Ne moraš zvati samo u trazeno polje ukucaj svoj mail i gledaš bez problema
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hvala brate
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- TinoSexSusic
- Kontakt:
Brate odes na fks profil na instagramu, ima raja slika svoje clanske, proberes jednu gdje se vidi barcode i napravis acc ha ya

"Ima Bosne, beglerbeže i Bošnjaka u njoj! Bili su prije vas i ako Bog da, biti će i poslije vas!"
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Za Bordo-Bijele boje i Sarajevo grad!!!
Koliko malo ljudi sa ovog foruma je bilo clan kluba govori i to non stop pitanje "da li mogu gledati utakmicu bez clanske, jos nije stigla?"
A ako si bio prethodne godine clan, i ako imas mail adresu s kojom se prijavis na nasu zvanicnj stranicu, znat ces da ti ne treba ni bar kod, nego email adresa i sifra i ono ti, kad uplatis, automatski produzi clanarinu do 31.12.2022 godine.
Al lijepo je kad su tu novi clanovi
A ako si bio prethodne godine clan, i ako imas mail adresu s kojom se prijavis na nasu zvanicnj stranicu, znat ces da ti ne treba ni bar kod, nego email adresa i sifra i ono ti, kad uplatis, automatski produzi clanarinu do 31.12.2022 godine.
Al lijepo je kad su tu novi clanovi

- ElCartel11
- Kontakt:
Vidim da su unutra ekipe poput Citya, Arsenala, Rome, Barcelone, Liverpoola

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ko nije (još) uplatio za člansku a hoće da gleda utakmicu sutra, nek se javi u pp.
👑 TOM BRADY 👑
- feniksptica
- Kontakt:
Ko hoce tako besplatno da gleda nek se javi u pp i otjeraj ga u pm
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba se ukucati novi barcode.Tek kada njega ukucas izbaci ti trajanje nove clanske.Tamo o opcijama licnim obrises stari barcode i ukucas novi.Prosle godine istina automatski mi se to samo prebacilo,ove godine sam morao novi kucati barcode.VoxTV je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:41Koliko malo ljudi sa ovog foruma je bilo clan kluba govori i to non stop pitanje "da li mogu gledati utakmicu bez clanske, jos nije stigla?"
Al lijepo je kad su tu novi clanovi![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Možda neko nije u mogućnosti pa se stavljam na raspolaganje ali samo za gledanje, ne i za članstvofeniksptica je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:45Ko hoce tako besplatno da gleda nek se javi u pp i otjeraj ga u pm

👑 TOM BRADY 👑
Meni ne trazi.miky_hz je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:46Treba se ukucati novi barcode.Tek kada njega ukucas izbaci ti trajanje nove clanske.Tamo o opcijama licnim obrises stari barcode i ukucas novi.Prosle godine istina automatski mi se to samo prebacilo,ove godine sam morao novi kucati barcode.VoxTV je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:41Koliko malo ljudi sa ovog foruma je bilo clan kluba govori i to non stop pitanje "da li mogu gledati utakmicu bez clanske, jos nije stigla?"
Samo prijava po mailu, aktivirano sve.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovo vam je navlakusa

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Meni je trazilo zato i kazem,bio u klubu uplatio ,usao na stranicu nista stoji da je istekla,udjem u opcije stari barcode stoji,obrisem ga ukucam novi sa kartice potvrdim i tek onda izbaci da je obnovljena.VoxTV je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:50Meni ne trazi.miky_hz je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:46Treba se ukucati novi barcode.Tek kada njega ukucas izbaci ti trajanje nove clanske.Tamo o opcijama licnim obrises stari barcode i ukucas novi.Prosle godine istina automatski mi se to samo prebacilo,ove godine sam morao novi kucati barcode.VoxTV je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:41Koliko malo ljudi sa ovog foruma je bilo clan kluba govori i to non stop pitanje "da li mogu gledati utakmicu bez clanske, jos nije stigla?"
Samo prijava po mailu, aktivirano sve.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
👑 TOM BRADY 👑
Možete se prijaviti na sajt da gledate utakmice bez obzira što vam nije kartica došla, samo se registrujte na stranicu sa mailom kojim ste izvrsili uplatu. Meni su tako objasnili iz fan shopa kada sam ih kontaktirao i radi. 

Bordo bijeli za život cijeli!!
Moguce, ja sam doduse elektronski uplatio pa moguce da je automatski azuriralo, kad se upisu isti podaci.miky_hz je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:54Meni je trazilo zato i kazem,bio u klubu uplatio ,usao na stranicu nista stoji da je istekla,udjem u opcije stari barcode stoji,obrisem ga ukucam novi sa kartice potvrdim i tek onda izbaci da je obnovljena.
Š'a je !? Jel' ti rod ??Cokituki je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:43Majmune retardirani usljo usljivi pickice, bezmudni, ****, j ti sve od do...i kosti i nerodene...Antikloc je napisao/la: ↑08 feb 2022, 19:35Treba ici na tekme,treba nas 5-6 hiljada. Ne treba praviti kazne klubu,to je bezze. Isto tako treba biti uz klub,kad je 0-0 pa I kad se gubi. ALI bez psovanja nece ici !! Psovka je izraz pismenosti i kreativnosti. Kako Ibrahimovic kaze,pravi fudbaler ne moze igrati ako majke ne lete. A posebno Pidru treba psovati,to je za njegovo dobro,nek se dijete celiciFCUM je napisao/la: ↑08 feb 2022, 13:27
tacno tako ali sada navijaci stupaju . Treba da nas bude minimalno 5000 po utakmice, da ne pravimo kazne klubu i da smo uz klub kada odigramo 0-0 na kosevu. Treba vis e clanova se uclani i da ne bude psovki po istoku kada Pidro fuli loptu. Ako budemo civilizovani i budemo uz klub Mirvic nas moze dovesti i do grupne faze a mislim da moze i naci neke sponzore za stadion. Covjek je 100 % privrzen klubu ( nekad me i strah da mu posao tamo ne oslabi) koliko je zaludjen Sarajevom. Ovo je bukvalno zlatno doba sto se tice transfera i novca jer nikad nismo imali bolje igrace a ni vise novca. A ko da gledam prvi poraz ide " mrs Mirvicu u Ameriku "![]()
A Mirvic je OK,zasad. Treba sacekati 2-3 godine,pa da damo ocjenu lika I djela.
Halali molim te, nista tebi licno, ja to malo da te celicim...

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedno 7-8 milionaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2022, 20:27Mene živo zanima koliki nam je budžet? Strašno dobre igrače dovodimo, s ovim se ne moze porediti ni zima 2020, a te god smo imali 5 miliona eura budzet
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:

Navodno se priča sa njim. Ovaj ako dođe sad ili na ljeto, NATO smo yebeni!
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, bvsic, HordasDolacMalta, jurisicduska, Konzerva, nedimmmm1337, senad82 i 83 gosta.