Ma taman, da ima 190cm ako neko nije stoper jednostavno nije i ne izmisljas toplu vodu. Razumio bi, da stvarno nismo imali niti jednog stopera na klupi, ali zasto ne probati sa Mujakicem? Ivetic je ljevi bocni i ja ne znam je li kod nas odigrao 3 utakmice na svojoj poziciji. Sve vise pocinjem vjerovati, da pojedini igraci imaju u ugovoru koliko tekmi moraju odigrati (normala menadzeri sredili).skoroalen je napisao/la: Ma napisao je @Sarajlijica ja msm to, imamo štopera od 175 koji uopšte nije štoper. Danas je ono Perin gol realno, odnosno onog štopera kojeg trenutno Perica igra jer ne može on bit kriv za zaduženje koje nije njegovo. Al džaba, bolje premiještat postojeće igrače po terenu nego ubacit nekog drugog.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kod gola Zahirovica,Stanojevic je kriv jel je njegov igrac ovdje bio.Inace mimo toga svidja mi se Stanojevic,drzak je ,cini mi se da ne j.ebe zivu silu na terenu.Bas onaj veznjak sto se voli "marisat".Falio je neko takav
Ev na BHT pocinje drugo poluvrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma upasce i on u ovo sivilo od ekipe, gdje se ne zna ko sta igra.miky_hz je napisao/la:Kod gola Zahirovica,Stanojevic je kriv jel je njegov igrac ovdje bio.Inace mimo toga svidja mi se Stanojevic,drzak je ,cini mi se da ne j.ebe zivu silu na terenu.Bas onaj veznjak sto se voli "marisat".Falio je neko takav
Sta mislis hocemo li izjednaciti u drugom?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nisu.joker90 je napisao/la:Jesu li plate redovne igračima?
Pitajte Dusana Hodzica i Mihojevica, recimo.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Kad već vodi Klub svako ko Ga voli, onda nek daju i nama kakvu priliku. Mizernu ću plaću uzeti - za gorivo i pokoji plaćeni bukvar, što je par stotina mjesečno.SiouxLukavac je napisao/la:Repuh govori da je ovo dobro, nije uopšte razočaran. Opet se spominje težak teren i opet standardno od njih, evo od kako nas oni vode, 90% izjava je da nam treba u sljedećem kolu pobjeda za vjetar u leđa, za samopouzdanje, opet nas oni kao vade iz rezultatske krize.... pa nisu normalni, oni su preglu.pi baš.
Joj, što mi idu na kur.ac
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja vjerujem da mozemo u drugom cak i pobjediti.Ev gledam,cekam,nadam se,pa da poletim u euforijuElCartel11 je napisao/la:Ma upasce i on u ovo sivilo od ekipe, gdje se ne zna ko sta igra.miky_hz je napisao/la:Kod gola Zahirovica,Stanojevic je kriv jel je njegov igrac ovdje bio.Inace mimo toga svidja mi se Stanojevic,drzak je ,cini mi se da ne j.ebe zivu silu na terenu.Bas onaj veznjak sto se voli "marisat".Falio je neko takav
Sta mislis hocemo li izjednaciti u drugom?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Uzasno.Evander je napisao/la:Nisu.joker90 je napisao/la:Jesu li plate redovne igračima?
Pitajte Dusana Hodzica i Mihojevica, recimo.
Ugasicemo se u pm kako je krenulo.
ZZ
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
A šta je sa Mihojevićem????
Doktor reče da samo Hebibović neće konkurisat, a Marka ni na klupi? Zbog čega?
Doktor reče da samo Hebibović neće konkurisat, a Marka ni na klupi? Zbog čega?
Hahahahah i ja bas to kontam nesto, dosta ti samo izjava trenera da vidis koliko je kompetentan za taj posao, mogu mislit kako objasnjava taktiku nesto u fazonu sto je vise napucas veci si gospodin. Ne znam sta vise rec na sve ovo, ne isplati se, samo dzabe obolit.SiouxLukavac je napisao/la:Repuh govori da je ovo dobro, nije uopšte razočaran. Opet se spominje težak teren i opet standardno od njih, evo od kako nas oni vode, 90% izjava je da nam treba u sljedećem kolu pobjeda za vjetar u leđa, za samopouzdanje, opet nas oni kao vade iz rezultatske krize.... pa nisu normalni, oni su preglu.pi baš.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ma zamisli nama je najaveci "uspjeh" u ovouh godinu dana sto smo zajebali kone za titulu. Nicega se drugog ne mogu sjetiti !?High je napisao/la:Mi smo crveni evo godinu dana. Sve se ovo moglo naslutiti, ali sve, samo su se ovdje tikvani javljali i pisali kako mi pljujemo i mrzimo Klub.Zagor je napisao/la:Imam jednu infu. nije nikakav novost al reko da potvrdim sadasnje stanje u klubu. ali posto mi je daidza pricao to i to danas, kad sam mu rekao da gubimo, vjerujem u istu. E ovako rece mi on da je neki dan stao sa jednim covjek koji je blizak upravi i koji je veliki navijac Sarajeva da je stanje u klubu katastrofa. Ne zna se ni ko pije ni ko placa da se tako izrazim. Kaze toliko se covjek iznrevirao da se sav zajapurio , zacrvenio od neke muke kad mu je pricao o tome.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
To sam i ja govorio. Za dvije stoje ću ih vodit i ostvarit bolje rezultate. Što bi Braco rek'o, barem me ova sela neće mlatit na Koševu.High je napisao/la:Kad već vodi Klub svako ko Ga voli, onda nek daju i nama kakvu priliku. Mizernu ću plaću uzeti - za gorivo i pokoji plaćeni bukvar, što je par stotina mjesečno.SiouxLukavac je napisao/la:Repuh govori da je ovo dobro, nije uopšte razočaran. Opet se spominje težak teren i opet standardno od njih, evo od kako nas oni vode, 90% izjava je da nam treba u sljedećem kolu pobjeda za vjetar u leđa, za samopouzdanje, opet nas oni kao vade iz rezultatske krize.... pa nisu normalni, oni su preglu.pi baš.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jeste vi to nezadovoljni bodom protiv lidera prvenstva u gostima ? 
Kaubojdžija je pohvalio Krepuha i taktiku mu, što znači da bezveze mlatimo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bit ce bolje 
Ako se nesto znacajno ne promijeni, bit ce i gore.Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce bolje
Evo konacno ce imati premije ako pobijede kone. Bit ce nagradjeni ili porcijom cevapa kod Ferhatovica ili kilom jabuka al bit ce dobro nagradjeni
Igrac koji puca taj ce dati gol...igrac koji ne puca nece dati gol
Igrac koji puca taj ce dati gol...igrac koji ne puca nece dati gol
Moj Ado, pa i u nas ti je ovako, samo, doduše, bez ćevapa i jabuka.ado-hz je napisao/la:Evo konacno ce imati premije ako pobijede kone. Bit ce nagradjeni ili porcijom cevapa kod Ferhatovica ili kilom jabuka al bit ce dobro nagradjeni![]()
Igrac koji puca taj ce dati gol...igrac koji ne puca nece dati gol![]()
![]()
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Iza devet sela iza devet gora iza devet dolina Hebib se sprema , kaze da ce grist protiv kona .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Znam brate, klub je talac. Ja ne vidim nacin kako da mu pomognem. Hoce li pomoci da nekom razbijem glavu ciglom, ili cu ja kao pojedinac ispusiti. Ovih se necemo kutarisati dko Adzo tako ne kaze, mi kod Adze nemamo nikakvog lobija. Slijepa ulicaEvander je napisao/la:Ako se nesto znacajno ne promijeni, bit ce i gore.Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce bolje