce igrati.
Svako kopiranje jednog para je zuti karton, kopiranje 2 para je crveni karton. Nakon skupljenih 5 zutih kartona ide crveni.
Crveni karton se se odradjuje tako sto u narednoj utakmici imas par manje za pogadjati.
Hoces li da nastavim dalje ili da stanem na ovome?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Pa znaci ti ak odigras prvi, ovaj drugi igra sta mu ostane
Ništa ne dirati, trenutni sistem je i više nego korektan. Jedino ne volim Bundesligaše tipovati jer su tamo abnormalni rezultati česta pojava, ali s obzirom da i protivnik dobije par iz BL dođe na isto.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Treba nagraditi one koji odigraju prvi. Znaci da prate kad se postavljaju parovi i da brinu o svom tipovanju
Kad odigras prvi, ovo sve ostane drugom:
15 parova x 1-0 = 15
15 parova x 2-0 = 15
15 parova x 1-1 = 15
15 parova x 2-1 = 15
-------------------------
Ostane mu tacno 60 kombinacija, ako gledamo samo ova 4 moguca rezultata (1-0, 2-0, 1-1, 2-0), plus mu ostane jos more rezultata...
hahahahaha
I to bi bilo posteno, znaci ti imas pravo odigrati rezultat 1-0,a ja sto sam recimo bio zauzet pa nisam bio prvi na tipovanju, nemam pravo na isti rezultat

Nemojte dalje sa "postenim" tipovanjem
Nemojte dalje sa "postenim" tipovanjem
⚽FK Garaže⚽
- kraljttbvb
- Kontakt:
Imas 15 parova, pa biraj koji ces igrati.
Nece neko ko je prije tebe tipovao, bas sve "tvoje" parove odigrati. Ostalo bi i tebi dosta parova da igras.
Ja bih npr. uglavnom igrao Bundesligu, ti bi EPL, neko bi Primeru, nije to bas kao sto ti mislis i pises.
A ima i opcija da sve ostane isto, pa da uvijek kmecite o poklapanju i domacim/gostujucim kolima
Evo npr. ovaj iznad Carti bi najvise volio da opet on bude moderator i da sebi svako kolo upisuje po 2-3 gola. Ipak je decko na to navikao
Nemoj vise kralju molim te.
Eto covjek fino razradi svoju ideju i umjesto da mu se da prilika da se ista primjeni, on bude ismijavan. Nek vam je zanimljivije i bolje da iz kola u kolo domacini uzimaju preko 90% meceva.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
mozda jedino da izjednacimo broj tekmi, jer sad domacin ima tekmu vise sto bas nema logike
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Tu sam nekoliko sezona i imamo podjednak ucinak u gostima i kuci...Valja pogoditi tacan rez, o cemu pricamo...
Ako ne mozes pogoditi rezultat svejedno je gdje i kako, koji parovi...
Meni Celta izbi 2 gola skoro u 90+ i sta sada....kriv savez, sistem sta....
Ako ne mozes pogoditi rezultat svejedno je gdje i kako, koji parovi...
Meni Celta izbi 2 gola skoro u 90+ i sta sada....kriv savez, sistem sta....
Ne radi ništa. Da im ugodiš, opet bi za dvije sezone našli nešto da se žale i tako u krug. I prednost domaćina je ta jedna tekma.
Od 90 igrača uvijek se isti žale. Sistem je svaki dobar, a da je tako lako pogađati rezultate ne bi kladionice postojale.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo ti je preslikano stanje ko u državi.
Doneses ljudima projekat, levati ne znaju ništa drugo nego ismijavati onog što je pametniji od njih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.