FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 14 avg 2017, 00:20

skoroalen je napisao/la: Ma napisao je @Sarajlijica ja msm to, imamo štopera od 175 koji uopšte nije štoper. Danas je ono Perin gol realno, odnosno onog štopera kojeg trenutno Perica igra jer ne može on bit kriv za zaduženje koje nije njegovo. Al džaba, bolje premiještat postojeće igrače po terenu nego ubacit nekog drugog.
Ma taman, da ima 190cm ako neko nije stoper jednostavno nije i ne izmisljas toplu vodu. Razumio bi, da stvarno nismo imali niti jednog stopera na klupi, ali zasto ne probati sa Mujakicem? Ivetic je ljevi bocni i ja ne znam je li kod nas odigrao 3 utakmice na svojoj poziciji. Sve vise pocinjem vjerovati, da pojedini igraci imaju u ugovoru koliko tekmi moraju odigrati (normala menadzeri sredili).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2017, 00:21

Kod gola Zahirovica,Stanojevic je kriv jel je njegov igrac ovdje bio.Inace mimo toga svidja mi se Stanojevic,drzak je ,cini mi se da ne j.ebe zivu silu na terenu.Bas onaj veznjak sto se voli "marisat".Falio je neko takav

Ev na BHT pocinje drugo poluvrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 avg 2017, 00:22

Jesu li plate redovne igračima?
Bahati, bahati Željkan!
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 avg 2017, 00:23

miky_hz je napisao/la:Kod gola Zahirovica,Stanojevic je kriv jel je njegov igrac ovdje bio.Inace mimo toga svidja mi se Stanojevic,drzak je ,cini mi se da ne j.ebe zivu silu na terenu.Bas onaj veznjak sto se voli "marisat".Falio je neko takav

Ma upasce i on u ovo sivilo od ekipe, gdje se ne zna ko sta igra.

Sta mislis hocemo li izjednaciti u drugom? :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 00:24

joker90 je napisao/la:Jesu li plate redovne igračima?
Nisu.
Pitajte Dusana Hodzica i Mihojevica, recimo.

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 00:24

SiouxLukavac je napisao/la:Repuh govori da je ovo dobro, nije uopšte razočaran. Opet se spominje težak teren i opet standardno od njih, evo od kako nas oni vode, 90% izjava je da nam treba u sljedećem kolu pobjeda za vjetar u leđa, za samopouzdanje, opet nas oni kao vade iz rezultatske krize.... pa nisu normalni, oni su preglu.pi baš.

Joj, što mi idu na kur.ac
Kad već vodi Klub svako ko Ga voli, onda nek daju i nama kakvu priliku. Mizernu ću plaću uzeti - za gorivo i pokoji plaćeni bukvar, što je par stotina mjesečno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 avg 2017, 00:25

ElCartel11 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kod gola Zahirovica,Stanojevic je kriv jel je njegov igrac ovdje bio.Inace mimo toga svidja mi se Stanojevic,drzak je ,cini mi se da ne j.ebe zivu silu na terenu.Bas onaj veznjak sto se voli "marisat".Falio je neko takav

Ma upasce i on u ovo sivilo od ekipe, gdje se ne zna ko sta igra.

Sta mislis hocemo li izjednaciti u drugom? :kafa:
Ja vjerujem da mozemo u drugom cak i pobjediti.Ev gledam,cekam,nadam se,pa da poletim u euforiju :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 avg 2017, 00:26

Evander je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Jesu li plate redovne igračima?
Nisu.
Pitajte Dusana Hodzica i Mihojevica, recimo.

Uzasno.
Ugasicemo se u pm kako je krenulo.
ZZ

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 14 avg 2017, 00:26

A šta je sa Mihojevićem????
Doktor reče da samo Hebibović neće konkurisat, a Marka ni na klupi? Zbog čega?

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 14 avg 2017, 00:27

SiouxLukavac je napisao/la:Repuh govori da je ovo dobro, nije uopšte razočaran. Opet se spominje težak teren i opet standardno od njih, evo od kako nas oni vode, 90% izjava je da nam treba u sljedećem kolu pobjeda za vjetar u leđa, za samopouzdanje, opet nas oni kao vade iz rezultatske krize.... pa nisu normalni, oni su preglu.pi baš.

Hahahahah i ja bas to kontam nesto, dosta ti samo izjava trenera da vidis koliko je kompetentan za taj posao, mogu mislit kako objasnjava taktiku nesto u fazonu sto je vise napucas veci si gospodin. Ne znam sta vise rec na sve ovo, ne isplati se, samo dzabe obolit.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 avg 2017, 00:28

High je napisao/la:
Zagor je napisao/la:Imam jednu infu. nije nikakav novost al reko da potvrdim sadasnje stanje u klubu. ali posto mi je daidza pricao to i to danas, kad sam mu rekao da gubimo, vjerujem u istu. E ovako rece mi on da je neki dan stao sa jednim covjek koji je blizak upravi i koji je veliki navijac Sarajeva da je stanje u klubu katastrofa. Ne zna se ni ko pije ni ko placa da se tako izrazim. Kaze toliko se covjek iznrevirao da se sav zajapurio , zacrvenio od neke muke kad mu je pricao o tome.
Mi smo crveni evo godinu dana. Sve se ovo moglo naslutiti, ali sve, samo su se ovdje tikvani javljali i pisali kako mi pljujemo i mrzimo Klub.
Ma zamisli nama je najaveci "uspjeh" u ovouh godinu dana sto smo zajebali kone za titulu. Nicega se drugog ne mogu sjetiti !? :hmmmmm:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 14 avg 2017, 00:28

High je napisao/la:

Kad već vodi Klub svako ko Ga voli, onda nek daju i nama kakvu priliku. Mizernu ću plaću uzeti - za gorivo i pokoji plaćeni bukvar, što je par stotina mjesečno.
To sam i ja govorio. Za dvije stoje ću ih vodit i ostvarit bolje rezultate. Što bi Braco rek'o, barem me ova sela neće mlatit na Koševu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 14 avg 2017, 00:31

Jeste vi to nezadovoljni bodom protiv lidera prvenstva u gostima ? :kafa:

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 00:32

Kaubojdžija je pohvalio Krepuha i taktiku mu, što znači da bezveze mlatimo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 00:32

Bit ce bolje :(

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 14 avg 2017, 00:36

Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce bolje :(
Ako se nesto znacajno ne promijeni, bit ce i gore.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 avg 2017, 00:37

Evo konacno ce imati premije ako pobijede kone. Bit ce nagradjeni ili porcijom cevapa kod Ferhatovica ili kilom jabuka al bit ce dobro nagradjeni ;)
Igrac koji puca taj ce dati gol...igrac koji ne puca nece dati gol :D :lol:

High

Post Postao/la High » 14 avg 2017, 00:37

ado-hz je napisao/la:Evo konacno ce imati premije ako pobijede kone. Bit ce nagradjeni ili porcijom cevapa kod Ferhatovica ili kilom jabuka al bit ce dobro nagradjeni ;)
Igrac koji puca taj ce dati gol...igrac koji ne puca nece dati gol :D :lol:

Moj Ado, pa i u nas ti je ovako, samo, doduše, bez ćevapa i jabuka.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 14 avg 2017, 00:39

Iza devet sela iza devet gora iza devet dolina Hebib se sprema , kaze da ce grist protiv kona .

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 14 avg 2017, 00:41

Evander je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Bit ce bolje :(
Ako se nesto znacajno ne promijeni, bit ce i gore.

Znam brate, klub je talac. Ja ne vidim nacin kako da mu pomognem. Hoce li pomoci da nekom razbijem glavu ciglom, ili cu ja kao pojedinac ispusiti. Ovih se necemo kutarisati dko Adzo tako ne kaze, mi kod Adze nemamo nikakvog lobija. Slijepa ulica :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, johntravolta123, ronaldo99, Rule_hz, Vanja8, Venom i 48 gostiju.