Do kraja.High je napisao/la:Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ima posebnu klauzulu, dok 90% publike ne opadne kosa sa glave.High je napisao/la:Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Redari su mu **** majku danas. Dvije nam lopte napuca u Bosnu djeca jadna moraju plivati po njih. Pa dobro ljudi nemamo mi toliko da se sad razbacujemo. Upropasi nas Bekić ko niko.High je napisao/la:Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
A sad bez zajebancije, iskreno suosjećanje za sve vas za većinu ovih krava na terenu, par njih ok Rahmanovic odlican, Stanojevic dobar, ostalo navliju. I mi smo bili slabi ali ipak se od vasih očekuje puno više.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nije to nista,mi djecu saljemo na Grdonj i Hum po Almirove lopteAddict je napisao/la:Redari su mu **** majku danas. Dvije nam lopte napuca u Bosnu djeca jadna moraju plivati po njih. Pa dobro ljudi nemamo mi toliko da se sad razbacujemo. Upropasi nas Bekić ko niko.High je napisao/la:Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
A sad bez zajebancije, iskreno suosjećanje za sve vas za većinu ovih krava na terenu, par njih ok Rahmanovic odlican, Stanojevic dobar, ostalo navliju. I mi smo bili slabi ali ipak se od vasih očekuje puno više.
- Evolution87
- Kontakt:
halmir bekic ce igrati za FKS sve dok nasi ne nadju pristojnu zamjenu za njega. Momcina navija za FKS od malih nogu i ne zeli da kakva taraba zauzme mjesto umjesto njega i tako narusi ugled klubu. Aferim za naseg bekica.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- muhamedhulk
- Kontakt:
mislio je na 'iz standardne situacije - prekida', gdje je odbrana postavljena. nije mislio standardno primamo golove...PitarBordo je napisao/la:Al' kad Zijo odvali na poluvremenu "primamo golove, standardna situacija..." Pa da ih plaćaju 20 maraka godišnje obojicu to je 80 maraka više nego što vrijede.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
"Ne brini se druže još uvijek smo mrtvi, sve je opet truhlo, samo još više smrdi.."PitarBordo je napisao/la:Ja stvarno nemam više snage ni da se smijem ovo. Ovo nije FK Sarajevo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Jeli Ilevski jos na odmoru?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Nije nikad prestao odmarati otkako je kod nas..Zagor je napisao/la:Jeli Ilevski jos na odmoru?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako smo pretjerivali s euforijom i pisanjem po sirotinji tako i sad pretjerujemo s negativom . uprava napolje !!!

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
evo jedne za upravu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Contract until: 30.06.2018High je napisao/la:Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Smije l' se ko kladit da će mu naši produžit ugovor?MortemHz je napisao/la:Contract until: 30.06.2018High je napisao/la:Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Prije svih obavezno, ja cu blokirati Titovu ako ode dabeskoroalen je napisao/la:Smije l' se ko kladit da će mu naši produžit ugovor?MortemHz je napisao/la:Contract until: 30.06.2018High je napisao/la:Dokad Taraba Bekić ima s nama ugovor?
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa kad zna gdje igrace grijese, zasto to ne ispravi i poprica sa njima na treningu?muhamedhulk je napisao/la:mislio je na 'iz standardne situacije - prekida', gdje je odbrana postavljena. nije mislio standardno primamo golove...PitarBordo je napisao/la:Al' kad Zijo odvali na poluvremenu "primamo golove, standardna situacija..." Pa da ih plaćaju 20 maraka godišnje obojicu to je 80 maraka više nego što vrijede.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma napisao je @Sarajlijica ja msm to, imamo štopera od 175 koji uopšte nije štoper. Danas je ono Perin gol realno, odnosno onog štopera kojeg trenutno Perica igra jer ne može on bit kriv za zaduženje koje nije njegovo. Al džaba, bolje premiještat postojeće igrače po terenu nego ubacit nekog drugog.ElCartel11 je napisao/la:Pa kad zna gdje igrace grijese, zasto to ne ispravi i poprica sa njima na treningu?muhamedhulk je napisao/la:mislio je na 'iz standardne situacije - prekida', gdje je odbrana postavljena. nije mislio standardno primamo golove...PitarBordo je napisao/la:Al' kad Zijo odvali na poluvremenu "primamo golove, standardna situacija..." Pa da ih plaćaju 20 maraka godišnje obojicu to je 80 maraka više nego što vrijede.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Imam jednu infu. nije nikakav novost al reko da potvrdim sadasnje stanje u klubu. ali posto mi je daidza pricao to i to danas, kad sam mu rekao da gubimo, vjerujem u istu. E ovako rece mi on da je neki dan stao sa jednim covjek koji je blizak upravi i koji je veliki navijac Sarajeva da je stanje u klubu katastrofa. Ne zna se ni ko pije ni ko placa da se tako izrazim. Kaze toliko se covjek iznrevirao da se sav zajapurio , zacrvenio od neke muke kad mu je pricao o tome.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Mi smo crveni evo godinu dana. Sve se ovo moglo naslutiti, ali sve, samo su se ovdje tikvani javljali i pisali kako mi pljujemo i mrzimo Klub.Zagor je napisao/la:Imam jednu infu. nije nikakav novost al reko da potvrdim sadasnje stanje u klubu. ali posto mi je daidza pricao to i to danas, kad sam mu rekao da gubimo, vjerujem u istu. E ovako rece mi on da je neki dan stao sa jednim covjek koji je blizak upravi i koji je veliki navijac Sarajeva da je stanje u klubu katastrofa. Ne zna se ni ko pije ni ko placa da se tako izrazim. Kaze toliko se covjek iznrevirao da se sav zajapurio , zacrvenio od neke muke kad mu je pricao o tome.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Repuh govori da je ovo dobro, nije uopšte razočaran. Opet se spominje težak teren i opet standardno od njih, evo od kako nas oni vode, 90% izjava je da nam treba u sljedećem kolu pobjeda za vjetar u leđa, za samopouzdanje, opet nas oni kao vade iz rezultatske krize.... pa nisu normalni, oni su preglu.pi baš.
Joj, što mi idu na kur.ac
Joj, što mi idu na kur.ac
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, mnon46, MostarReds22, OzmoodPinglewood, SilaMoc1946, Vanja8, worchester i 50 gostiju.