FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ugljesa ima vise znanja od Hasanovica,ali realno ni jedan ni drugi nisu igraci za Zelju. Dino je nase dijete i borben je. To mu je veliki plus. Mozda je tri godine puno,ali neka ga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Nije ovo loš potez iako ni ja nisam vidio neki kvalitet u Dini, čak najslabiji od naše djece koja su bar malo šanse dobijali, najtanji potencijal. Vidjećemo, treba momku dati šansu, skup nije sigurno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
kako ces vidjet kad je dobio maksimalno deset minuta po utakmici, i uvijek je korektno odradio to, posebno zadnji put protiv radnikaNeandertalac je napisao/la:Nije ovo loš potez iako ni ja nisam vidio neki kvalitet u Dini, čak najslabiji od naše djece koja su bar malo šanse dobijali, najtanji potencijal. Vidjećemo, treba momku dati šansu, skup nije sigurno.
ja ga se sjecam kad je za juniore igro, svi su govorili novi zola
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Neandertalac
- Kontakt:
Ja ti realno pričam Irfo, kada god je ušao ništa osim da je agresivan nisam primijetio a to je jako malo u današnjem fudbalu. Dm takvih karakteristika su prošlost, vrsta koja je skoro izumrla. Znaš da bi ja volio da on eksplodira, pokaže i svoje druge vrijednosti ali Bgmi teško, u razgovoru sa nekim učenijim ljudima stekao sam isti utisak. Opet, nije skup, znaš šta može a ima i malo prostora za napredak. Vidjećemo, potez pola/pola.irfo je napisao/la:kako ces vidjet kad je dobio maksimalno deset minuta po utakmici, i uvijek je korektno odradio to, posebno zadnji put protiv radnikaNeandertalac je napisao/la:Nije ovo loš potez iako ni ja nisam vidio neki kvalitet u Dini, čak najslabiji od naše djece koja su bar malo šanse dobijali, najtanji potencijal. Vidjećemo, treba momku dati šansu, skup nije sigurno.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Da hoce poceti ova utakmica. Nervoza veca nego pred derbi.
Ja sam sto posto ubjedjen da moze biti odlican igrac, nesto slicno zahirovicu (prije nego je kod nas doso)Neandertalac je napisao/la:Ja ti realno pričam Irfo, kada god je ušao ništa osim da je agresivan nisam primijetio a to je jako malo u današnjem fudbalu. Dm takvih karakteristika su prošlost, vrsta koja je skoro izumrla. Znaš da bi ja volio da on eksplodira, pokaže i svoje druge vrijednosti ali Bgmi teško, u razgovoru sa nekim učenijim ljudima stekao sam isti utisak. Opet, nije skup, znaš šta može a ima i malo prostora za napredak. Vidjećemo, potez pola/pola.irfo je napisao/la:kako ces vidjet kad je dobio maksimalno deset minuta po utakmici, i uvijek je korektno odradio to, posebno zadnji put protiv radnikaNeandertalac je napisao/la:Nije ovo loš potez iako ni ja nisam vidio neki kvalitet u Dini, čak najslabiji od naše djece koja su bar malo šanse dobijali, najtanji potencijal. Vidjećemo, treba momku dati šansu, skup nije sigurno.
Sinisa na klupi...
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Mora Sinisa malo odmorit, igro je svaku
- Neandertalac
- Kontakt:
Trebala bi desna strana biti bas jaka ako gledamo formu Stane i Miroslava. Jos se Stana vraca na prirodnu poziciju.
Nije losa ova varijanta Sinisa je jedan od najlosijih zadnje 2 tekme. Idemo ludo idemo jakoooooo
VOLIM TE ZELJO
VOLIM TE ZELJO
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Hoće li biti kakav link?
ZaZelju je napisao/la:Hoće li biti kakav link?
Ovdje piše u chatu vlasnik kanala da ce u opis ubaciti kasnije i stream Želje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hvala!Otelo je napisao/la:ZaZelju je napisao/la:Hoće li biti kakav link?
ovaj prevarant jedino moze ukrast nekom s youtube stream i stavit na svojOtelo je napisao/la:ZaZelju je napisao/la:Hoće li biti kakav link?
- Neandertalac
- Kontakt:
Dijelite u pp stremove, ovi ukidaju odmah. Naravno meni prvome 
Gdje onaj Virtu, on je kompetentan za ove relacije.
Ima ko link za mobitel?
Gdje onaj Virtu, on je kompetentan za ove relacije.
Ima ko link za mobitel?
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 apr 2017, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Što se današnje utakmice tiče, predviđam ako Bog da Željinu pobjedu. Sviđa mi se naša desna strana danas.
Moglo bi biti 2:0 već u prvom poluvremenu, a nakon toga crveni karton za domaćina, i da Željo onda privede utakmicu kraju.
Sretno Željo ako Bog da!
Moglo bi biti 2:0 već u prvom poluvremenu, a nakon toga crveni karton za domaćina, i da Željo onda privede utakmicu kraju.
Sretno Željo ako Bog da!
Dobar teren.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.