zagorski je napisao/la:Bravo Uprava,bravo igraci,bravo SS,bravo Horde!!!
Zasluzujete se.
Sahranili ste FK Sarajevo definitivno!
Znas da te volim ko brata ali sto ti to treba? Jel ti imas nesto protiv Hordi ili bas nasumicno pises neke stvari koje nisu povezane? Daj brate pa necemo se valjda dijeliti na ove i one i kako je moj **** veci od tvog. Ne prima niko nikakve pare ni za sta na tribini a tome i svjedoci da su određeni momci bili na ispitivanju u policiji za vrijeme Dinine ''vladavine'' jer ih je htio podmititi ako nisi znao. Nikad se oni nece prodati ma sta god bilo. Vjeruj mi da ti momci nikad ne bi izdali Sarajevo, pogotovo ne ne taj nacin. Bit ce ti poslije krivo kad vidis i sam da nije tako jer su to tvoji momci. Evo skandirali su 2 puta, jednom u Zenici i drugi put sada (protiv GOŠK-a nije bilo ali ti mogu reci i zasto na pp) ali ti hoces da kazes da su to navijaci sa istoka/zapada. Kunem ti se da to vođa povede i da to Horde pjevaju sa ostalim navijacima koji su prisutni. Pazi, ja ovim momcima nista ne mogu zamjeriti osim organizacije u nekim stvarima sto je dovelo do pada grupe sto se tice posjete, određene stvari mogu i moraju bolje ali konkretno za ovo nisi u pravu brate. Nemoj dopustiti da ti neko puni glavu raznim pricama, pa sam si cuo sad skandiranje i opet ides protiv toga, skontaj malo. I ja sam na istoj strani kao i ti, rekao bi isto k'o i ti da je istina ali nije. Ne smijemo ici protiv nasih ljudi, nisu krivci na sjeveru nego u Titovoj a i na jos jednoj lokaciji. Mozda sam dosadan sa pricom o istini ali ne smijemo sebi dopustiti da blatimo klub ili nesto povezano sa klubom lazima. Bekić zasluzuje da ga se otjera negdje jako daleko kao i pola prve ekipe a da ne govorim o drugoj postavi, prvi sam bio tu kad sam ''napao'' na upravu radi stranice i informacija koje nisu sredili i evo ja sam serem i pljujem ali pljujem po onome sto zasluzuje to..naravno u nadi da ce biti sutra bolje jer ja kao pojedinac ne mogu promijeniti mnogo toga a zivot bi dao da mogu, osjecam se nemocno koliko volim Sarajevo i ima vec para dana kako ne pisem toliko cesto na forumu jer nemam sta, uglavnom skontaj malo ko ti je prijatelj ko ne prijatelj i kojim ljudima mozes vjerovati.