FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sinisa i Markovic propustaju Slobodu ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ko ti je kriv kad se glupo kladišshminka je napisao/la:U ovakvom danu ni kazna u vidi grba manjeg sarajevskog kluba ne pada teško, bravo momci, bravo Željo!!!![]()
![]()
trebalo bi te banovati dok to ne skineš
- Neandertalac
- Kontakt:
Skoro da je tako. Četiri boda prednosti prije derbija, mogli bi i sa juniorima igrat ako nam je qurcu ćeifVirtu4l je napisao/la:Ma jasna matematika, pobijediš dvije naredne utakmice i prvak si, eto da pojednostavimo.
Edit: Krupa vrh ekipa. Bolja i od Radnika i od Slobode trenutno.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 23 apr 2017, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Recite da sam lud, ali gotovo je. Sampanjac se moze otvoriti. Utakmica teska, sredinu nismo imali u pojedinim momentima i realno je bilo po bod. Presudila je individualna kvaliteta, nekada Lendric nekada Zeba. Odmoriti se za Kup, odmoriti trojicu i u Tuzlu napuniti jogetove.
Vidjećeš jel gotovo kad Vlado naoštri belegiju u nedjelju pa nas belegijom po čeluplavousrcu je napisao/la:Recite da sam lud, ali gotovo je. Sampanjac se moze otvoriti. Utakmica teska, sredinu nismo imali u pojedinim momentima i realno je bilo po bod. Presudila je individualna kvaliteta, nekada Lendric nekada Zeba. Odmoriti se za Kup, odmoriti trojicu i u Tuzlu napuniti jogetove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jesi luuuudplavousrcu je napisao/la:Recite da sam lud, ali gotovo je. Sampanjac se moze otvoriti. Utakmica teska, sredinu nismo imali u pojedinim momentima i realno je bilo po bod. Presudila je individualna kvaliteta, nekada Lendric nekada Zeba. Odmoriti se za Kup, odmoriti trojicu i u Tuzlu napuniti jogetove.
Bez zayebancije, imamo jos tri preteske tekme, koje ce 96% biti odlucene jednim golom. Danas smo vrlo lako mogli ispustiti da Vedran nije macka. Polako, tekmu po tekmu
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma bacit sirotinji koju marku i hladno 1-2.Virtu4l je napisao/la:Vidjećeš jel gotovo kad Vlado naoštri belegiju u nedjelju pa nas belegijom po čeluplavousrcu je napisao/la:Recite da sam lud, ali gotovo je. Sampanjac se moze otvoriti. Utakmica teska, sredinu nismo imali u pojedinim momentima i realno je bilo po bod. Presudila je individualna kvaliteta, nekada Lendric nekada Zeba. Odmoriti se za Kup, odmoriti trojicu i u Tuzlu napuniti jogetove.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemaju ostali bobe kvalitete da naprave nesto. Zrinjski je nokautiran i ovu Krupu ne moze dobiti. Mi smo na plus tri ili cetiri nakon sljedeceg kola.
Najjača scena, Slavko spremio izmjenu, Nikolić umjesto Lendrića... Stana dobija crveni karton a Slavko ne može poništiti izmjenu, mislim da je pojeo muda 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
narodniheroj
- Kontakt:
Treba tražiti od posoljenih pola zapada ili cjeli sjever da nam daju , biće samo iz TK masa raje a gdje je glavnina trupa iz šehera 
Kako je Stevo gotivan igrač u pm, sve obavi kako trebaVirtu4l je napisao/la:Najjača scena, Slavko spremio izmjenu, Nikolić umjesto Lendrića... Stana dobija crveni karton a Slavko ne može poništiti izmjenu, mislim da je pojeo muda
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
http://nkkrsko.com/damir-sadikovic-pred-tekmo/
Neandertalac na aparatima
još odigrao čitavu protiv Olimpije 
Neandertalac na aparatima
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma brate kako ih navlači na one glupe prekršaje, a na svakom smo ukrali dva minuta. Stevo najveće pojačanje... svaki minut je odradio mangupski.Rokoko87 je napisao/la:Kako je Stevo gotivan igrač u pm, sve obavi kako trebaVirtu4l je napisao/la:Najjača scena, Slavko spremio izmjenu, Nikolić umjesto Lendrića... Stana dobija crveni karton a Slavko ne može poništiti izmjenu, mislim da je pojeo muda
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
- Neandertalac
- Kontakt:
A šta piše, ne kontam Slovenski nikakoVirtu4l je napisao/la:http://nkkrsko.com/damir-sadikovic-pred-tekmo/
Neandertalac na aparatimajoš odigrao čitavu protiv Olimpije
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kaze Krsko veci klub od ZeljeNeandertalac je napisao/la:A šta piše, ne kontam Slovenski nikakoVirtu4l je napisao/la:http://nkkrsko.com/damir-sadikovic-pred-tekmo/
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ode u NK Krsko za 100.000 eura.Neandertalac je napisao/la:A šta piše, ne kontam Slovenski nikakoVirtu4l je napisao/la:http://nkkrsko.com/damir-sadikovic-pred-tekmo/
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Dobro je pa ne odigrasmo protv Širokog u srijedu, danas bi belegijom po celu dobili i trebali smo gubiti al' onakav promasaj se vise nikad nece ponoviti Obradovicu. Zasluzili su iz Radnika remi iskreno, ali sreca prati hrabre
Po meni nista nije gotovo, ni blizu gotovog. Jagodica Bobica i solari čekaju Želju da ga nagrde kako znaju i umiju i igrat će za Zrinjski zapamtite!
Igracima cestitam, Zebi posebno, al' ako ako Bog da budemo prvaci, mi ne mozemo s ovakvim rosterom proci nijednu ozbiljnu ekipu u kvalifikacijama bilo da bude EL ili LP pogotovo. Volio bih da grijesim.
Ponavljam se opet, jbali ih u guzove iz saveza Reflektori na vim stadionima. TERENI POD MORANJEM JBEM VAM PLEME IZ SAVEZA!!, PA KOJI CES QURAC ULAGATI U EKIPU, kad sve to pada u vodu s malo kise ili snijega po terenu koji je bio nekad oranica za sadnju a sad ko fol teren za fudbal.
VOLIM TE LJOŽE!
Po meni nista nije gotovo, ni blizu gotovog. Jagodica Bobica i solari čekaju Želju da ga nagrde kako znaju i umiju i igrat će za Zrinjski zapamtite!
Igracima cestitam, Zebi posebno, al' ako ako Bog da budemo prvaci, mi ne mozemo s ovakvim rosterom proci nijednu ozbiljnu ekipu u kvalifikacijama bilo da bude EL ili LP pogotovo. Volio bih da grijesim.
Ponavljam se opet, jbali ih u guzove iz saveza Reflektori na vim stadionima. TERENI POD MORANJEM JBEM VAM PLEME IZ SAVEZA!!, PA KOJI CES QURAC ULAGATI U EKIPU, kad sve to pada u vodu s malo kise ili snijega po terenu koji je bio nekad oranica za sadnju a sad ko fol teren za fudbal.
VOLIM TE LJOŽE!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
I dalje ne vjerujem za šta je Stanić dobio crveni ccc Čovjek nam je realno u najboljoj formi od svih igrača, koliko je samo upotrebljivih lopti dao Miroslavu uključujući i onu kod gola. Postoji li neka mogućnost da uložimo žalbu, da se makar smanji na 1 utakmicu kazne ?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Cestitke Veci za 50.nastup u dresu Zelje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."