FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mladi golman FK Sarajevo, Belmin Dizdarević priključio se U-21 reprezentaciji Bosne i Hercegovine.
Nakon Selmira Pidre, Đanija Salčina i Andreja Đokanovića; Belmin je novi igrač FK Sarajevo koji je dobio poziv u mladu reprezentaciju.
Naši mladi Zmajići će u utorak odigrati utakmicu protiv vršnjaka iz Belgije
Nakon Selmira Pidre, Đanija Salčina i Andreja Đokanovića; Belmin je novi igrač FK Sarajevo koji je dobio poziv u mladu reprezentaciju.
Naši mladi Zmajići će u utorak odigrati utakmicu protiv vršnjaka iz Belgije
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
FoSte95 je napisao/la: ↑16 nov 2020, 11:05hajde sada koševo sarajevu, investitor u KK Bosna pa pravac ABA ligaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 nov 2020, 10:57SDA tek na 3 mjestu u centru po broju vijecnika![]()
![]()
![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- RajaBa1983
- Kontakt:
Svaka vam cast
bravo sarajevo

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Haj i nešto pozitivno u gradu, riješiti se zelenih ratno-profiterskih gofana koji su ostali zaglavljeni u 95 godini, sa tri zuba u glavi.... Ja, i?.... Viderzane (nadam se nikad više) što bi Lihtenštajnac reko 
Drago mi je da je gradsko dijete postalo načelnik... Srđan nadam se šta mu je raditi, ne smije zaboraviti da mu je više od pola glasova došlo od naših, pa upamet... A ti keru rogatički, šlaufaj ga baketu za 10%, kolika ti je provizija bila...
Koševo Sarajevu!!!

Drago mi je da je gradsko dijete postalo načelnik... Srđan nadam se šta mu je raditi, ne smije zaboraviti da mu je više od pola glasova došlo od naših, pa upamet... A ti keru rogatički, šlaufaj ga baketu za 10%, kolika ti je provizija bila...

Koševo Sarajevu!!!
Dosta politike ovdje.
Saraj'vo šampion!!
Saraj'vo šampion!!
Ubi ova pauza u pojam. Hajde vise Sarajevo brate!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Baš.. smori ovo
Jedva čekam vikend

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Opra ova pauza.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Jednostavno moram pohvaliti jos jednog Akademca. Nick mu je @astonHz, kako dobar, kulturan, pristojan mladic. Student kojeg su dedo i otac usmjerili na bordo-bijelu boju. Znam da ovdje ima jos puno takvih mladih ljudi i to me usrecuje. Naravno sirom nase drage BiH ima mladih momaka i djevojaka takvog odgoja.
Neki stariji na ovom pdf trebaju uciti upravo od mladih kakav je nas @astonHz.

Neki stariji na ovom pdf trebaju uciti upravo od mladih kakav je nas @astonHz.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Mashala sto imamo reprezentativaca, sto u seniorima, a posebno u U21. Malo me strah sto nisu imali odmora kao i ostali nasi igraci.
Posebno me zabrinjava to sto je na pripreme otisao i Adi Adilovic, mogli bi imati problema vezano za njegov umor.
Posebno me zabrinjava to sto je na pripreme otisao i Adi Adilovic, mogli bi imati problema vezano za njegov umor.

-
- Kontakt:
Sto se ne produzavaju ugovori Dizdarevicu i Besicu ? Jedina 2 opasna suta na nas gol su spasili bas ova dva Akademca i spasili nam mozda veliki bod u borbi za Titulu.
Ze Besica govore lafo nece da produzi ugovor, menadzer i ta sranja al znaj ga...Samozdravlje je napisao/la: ↑16 nov 2020, 15:21Sto se ne produzavaju ugovori Dizdarevicu i Besicu ? Jedina 2 opasna suta na nas gol su spasili bas ova dva Akademca i spasili nam mozda veliki bod u borbi za Titulu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Cestitke nasem velikom navijacu Mandicu. Ne sumnjam da ce pomoci klubu, kolio god bude mogao.
-
- Kontakt:
Srdjan Mandic redovno cita ovaj forum 

Cuj nece da produzi ugovor, ako nece netreba ga ni na klupi drzat nek ide odma. Takvi idiotima nije mjesto blizu kluba..nebi mu dao ni da trenira sa seniorima odma bi ga istjero.. dobar je igrac to se vidjelo al brate ako nes ugovor nes ni igrat niti zauzimat mjesto nekom drugom junioru koji hoce da pod pise
Ako Srdan cita, vec sutra ocekujem da pocnes radit na davanje koseva u vlasnistvo FK SARAJEVU
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Vala mu nije trebalo ovo "đu'o'c bo ao thi đau'", šta se.re i on.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mnon46, nedimmmm1337 i 80 gostiju.