FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 13 avg 2017, 19:53

skoroalen je napisao/la:Kad skontam da je Mićo standardan u mladoj reprezentaciji, onda shvatim što mi na FM-u tamo oko 2025. godine Bosna bude ispod 70. mjesta na FIFA-inoj rang-listi. Ovakvi treba da zamijene Džeku, Pjanića i ostale?
Kako deveras sa ovim pravilom o broju stranaca? I ja sma daleko doguro, al nema kvalitetnih domacih da napadnem ligu prvaka...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 13 avg 2017, 19:54

Zagor je napisao/la:DA LI SU HORDE UZVIKIVALI ISTA PROTIV UPRAVE ???
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2017, 19:55

Evolution87 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Kad skontam da je Mićo standardan u mladoj reprezentaciji, onda shvatim što mi na FM-u tamo oko 2025. godine Bosna bude ispod 70. mjesta na FIFA-inoj rang-listi. Ovakvi treba da zamijene Džeku, Pjanića i ostale?
Kako deveras sa ovim pravilom o broju stranaca? I ja sma daleko doguro, al nema kvalitetnih domacih da napadnem ligu prvaka...

To je i mene yebavalo, ne može se ništa aman uradit zbog tog pravila. Gledam da skupim 3-4 strana megapojačanja, ostalo pokupim najbolje iz lige. Al' sad igram s Veležom, treća sezona, igram treće pretkolo EL i branim 1:0 protiv Heartsa, strah me uć' u igricu da odigram uzvrat. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 avg 2017, 19:56

zagorski je napisao/la:Bravo Uprava,bravo igraci,bravo SS,bravo Horde!!!
Zasluzujete se.
Sahranili ste FK Sarajevo definitivno!
Znas da te volim ko brata ali sto ti to treba? Jel ti imas nesto protiv Hordi ili bas nasumicno pises neke stvari koje nisu povezane? Daj brate pa necemo se valjda dijeliti na ove i one i kako je moj **** veci od tvog. Ne prima niko nikakve pare ni za sta na tribini a tome i svjedoci da su određeni momci bili na ispitivanju u policiji za vrijeme Dinine ''vladavine'' jer ih je htio podmititi ako nisi znao. Nikad se oni nece prodati ma sta god bilo. Vjeruj mi da ti momci nikad ne bi izdali Sarajevo, pogotovo ne ne taj nacin. Bit ce ti poslije krivo kad vidis i sam da nije tako jer su to tvoji momci. Evo skandirali su 2 puta, jednom u Zenici i drugi put sada (protiv GOŠK-a nije bilo ali ti mogu reci i zasto na pp) ali ti hoces da kazes da su to navijaci sa istoka/zapada. Kunem ti se da to vođa povede i da to Horde pjevaju sa ostalim navijacima koji su prisutni. Pazi, ja ovim momcima nista ne mogu zamjeriti osim organizacije u nekim stvarima sto je dovelo do pada grupe sto se tice posjete, određene stvari mogu i moraju bolje ali konkretno za ovo nisi u pravu brate. Nemoj dopustiti da ti neko puni glavu raznim pricama, pa sam si cuo sad skandiranje i opet ides protiv toga, skontaj malo. I ja sam na istoj strani kao i ti, rekao bi isto k'o i ti da je istina ali nije. Ne smijemo ici protiv nasih ljudi, nisu krivci na sjeveru nego u Titovoj a i na jos jednoj lokaciji. Mozda sam dosadan sa pricom o istini ali ne smijemo sebi dopustiti da blatimo klub ili nesto povezano sa klubom lazima. Bekić zasluzuje da ga se otjera negdje jako daleko kao i pola prve ekipe a da ne govorim o drugoj postavi, prvi sam bio tu kad sam ''napao'' na upravu radi stranice i informacija koje nisu sredili i evo ja sam serem i pljujem ali pljujem po onome sto zasluzuje to..naravno u nadi da ce biti sutra bolje jer ja kao pojedinac ne mogu promijeniti mnogo toga a zivot bi dao da mogu, osjecam se nemocno koliko volim Sarajevo i ima vec para dana kako ne pisem toliko cesto na forumu jer nemam sta, uglavnom skontaj malo ko ti je prijatelj ko ne prijatelj i kojim ljudima mozes vjerovati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 avg 2017, 19:58

skoroalen je napisao/la:

To je i mene yebavalo, ne može se ništa aman uradit zbog tog pravila. Gledam da skupim 3-4 strana megapojačanja, ostalo pokupim najbolje iz lige. Al' sad igram s Veležom, treća sezona, igram treće pretkolo EL i branim 1:0 protiv Heartsa, strah me uć' u igricu da odigram uzvrat. :mrgreen:
Ma sranje, jos BiH usla u EU, a idalje igraci sa EU pasosom stranci... Pisam ovu nasu ligu sa drugom postavom, dok mi prva igra ligu prvaka, al ne moze dalje od grupne faze taman da senad repuh vodi ekipu...

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 avg 2017, 20:01

Svaka cast za HZ. Stanojevic je pojacanje. Da su ranije napravili pritisak, mogli smo do punog plijena. Generalno losa predstava, mozda da je Nedim pogodio..... HZ-a..na visini zadatka. :tokralju:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 avg 2017, 20:01

Evolution87 je napisao/la:Ma sranje, jos BiH usla u EU, a idalje igraci sa EU pasosom stranci... Pisam ovu nasu ligu sa drugom postavom, dok mi prva igra ligu prvaka, al ne moze dalje od grupne faze taman da senad repuh vodi ekipu...

Ja sam sad u Velež Gudjohnsena doveo, s 39 godina razbija :D Melunović u vrhu napada, trpa k'o lud na pripremama, i u prvom kolu zabio 2 komada.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2017, 20:03

MortemHz je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Bravo Uprava,bravo igraci,bravo SS,bravo Horde!!!
Zasluzujete se.
Sahranili ste FK Sarajevo definitivno!
Znas da te volim ko brata ali sto ti to treba? Jel ti imas nesto protiv Hordi ili bas nasumicno pises neke stvari koje nisu povezane? Daj brate pa necemo se valjda dijeliti na ove i one i kako je moj **** veci od tvog. Ne prima niko nikakve pare ni za sta na tribini a tome i svjedoci da su određeni momci bili na ispitivanju u policiji za vrijeme Dinine ''vladavine'' jer ih je htio podmititi ako nisi znao. Nikad se oni nece prodati ma sta god bilo. Vjeruj mi da ti momci nikad ne bi izdali Sarajevo, pogotovo ne ne taj nacin. Bit ce ti poslije krivo kad vidis i sam da nije tako jer su to tvoji momci. Evo skandirali su 2 puta, jednom u Zenici i drugi put sada (protiv GOŠK-a nije bilo ali ti mogu reci i zasto na pp) ali ti hoces da kazes da su to navijaci sa istoka/zapada. Kunem ti se da to vođa povede i da to Horde pjevaju sa ostalim navijacima koji su prisutni. Pazi, ja ovim momcima nista ne mogu zamjeriti osim organizacije u nekim stvarima sto je dovelo do pada grupe sto se tice posjete, određene stvari mogu i moraju bolje ali konkretno za ovo nisi u pravu brate. Nemoj dopustiti da ti neko puni glavu raznim pricama, pa sam si cuo sad skandiranje i opet ides protiv toga, skontaj malo. I ja sam na istoj strani kao i ti, rekao bi isto k'o i ti da je istina ali nije. Ne smijemo ici protiv nasih ljudi, nisu krivci na sjeveru nego u Titovoj a i na jos jednoj lokaciji. Mozda sam dosadan sa pricom o istini ali ne smijemo sebi dopustiti da blatimo klub ili nesto povezano sa klubom lazima. Bekić zasluzuje da ga se otjera negdje jako daleko kao i pola prve ekipe a da ne govorim o drugoj postavi, prvi sam bio tu kad sam ''napao'' na upravu radi stranice i informacija koje nisu sredili i evo ja sam serem i pljujem ali pljujem po onome sto zasluzuje to..naravno u nadi da ce biti sutra bolje jer ja kao pojedinac ne mogu promijeniti mnogo toga a zivot bi dao da mogu, osjecam se nemocno koliko volim Sarajevo i ima vec para dana kako ne pisem toliko cesto na forumu jer nemam sta, uglavnom skontaj malo ko ti je prijatelj ko ne prijatelj i kojim ljudima mozes vjerovati.
Mozda sam u svom ovom razocarenju i srdzbi i pretjerao i ako jesam izvinjavam se,znam da tu ima extra momaka.
Ali ne mogu sebi nikako da objasnim ovu pasivnost Hordi prema Upravi. I ovo skandiranje u Zenici i danas u Doboju je od raje sa istoka i zapada,bar tako kazu oni koji su tu bili. Na utakmici protiv GOSK-a nisu ispratili kada je istok poceo,a zapad nastavio skandiranje jos im pjevaju onu pjesmicu 'i kada tesko je...',pa dalje nema nikakvog saopstenja,osude (ne)rada Uprave aktivnosti itd. To ne mogu niakako da razumijem i opravdam.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2017, 20:05

fks74 je napisao/la:Svaka cast za HZ. Stanojevic je pojacanje. Da su ranije napravili pritisak, mogli smo do punog plijena. Generalno losa predstava, mozda da je Nedim pogodio..... HZ-a..na visini zadatka. :tokralju:
Za sta im cestitas,sta se desilo?

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 13 avg 2017, 20:11

Evolution87 je napisao/la:slika
sta ovaj frajer jede jbt :shock: :shock: :shock: :shock:
Zašto mu reporter nije ponudio šamrlicu. :crazy:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 avg 2017, 20:12

zagorski je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Svaka cast za HZ. Stanojevic je pojacanje. Da su ranije napravili pritisak, mogli smo do punog plijena. Generalno losa predstava, mozda da je Nedim pogodio..... HZ-a..na visini zadatka. :tokralju:
Pa nisu valjda navijaci Mladosti skandirali: Uprava napolje !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 avg 2017, 20:18

fks74 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Isto kao i protiv GOŠK-a prije sedam dana. Ma hajde molim te.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2017, 20:18

fks74 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Skandirala raja sa istoka i zapada koja je dosla na utakmicu,meni tako rekose oni koji su bili danas na utakmici.
Edit:sram te bilo i ti tjeras upravu,a poznat si po tome da ne mjenjas stavove.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 avg 2017, 20:18

Ovaj Đelimić slobodan igrac,lego bi ovoj ekipi pravo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 avg 2017, 20:20

amypitar je napisao/la:Ovaj Đelimić slobodan igrac,lego bi ovoj ekipi pravo.
ne bi, on zna ''lopte''.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 avg 2017, 20:21

zagorski je napisao/la:sram te bilo i ti tjeras upravu,a poznat si po tome da ne mjenjas stavove.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Idi budalo kad me ne prekide!
Samo Saraj'vo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 avg 2017, 20:24

Kada sam ja napisao , da sam za ovu upravu. Nadji post i ja se odjavljujem sa foruma.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 avg 2017, 20:26

amypitar je napisao/la:Ovaj Đelimić slobodan igrac,lego bi ovoj ekipi pravo.
ne bi, on zna ''lopte''.

Eto Said je smanjio platu,bar da pokusaju iz uprave da ga dovedu ,ako ništa zbog svoje guzice.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 avg 2017, 20:27

Jel tacan termin derbija subota 19 h?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 avg 2017, 20:28

PitarBordo je napisao/la:
zagorski je napisao/la:sram te bilo i ti tjeras upravu,a poznat si po tome da ne mjenjas stavove.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Idi budalo kad me ne prekide!
Bitno je da ima principjelnih ljudi :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, nedimmmm1337, ronaldo99 i 37 gostiju.